A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Én ma már hulla vagyok. Tegnap óta nagyon fáj a torkom,reggel picit tovább szunyáltam. Aztán reggeli, majd nekiláttam a főzésnek. F. volt piacon,Lidl-ben és Tesco-ban,mire én felkeltem. :D Hozott karfiolt,krumplit, így aztán gyorsan csináltam kirántott karfiolt.Vagyis gyorsan?!!! Hát ezzel tudjátok mennyi munka van. Csak ezért nem szeretem csinálni! :evil: Közben sütöttem hozzá krumplit, főztem zöldséglevest,sütöttem egy kakós kalácsot,meg fini baklazsánt is sütöttem, megraktam felvágottal,sajttal, hagymával és leöntöttem tojásos tejföllel.

Kép
flóra 11

Most beraktam a mosógépbe,leszedem a tegnapi ruhát, kiteregetek és befőzni fogok,egy táska kosszarvú paprikát hozott a F. Nagyon szeretem télen savanyúságnak.

Kép
flóra 11

Hát ma nem volt itt senki. Ilyen sem volt még. :(

Én végül a befőzéshez hozzá sem jutottam. Megcsináltuk a Bálint szekrényét,hogy legyen neki akasztós része is. Aztán elkezdtem takarítani a gyerekszobát és leragadtam. De legalább kitakarítottam. Sokat cuccoltam, egy rakás ruhát kiselejteztem. Holnap,ha lesz időm,akkor az én szekrényemet is rendbe hozom.

Kép
flóra 11

Tancsu,remélem Gergőtől tudtál ma pihenni, nem azért nem jöttél, mert egész nap lekötött a babó.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
flóra 11

Sziasztok....

Nem azért nem jöttem,hanem mert úgy elszaladt a nap...:)
Apával még elpakoltuk a maradék cuccunkat,meg anyáék voltak ma lent,stb...

Viszont egész délután megy a hasam,azt hiszem leállok a szoptatással is vagy 2 napra,nehogy baj legyen a baba hasával is...:(
A lefejt tejcsi meg sajna a lefolyóban fogja végezni...de inkább mint hogy Gergőnek is fájjon a hasa...

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek rácsatlakozom a fejőgépemre...
Majd holnap jövök...

Cupp

Jóéjet....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu,örülök,hogy benéztél és megvagytok. Sajna a masmenés miatt. Holnap reméljük jól leszelés akkor szopiztathatsz. Szerintem kérdezd meg a védőnőt,vagy a gyerekorvost,mielőtt leállnála szoptatással. Nem minden megy át a tejjel. Szerintem meg tudják mondani,mitévő légy.

Pussz... :wink:

Kép
flóra 11

Jó reggelt,sziasztok...:)

Inas éjjel pontosan 3 óránként kelt és evett....:)
Most fejtem le megint 150 milit......fejőstehén szindróma...:D

Jó lenne még aludni,de kiment az álom a szememből...:(
Na menek akkor haladok kicsit a házimunkával...:D:D:D

Később újra bekukk...

Kép

Kép[/
tancsu

Heló Tancsu!

Örülök, hogy végre visszaállt a fiacskád a normál napirendre.Reméljük kitart nála ez egy darabig. :D Rendes gyerek.

Gondoltam, hogy már hajnaltól talpon vagy ma is. Én ma is kicsit később keltem.Legalább hétvégén,ha hétköznap nem lehet.

Kép
flóra 11

Ma még "csak" főztem. Fő a húsleveske, galuskákat fogok szaggatni bele, csináltam egy rakás rántott húst,ehhez rizs lesz, és külön csak a fiamnak csináltam lecsós pörköltet,ehhez majd még szaggatok ki galuskát. Ne éhezzen nekem egész héten. Most már van elég kaja,amit vihet magával.Talán majd még sütök még egy sütit. Meglátom.

Kép
flóra 11

Most leültem ebédelni, tök egyedül vagyok. A F. a szüleinél,a fiúk most mentek anyóshoz,tehát megfőztem magamnak. :lol: Majd vacsorára elfogy.

Kép
flóra 11

Még mosnom is kell,vasalnom,fürdőt vécét kitakarítani. És még mindig maradt papírmunka is. :( Pedig olyan jó lenne a tévé előtt is kicsit punnyadni. :(

Kép
flóra 11

Ma bevettem az első Clostit. :D

Kép
flóra 11

Megjöttem! De ne sokáig maradok. Délután kapom az utolsó szurimat egy hét múlva teszt!
De kb 10 órától olyan fura megjön érzésem van, pedig még korai lenne !!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Tegnap fáradtak voltunk és korán elmentünk csicsikálni, be se kapcsoltam a gépet. :oops:

Most főzők tésztát a pörkölthöz, eszünk , pihi, szúri és este!

