A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » "spontán vetélés, missed ab :-(" itt beszélhetsz róla

zsuzsu hajrá..és sok sikert!!!!!!!!! :lol:
nekem tegnap megjött végreeeeeee..igaz mostanra olyan mint a niagara..meg iszonyat fáj a hasam..de kibírom...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu,
és miért pont október 14???
Várni fogom az sms-t!!! Annak is úgy örültem, mikor hívtál, hogy pozitív a teszt. Remélem pénteken nekem is lesz egy olyan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska hajrá a pozi teszthez... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Linus!
Azért 14-e, mert Én 12.-ei napon születtem, Ábel 13-án, Bence 15.-én így marad a 14-e :lol: :lol: :lol: (mindenki más hónapban született)
na meg 10.15 ig vannak határidői a munkájában.

Drukkjaim "Üldöznek"!!! :lol:

Lili???????????

Nitácska!
Emlékeimben még él a görcsös mensi, együttérzésem! Utánna hajrá!!!!!!

Amúgy jól vagyok, csak olyan szinten "kitölt" a kölök, h nyom mindenhol........

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

ggica!

De jó, hogy már mocorog a babád ugye? annyira jó érzés. Nekem 18 hetesen mocorgott először, vagyis vastag a hasfalam és ilyen rezgő érzést éreztem, először akkor jött, mikor rosszat álmodtam (végig a terhességnél pókokról, bogarakról álmodtam egyébként, hogy jöttek felém) akkor szerintem ahogy megijedtem és felriadtam megijedt a babóca is és elkezdett rezegni. De jó érzés volt, utána mindennap éreztem 1-2-szer. Mostmár akkor úgyahogy megnyugodhatsz, mert mostmár mindig tudod, érzed, hogy rendben van a kisbabád odabent, jól érzi magát.

Kép
skoperdane

Nita: Na végre megjött a piri :) Hát tud az ember örülni egy menisnek is. Persze utána annk kell majd ürülni ha nem jön meg 9hónapig:)

Linácska: Megy a drukk :)

Kép
csucsu05

csucsu jol mondod...de csak 1x max 2x tud neki "örülni"az ember... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Látom a beöntésről vannak vélemények. De én még a kuprol nem is hallottam. De bizti jobb lehet.
Igaz még a simát se tudom milyen.

Jol megebédeltem most megyek aludni.

Sugi!
Mizu?
encike 2

encike növöget már a pocakod? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ha már homár

beöntés, nem rutin, de rendszerezi a fájásokat.
kingával kaptam, utána sem volt ihlet, most nem kaptam, pedig ettem még reggel. mit mondjak semmi különös.

katéter rutin az Istvánban? hö minek?
én aznap mikor katát szültem pisiltem is kakáltam is. igaz ezt majdnem tapsviharral jutalmazták az ügyeletesek. :twisted: csak mondom, hogy van ilyen is. :roll: katéterem még sosem volt, de valamiért én is tartok tőle. :shock:

tjuca

engem szülés után sajna katéterezni kellett mert beödémásodtam odalent és nem tudtam pisilni se..de semmit se éreztem a katéterezésből... :roll:
juca amugy hogy vagytok? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Boldog Névnapot az én kicsi MÁTÉMNAK!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="tjuca"]
írta:
tjucakatéter rutin az Istvánban? hö minek?

Ezer % hogy nem.

KépKép
dreika

dreika hogy vagytok? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca! Nem rutin a katéter az Istvánban, csak a császárosok kapnak.

És ha már "tollat" ragadtam:

Juca, kedves! :lol: Nagyon pang a blogod!!! :lol: Tudom, (nem tapasztalatból, a blogodban olvastam 8) ), hogy két gyerkőc mellett nem egyszerű az élet, de légyszi szánd meg a népet és írjál pár sort! Hiába kukkolok rá minden nap, nincs semmi. :( Tudod, a kisgyerekes anyukáknak kevés szórakozásuk van, legalább te könyörülj rajtunk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Elnezest, h csak neha bekukkantok es irok par sort, de mar egy honapja ujra itthon, azaz nem Mo-on elek es ujra be kell rendezkednem.

