A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bari: Mi is mindig poénkodunk, hogy ő fogja szülni a(z elsőt) másodikat :lol: Nem sértődöm meg :D Jó húsban van a drágám, mert az asszony jól főz :lol: :lol:

Nekünk is van csúnyácska bundazsákunk. Múltkor túrtam elő, bár én sem terveztem elővenni :) Szóval kellett addig, amíg beszerzünk egy normálisabbat. Aztán vettem egy anorákot 2200-ért, majd mutizom...

Blue: Küldök majd sömit, mert párom hétfőn megy felétek...

Kép

Kép
bettica

Gigi: Gyere vissza!!!

Kép

Kép
bettica

Jut eszembe már mindenki elküldte Hékásnak a kis történetüket? Én még nem, de ugye nem késő, majd talán a hétvégén meg tudom írni mert apa itthon lesz!
Most megyek is mert már hiányol!

ancsika82

Az én kérdéseimre nem válaszol senki? Tiszta szomorú vagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Na mindegy akkor megyek is!!!! :evil:

ancsika82

ancsika!!
Én már elküldtem hékásnak.

Csajok!!!!
Valakinek nincs kalács receptje,kenyérsütőhöz????????

Elhatározom hogy sütök kalácsot erre a könyvébe meg nincs is kalács recept. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
FUUUUUUUUU,de mérges lettem.

Kata&Milán

oszman777

Vendég

Vagy itt van rengeteg:
http://www.kenyersutes.hu/receptek.php
Én innen szedem általában!
Vendég

Köszönjük a köszöntéseket!
mindjárt reagálok mindenre,csak még van 1 kis kisütnivalóm az ebédhez és jövök!
Vendég

Sziasztok!

ANCSIKA:
Marcus NAGYON HELYES KISPASI már most!és mekkora szemei vannak!

SZILVI:
Mercike nagyon ügyes!

HÁLÓZSÁK:
Mi előszeretettel használjuk,nyáron volt véknyabb pamut,most pedig van 1 vastagabb bélelt...télen is azt fogjuk használni,csak akkor még majd esetleg betakarom 1 polár takaróval is!

ORRSZÍVÓ:
Nekünk is van ,de még soha nem használtuk!Nekünk eddig még elég volt a fültisztítópálcikával való "kitakarítás"...

OVERÁLL:
Én még nem használom,majd télen,ha igazán hideg lesz!

MONTI:
Zoé is "suttog a szellemekkel"...én azt szoktam mondani,hogy beszélget az angyalkákkal! :wink: (a lányaim jól ki is röhögtek... :? )

Esetleg 1 fotót???? 8)
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Na mára letudtam a napi hozzászólásaimat egyszerre,úgy,hogy senki sem szólt közbe és vágott a szavamba! :shock: :wink: :lol:
Vendég

Ancsika: Sztem nem késő. Bármikor lehet bővíteni, kiegészíteni ;) Max kicsit később fog felkerülni a honlapra...

Kép

Kép
bettica

Csiri: Boldog hófordulót!!!! :) Ugyan előre köszöntöttelek benneteket, de úgyis mindig lecsúszok róla, szóval inkább 2x, mint 1x sem ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

A jóga nagyon jó volt. Sokat tornáztattuk és maszíroztuk rajta a babákat. Használhatott, mert ma sokkal ügyesebb volt hason és a hasáról visszafordult hátra!!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Képzeljétek!!!! Most egy az egyben átfordult tisztán hasról hátra!!!!!!!!!!
Olyan büszke vagyok! :))

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

BOGI-ügyes a kiscsajszi.Mira is űzi ezen szokását.ma is forgolászott.

ancsika-nagyon édi bédi ez a Marcus, tiszta nagylegény.majd nyáron megyünk a balcsira és összehozzuk Mirababával.neki is bejön itt kurjongat rá mellettem :lol: :lol:

szilvi-Mercike nagyon ügyi és nagyon cuki

csiri-Zoé is nagyon értelmesen néz

szellemek-hát nem is tudom..dédnagymamámat annyira szerettem, titkon reméltem, hogy ha meghal(97 évesen halt meg 4 éve)utána majd meglátogat, vagy megzörgeti a képét, vagy a rózsafüzért amit tőle kaptam.Persze biztos besz@rtam volna..De az ükbabájával bizti kommunikál.

