A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

njm, m ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,lkidcchhhhhhhhh

ezt dávid küldi a többieknek :lol:
Vendég

[quote="melike"]I írta:melikesmét elkezdett fájni a térdem és most még hozzá a derekam is!Végülis minden nap emelgetek egy 6 és fél kilós gyereket. :cry:

fogsz te még 15kilósat is cipelni kilómétereken kerszetül :lol:
Vendég

:?:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:56-kor.
Vendég

Sziasztok!

JELENTEM:
ZOÉBÉBI:7300 gramm,65 centi és NEM SÍRT!!!!
ZOÉANYA1 mázsa és 176 centi kb és neki is másodjára jött meg!!! :?
Vendég

[quote]A írta:zt mondják a nyúlhúst is lehet elsőnek adni.

Ezt bizti valami vadászneje mondta..... :shock:
Előttem a kép,ahogy lemegyek a henteshez,hogy
"csá!nyúlhús kéne bébinek!" :lol:
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:57-kor.
Vendég

Melike: nálunk 2800 ft/alkalom, vagy 10 000 ft egy 4 alkalmas bérlet. úgy van hogy nem csoportok vannak (merthogy nem fejlődik mindenki egyformán), hanem mindenkivel külön foglalkozik az oktató csaj, és 9-11-ig bármettől bármeddig lehet maradni és gyakorolni, pancsolni, amíg a gyerek élvezi. utána lehet menni szaunázni is, babával is pár percre.

Kriszta: köszi a hozzátáplálós infót magatokról. asszem délután veszek egy sütőtököt. :D

Milán szemmel láthatóan élvezi az almázást:

Kép

mia_snow

csiri már megint olyan jót röhögtem. szeretem amiket írsz. :D+

Kriszta én kedvet kaptam. :D tehát az összes zöldséget csak sima vízben megfőzöd, pépesíted és be a fagyasztóba? és ha bébikajás üvegben fagyasztod, nem megy szét az üveg? mert van egy csomó olyanom, abban lenne a leggazdaságosabb. lehet hogy a brokkolit, céklát és a sütőtököt letudom most a hétvégén, úgyis utálom őket, legalább le van tudva a dolog. és akkor ezeket mondjuk összemixelem krumplival és kész is a kajája?

mia_snow

Kriszta, nem rossz ötlet ;) Lehet kipróbálom jégkockazacskóval is, így nem kell majd átpakolni semmit ;)

Kép

Kép
bettica

Mia: Kis huncut a fiad :) Teli szájjal vigyorogni? Ez igen :)

Csiri: Szép méretekkel rendelkezik Zoé baba! :) És az anyja is ;) Mensi miatt részvétem... Melikének is!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
Végre én is ide jutottam. Ebben a jó időben Boni nem hajlandó bent aludni, csak nyafog, kint a babakocsiban meg 2-2és fél órát is alszik napi kétszer. Persze közben mozogjon a kocsi :) Azért tegnap kitakarítottam a garázst, felvittem a padlásra a kiskádját meg a kinőtt ruháit.
Köszi a tegnapi szülinapi köszöntéseket :) 43 :( De Bonitól kaptam mindjárt reggel ajándékot. Szokásos negyed 7-es ébredésekor visszaaludt mellettem nyolcig. Annyira jól esett :)

Mercikének Boldog névnapot :)
Kiscsizmik nagyon édik :) Nekünk még nincs, De van kicsit téliesebb cipő, meg turizunk ezerrel :)
Mia, akkor megvan a feladatod :) Egyébként Boni is igényli többet a foglalkozást, de olyan hálás érte, mindig teli szájjal vigyorog olyankor, meg kacag hangosan.
Csiri, gyönyörű anyukának csak gyönyörű Zoéja lehet! Viccen kívül úgy nézel ki mint egy fotómodell!

Kép

Kép
[/url]
stella40

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:58-kor.
Vendég

[quote]C írta:siri, gyönyörű anyukának csak gyönyörű Zoéja lehet! Viccen kívül úgy nézel ki mint egy fotómodell!
--------------------------------------------------------------------------------

Köszi Stella!Bizti jó képet néztél???A photoshop csodákra képes :wink:

[quote]S írta:zép méretekkel rendelkezik Zoé baba! És az anyja is

Köszi Bettica!Imádom mikor dicsérik azt a 20 kilót ami hájként és szottyadt börként rajtam reng... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A KÉPEN AZ NEM A MELLEM HANEM A PULCSI ÚGY GYŰRŐDIK!!!!! :shock: :?
Vendég

Ja, Mia, tök jó, hogy voltatok nyaralni, nagyon szép helyen voltatok! Milán pedig gyönyürű kispasi!
Piri, nagyon szép a kisfiad és mekkora :shock: Sajnálom, hogy megszenvedte a szurit :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

[quote]A írta: KÉPEN AZ NEM A MELLEM HANEM A PULCSI ÚGY GYŰRŐDIK!!!!!

