A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kép

Kép
melike

[ :arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:07-kor.
Vendég

melike küldjed!!!de fénypostán mert kívánós vagyok!!úgy mint rég :lol:

dávid új cumizási módszere
Kép
Vendég

Bari de édes Dávid!Hogy belenéz a gépbe.

Kép
melike

Tegnap este evés után (közben :lol: ). Kép

Kép
melike

Miáék itthon vannak vagy vittek laptopot?Tegnap volt az iwiwen.

Kép
melike

Ja!Evett Máté almát.Ez jó édes volt,mert szépen megette.Most már minden nap kap. :lol:

Kép
melike

Van valakinek tápszeradagolója?Hol vette?

Jól elvagyok itt magamban. :twisted:

Kép
melike

melike látom máté hagyott 40 grammot :lol: enye máté :lol:

én nem tudom mi az a tápszeradagoló

mia:jöhetne már had irígykedjek :oops:
Vendég

Sziasztok!

Miáék már itthon vannak. Tegnap hajnalban jöttek haza.

Csiri: nagyon jó a kis sztori!

Nálunk a kicsi szept. 30-án fogant meg!

Jól néznek ki a sütik.

Na és akkor!!! Én sem értek sokszor egyet a másikkal, nekem sem reagálnak mindig arra amit írok, de mégis jövök néha! Már én sem olyan gyakran mint szoktam, de ez fel sem tűnik itt. :roll:
(de ha írok, legalább nem felejtem el a 10 ujjas gépelést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Képzeljétek kaptunk egy rugit, (apa egyik ismerőse küldte) és kicsi! A gyerek nem tudja kinyútani a lábát benne. Pedig szép lenne....... (68-as)
Kép
bszilvi25

óóóóó szilvi én mindíg szólok mindenkihez.ha nem az 99%-ban csak figyelmetlenség :?
néha megpróbálom név szerint hiányolni az eltünteket de az én memóriámmal ez nem mindíg sikerül maradéktalanul...

pl,most hiába írom,hogy PIRONYA holvagy mi újság valszeg nem fog válaszolni.vagy mégis? :lol:

jó arugi mejd a kistesóra ráadod

na megyek mert egy tv-zik egy alszik,de egy még mindíg nem volt képes vacsorázni fürdeni lefeküdni :twisted: :twisted: :twisted:
meg kell nevelnem :twisted: :lol:
Vendég

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:16-kor.
pironya

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:17-kor.
pironya

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:18-kor.
pironya

én itt vagyok sziasztok!
Pironya hogy vagytok?

Andrisomnak most estére felment 37,9 re a láza, adtam neki egy Germicidet, sokat tüsszög szegénykém, apa is beteg biztos elkapta, pedig anyatejes :cry:

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:18-kor.
pironya

Csongor gyönyörű szép baba!! Látszik, hogy szépen fejlődik :)

Kép

Kép

buci79

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:19-kor.
pironya

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:19-kor.
pironya

........
pironya

Bari:észrevettem te mindig megnézed a képeket részletesen! :lol:
Olyan vicces vagy.Neveld meg azt a gyereket!

Pironya de jó,hogy jöttél!Gyönyörű ez a Csongor baba!

Buci:szegény Andris,beteg lett?

Kép
melike

még jó, hogy a rotát szájon át kapja Csongi,tényleg kis lyukas lenne. Elég lesz neki a másik két szuri...

Nekem Andris ma este 7300 gramm volt, szépen hízik, ahogy elnézem Csongi is jó húsban van :wink: Szopizik?

Kép

Kép

buci79

Melike: úgy tűnik, de holnap meglátom hátha átmegy rajta...pedig mindig úgy vigyázok, hogy ne fázzon. Olyan nehéz eldönteni ebben az időben mit is adjon rájuk az ember. Az se jó, ha megizzad.

Kép

Kép

buci79

helló Pironya!!!!

CSONGI (lee) azon a fotón amin hason fekszik és belenéz a gépbe.....NA AZON GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!meg persze mindegyiken... :wink:
Vendég

Buci!jobbulást Adriskának!
Mi holnapután megyünk szurira... :?
Vendég

Buci:én is így vagyok.10 percig állok a szekrény előtt,hogy mit adjak rá.

Kép
melike

Csiri nektek az utolsó egy időre,ugye?

Kép
melike

...........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:20-kor.
pironya

Igen,azt hiszem,hogy utána csak 1,5 éves kora körül van a következő....de a törvény most ugye képlékeny és lehet,hogy kötelezővé tesznek még,ezt,azt, amit majd be kell menetközben adatni!!!!
Vendég

Pironya:nekem már egy hónap után uncsi volt,de olyan jó lenne,ha még lenne!!!!