ggica: nagyon fejfajos vagyok, terhessegnel sem kerult el a migren, sot 4-6 honap kozott migreneim voltak tobb napig. Homeopatia hive vagyok, de nem hasznalt. Orvosok az Algopyrint javasoltak, sajnos en kenytelen voltam mar az elejetol ezt szedni. Sot a masodik babanal is megfigyeltem, hogy a beagyazodas korul mindig van migrenem. Most is varom a migrent, hatha pozitiv csikjaim lesznek:)

beontes: kepzeljetek Svajcban sem kupot, sem beontest nem hasznalnak!Itt egy loket koktelt kap az ember, korhazfuggo.Nekem ricinusolajat, 10ml snappszal, 1dl narancslevel kellett meginnom. Mivel szornyulkodom a rovidektol, marmint a gyomrom, igy engem ez nagyon kiutott, de ami jo volt, h szules utan is a bel fala meg csuszamlos marad igy nem kell erolkodni a szeklettel, ami pedig nekem a legnagyobb felelmem volt az aranyerpanik miatt. Szerencsere tenyleg jol hatott a koktel.

nitacska: elnezest nem olvastam most sokat vissza, mi ujsag veled, kivizsgalasok hogy haladnak?Babaprojekt elindulhatott?

Kép
zsozsoo

tegnap megjöt a menzim a gyógyszernek köszönhetően ..10 nap mulva megyek dokihoz ...megnézi van e peteérésem..de végre nem kell védekezni hanem lehet rendesen sexelni... :oops: :oops: :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.
ááááá beöntés jól beindultatok tőle, sztem azért is jó mert így nem jön ránk rögtön szülés után a nyöghetnék, mondom , nekem már volt, magamnak tehettem be a csövet, a nővér csak engedte be a cuccot, szólnom kellett, amikor már nem bírtam visszatatrani, aztán jött mint a zuhatag, amilyen szorulásom van most is odaanék egy negyed kilós kávét egy beöntésért.
Nagyon sokat fájok, de ha lábon 5 percenként jönnek a fájások, ha lepihenek, ritkulnak.
Remélem kibírom csütörtökig, mert kedden még mennünk kell aláírni valami papírokat.
Nita drukkolok, hogy legyen peteérésed, nálad multkor nagyon hamar összejött, csak ne aggódj.
Úgy tudom Dreika is szedett, én is szedtem méhpempős zagyvalékot, épp a teherbeesés hónapjában, sztem még nem késő, vastagítja a méhnyálkahártyát.
Én hogy fogom megtudni hogy linácskának sikerült e? :cry:
Hazajövök elvileg kedden, első lesz hogy megnézem, bár szarakodik a számítógépünk, remélem csak ijesztget.
Ma megyek utsó nstre, pedig imádtam, nagyon jó volt.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Hú azt hittem időközben meg is szültél. De látom a héten eljön a pillanat. Nagyon hamar eltelt az idő. Nemrég volt mikor mondtad babás vagy. Hát el telt. És most jön a boldogság.
Nagyon vigyázz magadra és gondolok rád:)
Gyere majd a hirekkel ám:)
Adatok: cm, kiló stb:)
Sok sikert! :)

Kép
csucsu05

Sugi,
kössünk üzletet: Elküldöm priviben a mobilszámom, te csütörtökön megírod rá, ha megszületett Balázs, én meg cserébe péntek reggel elküldöm neked, hogy mi lett az eredmény :lol: Amúgy tegnap egy kisfiú 6-os ikreket jósolt nekem, 4 kislány és 2 kisfiú összeállításban. Az a szép az egészben, hogy akár még igaz is lehet. Na azt hiszem akkor már nem viccelődnék rajta ennyire...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Oké Lina, megeggyeztünk, Tavirózsának is küldök üzit, majd látjátok, ki tud írni hamarabb.
A számítógépünk lassan megbolondul, egy oldalt 62-x nyitott meg alig bírtam a gépet kikapcsolni.

Kép

Kép
napsugár035

Lina remélem 8 hónap múlva, a vonalzóm rád lesz érvényes, sose hittem hogy idáig eljutok.
Csajok most kicsit rajtam van a para, biztos a sok vetélés tette, de most az a félelmem, hogy kiemelik a babát és nem fog sírni, én ott halok szörnyet.Eddig nem mondtam senkinek, azt hittem elmúlik ez a félelem, de most megpróbálom kiírni magamból, hátha segít.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Mindenki igy van ezzel hidd el. Ez természetes ám.
Nincs olyna ember aki ettől ne tartana egy kicsit. De hidd el fel fog sirni hisz minden rendben volt eddig.
Nyugalom és hidd el csak akkor fogsz megnyugodni mikor hallani fogod a kicsit ahogy sir. De ennek ellenére ne legyél görcsös mert ha nem akarna felsirni a kicsi azt a vizsgélatok is kimutattnák.
Annyit fogod még a kicsit hallani sirni, hogy lesz idő amikor már unni is fogod:)

