Nemlajos!
Igen ügyi vagy!!! Nagyon jól néz ki ez a palacsinta!
Én meg úgy voltam, hogy sokáig nem sikerült a tésztám, mindig leragadt, mire mondtam a páromnak, hogy kérek egy új sütőt, ha palacsintát akar enni. Aztán valahogy rájöttem, hogy mit rontottam mindig el, és most a régi sütőmmel mindig sikerül. Aztóta szinte 3-4 naponta palacsintát sütök, és már trükközök is vele, pl. kakaót teszek a tésztába így ugye sötétebb lesz a színe és az íze is kicsit másabb.
Köszi lányok a tippeket. Vagyis a hétvégéset. Az a baj, hogy tavaly szerettem volna elvinni egy hosszú hétvégére, de valahogy nem jött össze. Aztán amikor kaptam egy jó ajánlatot idén egy ilyen kettesben eltölthető kedvezményes hétvégére Balatonfüredre az Anna Grand Hotelbe (4 *-os szálloda), akkor azt mondtauk, hogy mivel tavaly okt.-ben nem jött össze, így most bepótoljuk. Szóval ez anyagilag már nem fog összejönni. Meg most a barátok hívtak minket egy hétvégi bortúrára, szóval.....
De ez a vacsi kettesben. Nem rossz!
Meg bevetem a praktikám: mécsessel körberakott kád, pezsgő behűtve, és az esküvős poharak, tehát asszem ez lesz.
És..
Hoztam nektek egy kis nosztalgiát:
Kicsi Én
És Daniról 1-2 kép (amikor még "ksisrác" volt

)
Bocsi, ha megint sok lettem!