A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

SziasztokKép

Sokat olvastalak titeket, és most lenne pár megjegyzésem , kérdésemKép

FionaKép Milyen bacit mutatott ki a dokid? És hogyan vette észre?

FruzsiKép A kis apró aynajegyek elmúlnak tényleg, ne izgulj, a hormonváltozások miatt vannak. De ha nem akarának elmúlni, létezik egy kenőcs, azt hiszem Egaver a neve, amivel kenegetni kell, majd szülés és szopi után, és az tutira elmulasztja.
Jóslófájásoknak nem korai a 36. hét.KépKép

Kedves ApukaKép Nagyon nagyon szorítok a kis Bercelért. Gyönyörű a neveKép Remélem minden rendben lesz vele és kint nagyon gyorsan és szépen fog fejlődni. Mi miatt kellett kijönnie? Mit mondanak az orvosok?

Bodza
Bodza

Szia kis Bercel!

Én Regina kislánya vagyok, Dominika. Én a 34. héten születtem 1547 grammal, és olyan hamar összekaptam magam, hogy csuda! Képzeld már a kiírt időpont előtt otthon voltam! Anyukám is sokat volt kórházban, én egy toxikus roham (exlampsia) miatt születtem ilyen hamar.
Abban teljesen igaza van a doktor bácsiknak, hogy idekinnt sokkal jobbak az esélyeid!!!! Mondd meg anyunak meg apunak hogy nem szabad elkenődni mert te azt megérzed inkubátoron keresztül is! Erős kis krapek vagy, csak hinniük kell benned! Nem mondom hogy könnyű lesz az utad hazáig, lesznek bökkenők, kisebb nagyobb bajok, de meg fogod csinálni!!!!!!!!!! Látod értem is nagyon aggódtak és most már olyan nagy lány vagyok, hogy már írni is tudok neked! Mondd meg apunak meg anyunak hogy szívesen segítek nekik amiben tudok, én már végigcsináltam, és olyan ismerősöm is van, akinek 65 dkg-os volt a babája, és már ő is otthon hancúrozik!
Azt nem írtad hogy miért kellett kivenni téged!
Anyukám e-mail címe: regidomi@freemail.hu
szeretettel várjuk a leveled, addig is jó erőt és egészséget !
Keresztesi Dominika és anyukája
Kép
gregina

Sziasztok

Zsóf, Szilvi, Detti, mi eddig tartjuk a "tervet" pocaklakóval szombatra, Zsófról valami hír, nemtán beelőzött? Kép

FAnita, megy a drukk Bercelnek, jó egészséget.

Fruzsi, nekem is kijött egy csomó apró anyajegy, némelyik el is múlt gyorsan, de jött ki másik helyette, remélem elmúlik mindegyik. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Fruzsi!
1. Nekem is rengeteg anyajegyem lett, már számolni sem érdemes, a hasamon és a melleimen, hát nem valami szép látvány. Eddig nem múltak el, nem tom, hogy elmúlnak-e, én e témáról nem olvastam, de én is szivesen várom a segítő tanácsokat.

2. Becsípődésem nekem a medencecsontomnál, hátul a jobb oldalon volt kb. 1 hétig, aztán elmúlt vsznű tényleg a pocaklakó nyomja. Kitartás, elmúlik.

3. Ja, talán jósló. Nem korai.

Szoptatás témában majdíte is tapasztalni fogod, ahány könyv és ahány rokon, annyi jótanács és mindegyik más. Aztán magadnak kell majd kitapasztalnod, hogy mi a jó. Mindenkinek más.
De azt most már határozottan állítom, hogy a baracklének tejserkentő hatása van, kb. 3l elfogyasztása után. Kép érdekes. A madártejet még nem próbáltam, a lactoherb teát igen, de nem vettem észre változást Kép

Kis Bercel én is drukkolok neked, ismeretlenül is!!!

Vic, gratulálok Dorkához! Kép

Manga
manga

Szia kicsi de erős bors Bercel Kép
Nagyon szorítok neked, hogy mielőbb megerősödj, és minél előbb szüleiddel és testvéreddel lehess otthon!
Képzeld, egy másik, kicsit hasonló nevű kisfiú, Vencel is sokkal korábban bújt ki, de nagyon ügyes volt, és - ma tudtam meg a jó hírt - hogy HÉTFŐN hazamehet a saját otthonába!

