A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Hú jó sokat írtatok, tényleg nagyon pörög most a topik. Akkor pörgött ennyire mikor kismamik voltunk. :)

Muffin soha ne add fel, hisz kicsi Eliotnak csak ti vagytok, és hidd el hogy megfogja hálálni mindazt a törődést amit tőletek kap. Biztos hogy nagyon nehéz nektek, de idővel minden jobb lesz. Csak tarts ki, hisz tényleg nem vagy egy gyenge csajszi. És azon meg aztán tényleg ne keseregj hogy nem úgy fejlődik ahogy kéne, mert még az egészséges babócák között is van olyan aki lemarad a fejlődésbe. És igen is tessék jönni mindig, mert minket is érdekel a sorsotok! :wink:

Kép
linda24

Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

Basszus, 2 hete nem eszem tejterméket és Adél kakija megint véres! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
andkata

Timi:Jók a képek :D

Kata:Sajnálom :? :( Szegény!

Kép
Kép
Kép
kike

nekem sose jon ossze hogy ugy ide jussak, hogy ne fel kezzel kalimpaljak:(
Anna csak akkor alszik napkozben ha tologatjuk, vagy rajtam van, ergo nem tudok akarmit csinalni azokban az orakban. ma delelott ferjem elvitte setalni igy en foztem, vasaroltam, ajandekokat csomagoltam, de igy delutan nincs idom, mert o fel ora alatt mar ki is aludta magat.
ilyenkor este 10ig nonstpo Anna:)

holnap kene kapja az oltast de szerintem nem kapja a nathaja miatt.

errol jut eszembe mi nem tudunk ismet a talira menni:(

Agi az a narancssarga dolog ami Anna fekszik a kepeken az egy babzsakfotel- blup.

jajj mindent olvastam de hirtelen semmi nem jut eszembe :oops:

ja de: tiszta gaz itt nehanyan terhessegi tesztrol, kistesorol beszelnek en meg......ah, en meg mindig verzek: bar asszem mult kedd ota ez mensi, a sebm ugy faj hogy allni nem birok nem hogy egyeb mutatvanyokat veghez vinni :oops: :cry: :evil: :shock: :?
Vendég

legfrissebb kepek: Kép

Kép

Kép

Kép mukikutyival

Kép

Kép ilyen volt a hajam

Kép csokrom
Vendég

bocsanat kicsit sok lett :oops:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:17-kor.
20150601134430

Viki:nagyon remélem nem,rágófog :cry: szerintem még egy darabig kezelgeti,aztán nem tudom :cry: nem említette még hogy ki kéne húzni.

Anyjuk:nagyon szép volt a csokrod,meg a hajadat is jól megcsinálták. :D
Anna nagyon édes,a nyelv kidugós haláli :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Viki,
Doki megbeszélés szerint jövő héten nézi meg Adélt, de holnap felhívom, hogy belefér-e ez még...sajna hetekkel a tejtermék kiiktatása után is lehet vér...

Anna gyönyörű, biztos Te is szép voltál Tamara!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.07 10:31-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.07 10:31-kor.
Vendég

8)
Vendég

meg nincsenek nalunk a kepek, de izelito:
Kép keresztelo

Kép ilyenek voltunk
Kép
Vendég

Kata: gondolat olvaso vagyok :lol: :wink:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.07 10:32-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.07 10:32-kor.
Vendég

en is itt vagyok
Vendég

8)
Vendég

jo volt, egyszeru, csaladias , stresszmentes, termeszetes es olcso :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rég voltam! Úgy tűnik Ferusba belebújt a kisördög, nem hagy aludni, se takarítani,se főzni, se kajálni :cry: Ez a legújabb módi, hogy nem hajlandó napközben egyáltalán aludni, azaz csak a kezembe,de ha megmoccanok, már ordít. :shock:
Nem tudom mi baja, már olyan szépen ráállt a kiságyra...

Most épp alszik,ki tudja meddig, megpróbálok visszaolvasni. Addig is egy friss arckép Andinak:

Ferus itt 2 és fél hónapos, 4600 gramm körül:
Kép
sipiné

Na most visszaolvasok,ha Ferus is úgy akarja :)
sipiné

Anyjuk:nagyon csini voltál!! :D Milyen magas a párod??Jó nagy ember!

Kép
Kép
Kép
kike

De jó ez a kép Ferusról! :D

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:18-kor.
20150601134430

Tamara, örülök, olyan szépek voltatok! :)

Ferus és Nati is nagyon szépséges!

Köszi Viki, mi VIP-sok vagyunk, jóban vagyok a főorvosnővel ( ott voltam utoljára gyakorlaton) úgyhogy holnap felhívom és megmondja mikor menjünk hozzá. Eddig is vele beszéltem a problémáról és telefonon adott utasításokat. tudjátok én most főleg anya vagyok, nem orvos...