Kép
csucsu05

Izgi napoknak nézünk elébe :lol:

Sugi:Drukkolok hogy sima legyen minden!Már nagyon várjuk a napot :D

Linácska:Úgy érzem most sikerülni fog.Pénteknél előbb nem tesztelsz? :lol:

zsuzsi:Ahhoz képest hogy már meg akarták indítani a szülést,okt 14 elég távolinak tűnik.De nem kell sietniük a babyknek ebben a hidegben maradjanak csak a jó melegen amíg lehet.Azért én minden nap úgy jövök ,hogy várom a babákat :wink:

Gica:nem tudjátok még a nemét?gratula a mocihoz :wink:

nitácska:Kicsi Máténak Boldog Névnapot!
Nagyon örülök pirinek,karácsonyra kívánok egy szép zebrás tesztet :D

Szerintetek lehetséges hogy jön vissza a hányinger?Pár napja nagyon pocsékul vagyok,alig birok enni is.
Vagy lehet a vas-tól an amit kaptam? :?

KépKép
lyndee

Sugi:szerintem ez természetes hogy félelmeid vannak.Nekem is csak nekem a köldökzsinór miatt... :evil: De el kell hesegetni a rossz gondolatokat és pozitívnak lenni.Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
lyndee

Köszi csajok.
Lyndee, tudod én voltam ennyire hányós mint te, 17 héten hagyott alább, mai napig hányingerem van a vastól, üdítőtől, fokhagymától, meleg kajáktól, és még sok minden mástól, van amikor alább hagy van amikor rosszabb.Nekem a sima ásványvíz még mindig hűtve van mert szobahőmérsékleten ha megiszom öklendezek. Épp most nemrég kérdeztem a párom vajjon el fogom e hinni ha megszültem hogy nem lesz hányingerem, sajna az életem részévé vált, majdnem hozzászoktam
:wink:
Ne aggódj teljesen nem jön vissza, olyan rosssz már nem les mint volt. Én a 20 hét környékén még elkaptam a kalici vírust, annyira hogy a sok hányástól megpattant a gyomromban egy ér és vért is hánytam.

Kép

Kép
napsugár035

Napsugár,
tuti fel fog sírni. De arra számíts, hogy nem rögtön. Nekünk a szülésfelkészítőn mondták is, hogy erre készüljünk, hogy ugye kiveszik/kijön, elkezdik kiszívni, gyorsan csak nagyjából először, na akkor ugye mindent tud, csak sírni nem, hogy nehogy az első levegővételnél mindent letüdőzzön. Azért mert kijött, ő még a köldökzsinóron keresztül kap oxigént. Azt mondták, akár egy perc is eltelhet, mire tényleg sír. Amúgy ettől én is paráztam, de mikor Lili megszületett erre nem is figyeltem. Eszembe se jutott, hogy sírnia kellene. A mai napig nem emlékszem erre, hogy sírt-e. A férjem kérdeztem, ő azt mondta, hogy nem sírt, nyöszörgött egy kicsit, aztán ennyi. Mondjuk Lilit vitték is gyorsan ellátni, mert zöld magzatvízből született, jól le kellett szívni, hogy nehogy fertőzést kapjon.

Lyndee,
neked legyen igazad. Pénteknél előbb nem akarok tesztelni. Bár a 10-es teszt tuti kimutatná már, de pénteken nem kellene megjönnie, majd akkor megnézem. A férjem csütörtökön nem alszik otthon, szépen egyedül megkukkolom. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!
sugi nagyon sok boldogságot és jó egészséget nektek!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen én is igy voltam. annyira féltem, hogy felsir e és valóban mikor ott voltam nem is figyeltem annyira pörögtek az események. Az én lányom is nem rögtön sirt fel kellet pár másodperc. Sőt van olyan baba akit meg is ráznak , hogy sirjon mert a meglepődéstől nem is biztos, hogy rögtön felsir. Hisz kijön a kis kuckójából milyen fúra lehet ez nekik.
De egy biztos sirni fog Sugi a baba:) Na meg te is:)
Bár én nem sirtam akkor mert nem is fogtam fel mi van. Oda hozták hozzám egy kicsit el voltam ámulva. Aztán mig el vitték a kicsit én ugye mardatam még. Akkor kérdeztem a szülésznőt hol a lányom hova vitték?
Mondta jó helyen van és kezekben. Apukája dajkálja éppen. Na akkor kezdtem el sirni:)
Mert én is császárral szültem ott lehetett a férjem de csak az ajtóban a fejem mögött.
Na kkro mikor a szülésznő mondta , hogy a lányom az apukájánál van én belőlem kijött a 9hónapg feszültsége és kibőgtem magam.