Pussz
Ann
annann

Igen, a masszírozást elfelejtettem:

a mellben majd lehet, hogy fájdalmas (de tényleg fájdalmas) csomókat fogsz érezni, ezek azért vannak, mert a babóca nem tudja körbemajszolni és nyomogatni mindenütt, így onnan nem ürül ki a tejci, és pár nap után csomó lesz belőle, mert benne maradt a tejci. Ezt kell körkörösen masszírozni (egyik kezeddel alátámasztod a melledet, a másikkal masszírozod a csomót) addig, amíg érzed, aztán fejsz, és ha sugárban folyni kezd megint, pedig előtte már azt hitted, nincs több benne, akkor sikerült kimasszíroznod. Nyugi, érezni fogod, mert tényleg fáj és kemény a csomó. De reméljük a legjobbakat, hogy neked nem lesz ilyen.
Manga
manga

Sziasztok
Gyors bejelentkezés itthonról, mikor a madár se jár már erre.. :-)
Bercel
nagyon szoritunk neked és anyukádnak! Apukának meg gratula, hogy hirt hozott nekünk rólatok
Kisbuksikám
most jönne ide a szokásos kis helyes mosolygós vmi, de itthonról ez lehetetlen. NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK, hogy hétfőn már otthon lehettek, és nagyon tisztelünk mindazokért, amiket strammul végigcsináltál.
Manga, Noé
ezt a fejést ti kézzel, vagy géppel csináljátok? és elteszitek a tejet? mennyi ideig lehet tárolni? és egyátalán
Mindig is az volt az érzésem, hogy a szülés maga egy biológiailag jól kitervelt folyamat, a maga felejtési/törlödési dolgaival, és az igazi 'strapa' utána kezdődik.
Karmen
Légy nagyon ügyes holnap és minden rendben lesz, nagyon várjuk rólatok a hirt!!!!

Képzeljétek, tegnap addig hörögtem a cégben, amig ismét adtak egy esélyt, hogy megtarthatom esetleg a céges autót. Ez elég jó lenne, mert kispapi autójának az árából azt hiszem cementet, meg palóburkolót vettünk. Ez volt számomra a nap nagy hire! Mamikám mosizza és vasalgatja a babsziruhákat, és ma idekerült a kiságy is!!!! Jujj, már csak 6hét!! Őrült jó!
Mondtam, hogy a nővérkém is babát vár?? Nagy buli lesz nálunk már karácsonykor!
Már olyan nagyon kiváncsi vagyok a sok friss mamis kisbabócára. Nem lehetne vhogy összegyűlnötök és minket is jól meghivni???

El kell rohannom kispapiért, puszi nektek, és minden szombatra várt baba vegyen nagy levegőt és hajrá!!!!
J
holophernes

<table>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]Hann Detti <hanndetta@freemail.hu>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Fri, 16 Jan 2004 08:15:31 +0100 (CET)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]Šrhet..Puszika, mèlezzetek!Detti 39+0 [/size]</pre>
<hr width=75% size=2>
Cs=C5=91 N=C5=91cik! Tegnap megint kinyomtatta az =C3=A9n Dr=C3=A1ga Uram a=
topikot. J=C3=B3, hogy mindenki el=C5=91ker=C3=BClt, ki bab=C3=B3val, ki n=
=C3=A9lk=C3=BCl. Nekem is m=C3=A9g a pocimban. B=C3=A1r Szilvivel 23ra vagy=
unk ki=C3=ADrva, =C3=A9s l=C3=A1ttam, hogy eld=C3=B6nt=C3=B6tt=C3=A9k, hogy=
17=C3=A9n sz=C3=BClnek, =C3=A9n nem valsz=C3=ADn=C5=B1. A C:3000, r=C3=A1a=
d=C3=A1sul a dokim 25-29ig nem is lesz itt.. H=C3=A1t 25 el=C5=91tt, vagy 2=
9 ut=C3=A1n k=C3=A9k sz=C3=BClni. Baba =C3=A9des, 3000gr =C3=A9s 9cm bpd.. =
Lehet nem k=C3=ADnoz meg? Noika! =C3=89n 15 =C3=B3r=C3=A1ra k=C3=A9sz=C3=BC=
l=C3=B6k. A dokim azt mondta, hogy innen csak +meglepet=C3=A9s =C3=A9rhet..=
Puszika, m=C3=A8lezzetek!Detti 39+0
mailgateway

