A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

folyadékot sem iszik.de várunk még nem tudom,hogy tudnának-e kezdeni valamit vele,ők sem tudnák megitatni sem és megeteni sem..hát majd meglátjuk,jobban aggaszt a köhögése.
este majd m egpróbálom újra megetetni de csak 8 körül,addig meg orrszívás ezerrel,már nagyon elege van belőle :? :?
ha beviszem akkor úgy kell készülnöm,hogy bent is tartanak,mert a madarász az egy ilyen hely :?
márpedig ha minden náthával influenzával bemegyünk akkor jobb ha oda is költözünk :?
Vendég

Mátéknak boldog névnapot!

Bari: Inkább menjetek be potyára, mint hogy baj legyen! Azt mondják, hogy ha 2 etetést kihagy a gyerek, akkor bizony doki/ügyelet.

Kép

Kép
bettica

bettica majd meglátom,nem tudom,hogy van-e értelme mert ott sem fog enni :roll:
Vendég

na fölhívtam a dokit,azt mondta kaja ivás nem számít viszont az orrát ne óránként hanem 20 percenként szívjam :x
szegény gyerek
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:49-kor.
hékás

hát igen azt mondta én sem óránként fujom az orrom ha taknyos vagyok...igaz!de éjszaka szerintem nem fogom csak ha fölkel és truttyog.nem könnyű telünk lesz az tuti!
Vendég

nesze neked penumokokusz oltás 50 ezerért
Vendég

pneumo így akartam
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Lányok segítsetek..... nem találom Brigi címét, ahova küldeni kellene a cuccokat :oops: :oops: Írjátok be léccccccccccccccccccccccccccccccci :wink: Köszönöm :wink:
bluebox

Kép

Kép
bettica

Na akkor, jó reggelt!

Bari: Milyen éjszakátok volt? Hát nem lehet egyszerű, pláne hogy még te is beteg vagy... Párod már jobban van? Tud segíteni?

Hékás: Neked is jobbulást akkor! Sajna az én derekam és nyakam is ilyen "beállós"... 2 napja nyomatom a magneb6-ot, hogy nehogy megtörténjen a baj, mert akkor én sem tudom, hogy mit csinálok a gyerekkel... Ha esetleg van ötlet, hogy ilyenkor mit lehet szedni szoptatós anyukának is, akkor örömmel veszem ;) Megyek a házipatika.com-ra is megnézni, mit lehet végszükség esetén...

Nah, ébredezik a fiam? Megnézem ;)

Sziasztok!

Kép

Kép
bettica

betti:köszi elég jó éjszkánk volt dávid ugyan szörcsögött meg köhécselt de nem kelt föl.én elég szarul voltam kb 10 percenként mentem ki a szobából köhögőrohamot kapni..bár dávidnak már mindegy úgy is elkapta.
a férjem jobban van,ő már meg is gyógyult de állandóan dolgozik,úgyhogy nem segít.

képzeljétek dávid ha fölültetem úgy marad és csak egy idő után dől el..tudom,hogy nem szabad nem is gyakoroljuk,de nagyon édi..
Vendég

Jó reggelt!

Köszönjük a köszöntéseket!

Végre nem esik az eső,remélem nemis fog,mert lemennénk később sétálni meg a boltba.

Bari:gyógyuljatok meg!

Kép
melike

Bettica: köszönöm szépen

Bari: jobbulást és kitartást Nektek :wink:
bluebox

blue én már az örök pesszimista beletörődtem,hogy az egész telünk ilyen lesz...3 gyerek az 3 gyerek :? :?
Vendég

Bari:de miért lenne?Ez hülyeség!(én már csak tudom...)

Chilis babot csinálok ma Apának.

Kép
melike

melike:7 en vagyunk mindíg lesz aki beteg,és átdja a násiknak :? :? :? :? :? :?
Vendég

Jaj,vigyázzatok magatokra!