Kép
csucsu05

csucsu megható szülésed volt :wink:
Én arra nem is emlékszem hogy Máté felsírte?! :roll: de a zoli azt mondja sírtő torka szakadtából... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ggica,
Válaszoltam.

Sugi,
Nagyon izgi! Sokat gondolok Rátok!
Most nézem, csütörtök 39+5 leszel. Én is ekkor szültem a fiam. :wink:

Nita,
Köszi jól vagyok, Kistesó 2,2kg, pont ma voltam dokinál, minden oké.
Máténak boldog névnapot! :)

Lina,
Kívánok Neked 2 csíkot és ha nem is hat :lol: , de legalább egy gyönyörű dobogó szivecskét!

Zsuzsu,
Tényleg, mi lett az indítással? Megbeszéltétek, hogy nem kell? Ha faros marad nem mered megkockáztatni a szülést? Én nem merném.

Lyndee,
Lehet a vastól is, de szerintem lehet attól is, hogy nő a fiad és nyomja a gyomrod. Nem próbáltad, hogy többször kevesebbet eszel?

KépKép
dreika

dreika köszönjük... :wink:
szép sullya van már a babódnak... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Napsugár!

Én nemrég szültem és én bennem is bennem volt ez a félelem, hogy nem fog felsírni majd. Tudom benned van a sok vetélés és félsz, hidd el mindenki fél a szüléstől és ettől, hogy mi van ha.... De csak a jóra szabad gondolni. Rögtön biztosan nem sír majd fel, én is megijedtem, sőt nekem nem is hozták vissza a babát, hogy rám tegyék, hanem majd csak 1,5 óra múlva, mert engem addig varrtak össze. Épp csak felmutatták, hogy itt a baba és elvitték. Nem sírt fel csak majd egy jó pár másodperc múlva, már mikor a függöny mögé vitték, hogy lemérjék stb. De akkor is inkább csak kis nyekergő hangot adott ki.
Ne aggódj, szorítok neked, hidd el minden rendben lesz, eddig rendben volt, akkor már nem jöhet semmi. Én is végig izgultam a terhességet, mindig gondoltam valami hülyeségre, és biztattak, hogy ha már kihordtam és annyira vágytam rá, és ő ezt érzi, akkor nem lehet semmi baj. Beszélj hozzá sokát, hogy mennyire nagyon várod és mondd el neki ezerszer, hogy nagyon szereted, de ő ezt tudja is, hiszen azért fogant meg, mert annyira nagyszerű szülők vagytok és annyira vágytatok rá és küzdöttetek érte, hogy gyönyörű egészséges babátok legyen és pár nap és meg is láthatod a kis apróságot.

Lyndee!

A köldökzsinór rátekeredés azt mondják nem olyan szörnyű, mint ahogy hangzik. Az én babám nyakán is rajta volt egyszer és nem vették észre, de attól függetlenül semmi baja nem lett neki, akkor baj ha többször rajta van vagy nagyon megfeszíti a kis mókuska odabent, de azt meg mindenféle vizsgálatból látják kimutatják a vége felé (flow - köldökzsinór áramlást néznek a vége felé) ott ha nem jó az érték, akkor nézegetik folyamatosan és megindítják a szülést ha rossznak látják az áramlást, hogy ne legyen baja a babának.
A hányinger vissza jön a vége felé, de nem annyira mint az elején. A gyomrodat egyre jobban nyomja fel a méhed és a baba ahogy nő, a gyomorsav is több lesz, én azzal is kinlódtam nagyon.

Minden jót nektek és fel a fejjel! Az a kisbaba már ott van és tudja hogy imádjátok őt és erős baba ha már idáig eljutott, épp és egészséges lesz. Nekem is mindig ezt mondták és bejött.

Kép
skoperdane

lyndee szerintem se kell félni a köldökzsinortól...Máténak 2x rá votl tekeredve a nyakára és semmi baja nem lett...üvöltött miután megszületett... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló!

Kérdésetekre a válsz. Jól vagyunk. :lol:

íme a bizonyíték:

Kép

Kata bal csípője 1/b, így terpeszpelust kell egy hónapig hordania. Más nincs. Most megyünk vonattal a babaklubba. Pussz:

J.

Sugi! Zsuzsu!