Sziasztok, remélem, vki meg tud nyugtatni... Itt a történet:
tegnap voltam dokinál először, mivel van két pozitív terhességi tesztem. Doki azt mondta, csak sejthető egy 2-3 mm átm. petezsák, azt írta az uh lapra, hogy korai terhesség gyanuja...
Dec. 13-én volt az uccsó menzeszem, múlt hétvégén kellett volna megjönnie, de nem jött meg, egy hete csináltam tesztet, ami pozitív lett, majd kedden egy másikat, ami szintén, és érzem is magamon a "másállapotot"... 2 hét múlva kell visszamennem, de addig nem bírom ki. A lányommal az első uh kimutatta az 5 mm átm. petezsákot 4 hetesen. Ha az uccsó menzesz 1.napjától számolom, akkor már ennek a terhességnek is 5 hetesnek kell lennie... Doki viszont azt mondta, 2-3 hetes lehet. Fogamzástól számítva ez lehetséges... Van valakinek ezzel kapcs. valami tapasztalata? Sokan mondták, menjek el másik dokihoz...
Vendég

SZiasztok
Andi
szerintem a tesztek jók, a méret miatt aggódj. Ugye hallottunk spontán tüszőrepedésről is, és hát jómagam is vhogy a naptári számítások alapján nem igazán eshettem volna teherbe. Szóval lehet, hogy tényleg 2-3hetes babócid. mennek a drukkok, meg a hajrá, és várunk

Arra gondoltam, hogy segítek rajtatok egy csipetnyit (én alaposan kínlódtam, mikor ezeket a hieroglifákat olvastam), bemásolom Detti levelét, egy kicsit átfordítva a mi nyelvünkre, remélem nem haragszik meg, ha igen, akkor majd személyesen lebunyózzunk :-)

From: Hann Detti <hanndetta@freemail.hu>
Date: Fri, 16 Jan 2004 08:15:31 +0100 (CET)
Subject: Šrhet..Puszika, mèlezzetek!Detti 39+0

--------------------------------------------------------------------------------
Cső Nőcik! Tegnap megint kinyomtatta az én Drága Uram a topikot. Jó, hogy mindenki előkerült, ki babóval, ki nélkül. Nekem is még a pocimban. Bár Szilvivel 23ra vagyunk kiírva, és láttam, hogy eldöntötték, hogy17én szülnek, én nem valszínű. A C:3000, ráadásul a dokim 25-29ig nem is lesz itt.. Hát 25 előtt, vagy 29 után kék szülni. Baba édes, 3000gr és 9cm bpd.. Lehet nem kínoz meg? Én 15 órára készülök. A dokim azt mondta, hogy innen csak +meglepetés érhet..Puszika, mélezzetek! Detti 39+0

Úgy látom, rajtam kívül mindenki magába fordult, én maradok ellenben jókedvű-napimádó!
Kép
Puszi
Judit
holophernes

SZIASZTOK!
Mire végigolvastam mindent felébredt a lányomKép
Bercelnek megy a sok drukk!

Kisbuksiék miatt rettenetesen örülök!!!!!KépKépKépKép
Végre otthon lehetnek! Remélem jön majd hozzánk beszélgetni!

Noémi!
Nekem is gondjaim voltak a tejjel, bár előtejem volt, de nem teremlődik több pedig, fejek meg minden...Kép
Sajnos nagy a nyomás a szoptatás-témában,mindenhonnan ezt szajkózzák, és már a stressz miatt sem egyszerű a dologKépKép

Na megyek, mert már beindult a nyöszörgi a kiságybólKép

Csajszik a pöttömökben várjuk ám a kedves anyukákat!!!!!

Felfogtátok már, hogy idén először leszünk köszöntve anyák napján?????

PUSZI!!!!

hicudzsi

Manga!
Köszönöm a válaszaidat. Kicsit utánatúrtam ennek az anyajegydolognak... azt mondják, szülést követő 1 éven belül (elvileg...) el kell múljon. Reméljük a legjobbakat. Nem olyan csúnya amúgy, de én inkább, köszönöm, a régi bőrömet kérem.
Egyébként a hasikátok visszahúzodott (már úgy értem, a bőr), vagy látszik, hogy akar majd, egyszer? Kép Érdemes valami szorosabb bugyit venni vagy krémet vagy akármit?