Kép
andkata

Andi: elküldenéd a honlapcímet? lemaradtam róla!!!

Nagyon édesek a babucik!!!

Anyjuk: nagyon csini voltál!!! Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira!

V.Kata: jól felpörögtél!!! :lol: Kicsit pihizz is náha. Még jó, hogy ma nem hívtalak fel a séta miatt. Eszemben voltál olyan szép volt az idő. :lol:

Most csak ennyire telt megyek aludni.

Bocsi.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jóéjt mindenkinek!
Hoztam egy képet is!
Kép

Kép
linda24

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Nálunk ismét tejcsi gondok alakulóban... :? Tegnap este 1/2 11-kor szopizott utoljára Emma (már akkor is kevés volt, nem tudott elaludni), most még alszik, de olyan üres a cicim, hogy csak na! :shock:
Tegnap este bepróbálkoztam nála a tápival, nagyon utálta, nem is evett belőle, pedig éhes volt.
Igazából nagyon megsértődött, és ordított... :evil:

Most hallom nyöszörög, megyek.
(Ezek szerint tényleg kevés volt, ő sokkal tovább szokott aludni... :roll: )
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:18-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:19-kor.
20150601134430

szép reggelt

vkata:isten éltessen

mi ma szurira megyünk
kérünk drukkökat fél 12-körül

de addig még jövök..........

az én kicsi lányom tegnap is csak 4 szer vett összesen 650ml-t
nem tudom mi van vele

a fogzás okoz ilyen gondokat?????????????

nem tudom mire fogni

Képimg][/url]
Kép
ronix

Bondi :!: Nati baba nagyon ari :!: :D

Timi :!: Bence nagyon cuki :!: :D

Anyjuk :!: Nagyon szépek voltatok és Anna is nagyon édes :!: :D

Sipiné :!: Ferus igazi nagyfiú :!: :D

Linda :!: Vivien igazi tndérke :!: :D

Kike :!: A fogadnak jobbulást :!:

VKata :!:
Kép

Marcsi :!: Sajnálom a tejcsi gondot remélem hamar helyre állnak a dolgok :!: DRUKK :!: :!: :!:

Viki :!: Szabi úgy eszi a tápit ha kell neki adni mintha észre sem venné, hogy nem tejcsi :!: :lol:
Vendég

Ronix :!: DRUKK, hogy minden rendben legyen a dokinál :!:

Andkata :!: DRUKK, hogy Adéllal minden rendben legyen :!:

Muffin :!: Eliotnak sikerlt vissza állnia a normál evési rendszerébe? Puszi a buksijára :!:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:19-kor.
20150601134430

Jó reggelit mindenkinek! :D

Tegnap mázsáltunk, Zsolti nettó súlya 7240 gr! :lol: Agyrém!
Biratkoztam baba-mama tornára, nem tudom, hogy fogom elbírni!
Azt hiszem az úszással jobban járnánk. :lol:

Kép
Kép
patr

Vkata! Nagyon nagyon boldog szülinapot!

Kép
Kép
patr

Patti!
Amúgy Zsoltin nem látszik a 7240 gr. ;)
20150601134430

Sziasztok!
Komolyan mondom néhány gyógyszertáros egy segg :evil:
Este ugye nem tudtam aludni,annyira fájt a fogam-vártam Apát hogy hazaérjen és visszamenjen nekem Paramax-ért-ezt lehet szedni szopi alatt is.Éjfél volt mire hazaért,persze gyógyszer nélkül,mert a bunkója nem adott-igaz nem volt,de azt mondta hogy azt nem szedhetik szoptatós Anyák,pedig ha jobban utánanéz akkor rájön hogy igen,mást meg azért nem adott,mivel mondván -nem mer adni semmit :twisted: :twisted:
Így aztán,mivel aludni is szerettem volna,muszály volt olyat bevennem ami volt is ithon,de nem igazán lehetett volna :cry: :cry: Dalacint.
Remélem nem lesz tőle baja a babónak-de hoy egy gyógyszerész ilyen legyen-szerinte jókedvében biciklizik be valaki éjjel 11 után??Ne tudjátok meg milyen ideges lettem :twisted: :twisted:

Hoztam egy képet Domiról,éppen elfordult:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Vagy legalább vehette volna a fáradságot,és amiről úgy gondolja hogy esetleg lehet,akkor megnézi a rohadt betegtájékoztatót,és odaadja Apának a gyógyszert,vagy ő még nem kelt fel éjszaka picihez szoptatni úgy hogy közben alig aludt valamit a fájdalomtól?? :twisted: :twisted: Bocsi a csúnya szavakért,de így érzek.

Kép
Kép
Kép
kike

ziasztok!

Először is a legfontosabb: TESZT NEGATÍV! :D
Nagyon örülök neki!