Kép
melike

[quote]K írta:arácsaonyra kapja meg a gyerek az első falat kajáját

Akkor lesz kb fél éves!Akkor az teljesen reális...akkor ezek szerint még van tejcsid rendesen????
Nem felejtem el amikor még vártuk a bébiket és írtad,hogy csak a mejjjed alá toltál egy lavórt,megsimizted a cicidet és már jött is a nedű :wink: :lol:
Vendég

Na emberem kijött a tv elől,megállt mögöttem és megkérdezte,hogy ezeknek a mai kismamáknak nincs jobb dóguk este 10kor????Éshogy ennek a fórumnak mikor lesz vége???Éshogy megkérdezheti mi most a téma a kiszáradt mellbimbó???(mert egyszer arról írtunk mikor beleolvasott....kb márciusban) :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Elköszönök mára.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
melike

Miért zavarja őket? :shock:

Az én párom mostanában kezd beleolvasgatni. :lol:

Kép
melike

[quote]M írta:iért zavarja őket?

Az enyémet tuti azért zavarja,mert amíg nem fekszek ott mellette,addig nemtud full decibellel horkolni a fülembe.... 8) :?
Vendég

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:21-kor.
pironya

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:21-kor.
pironya

sziasztoK
szia buci jobbulást nektek mi is benne vagyunk rendesen...még ma reggel sem semmi amit kiszívott dávidnak a porszívó :?

pirííííí na ezt már szeretem!!!telepátia?nagyon szép a családod és te is ...de tényleg :roll:
genetika:az nálunk úgy alkul,hogy a lányom apja nagyon rendben van,a fiam családja az gáááz,ott van asztma ,allerdgia,ekcéma,és a kis dávid családjában meg van egy füles,a férjem tesója,na neki műteni is kelett.milyen jó,hogy ennyien vannak.ja magamt kihagytam,természetesen én full tökéletes vagyok tehát minden rossz amit örökölnek csak is apai ágon lehet :lol:

csiri:neked mégegy külön üdvözlet jár mert ked visszatérni a régi csiri!!!! :wink:
vicces csiri :lol:

melike:igen én megnézem nagyon a képeiteket úgy vigyázzatok :lol:
Vendég

Sziasztok! Jó reggelt!

SZIA PIRONYA!
[quote="pironya"]P írta:pironyaedig néha elég uncsi tud lenni ez a szopákolás :? :? :?

Miért írod ezt? szerintem sokkal jobb, mint a konyhában kotyvasztani a tápszert. (Merci ráadásul felordítaná a környéket, mire elkészíteném) Én nagyon szeretem Őt szopiztatni, közben mindig simizem a kis fejét, a kezét, és a tekintete olyankor CSODÁLATOS!!!!!
Na de ez az én véleményem!!!!! :wink: és én sem tervezek karácsonynál elöbb semmit. (persze csak akkor, ha kitart addig a tejcsi)

Azért utólag is Boldog Hófordulót!!!!!!! Nagyon szépek vagytok, ahogy Bari is írta!!!!!
bszilvi25

Kép
Vendég

........
pironya

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:22-kor.
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:12-kor.
hékás

[quote="pironya"]B írta:pironyaari: De aranyos :D :D :D :D :D :D Hihetetlen, hogy így tudod ültetni és nem dől el :lol: :lol: :lol: :lol:

10másodperc és eldől :lol:

hékás miért kell gyakrabban scerélni?azért mert forog?kibolyhosodik?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:12-kor.
hékás

Bari: nagyon jó a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem mi ilyet nem csinálunk még egy hónap múlva sem!! :? :(
bszilvi25

sziasztok,

megjöttünk, szuper volt, bővebben később, visszaolvasni később, képek itt:

http://picasaweb.google.com/livi.meszar ... szGThassos

szombat hajnalban értünk haza, az az éjszaka még jól telt, azóta Milán tulajdonképpen üvölt, nem tudom miért. majd jövök ha lesz időm de most is épp üvöltve ébredt az (eddig) 10 perces alvásából. :cry:

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 21:13-kor.
hékás

Sziasztok!

Rakok 2 db friss képet :wink: Nem lehet elég korán kezdeni.... :wink:

Kép

Kép
bluebox

Márti!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekünk babapiskótás van ilyen,csak nem mertem feltenni!!! 8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?