Fiona, el is felejtettem.. Te milyen sűrűségű Caulophyllumot vettél? CH15 v. 30?? Hogy gondolod a szedését? Azért kicsit ledöbbentő, hogy egyetlen sor, árva tájékoztatást sem adnak hozzá, nem?
Málnalevél dettó. Te izesited? Én nem, de már az agyamra megy.
(Tényleg lányok, nem hallott esetleg valaki a Coca-Cola szülésre gyakorolt kedvező hatásáról??? Kép)

Tegnap megkaptam a leleteimet. A vérképem tökéletes, de a vizeletem állitólag teli van bacikkal. A doktorbácsi nem nagyon foglalkozott vele, mondván minden terhesnek irtó rossz a vizelete.
VISZONT. Manga! A HGB 130 g/l, sikerült feltornászni, de hogy milyen áron... , szóval mától kezdve, engem nem érdekel, de egyetlen egy vastablettát nem fogok beszedni (remélem emlékszel korábbi beszélgetésünkre Kép)

Dettivel dumcsizok, hogyha ir, akkor ne ékezetes betűket használjon. Gondolom az a gond.

Juditkám, ugye már a cég közelébe sem jársz??? Kép Persze csak a kocsi erejéig.. de pihizz, jó?? Én tegnap meg ma egész nap húztam a lóbőrt, de persze nekem kettő helyett kell aludnom, úgyhogy ez természetes.. Kép

ANN! Ennél jobb hired nem is lehetne!!!!!!!!!! Ha hazaengedik, akkor most már tényleg minndennek rendben kell lennie, ugye??
Kimondhatatlanul örülök. Nagyon szoritottam és szerintem nem volt olyan nap, hogy ne gondoltam volna oda... Újjé!!!

Na, megyek legyetek jók csajszikák!!!!

Pusza
Fruzsi
35+2
cinderella

Sziasztok!

Bercel!
Millió DRUKK-ot küldünk, hogy hamar megerősödjél!Kép

Kisbuksiék!
Örülök, hogy héthőn már hazamehettek! Továbbra is legyetek ilyen ügyesek!Kép

Karmen!
Küldöm a DRUKK-okat!Kép Ha jól láttam mégiscsak nőtt a KismanótokKép Csak így tovább!

Na, megjöttem, minden OK. Igaz az CTG-n 1 órát kellett ücsörögnöm, mivel időközben bealudt a Kismanónk és képtelenség volt felébreszteni. Végül magától ébredt és utána csak mocorgott-mocorgott.Kép Szép összehúzódásokat produkáltam, de szinte biztos, hogy holnap nem lesz ebből szülinap!Kép
Jövőhét pénteken kell visszamennem CTG-re és utána naponta vagy 2naponta, majd meglátjuk.
Az UH-on is minden rendben volt, bár a súlyát elfelejtettem megkérdezni, de ismételten nem lesz óriásbabaKép
BPD(buksi):86mm
HVC(fejkörfogat?):334mm
FL(combocska):75mm
TH(mellkasátmérő?):90mm
AC(haskörfogat):300mm

Detti!
Úgy tűnik én sem szülök holnap, de szerintem még a jövőhéten sem. Amúgy azt hallottam, hogy zárt méhszájból lehet igazán nagy meglepetéseket okozni a dokinak, na meg a kismaminak!Kép Szóval Gigivel lehet, hogy még itt időzünk egy keveset a C1100-nkal, Te meg pikk-pakk megszülsz előttünk.Kép

Pussz
Szilvi
39+0
sztigris

Ezer éve nem voltam net közelben.

MEGSZÜLTEM - tavaly július 17-én!!!
4 kg, 57 cm. Könnyű szülés volt. Neve: Mónika

Ha érdekel legközelebbre leírom szülésünk történetét!

Puszi:

Saci
Névtelen

Hali Kismamik! Kép

Detti Kép
Semmit nem jelent a cervix érték. Nekem volt 1100-as is és mégis 6 óra vajúdás alatt sikerült 1 cm-t tágulnom, aztán a következő 6 kellett a másik 5-höz egy kis oxytocinnal... Úgyhogy nyugi! Lehet, hogy pottyantasz! Kép

Fruzsi Kép
Nekem a pocakomon a bőr sajna tiszta csíkos Kép, amúgy elég jól visszahúzódott rámjön az utoljára szeptemberben hordott vászonnaci. A súlyomat nem tudom, nincs mérleg és mostanában nem megyek a Média Marktba méretszkedni KépKépKépKép

Hicudzsi Kép
Engem is stresszelt nagyon ez a tejci téma. Meg mindenki olyan "okos" (nem akarom megnevezni hozzátartozó...) Még mindig csak a jobb mellemet szopizza, abból is csak 20-akat szopik, úgyhogy megy neki a pótlás tápszerből. Utána fejek, és rakom el éjszakára, mert úgy vettem észre jobban alszik tőle és a tápszertől hamarabb fáj a pocija.