Megjöttek a felhők! :evil:

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:50-kor.
hékás

dávidnak meg kell fogni a kezét és föláll ő is, neki is csak az egyensúly hiányzik...hiába ezek a nyári babák már csak ilyenek...erősek,szépek :lol:
Vendég

Hékás:oké,én úgysem szeretem annyira! :lol:

Kép
melike

Máténak utólagosan nagyon boldog névnapot kívánok!
bluebox

Brigi, elküldtem a képeket, meg a szüléstörténetet. Megnéznéd, hogy megkaptad-e??? Mert ha ezt sem kapod meg, én dilit kapok. Majd letört a két kezem, úgy gépeltem:)
bluebox

Lányok, nem hiszitek el, a fiamnak akkora kiszívás van a nyakán, hogy én égek helyette :oops: :oops: :oops: Így folytatja, ma-holnap nagymama leszek :shock: :shock: :shock: És megpróbálta bemagyarázni nekem, hogy a zippzárral odacsípte. Kértem, mutassa meg azt a felsőt, ahol oldalt van a zippzár. Hát nem találta :wink: De szép kockás sálat kötött a nyakába :wink:
bluebox

márti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ha lány lenne akkor nem nevetnék ennyire :lol:
Vendég

Na igen, ez nekem is eszembe jutott :wink: De nem fogod elhinni, hogy az egyik legjobb barátnőm lányával művelték ezt. A poén az egészben, hogy most akartunk találkozni a barátnőmmel, mert kb 8 éve nem láttuk egymást, most találtuk meg ismét egymást az iwiw-en. Erre tessék!!! :twisted: :roll: Azért megkérdeztem hogy és még mit csináltatok ezek kívűl???????? Állítása szerint semmit. Most higyjek? Vagy ne?
bluebox

Sziasztok!

[quote="lia0415"]. írta:lia0415..hiába ezek a nyári babák már csak ilyenek...erősek,szépek :lol:

OSZTOM VÉLEMÉNYED!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:50-kor.
hékás

Márti:ez nem semmi!Ennyire korán kezdik??!Mi lesz ha a cseppek megnőnek??

Kép
melike

Hékás:én ezt tudtam,hogy ha nem vagytok házasok bonyolultabb a dolog.

Kép
melike

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:09-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:51-kor.
hékás

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:10-kor.
Vendég

Hétágra süt a nap!Hurrá!
Mindjárt megyünk sétálni.

Kép
melike

[quote="jkriszta"]C írta:jkrisztasak olvasok! Annyira különbözik a hozzáállosom a topictagok 3/4-ével, hogy átmentem rejtőzködőbe.

szintén...
Vendég

Kép

Bari!!!
Remélem meg gyógyultatok már. Vagy legalábbis jobban vagytok. :lol:
Nagyon ügyi Dávidka,ha már egyedül is tud űlni.

Hékás!
Ez nagyon kemény hogy a szomszédokkal bizonyitatni kell hogy csak élet társak vagytok. Majd leirnád mihez,és hány gyerekre veszitek fel,,??? mert nekünk is lassan aktuális lesz.pü-be.

Muti a ruhákat amiket vettél magadnak.
Én ezeket a ruhákat,játszós ruháknak nevezem.
:D Altatást nem probáltad még (babával???),alvos morzsi. Tudod? Van Marcinak?? Milán szoritja magához,meg dünyög benne,meg egy kicsit rágcsigálja,cumo,és már alszik is,teljesen magátol.
Hálozsákba alszik Milán is,vastagabb hosszu ujju,alatta,ujjatlan bady. Mostmár hogy van fűtés,panut hosszu ujju hálozsák+ujjatlan bady allatta
Melike!!
BOLDOG NÉVNAPOT MÁTÉNAK!!!!!
Orrszivo takaritása,Az üveget szét szedem,folyatok bele vizet,,de van mikor pohárba állitom és hagyom ázni mint most is. A csövet meg folyo vizzel mosom..
Bettica!!
Passz mit szedhetsz,magne b6 tuti. :D
Monti!! Jok a rucik!!!
:lol:
Blu!!!
Kiszivás,?????????? :twisted: :twisted: :twisted:
Azt a kutyafáját neki,durva nagyon.
Képet mutattál már a fiadrol? Mutass már léci. Én még nem is láttam.
Barinőm fia is 15 éves,és most nyáron elengedte a nagyobb fiukkal discoba,akik 16évesek. Hát hallod azt mesélték hogy hogy berugtak. De nagyon. Mondtam nekik,velem nem járnátok jol,mert én el sem engednélek titeket.
De jo hogy nem lányom van. Pedig azt szerettem volna,de talán jobb ez igy. :D :D

MIT FŐZTÖK MA????
(vagy mostanság)?