Kép
muzsuzska

Flóra, mi lenne a hétközben is tennél el kaját doobozolva a fagyóban és fagyasztva vinné el. Tovább eláll!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!
De jó, hogy téged is látni! :D

Kép
flóra 11

Este jövök!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Igen Zsuzsi, biztos majd valahogy megoldom. Hétközben az a baj,hogy én is csak keveset főzök,fáradt vagyok,néha időm sincs,általában valami gyorsat készítek,vagy főzeléket. Ilyeneket meg nem szeret a fiam. De majd készítek előre pl. fasírtot,kicsit elősütömés lefagyasztom.Szerintem ez jó.Meg me valami ilyesmiket,főleg húsokat biztos tudodk hétközben is készíteni,és akkor lesz neki. Ez most még új dolog nálunk,múlt héten is vitt valami kaját,de nem sokat,mert még volt vacsorája,én azt hittem ebédre is jár.Most derült ki, hogy ebédre nincs ideje elmenni, és vacsorára sem fog járni,mert messze van,keveset adnak és felemelik az árát is.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, sokat olvastam a Clostirólés azt írja egyik orvos, hogy annak ellenére, hogy vékonyítja a méhnyálkát,paradox módon mégis nagyon sikeres teherbeeséseket okoz. :D Tehát ne izgulj.

Kép
flóra 11

Majd én is jövök. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok..
Újra bekukk...
Ma mostam,vasaltam,még erőt kéne venni a mosogatáshoz is...:)

Megvolt az első sétánk a környéken...
Kivittük inast egy fél órára levegőzni,hangja sem volt az idő alatt...:)
Viszont egész délután nyügöske...:(

Na majd még újra bekukk....

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok, lányok! :D :D :D :D :D :D
Újra itt! :D :D :D :D
Elvittük a Babi nénit Abaligetre, végigjártuk vele az 5 km-es tanösvényt, amit már október végén mi végigjártunk a Gy.-val, láttunk útközben 2 rókát, szarvast, egy őzikét, :D :D :D :D :D :D, tök jó helyeken ettünk, belezúgtam a kemencébe, bár abba már régen is, és mostanában értünk haza. Nekem se jött még meg, de néha nagyon belenyilallt.

Tancsu, gratula az első sétához Gergővel! Biztos vagyok benne, hogy TE semmit se csinálsz rosszul. És látom, minden másra is marad energiád. Hihetetlen vagy! :D :D :D :D Majd nézzél meg engem! :lol: :lol: :lol:

Flóra, gratula Péternek a palihoz! :D :D :D Én megértem! :D :D Sajnálom szegény Norbit, hogy lefogyott! :cry: :cry:

Zsuzsi, ez szörnyű, hogy nincs fűtés. :shock: A többiek nem fagynak meg a házban? :shock:

Szilzi, még egyszer jó utat! :D :D Gondoltam rád tegnap! :D :D Most már nekem is elegem van a piridből! :twisted: :twisted: :twisted: Mi az isten lehet a háttérben? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Timi, jól vagytok, remélem. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

sziasztok. elöször visza olvasok, utánna jövök a várva várt pocak fotókkal /benó :wink: /

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi! :D Várom a képeket, bár most el kell majd mennem anyuékhoz, de este feltétlen megnézem őket, mert már tényleg régóta várom őket. :D

KépKép
benó

nyugi csajok, én még nem akarok szülni. :!:
min.38. hétig ki akarom húzni :wink:
nem szeretném, ha Gergö méretü lenne :roll: :lol: :oops: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

zsuzska: nagyon durva az a 3 fok. hogy birod????

flóra: komáromba vettem

tancsu: szerintem te mindent jól csinálsz :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

flóra ne izgulj. pár hónap múlva /ha sokat fog koplalni/ a fiad, minden evö lesz...

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tancsu gratula a sétához. nálatok már ilyen korán engedik?
itt nyáron 3, ösztöl 4 hétig nem lehet kimenni a kicsivel sétálni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

flóra
a fiad hova jár vacsizni? és mennyit kell fizetni?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

mostanában nem alszok valami jól. ha Sanyi tüzel, éjjel nem tudok aludni, mert melegem van. ha meg nem tüzelünk, akkor fázik /én nem/. most megegyeztünk, hogy egyik nap tüzelünk a másik nap nem, igy most elvagyok.
már a jósló fájások is jelentkeztek nálam, de nem volt vészes. tegnap 2x, ma meg semmi :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tancsu
annyi mindent akarok töled kérdezni, de mire nekiállok irni elfelejtem és mostanában nem is találkozunk.
ezért összeszedem a kérdéseimet, elküldöm pü-be /mert gondolom nem sok idöd van viszaolvasni/ és ide a fórumra válaszolsz nekem.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

