Hát csajok, csak ámulok, hogy ki mit ad a babájának
Bari: Sztem is inkább krumplit tegyél bele. Régen, emlékszem, hogy a hízlalandó babáknak tejbegrízt adtak

Na abban van ám kalória
Ja, és mit fogsz mondani a dokinak, hogy kis húsos lett Dávid?

Azt mondtad, hogy ő nem szereti a hurkás gyereket

Egyébként a fiad sztem teljesen formás. Nem sovány és nem is hurkagyurka. De ezt már mondtam egy párszor
Piri: Jól megnőttetek!

Tényleg tekintélyt parancsoló méretek

Félek mit fogunk kedden majd mérni. Mostanság elég kevéske a tejcsi

Azért remélem, hízott Bencém is egy picit
Mia: Hú, nagyon tuti hely! És tényleg jók lettek a fotók
Márti: Engem is érdekelne, hogy csak a fotó kedvéért kapott kiflicsücsköt vagy tényleg meg is szopogatta

Édes nagyon!!!!
Oszi: Én azért nem válaszoltam a kajcsis kérdésedre, mert nem főztem semmit

Ma viszont sertés husiból csináltam ragut, holnap sztem vmilyen főzelék lesz (hmm, van fincsi friss tök a piacon) virslivel vagy husival. Tervezek még a héten vmi rakott cuccot is csinálni, pl. karfiol vagy zöldbab, esetleg krumpli. Pizza is jó ötlet, elég régen csináltam. Ti is magatok gyúrjátok a tésztáját? Én úgy szoktam, hogy meggyúrok egy fél kiló lisztből, majd a felét beteszem a fagyiba, így legközelebb csak előkapom és megszúrom jobbnál jobb feltétekkel
A tejpép sztem jó ötlet, mikor akarod adni neki? Ebédre vagy vacsira?
Melike: Igazán jól néztek ki azok a sütik! Nekem apa szokott hízlalás gyanánt hozni a közeli Cziniel cukiból tortát, kb minden másnap (lehet ma is kapok?

), na azok is nagyon tuti jók
Stella: Boldog szülinapot, ha tényleg mostanság van!!!
Jaj, kit hagytam ki? Ezer bocsi érte!
Nem sokára megyek a fogorvoshoz időpontért. Tegnap ráharaptam valamire a darált husiban és letört a fogam oldala. Valszeg korona lesz a vége. Más sem hiányzott...