Óriási gratula
! Az esti elalvás nálunk is nagyon zűrös mostanában. Általában 10-11 körül lehet Lilit elalvásra bírni, előbb egyszerűen reménytelen. Igazából én sem értem miért, mert eddig jól működött.
Judy,
Gratula az elinduláshoz!
A januárral kapcsolatban egyet értek, már én is nagyon utálom ezt az időt. Egyik nap kimentünk Lilivel a kertbe sétálni, és annyira jó idő volt, hogy tiszta tavaszi hangulatom lett
. Sőt felfedeztem, hogy a tulipánok már jócskán kibújtak a földből, azóta minden nap meg kell őket nézni Lilivel, hogy mekkorák
. Az allergia vizsgálatot a babadokink javasolta.
Csics,
Köszi a történetet, minden jót kívánok nektek.
Kataa,
Azért kell mégis tojás mentes diétát tartanunk, mert a dokinéni szerint a szurkálás nem ad 100%-os eredményt. És sajnos a pöttyök is nagyjából azóta vannak mióta tojást kap. Pluszban most étkezési naplót is kell vezetni.
Áfonya,
Neked is nagy gratula!
Manó,
Hát igen, régi szép idők, amikor a vacsiba aludtak el ezek a kis manók, visszasírom én is
. Pusz,
Ilke

az utolsó fél óra belefért volna 5 percbe is. Ráadásul épp kijött megint az aranyerem... szóval részemről kicsit kínlódtam. Ők meg itthon táncoltak + építőztek. A csaj végül a pasijával jött, aki úgy eljátszott, hogy nagyon. Telepakolta a gombánkat labdákkal, de teljesen feltömte őket, vagy 30at belepréselt biztos