Az én mellem a térdemnél gyűrödik,csak az nincs a fotón... :? :twisted:
Vendég

[quote="csiri-biri"]A írta:csiri-biri KÉPEN AZ NEM A MELLEM HANEM A PULCSI ÚGY GYŰRŐDIK!!!!! :shock: :?

pedig én esküszöm azt hittem!! De tényleg!!! :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

Én amikor eldöntöm, hogy na, ma megkóstoltatok Bonival valami gyümit, almát vagy körtét, akkor aznap biztos vagy bukik, orrán száján jön fel a gyomorsav, vagy hasmenéses a széklete :shock: Szóval még nem kapott :( Ma megint tervbe van :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:58-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:59-kor.
Vendég

[quote]C írta:siri

176 centiddel tényleg lehetnél akár modell is. (M-es, L méretben)

Na mostmár lekophatnátok rólam!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez a babanet és nem a MOLETT LADYK TEHETSÉGKUTATÓJA!!!! :wink:
Vendég

Zoé Katám úgy kidőlt a szuri után,hogy efelejtett enni.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kriszta, köszi a kajcsi ötleteket!

Kép

Kép
[/url]
stella40

na megjöttünk a sétából,dávid olyan szinten beizzadt,hogy mindent le kelett vennem róla..ilyen veletek is előfordul
vagy dávid izzadékony?vagy én öltöztetem túl?(pedig szerintem nem)
stella:tényleg szó szerint ömlik néha boninak orrán száján a sav??
hasmenéses székletnek mit nevezel:egy híg vagy napi sok híg?
Vendég

na csak azért kérdem mert ha a sűrű táp ellenére ilyen előfordul akkor nem lehet,hogy tényleg ki kéne vizsgáltatni és kapna valami savlekötőt??
Vendég

[quote="csiri-biri"]Z írta:csiri-birioé Katám úgy kidőlt a szuri után,hogy efelejtett enni.... :shock: :shock: :shock:

remélem ennyivel mi is megússzuk az utolsó oltásokat,mert a második nagyon rossz volt :twisted:
Vendég

Kriszti:
a doboz eleje

Kép

A doboz hátulja:

Kép

Elvileg önzáró, de én mindig rásegítek egy csipesszel, mert vhogy nem bízom benne ;)

Megyek, Bence felkelt és foglalkozni kell vele :D Ő is okosodik ezek szerint :lol:

Csiri: Természetesen nem rosszindulatból mondtam. De tényleg!
:oops:

Kép

Kép
bettica

[quote]C írta:siri: Természetesen nem rosszindulatból mondtam. De tényleg!

Ne butáskodj már!!!!Én is csak vicceltem!önirónia... :wink: :lol:
Vendég

Na ma nagyon aktív voltam.... :roll: :shock:
Vendég

hu csajok kértem kölcsön egy kengurut, hogy ha Milánnal nem lehet birni akkor cipelem és csinálni is tudok valamit. erre nem elaludt benne? most itt lóg rajtam mind a 7 kilójával pedig kajaidő lenne :D

jégkocka zacsi: szerintem nem lesz az jó, mert annyira nem híg a zöldségpép, hogy le tudjon folyni az aljára. nem? bár egy próbát mindenképp megér...

mia_snow

Csiri: Lehet, ezért írtam, hogy kipróbálom...

Kép

Kép
bettica

Jaaa, nem Csiri, hanem Mia :oops:

Kép

Kép
bettica

bettica!
Pont mikor meg láttam a jégkocka tasakot nekem is az jutott eszembe hogy ez nagyon nem lesz jo. :shock: Abba hogyan rakod bele a pépes kajákat???
Mert szerintem sehogy.
De lehet te tudsz valami trükköt??? :wink:

Kata&Milán

oszman777

Én éppen a napokba vettem vagy 3-3kg karfiolt,brokkolit,és azokat főztem meg és zacskoztam ki.
Én ezt igy szoktam,mindig,magunknak.

De a gyerekőcnek meg jo ötlet pépesen. :lol:
Én paradicsomot,és paprikát is raktam már el,felszeletelve,kizacskozva.. Lecsónak,szintén magunknak télire.Jo is az mikor nincs.

Sőt banánt vettem lidl-be vagy 3kg,170ft volt kg.
És azt is lefagyasztottam. Héját le,elfeleztem,és abba az átlátszo frissen tarto foliba betekertem,és zacsiba aztán.

Ja!!!!
Én a hagymát is ugy szoktam. Veszek vagy 5kg-ot.Megtisztitom,és robot géppel feldarabolom,aztán szintén frissen tarto foliába elrakom,kicsi adagonként. Amennyi egy főzésre elegendő.
Aztán ezeket a kis csomagokat ételhordo dobozkába rakosgatom. Aminek jol zárhato a fedele.
Igy nem (ROHAD) ránk a hagyma,és mindig van ithon.
Főzés elött csak kikapom a fagyobol,én nagyon szeretem igy.