Judit Kép
A fejést Aventes fejővel csinálom, mással nem menne, simán kézzel nem tudnék ennyit kiszipolyozni Kép a cicijeimből. Nekünk nagyon bejöttek a cumijaik is, mert Liliána abból kapja a pótlást szopi után és nagyon szépen cicizik emellett.

Ma volt a doktornéni és annyira meg volt elégedve velünk az előző heti vizithez képest, hogy csak 2 hét múlva jön legközelebb. Kép Tegnap a súlyunk 2,62 volt (múlt hét szerdán 2,39 így sikerült hazahozni az éheztetésből... Kép ) Szóval lassan elérjük a születési 2,66 súlyt. Kép

Sok pusz
Noémi és a holnap 2 hetes Liliána
noémi

Noémi,
én amikor megláttam a hasamon a csíkokat tiszta depi lettem. Azt hottem nekem nem lesznek.
Igaz az hogy el fog talán halványulni vagy ez csak olcsó vigasz?

Bella
bella2

Kellemes hétvégét,meg reggelt mindenkinek!
Én még szerencsésen láttam a napocskát reggel, de Ti, Hétalvók, biztos álmodtatok még szépeket!

Igazán restellem magamat, Fruzsikám, de a látszatnak megfelelően még dolgozom. Igaz, hogy az utolsókat, de még robotolok, sőt még egész hétvégét is be kellett vállalnom. Ez volt az ára, hogy karácsony előtti költözésünket otthonról vezényelhessem le.
Tegnap tartottak a kollégák egy kis búcsúztatót (fehérbőrös tárgyalóban pezsi és pogácsahegyek), nagyon helyesek voltak, s abban a megtiszteletésben volt részem, hogy a nagyfőnök köszönt el tőlem! Remélem mindenki, aki pusziért járult hozzám tisztában volt, hogy tilos betegséget rámragasztani! Na mindegy, kaptam jó kis Brendon vásárlási utalványt. Szóval jó lett ennek a sztorinak a vége, marad az autó, és autósülésre is futja mostmár. SIRÁLY
Kép

Hicu
ez az anyáknapja nagyon furán hangzik. Ez már olyan felnőttes, de én még egy nagyon helyes kis fiatalka vagyok, egyátalán nem anyuka, vagy mit tudom én. Régen láttunk már benneteket, 2.5hónapos Édua vszinű sokat változott a korábbi képekhez képest!

Fru
te már iszogatsz ilyen málnateát meg bogyózol?? Mikor kell elkezdeni? Szerintem minden teát lehet ízesíteni, amennyiben a hatóanyaga valós, akkor egy kis méz, vagy barnacukor biztos nem fog összeveszni a nagyontermészetesvagyokésúgygyógyítok mechanizmussal.Ami a Colát illeti, nekem is kezd ráálllni az agyam, bár korábban nemvoltam érte ennyire oda, de az utóbbi időben folyamatosan rábeszélem kispapit, hogy tegyen úgy, mintha kívánná a Colát és vegyünk máár. Fura, igyekszem naponta csak 1x bűnözni belőle, de akkor nagyon fincsi... Jól jönne hozzá egy kis tudományos háttér, és többet bűnözheték.

Szilvi
Jó, hogy jól vagytok, és tényleg nem lesz babaeső szombaton, sebaj mert csütörtökön Újhold lesz, szóval át kellene programoznotok magatokat csütörtökre! Jujj de közel van már! Hogy készítetted fel a fiad/lányod (bocs, de nem emlékszem, hogy melyik), hogy kistesó lesz?

Saci
nem ismerjük egymást,de gratula. Szerintem a neked ismerősök a Friss Babákban találhatóak :-)

Noé'
Nagyon ügyi vagy a vászonnaci végett is, ez nekem elég reménytelennek tűnik! De a remény ha meg utoljára.. :-) Liliánának további jó gyarapodást kívánok!

Bella
ne foglalkozz a csíkokkal, mire fontos lezs, addigra sokat javul majd a helyzet. Nekem tele van a derekam és a combom a hirtelen növéstől csíkokkal, de még senki sem hányt le!