Mikor születnek már meg a manók??? :wink: :lol:

tjuca

Tjuca.
Én csütörtök reggel, 5.30-ra megyek, és még reggel meg lesz a császár.
Éjszaka majdnem kórház, szinte üvöltöttem a fájdalomtól, de 10 percnél nem lett sűrűbb, az ágyból alig bírok leszállni, annyira fáj az egész alsó részem, ha a sodrófa bennt lene attól is jobban mozognék. Balázs mocorog de már nagyon lomhán, holnap szüretel a család, meg kell picurkámnak érteni, hogy a csütörtök az csütörtök.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Azért a szüretet csak szemléld ha lehet. Semmi megerőltető munka okés?
Csütörtök pedig hipp hopp itt is van. És láthatod a kisfiad:)

Kép
csucsu05

ÁÁÁÁ ki sem engednek, sajna, pedig szivesen nézném legalább, marha jó hangulat szokott lenni.

Kép

Kép
napsugár035

a nagyfiam tegnap jött rá hogy csütörtökön meglesz a kistesó, hihetetlen volt az öröme, eddig a vasárnapokat számoltuk, és most elfogyott, majdnem sírt örömébe.
Mindennap behozza majd a párom hozzám őt is, nagyon szar lesz nélkülük.
Annyira remélem, hogy jól fogom csinálni ezt az egész kistesó nagytesó dolgot,végigbeszélgettük a terhességet, benne volt mindenben, ma reggel szomorú volt hogy nem hallhatja a védőnőnél a baba szívét, remélem jó tesók lesznek

Kép

Kép
napsugár035

Sugi,
ez már nagyon izgalmas. Már két nap sincs hátra!!!
És biztosan jól fogod csinálni, főleg ha az ügyes/okos nagytesó is így várja az öcsikét!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sugi: Biztos nagyon jól meglesznek. Hidd el. Nem mondom , hogy néha nem lesz nehéz 2gyerekkel de megoldod hidd el. Azért mustot igyál a szűreten :)
Vigyázz magadra és ne feledd 2nap múlva már 2gyerekes anyuka leszel:)

Kép
csucsu05

sugi olyan izgalasak már a hátralevő napok..és tényleg jól megfogod oldani a problémákat ha leszenek...
az meg nagyon jó hogy a nagyfiad már most így várja a kistesóját..nagyon fogja szeretni... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca:Csodaszép a család és a kis Kata napról napra formásabb.Kinga pedig egy igazi kishölgy :wink:

Sugi:Szerintem jó tesók lesznek majd a fiaid,meglátod mennyire szeretik majd egymást!Neked már nagyon jó hogy csak 2 napod van :D

KépKép
lyndee

lyndee már neked sincs sok hátra...nagyon elfog repülni a hátralevő idő..egyszercsak azt veszed észre hogy karodba van a kisfiad... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sugi,
már nagyon izgulok érted. Biztos nem jobban, mint te, de már nagyon várom azt az sms-t :lol:

Zsuzsu,
te hogy vagy? Tudod már, hogy befordult-e Konstantin?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Voltam reggel CTG-n.......eléggé beparáztam. Fájás nuku, de a ctg-s csaj folyamatosan nézte a görbémet. Kérdeztem mi a baj, aztán kinyögte, h annyira rugdos Konstantin, h a szívfrekvencia többször 190 körül volt........Megijdedtem, hiszen tegnap óta a vérnomásom car.....Megnézte a dokim, annyit mondott, h nagyon vagány a gyermek, nincs baj, jövő héten ismét CTG. Akkor UH-t is akarok, derüljön már ki, mi a helyzet odabent.

Amúgy sokkal lejebb érzem a ficánkolást, kb. egy tenyérnyivel lejjebb.......remélem ez azt jelent, h megfordult!!!

Napsuginak itt is nagyon szorítok holnapra!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Köszönöm mindenkinek, ma már nem jövök többet, kicsit stresszelek, de majd elmúlik holnap ilyenkorra,
kismamik vigyázzatok magatokra, Lina várom azt az sms-t, hogy + lett a teszt.

Kép

Kép
napsugár035

sugi nagyon várunk vissza...sok puszi nektek... :lol:

zsuzsu ilyenkor már szinte mindenkinél előfordul hogy nagyon sokat ver a kicsi szive..nekem is ugyanennyi volt a végefele.de lépcsőztettek és utána normálisra visszament a szivverése...nyugi semmi gond nincs... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu!

Nem vagy náthás? Csak mert nekem mindig megnézték van-e hőemelkedésem, mikor Kata ilyeneket produkált.
Reméljük KOnstantin megfordult, és magától elindul. A szüléshez pedig előtte nem kell fájás, lásd én... :lol: :lol: :lol:

tjuca

merre vagytok? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?