Kata&Milán

oszman777

JAAAAAAAA!!! Jut eszembe,én répát is szoktam lefagyasztani.
Levesbe valot,és kockára vágottat is.
Meg még cukkinit is. De ezeket nem főzöm meg.

Kata&Milán

oszman777

Bari, ilyen most volt először, hogy ennyire jött neki, de egy része nyál volt. Úgy jön neki a nyál, hogy periodikusan, nem állandóan.
Ilyen híg széklete volt neki, de napi egy, két napon keresztül.
Boni nem izzadós csak a talpa :) Lehet kicsit túlöltöztetted Dávidot!

Megkóstoltuk a reszelt alma levét :) Nem volt nagy fintorgás, cuppogott neki. Mondjuk édes alma volt.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Ma ettünk almát,ugy örült neki majd fel repült.
Be is kancsitott.
Estére tejpépből adtam neki,de higan,nem pépesen 60ml,ma is adok neki mert jobban aludt,és éjszaka sem kelt fel enni 4 oránként enni. Cumis üvegből adtam . Izlett neki,nem sokkal utána meg kapta a tápszert.
:lol:

Kata&Milán

oszman777

ja stella az más ..akkor hajrá alma!!!!!

kata te ilyen házias vagy?a mi hűtönkben csak az van fagyott amit iglo néni rakott el :lol: :lol:
Vendég

én is úgy vettem észre,hogy a gyümölcsnek örül dávid..nevet amikor eszi és csapkod a kezével olyan aranyos.
Vendég

Sziasztok!

Olyan nagyot sétáltunk,igaz hazafelé félúttól esett az eső,de Máté olyat aludt. :lol:

Csiri:az szerintem a melled. :lol: Látszik.Már bocs,hogy még mindig itt tartok. :oops:

Kriszt:nekem is tetszik amit leírtál.

Kép
melike

Jut eszembe Bari!!!
Amit felraktam pizzát,azt ténleg a párom sütötte. :lol: :lol: :lol: :lol:
Most ez komoly.
Kis ügyes,meg szeret főzöcskézni,na és szerintem jobban főz mint én. Pedig én is tudok,de őőőőő.
Szeretem is ezt a tulajdonságát. Ma Juh turos nokedlit akart csinálni. Csak lefujtam,mert főztem már ma.
Majd holnap.

Kata&Milán

oszman777

[quote]C írta:siri:az szerintem a melled. Látszik.Már bocs,hogy még mindig itt tartok

Melike!
Íme a bizonyíték...már bocs... :wink:
azok amiket azt hiszed,hogy az enyém,az csak álom..volt és marad is számomra :wink:
Ezek az én melleim:
Kép
Vendég

Csiri:köszi! :lol: :lol: :lol: De ez így állva egészen más!De nem kicsi.

Kép
melike

kata csak vicceltem a pizzával kapcsolatban...amúgy elhiszem,hogy a párod sütötte :lol: :lol: :lol: :lol:

csiri:nekem ehez a mérethez is meg kéne születnem még vagy 216X :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:00-kor.
Vendég

ez a lefésült haj király én szivem szerint a nagyfiamnak is így csinálnám,de szerintem még azuramnak is!sokkal jobb mint ha föláll annyira tetszik hogy nemigaz.
kriszta ne fésüld fölfelé zéti séróját annyival jbb így :wink:
Vendég

na ma fürdés után csinálok dávidnak is ilyen hajat..csak nem tudom 3mm-ből lehet -e
Vendég

Sziasztok!

Én is nagyon belelendültem a hozzátáplálásba! :lol: Almareszelőn lereszeltem 2 kg őszit, 2 kg szilvát, 2 kg körtét és két sárgadinnyét, kis műanyagpoharakba raktam és lefagyasztottam. Úgyhogy ekkora előrelépés után azt hiszem meg is állok és majd csak novemberben folytatom tovább. :lol: :lol: :lol:

Oszmann! Banánt miért kell fagyasztani? :shock: Azt mindig lehet kapni, egész évben.

Marcusnak is kb. két-három naponta van kakija, de akkor elég tetemes mennyiség. :roll: Megyünk mindig fürdeni utána. :)

Mensi nekem még mindig nincs, hála a prolaktinnak. :lol: :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

monti:az mi? :oops: :oops: :oops:
Vendég

Kriszta!

Nagyon csini Zéti így is, de nekem nagyon bejön a kócos haja is. :lol: Szegény Marcim olyan kopasz, hogy lecsúszik a kezem a fejéről, ha simogatni akarom. :roll: :lol:

Kép Kép
montana

Bari! Az a hormon, ami a tejképzésért felelős. Amíg az termelődik, addig (elvileg) nincs menstruáció.

Kép Kép
montana

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?