Küldök ma is nektek valami helyeset

Kép

Puszik
J (34+3)
holophernes

Fruzsi

Képzeld el, megkérdeztem a dokim véleményét a homeos bogyokról és azt mondta, hogy nem tudja igazolni, hogy valóban hatásosak-e. Szerinte inkább nem javasolja. Aztán megkérdeztem a szülésznőt is és Ő kifejezetten megkért rá, hogy szülés előtt és alatt nehogy bevegyek valamit. Azt mondta, hogy azét, mert ha szülés közben bármi komplikáció lépne fel és igazi gyógyszer vagy hormon adagolás lesz szükéseg, akkor nem tudják kiszámitani a testem reakcióját ha "be van homeozva". Már sajnos van negativ tapasztalatuk .

Ezt a véleményt még mástól nem is hallottam.
Mindegy,ugy döntöttem hogy a szülés utáni regenerálókat mindenképpen beveszem. Kép
És iszogatom a málnateát. Kép
Az első két nap még élveztem az izét izesités nélkül is , de ma már Utálom!
Ha beizesitem akkor is rossz!

Tegnap sajnos szörnyű éjszakám volt. Annyira fájnak a lengőbordáim és a belső szerveim, hogy már sirtam miatta. Olyan mintha valaki lerugta volna a májamat és a lépemet. Gondolom már sehogy sem férnek el a beleim sem!

Már hetek óta nem tudok egy jóizüt enni mert az izeket élvezem ugyan, de amint lejut a gyomromba csak mindenütt nyom.

Közben szedem a Dalacint a bacifertőzésemre is (staphilococus). Ettől meg hányingerem van.

Hogy irjak valami jót is: Csikjaim még nincsenek! (most lekopogom)

Már hetente kell járnom CTG-re és még méhszály mindig 3000-s. UH-n viszont már a 30. hét óta nem voltam. Szerintetek a végén még kéne csinálni egy UH-t?

Kisbuksi!
Nagyon örülök, hogy hazamahettek! Ez még az eredeti kiirt időpont előtt lesz!
Majd irj nekünk, ha ráérsz.

Fiona
36+5
fiona

Fiona, nem nagyon értem.
Van olyan kórház, ahol pedig kifejezetten használják! ??? A homeobogyókat nem lehet túladagolni (csak 1000xesen) és nem vész össze a kemikáliákkal. Az egyik legfőbb homeoalapanyag pl. a kamilla.
A kamillateát is ha iszogatom, egyszerűen nem lehet túlzásba vinni... előbb megy tönkre a hólyagom..
Nem tudom, vajon miért mondták ezt? Biztos van rá alapjuk! ???

Judit, ez azért elég gáz, hogy dolgozol. Én most keltem fel, kb. 1/2 órája. Tudom, ha dolgoznék elefántnagyságúra dagdna a bokám, leszakadna a hátam.
Iszogatok én is málnalevélteát. Szerintem most már te is elkezdheted.
Juditkám, naon szépen kérünk, itten a friss kismamák klubja nevében, hogy azonnal tedd le a lantot!!!! Most pihenj, mig lehet!!!!!

Csikjaim nincsenek, de mivel még csak most jön a java, nem nyilatkoznék. Én igazán azt nem értem, hogy a bőr (nem a hasizom) hogy fog regenerálódni. Egyébként még mindig csinálok hasizomgyakorlatokat. Abszolút kiméletes, de olyan jó érzés megmozgatni. Napi 5-6 percet.

Majd jövök,

Puszi
Fruzsi
35+3
cinderella

Sziasztok!!!Kép
Judit!
Köszönöm az érdeklődést DudukárólKép
Sajnos éjjel néha egy órát üvölt, de nem tududnk mit csinálni vele, ha unatkozik akkor is sír, azután meg csak a cicitől nyugszik meg..Kép

Nem könnyűKép de attól fggetlenül nagyon-nagyon jó dolog anyukának lenniKép Most ha lehet, még jobban értékelem az én anyukámat Kép

A pocakcsíkok elhalványulnak, nekem nem volt, de egy barátnőmnek olyan vörös volt a pocija, mintha végigkorbácsolták volnaKép De most már halvány gyöngyházszínű!Kép

Fiona!
Én is már sírtam sokszor az utolsó hónapban, tudod nem volt könnyű se állni, se ülni, se feküdni nem volt jóKép

