itt vagyok csak elaludtam gergővel:):):) aludtam másfél órát majd megcsináltam az ebédet

volt a fagyóban maradék bakonyi szósz ahoz csináltam husit meg nokit azt ettük meg tegnapő apa csinált fini sütit ami puncsosnak indult úgy is nézett ki de a dió sokkal jobban érződött:):):) de így is fincsi
Asiye: sajnálom a porszívót:( nekünk a dvdlejátszó döglött be és mivel apa nem bírja anélkül mert mindig néz valami filmet ezért elmentünk venni egyet

:):)de ez most jobb többet tud mint az elöző bár egy neve sincs orion gép
CAt: a pocifotó nagyon jó mennyire számít hogy milyen szögben fotozól szemból ezerszer nagyobbnak tűnik mint oldalról

:):):)
Már 8 hete? nem semmi most volt nemrég
Csajok andika ha be is van jelentkezve a lakás másik részén van a gép nem mindig néz rá meg Hunor megoint visszament az oviba magorral is kell foglalkoznia egész embert kíván a nagyfiú meg hát a pici na az egy édes pofa úgy nevetett rám mintha már tudastosan csinálná nagyon édes volt

:):)
szerintem a következő pozitív teszt picié lesz

:):):)
andy: kapd el apácskát ez jó már és mostantól kétnaponta legalább egy hétig

:):):)és ha andika azt mondta már lejött hozzád a lelkecske akkor már csak nektek kell összebújni és szeretni egymást apával
csajok lehet karácsonykor mindenki már babás lesz ? de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó lenne:)