Lehet, hogy most hülyének néztek, de mikor szültem, az volt előttem, hogy a fájásokat ő kihúzza belőlem.este 11-től úgy voltak a fájásaim, hogy közben folyt a magzatvíz,volt, hogy elfolyt egy lavorral szóval elég húzósak voltak.

APROPÓ-SZÉGYEN SZEMRE MÉG ÉN SEM KÜLDTEM EL SEMMIT HÉKÁSNAK!!

Kép
Kép
eyi

én sem küldtem el semmit, pedig minden kész van :oops: :oops:
bszilvi25

ancsika szilvi csiri nagyon szépek a babák :wink:
más nem tett képe ugye? :oops:

voltunk vásárolni de nem kaptam semmit amit akartam!
téli meleg overált akartam dávidnak de nem volt se a kengurúban se a c&a-ban.máshol meg nem voltam!a c@a-ban akartam venni 2 rugit de olyan hosszú volt a sor hogy visszaraktam :?

nagyon taknyos vagyok és egy tbc-hez hasonlóan köhögök...már szilveszter is taknyos..dávid változatlan csak egy picikét köhög is :(
nem tudom mikor keveredünk ki belelőle de egyenlőre inkább bele megyünk :o :o :o :o

tv:dávid nem igazán nézi.néha oda kapja a fejét de hosszasan nem érdekli
Vendég

én is összeszedem magam és küldöm hékásnak a képeket de én születéstörténetet nem vagyok képes kreálni!annyira nem volt benne semmi különös
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:45-kor.
hékás

dávid a tápszert nem nagyon eszi úgyhogy kilenckor egy alma őszi konzervet kettőkor meg egy tál tejpépet(egzotikus gyümölcsökkel) adtam neki!de tápszer után,basszus rákényszerülök,hogy mindent elkezdjek adni neki....nem is érdekel csak ebből a kórságból jöjjünk ki,és mivel sajnos én vagyok a legbetegebb ezért még dávid sem fog tudni kikjönni belőle :twisted: pedig szedem az augmentinit,még a terhességről maradt...már nem tudom mit csináljak magammal,hogy felnőtt létemre ne legyek ilyen gyenge mint a harmatos lófing :? rosszabb vagyok mint egy ovis :twisted:
Vendég

hékás akartam is kérdezni, hogy hogy tudod elaltatni Marcit a forgolódás miatt

Kép
Kép
eyi

mi volt a szellemes történet Brigi?

Kép
Kép
eyi

csiri! Mire ide értem már be volt tárazva a gép. De azért köszi. Az utobbi honlap különösen tetszik.

ZOÉ!!!!

Kép

Kata&Milán

oszman777

bari!! tegyél egy picike cukrot a tápszerbe. Mi is igy jártunk. És ezt tanácsolták. De azota mindig rakok bele.

Kata&Milán

oszman777

Hálózsákot mi is használtunk eddig is, csak azokat már kinőtte Boni. Ez meg bazi vastag, úgy fogom ráadni, hogy csak body lesz alatta.
Hékás, én meg annyira szeretném, ha már forogna, de még csak a popiját emelgeti meg mérgelődik :)
Bari, gyógyuljatok!
Én is akarok baba-mama jógázni :( Én régebben jógáztam, nagyon jó. A vesekövem egy kis darabjától is azzal sikerült megszabadulni anno.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Én is édesítem a tápszert csak úgy eszi meg Boni.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Hazaértünk a vásárlásból. Elköltöttem egy csomó pénzt, pedig még a bababónuszos kupont is bevetettem. :roll:

Marcus sem hajlandó forogni. Csak az oldalára, de azt már két hónapos kora óta csinálja. :?