A homeós szerekről mindekinek más-más a véleménye, nekem tejcsinálásra sem jött beKép Ha biztos, hogy komplikáció és gyógyszermentes lesz a szülés akkor érdemes csak kísérletezni vele, nekem ez az információm ezekrőlKép

Teszek ide egy képet az alvó hercegnőrőlKép
Kép

POCISOK! Kitartás, mindjárt jön anagy találkozás!!Kép Azután még több kérdés és bizonytalanság lesz, de ösztönösen minden szuperjól sikerül majd!KépKépKépKép
PUSZII!
Emőke

hicudzsi

<table>
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Sat, 17 Jan 2004 14:10:02 +0100 (CET)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]hurra szultunk [/size]</pre>
<hr width=75% size=2>
Csajok! 6 ora alatt Fru csodaszeretol kiserve 3 ora alatt total kitagulva megszuletett Hann Levente, 3570, 65cm. Huh. Minden szuper volt!! Detti
mailgateway

Dettikém! Na de ilyet!!! Gratulálok! (Én elsőként Kép

Fruzsi!
Jó lenne, ha az anyajegyek elmúlnának, türelmes leszek, ha bírok.
Emlékszem a vasproblémánkra, és pont megint aktuális, egy kicsit ki is vagyok borulva miatta. Ha emlékszel, írtam, hogy nekem 119-ről mindössze csak 123-ra sikerült feltornászni 4 hónap alatt. A kórházban a szülés után csináltak ugyan egy vérképet, de hogy minek, vagy mit néztek rajta nem tudom, mert nem a HGB-t az biztos. Tegnap olvasgattam uis a zárójelentést és kapaszkodj meg 83!!!! (120 az alsó határérték). Csinálták ezt a kórháyban és sem ott egyetlen orvos, sem a sajátom nem nézte meg, hogy mi van a HGB-vel. Mehetek utánuk feliratni a vastablettát, hát nem csoda, hogy fáradt vagyokKépKépKép

Kisbuksi!
Én is nagyon örülök a hírnek, már jönnie kellett valami jónak is.

Velünk most az a helyzet, hogy kismanóm annyit eszik, mint 2 másik baba, 150, 170, 200 ml-eket, és ha nem kapja meg, ordít, mint akit éheztetnek.
Na és ezeket az értékeket a mérleg alapján tudom, de néha kezdek kételkedni a mérleg méréseiben.
1. nem hiszem, hogy este 8-kor 170 ml tejcit tudnék termelni, ilyenkor a nap végén már egyre kevesebb szokott lenni
2. egyszer a mérleg 10 perc szopi után kidobta a -5 dekás értéket, ami elég érdekes (lefogyott a babó a szopi közben?)

Megpróbálok képet felrakni, talán sikerül.
Manga
manga

Detti!!!!!!KépKépKépKépKép
GRATUÁLOK!!!!! Ez aztán a meglepetés!Nagyok ügyik voltatok és nem semmik a kislegény méretei!
Nagyon sok boldogságot kívánok Leventéhez!Kép

Kicsit szomorú vagyok azért, mert már nincs PocitesómKép, de teljesen feledteti az örömöm, hogy Te már babázol!Kép

Fru!
Én is szeretnék ilyen csodaszertKép Miről is van szó?

Zsóf, Gigi!
Merre vagytok? A végén kiderül, hogy mindenki megszült ma csak én nem?

Pussz
Szilvi
sztigris

Sziasztok

Detti gartulálok, ez igazi villámszülés. Kép Jó egészséget nektek.

Szilvi, még én is egyben. Kép Kép Nagyon jól el van még odabent, nem siet babóka.

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Végre túl vagyok az összes vizsgán! El sem hiszem, befejeztem ezt a félévet! Kép Legközelebb majd csak májusban megyek suliba, addig meg az osztálytársaim jegyzetelnek helyettem is.

Fruzsi, örülök, hogy sikerült elintézni az apaságit. Közben én is érdeklődtem suli ügyben, de sajna jól tudtad, minden szakon kell a két nyelvvizsga. Azért remélem sikerül találnod valami jó sulit magadnak. Már ha még mindig szeretnél tanulni.

Detti, ez igen! Levente jó nagy baba lett. Gratulálok és minden jót kívánok nektek! Kép

Szilvi, igazad volt, Detti tényleg meglepetést okozott. Azért szorítok nektek, hogy ti is hamar találkozhassatok!