34. hét

Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

a fejemen nem röhögni, mostanában nem vagyok valami fotogén :? :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi! :D

Kép
flóra 11

Timi,aranyos a pocid.Egyáltalán nem nagy. :wink:

Kép
flóra 11

A fiam kollégiumba jár vacsizni,de messze van neki most,hogy albérletben lakik.Tavaly ott lakott és akkor járt ebédre is meg vacsira is.Most ebédre sem tud menni, mert az is ott van, de az előadásaik meg egy másik épületben,ami szintén nincs közel. Most megpróbálok neki csomagolni, de majd mondom neki,hogy nézzen körül,hátha van ott valahol a környéken egy olcsóbb étterem vagy étkezde.

Kép
flóra 11

Visszajöttem, megnéztem a képeket, nagyon szép a pocid. A fejeden nem röhögtem, csak azon, hogy azon nem lehet röhögni. :lol:
Most megyek fürdeni, aztán dogajavítás.... :twisted: :twisted: :twisted:
Tudtok valami céklás kaját? Kaptunk a szomszédtól, és azt hitte, mi tudjuk, hogy kell azt. :lol: Jó fej, mi? :lol:
Szép álmokat, kedveseim. :D

KépKép
benó

Hova mész Benó?????????

Kép
muzsuzska

Timi!!!!! Semmi baj nincs a fejeddel, viszont nagyon édes a pocakod! :D :D

Kép
muzsuzska

Megyek pancsizni! Langyosodik a lakás! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Sziasztok...

Visszaolvastam..:)

Timi:édes a pocid!!!

Benó:jó dogajavitást...:)

Szilzi:jó utat...:D

Zsuzska:jó pancsit... :wink:

Flóra:isteni szakácsnő lehetel...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vagyok lányok.

Tancsu, köszönöm a dicséretet,de nem vagyok én egy mesterszakács.Sajnos.

Megfőztem, sütöttem, befőztem, mostam, teregettem, kitakarítottam, de vasaláshoz nem jutottam ma el. Ez megint maradt. Holnap sem lesz szerintem időm,mert hozzák az ágyat, tehát megint rakodunk.... Na,de ez öröm. :wink:

Kép
flóra 11

Estére azért nem jöttem,mert a nagyfiam már két hete kér,hogy nézzek meg egy filmet, amihez ő csinálta meg a magyar hangot. Kilenckor kezdtem nézni, nemrég ért véget. Jó hosszú film,de szép. Az operaház fantomja. Angolul volt meg neki afilm , magyarulpedig a színházi előadás zeneanyaga. Összerakta a kettőt,de olyan jól, hogy még a szájnyitások is illettek. Összevágta,illesztgette, hónapokig dolgozott vele esténként, de megcsinálta. És igazán nagyon szép film.Ha adják majd a moziban, nézzétek meg.

Kép
flóra 11

Jaj, rögtön jövök.A fiúk megint valamit szerelnek és kiverték a biztosítékot! :shock:

Kép
flóra 11

Bálint számítógépe elromlott, azt javítja a Péter. De most szerintem még rosszabb lett, mint volt ettől az áramkieséstől. Ez nem használ neki egyáltalán. Az én gépem ilyenkor átkapcsol elemre. Szerencsére.
Leszidtam a gyereket, hogy ne nyúkáljon nekem a gépbe, amikor áram alatt van! Hát nem tud vigyázni? Azt mondja nem volt áram alatt,mikor szerelte, akkor ment ki a villany,mikor ki akarta próbálni és bekapcsolta. Őrület ezekkel a fiúkkal! Tancsu, Timi halljátok mit vállaltatok? :lol:

Kép
flóra 11

Én holnapra sem viszem az igazgatónőnek a papirokat. Nincs kedvem már most megcsinálni, pedig nem sok munka, de megyek már zuhanyozni, elkészülök holnapra és zutty az ágyikó.

Kép
flóra 11

Benó, Te már dogát is írattál? Tollbamondást én is fogok ezen a héten. A többivel még várok egy hetet. De már feleltetek ezerrel. Tanuljanak a gyerkőcök. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, hogy vagy? Magydról nem is írtál.
Örülök, hogy langyosodik a lakás.Tehát már fűtenek.Haladás.
Nálunk a suliban sajna még mindig nem. :evil: Holnap megint fagyoskodhatok. :evil: Aztán csodálkozbak, hogy magas a hiányzás.

Kép
flóra 11

Hát még mostanáig a srácokkal dumáltam. A F. kb.fél tíz óta alszik. Inkább velem foglalkozna, már nincs pirim.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?