nah. főzés kész, levest nem csináltam, felsöpörve, felmosva, kiporszívózva, mosva egy adag (erről jut ezsembe, lejárt és ki kell teregetni, csak hammoltam és közben elfelejtettem), gyerkőc alszik (lassan ébrednie kell), nyusziapu meg elindult debrecenbe egy fél órája
hát igen viki! nem szép... de hát ez van. ahhoz képest hogy tegnap kaptak uj vonalkódleolvasó rendszert, és uj számlázó szoftver is van fejlesztés alatt nekik...
egyébként ha megszünik a munkaviszonya akkor kb. nettó 120-150e ft-tal lesz kevesebb plusz kajajegy plusz egyéb csöppenetek amit tudott intézni a cégen keresztül... számlák meg hasonlók...
szóval éhen fogunk halni!!!!
az idő is elsz@ródott. délelőtt sütött a napocska. gondoltam megyünk délután egy nagyot sétálni a törpével. tegnap is besétáltunk a város központba csiga tempóba meg vissza. 2 órát nyomtuk. ma is akartam. de örülök ha séta időre nem fog esni az eső.
mav!
érdekes... eddig minden gyerek birta a porszívó hangját...
dodó! igazad is van. mondd meg neki! azért mik vagyunk mi??? mennyi bőrt lehet lehuzni rólunk??? tudom milyen nehéz hogy minden meglegyen időre és még a babára is annyi idő maradjon amennyit igényel, hisz ő a legfontosabb.
itthon is szokott lenni néha durca ha valami nem ugy alakul ahogy ő gondolja...
persze ha ithon van és megkérem hogy nézzen már a törpére és szórakoztassa mig én pl. hajat mosok meg tusolok, az már megterhelő. sokkal jobb a notebookot pötyögni... én meg azt hallom a zuhany alatt hogy sikit a törpe...
én főzök hetente minimum. 3-4 alkalommal. sőt ha jobban belegondolok majdhogynem minden nap. egyik nap leveskét, másik nap másodikat. igy kijön az hogy mindig van valami friss kaja. persze néha én is sumákolok

olyankor inkább a takarításra, mosásra, törpére koncentrálok.
persze nekem áldott jó gyerekem van és hagy ügyködni itthon.
mire eljutnék a pihire vagy a kajára persze mindig fölébred mert kifutok az időből.
azért mostanában a kajára igyekszem időt szakítani.
habár most ugy néz ki hogy nyusziapunak is több ideje lesz a törpére és nem lesz fáradt vele foglalkozni.
(persze én ne legyek fáradt napközben se! és éjszaka is keljek fel hozzá, és még nyusziaput is szórakoztassam és kényeztessem)
ibm!
irigy a babamasszázs miatt. nah oda egyenlőre nem hiszem hogy el tudunk jutni. olyan kiszámíthatatlan hogy mennyit alszik a törpe. már most is nyomja dél óta. jah és persze olyan 3/4 11-11 körül evett. utána játsztotunk egy órácskát....
nekünk nincs kendőnk. kengurunk se. gondolkodtam rajta, de szerintem ha igy folytatom kifutok az időből. azért mázsás gyereket már nem cipelnék benne
marad a babakocsi. főleg hogy jön a tél. abban jobban elfér beöltözve.
minden babának jobbulást akik még mindig betegek, vagy azok lettek.
láttam babafotókat is, azok is tüneményesek.
lackó fickó milyen husi lett! ő is gömbölyödik rendesen!!!!
muffin!
ugy veszem ki a többiek szavából hogy nem akarsz jönni?!?!?! hát szó sem lehet róla! mindenki szorít értetek, és aggódunk, és érdekel a sorsotok!!!
az meg hogy nem egyformán fejlődnek... na bumm...
az én törpém néha visit ha felfogjuk, utál kézben lenni ha nincs baja. egy darabig elvan, aztán inkább egyedül szórakoztatja magát.
mire meg hasra teszem hogy lássam hol tart a kitámasztással... forít kettőt a fején és elalszik... szóval szerintem eliot jobban támaszt mint Bence.
és egyébként is... azért nézd azt, hogy Eliot nem teljesen egészséges, és minden egyes perc vele ajándék, és amiket csinál igen is ügyesen csinálja!
mindenhez ne várj csodát... eleinte emléxel? azon aggódtatok hogy fog enni... nagyon szépen megy neki, irtóra kigömbölyödött. nagyot nőtt. hason szépen tartja magát (még ámuldoztunk is nyusziapuval, hogy a mi Bencénk nem tartja magát ilyen szépen)
és a cicizős ösztön is benne van, és a cumit is tudja tartani ha jobb napja van. és minden egyes perc amit veletek tölt ajándék neki is és nektek is!!!
erre gondolj és soha ne add fel! nehéz, de tudom (bizom benne) hogy képesek vagytok vele megbirkózni!!!
sokan már feladták volna, de ti nem... vagytok olyan erősek hogy végigcsináljátok.