Mi is járunk baba-mama jógára. Nekem nagyon jót tesz, bár eléggé unalmasan tartja a csaj. Marcus utálja. :cry: A végére mindig nagyon morcos lesz, ami sírásba csap át általában. Na, onnantól a többiek jógáznak én meg súlyt emelek. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:40-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Annyit írtatok,hogy nem is tudok mindenre reagálni.

Máté ma fél 6kor evett,de lehet ha nem veszem ki alszik tovább,csak cuppogott a Drágám.Aztán pedig fél 9kor keltünk. :lol:
Voltunk a tescoban,végig aludta,aztán felmentünk Farkasmályba borért.A parkolóból kenguruval (kb. 5 perces séta). :lol: Cuki volt.

Nem is csúnya az a kék ruha!

Bszilvi:Máté is ugyanezt csinálja!Felül aztán feláll.

Hát,csajok én nem tudom,de már kezdett jobb lenni ez a bukás dolog,de a héten szinte minden etetésnél olyan sok visszajött neki!Mondom majd a dokinak.

Történetet még nem küldtem csak a többit.

Zoé nagyon aranyos ölben!

Kép
melike

Csiri:mennyi kép van a háttérben Zoéról!

Montana:nagyon jó ruhák és nem is kevés!

Bari:én láttam a C&Aban jó overállt!

Kép
melike

na,megvolt az első orrszívás!Nem sírt egyáltalán!Viszont alig jött ki valami és még mindig hörög.Hétfőn szólok a dokinak,mert köhög is pár napja.
Ti hogyan takarítjátok a porszívós orrszívót?

Hol vagytok?

Kép
melike

melike most dávid is úgy van hogy szörcsög(hörög),de alig jön valami,nem értem én ezt a másik kettőnél ilyenre nem emlékszem!!
de mondjuk ő csóri furcsa lenne ha nem lenne taknyos mert én már levegőt alig kapok,és köhögök ezerrel.én az orszívot csak vízzel kimosom,demmi különös,gondoltam rá hogy egyszer kétszer beteszem fertőtlenítőbe.

a bukásra sok mindent nem tud majd mondani a doki,azt fogja mondani,hogy reflux és,hogy majd kinövi.addig tudja ajálni a pozicionálást(megemelni az ágyat),vagy süritett tápot.bocsi,hogy megválaszoltam a dokid helyett :oops: :oops:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:46-kor.
hékás

Bari:nekünk eddig nem mondta,hogy reflux!Különben tudom,hogy ezeket mondja,de bosszant a dolog.Az már csak mellékes,hogy kétszer-háromszor öltözünk.

Brigi:húúú,nem gyenge.Ijesztő!

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:47-kor.
hékás

Elmentem fürdetni aztán MEGASZTÁR!

Jó éjt!

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:47-kor.
hékás

nekem meg dögrovás,mert azon vagyok :? :? :?
Vendég

Jó reggelt!

Gondolom mondanom sem kell, hogy le lettem tolva tegnap!
Eldicsekedtem anyunak, meg a mamának, hogy mit csinált a kicsink, erre jól lehurrogtak.
Úgyhogy csak fexünk tovább!!! :?
Pedig olyan aranyos, és látszik, hogy tetszik neki, de a kis gerincét még nem terhelhetjük!

