A habtapi nagyon szupi dolog, csak arra kell figylni, hogy vannak yaolnok amikben a kirakós rész nagyon pici darabokból van! Mondjuk mi addig használtuk amíg nem kezdte el szétszedni és szanaszét hordani a lakásban...minden sarokban van egy darab belőle szerintem... Nagyon dekoratív is meg jó meleg, nem fog felfázni akkor sem ha nicns alatta szőnyeg, de csak addig érdekes amíg rajta marad...aztán úgyis irány a polcon lévő könyvek, újságok, kazetták, macskák leszedése. Ja és nagyon szeretik rágcsálni is a habtapit, ezért jobb a azokata részeket majd kiszedni belőle amiket be tud tömni a szájába!
Nekünk az egyik csomag oylan volt, hogy állatos és hangokat adott ki ha megnyomtunk rajta egy gombot. NA ez jó volt amíg éjjel rá nem léptem mondjuk a kakasra és éktelen kukorékolásba nem kezdett...aztán a lóra majd a malacra...
Jövő héten mi is felállítjuk Máténak az új emeletes ágyikóját, a kiságy meg szétszedésre kerül, hogy aztán majd hugica birtokba vehesse ha itt az ideje.
Gondolkodtam rajta, hogy körbe varrok függönyöket az emeletes ágyra, hogy olyan kuckó jellege legyen.
Liuska! NAgyon aranyos Tomika!!!!
Hanna! Szerintem bábelőadás volt:) nagyon jópofa felvétel!
Mágnes! megdöbbentően bunkó a főnököd...amúgy én is jobban szeretk Máté nélkül menni dokihoz, de nem mindig van aki vigyázzon rá. Így Ő addig ücsörög a babakocsiban. Próbáld meg, hogy a vizsgálatkor a fejedhez ülteted egy székre és fogoda kezét- Ő még nem ért semmit az egészből, csak annyit, hogy egy vadidegennél vagytok...majd amikor ctg-re kell járni, akkr lesz roszabb mert oda már tényleg nem jöhetnek, hisz nyugodtan kell feküdni közben....