Nekünk jó éjszakánk volt ahhoz képest,hogy este megint kibuktam és sírva altattam el Áront,egSyszerűen már annyira fáradt voltam,hogy erőm nem volt felkellni és csak üvöltött,ha égre letettem és elaludt 1 perc múlva fennt volt!
Na végül 22:00-kor sikerült betenni,04:30-kor nyöszörgött,odavettem magamhoz és aludt tovább 6:30-ig! :shock:
Azt hittem rosszul látok,hogy mennyi az idő!
Nagyon kis rendi volt!
Éjjel mostmár próbálok neki csak cumit adni,mert ha eszik is nagyon keveset,nincs értelme azért felkelni! :oops:
Reggel viszont evett és nem sokáig volt el egyedül,újabb altatás következett de megint sírt pedig reggel nem szokott!
Most alszik! :wink:
Tegnap elvittük a DM-be,meg mentünk kicsit kocsikázni is,hogy szokja,jól viselkedett.
Majdcsak lesz belőle valami.
Ja! És tegnap úgy döntöttem megpróbálom kaja előtt 1/4 órával megfürdetni és SIKERÜLT!
Nem üvöltött csak kicsit panaszkodott már a végén!
Ma visszaviszem a mérleget,mértem reggel egy utolsót:6200 gramm.

Kép

Kép
ibm

Babu:Köszi-már tényleg javulhatna :cry:

VKata:nagyon boldog születés napot!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

JO reggelt!

VKata Boldog szülinapot Neked!

Kike
nekem most idegeltek az egyik fogam, mert mindig erzekeny volt, hidegre, melegre. Azt kerdeztek hasznaltam-e remdszeresen az elmex gelt, az meg megfordithatta volna a folyamatot - allitolag. Csak sajna ezt nekem nem mondtak negy honapja - ebben biztos vagyok! :cry: :evil:

Sajnos Lea mar tegnap kezdte, de tenyleg köhög - ma folytatja! :(

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Ami :!: Gratula a negatív teszthez :!: :D

Kike :!: Gygyszerész egy barom :!:

Patr :!: Szép kis méret :!:
Vendég

Patr.! Nem semmi súly,de tényleg nem látszik!

Ronix! Drukk a szurihoz,bizti ügyes lesz Léna baba! :wink:

Kike! Szegény! nagyon megjárod a fogaddal!
Hülye patikus,szegény Apa! Miért nem fájdalomcsillapítót vettél be?
Nem volt otthon semmi,vagy nem használ?
Most a Dalacint szeded tovább?

Marcsi! Mennyit evett Emma?
Sajnálom a tejcsi gondot,Áronnal is ezért küzdöttem hetekig,nem akarta ellfogadni a tápot csak a ciciért üvöltött.
Mióta cukrozom a tápot simán nyeli,a cici szinte eszébe sem jut.
Este még szoktam adni,elfogadja azt is,de már szerencsére nem követeli!
Nagyon örülök neki merthát hiába követelné ha egyszer üres!

Ma nem sokat leszek,de. jön Anyós,legalább tudok talán valamit csinálni,du. meg egy barinőm babanézőbe.

Kép

Kép
ibm

KATA! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK![/i][i]

Kép

Kép
ibm

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:20-kor.
20150601134430

A dalacint nem akarom szedni tovább mert az csak végső esetben lehet szoptatás alatt.
Csak ezért vettem be,mert semmi más nem volt itthon :(

Az elmex gel-gyógyszertárban kapható?
Vagy fel kell iratni?

Most délelőtt bemegy Apa és vesz Paramaxot-tutira azt szedhetem mert utána néztem a neten.Mást még mit lehet szedni fogfájásra?Mert én egyenlőre mást nem találtam.

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk is szigorúan kaja után lehetett csak mert különben végig sikította az egészet,borzalmas volt,de most úgy gondoltam sokat fejlődött már,hátha!
És bejött!
Nem bizti,hogy ma nem lesz sikítás,de megpróbálom.
Megyek elpakolom legalább a száraz ruhákat!
Jaj! annyit kéne vasalni is,hajat mosni,szekrényt pakolni,főzni......
Már látom hogy megint nem lesz ebből semmi!

Holnapra beígérkezett a barinőm segíteni,pénteken meg megint jön Anyós!
Meglátjuk!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt mindenkinek!

VKata! Boldog Születésnapot!

Egész jó volt az éjszakánk! Vagy csak én voltam türelmesebb? :roll:

Ibm! Gratu a teszthez!

Ronix! Megy a druk a szuri miatt!

Képzeljétek! Apa reggel elment dolgozni! :shock: :shock:
Mondta hogy van egy bizonyos féle munka amit egy kézzel is tud csinálni, meg nem fogja erőltetni ha nem megy, de én akkor is aggódom! Jó hogy pénzben jobb lenne, de ne ezen múljon, ha esetleg rosszabb lessz a csuklója!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?