Brigi: én ma elküldöm neked a mailt.
bszilvi25

sziasztok!
sajnos nálunk tovább tombol a nátha vagy már inkább influenza :?
dáviddal felváltva köhögtük végig az éjszakát...az orrszívót sajnos óránként elő kell venni és a csőig megtelik :( :(
enni nem nagyon akar de gondolom ilyenkor természetes...
hát csak kivergődünk belőlée valahogy.a nagyobbakon már átment a férjemen is anyám apám most kezdi...
majd akarok kérni rectodelt rohamkúpot a dokitól biztos ami biztos,bár szerencsére szilveszter sem használta...azt sem tudom ilyen pici babának van-e.
nekem a nagyon ilyen picinek soha nem voltak mégcsak náthásak sem..ez egy új szitu olyan tehetetlennek érzem magam
Vendég

sziasztok!
Brigi én elküldtem neked tegnap rem.mindent a szülitörit kivéve. egy kicsit siettem, épp szopizott a pici.
alig akar ma enni. mondjuk ha jól belegondolok, már pár napja ezt csinálja egy egy etetésnél olyan lustin szopizik, mintha nem lenne éhes, aztán meg mohóskodik.

bari-majd elfelejtettem, még mindig nem voltál csipőszűrésen? neked volt kengyel, vagy mit írtál?szerintem jobb minél előbb elmenni, én már 3 hetesen elvittem, meg most 3 hónaposan, szerencse minden rendben.de láttam olyan babákat, akiken ilyen kengyel volt, hát nem volt szép látvány, ráadásul még olyan picike volt.semmiből nem állt a gyerek csak a sínből. Kitartás a náthához.én már pár napja nem szívom Mira orrát, remélem kilábalt belőle. de hörögni ő is hörög, mintha slájm(életemben nem írtam le ezt a szót.hogy kell írni?)lenne neki.

Kép
Kép
eyi

szia eiy!
én úgy mondom,hogy slejm :lol: :lol: :lol: :lol: nem tudom mi a helyes mint tudjuk én nem a helyesírásomról vagyok híres :lol:
amúgy dávidnak is van rendesen...attól köhög is szerintem

én kengyelben voltam 8 hós koromig ,utánna be is akartak gipszelni,de szerencsére azt megúsztam,nekem nagyon erősen csípőficamom volt mert pár éve volt egy autóbalaesetem ami miatt megröntgeneztek és aztmondták még most sem tökéletes.
majd ha meggyógyulunk el is viszem dávidot.
de szerintem 2010-re kapunk majd időpontot. :?

lányok a nyáriban van egy baba 4800gr 62 cm volt amikor megszületett,most 2 hónapos, 7400gr 74 cm..hol vagyunk mi hozzá??
brutál súly????hát itt mindenki pille hozzá képest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:48-kor.
hékás

anya az ilyen? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

én addig nem veszek magamnak ruhát amíg dromedár méretem van úgyhogy legközelebb lehet,hogy csak a ravatalon lesz rajtam új gatya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azt is sanyi veszi majd :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bari, lehet a mi babáink is híztak annyit két hónap alatt, csak neki forja volt :)
Hékás, én is így vagyok vele, hogy az irodába amiket hordtam nem igazán mostanra valók, még ha rám is jön. Még farmerban sem jártam be dolgozni :) Persze élvezem ezt a sportos stílust.
Bari én is úgy gondoltam, hogy nem veszek, aztán amikor már egy hónapig sem mozdult a súlyom és ugyanabba a ruhába jártam, úgy döntöttem mégis kell valami. Szerencsére találtam egy jó turit, ahol tényleg minőségi cuccok vannak és kb 350 Ftba jött ki legutóbb a felsőknek meg pulcsiknak darabja.

Ja, és tök jó idő van, kisütött a nap és 15 fok van :) Már kétszer voltunk kint a törpével.

Kép

Kép
[/url]
stella40

dávid ma 240gr tápot evett eddig és inni még semennyit.
10 óta nem pisilt..sanyi azt mondja vigyük be...én (a fő paragép),azt mondom várjunk még...nem tudom mit csináljunk
köhög és tasknyos de annyira,hogy öklendezik tőle..én is nagyon beteg vagyok :(
Vendég

Szegény Bariék :(
Folyadékot nyomjad bele.

Kép

Kép
[/url]
stella40

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:48-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:49-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?