Kata&Milán

oszman777

Csiri és j.kriszta!!!
Étrem mi ujság,VÁGOM!!!

Kata&Milán

oszman777

értem. igy akartam.

Kata&Milán

oszman777

[quote="jkriszta"]C írta:jkrisztasak olvasok! Annyira különbözik a hozzáállosom a topictagok 3/4-ével, hogy átmentem rejtőzködőbe.

3/4 :shock: :shock: az szingnifikáns.... :(

csirit viszont nem értem aterhesség alatt olyan jól elvolt itt
én pl már szivesen olvasnék egy bk elemzést vagy hasonló sztorit a térdzoknishoz,ezeken a taknyos őszi depis napokon :lol: :lol:
jó tudom depis csak én vagyok :oops:
Vendég

vagy emléezz csak a terhes elötte utánna fotózásra... :lol:
Vendég

[quote="jkriszta"]. írta:jkriszta.. Annyira különbözik a hozzáállosom a topictagok 3/4-ével, hogy átmentem rejtőzködőbe.

Kriszta! Ezt én is így érzem. Mármint, hogy sokaktól különbözik a véleményem. Ennek ellenére én szívesen írok. Én szeretem olvasni mások (jól megfogalmazott, kultúrált) véleményét, mégha én nem is így gondolom. Remélem, hogy mások is szívesen olvassák az én ellenkező véleményeimet. (ha nem, bocsi :oops: ) Mások vagyunk, máshogy gondolkodunk, de az okos ember ebből csak tanul. Több oldalról megközelítünk dolgokat, vannak hozzászólások pro és kontra, kiszűrjük az építő jellegű ötleteket, ami nem tetszik, azt elvetjük. Én igyekszem tanulni az enyémtől eltérő véleményekből is.

Az meg milyen uncsi lenne, ha valaki felvet egy témát és mindenki csak azt írná, hogy igen, milyen igazad van, nahát én is pont így gondolom. :wink: Na, akkor azért nem fórumoznánk, mert elaludnánk a gép előtt. :lol:

A betegeskedőknek jobbulást! Nekem is folyik az orrom. :roll: Remélem Marcus nem kapja el!

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

nézzétek a vonalzómat,2 hét és betöltjük a 4 hónapot...egy reményem az evésre,hogy esetleg dávid szeretné a főzelékeket...aztán remélem úgy is lesz...már vettem egy csomót(volt a rossmannban leárazás)
Vendég

monti:jól beszélsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

osszman:küldtél egy privit de én annyira szemét leszek,hogy nyilvánosságra hozom a szövegét:"szia"
ennyi volt!!biztos,hogy csak ezt akartad? :lol:
ha igen akkor válaszolok:szia :lol:
Vendég

Montana!!!
Igazad van.
Én is ezt akartam irni,nem vagyunk mind egyformák. Bár ez érdekes is lenne. Emberek vagyunk,és mind különbözőek.

Kata&Milán

oszman777

Láttátok már????? Biztonsági gyerekülés :wink:

Kép
bluebox

[quote="oszman777"]M írta:oszman777ontana!!!
Igazad van.
Én is ezt akartam irni,nem vagyunk mind egyformák. Bár ez érdekes is lenne. Emberek vagyunk,és mind különbözőek.

és ettől szines a "paletta" mindenki egy színfolt :wink:
Vendég

igy van.
Jo nagyon a kép Márti.
Én olyan jol laktam hogy alszok egyett. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

bari!
Mennyi volt a bébiétel most a roossmanba?

TI MIBE ALTATJÁTOK A GYERKŐCÖKET ÉJSZAKA???

Estére Apával pizzát sütünk. vahhhhhhhhh

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 16:51-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?