Hicu, ez az anyák napja furcsa érzés. Én még nem fogtam fel. Nagyon édes ez a kép! Tényleg olyan, mint egy kis hercegnő! Kép

Judit, tényleg ne dolgozzál már. Rád fér a pihenés. Főleg, ha már el is búcsúztattak, minek neked még hétvégét bent tölteni. De jó, hogy a tesód is babázni fog? És ő mikorra várja?

Kisbuksi, de jó, hogy végre hazamehettek!

Pusza mindenkinek,
Tünde
rtünde

Dettiiiiiiiii! KépKép
Nagyon nagy gratula! KépKépKép Sok erőt és egészséget nektek!

TündiKép
Láttam kerestél többször, de nem sikerült felvennem a telcsit, tudod pornty meghatározza most már, hogy mit mikor Kép
Örülök, hogy minden OK volt tegnap az NST-n. Kép

Lányok Kép
Én lógóhasú kistigrisnek hívom magam és kínomban csak röhögni tudok a tükörképemen. Kép Még jó, hogy messze a nyár...
Ma a kiscsaj megmakacsolta magát és egyetlen cici sem kell neki, kezdek nagyon elkeseredni és alva is fejek mint a jótündér. Kép Úgy tud bőgni, ha meglátja a mellem, hogy levegőt alig kap. Kép

Profilba próbálok egy helyes tablót csempészni, amit a férjecském gyártott. Kép

Puszka
Noémi
noémi

detti!

nagyon ügyes vagy, gratulálok!

kisbuksi!

nagyon örülök, hogy hazajöhettek!

lányok!

rég jelentkeztem, nem is tudom, mikor fogok legközelebb, mert úgy tűnik, jövő héten be fogok vonulni a kórházba. lenyomtam már 1-2 hisztit és sírógörcsöt ezzel kapcsolatban, de végül be kellett látnom, hogy az ikerterhesség nem vicc, és mostmár bármikor megszülhetek. mondjuk én egy márciusi dátumra gyúrok, de valszeg ha itthon maradok, akkor erre semmi esélyem, mert folyton valamit működök, nem bírom fegyelmezni magam.

szóval hétfőn felhívom a dokimat és bejelentem, hogy rendelkezzék felettem. persze reménykedek, hogy nem lesz szabad ágy az osztályon még egy ideig... Kép

fruzsi!

melyik az a csodaszer, amelyiktől detti parádés szülést mutatott be? nagyon érdekel!

puszi mindenkinek:

ribizli

(nem bírok feltenni egy aktuális fotót, mert valahogy vacak az internetem, nem érzékeli a linkeket. pedig elég viccesen nézek ki a hatalmas gombócommal, kár, hogy nem látjátok)
ribizli

Sziasztok,

Ismét gyors beköszönés...

Mindenkinek, aki épp a nagy találkozás előtt áll nagyon- nagyon drukkolok!

Tünde, gratu a vizsgákhoz!

Ja, és mindenkinek köszi az aranyos gratukat, átadtam a Dorkának!

Dorka nagyon jó alvó baba, szinte percre pontosan 3 óránként ébred, s éjszaka is ugyanez a menet. Szerencsére van tejcim, s az anyatejgyűjtőben mondta a hölgy, hogy nagyon jó minőségű, így Dorkának nem lehet oka panaszra, s már 60- 80- akat szopizik.
A sebem eléggé fáj még, de gondolom, hogy ez még el fog tartani egy kis ideig. Tegnap voltam varratszedésen, s a fonal annyira ragaszkodott hozzám, hogy a dokinak nem volt könnyű kihúznia.

Ma volt itt az anyósom, és megvizsgálta Dorkát, de Dorka ezt is egészen jól viselte.
Ha ez nem változik, akkor nagyon jó dolgunk lesz ezzel a kicsi manóval.
Nagyon sokat mosolyog, annyira édes, hogy nem tudunk betelni Vele.
Mindenkinek csak azt kívánom, hogy minél hamarabb (persze azért a kiírt dátum körül) találkozzon a kis Pocaklakójával, mert leírhatatlanul fantasztikus érzés, ahogy egy édes kis lény ott szuszizik a vállunkon, ránk mosolyog stb...

Születéstörténetet már írom..., majd bemásolom ide!

Puszi mindenkinek:

Vic
Victoria

Kicsit szétszórt vagyok, most 2. menetben válaszolok még a feltett kérdésekre.

Judit!
Én Avent Isis kézivel fejek (most hogy babó ilyen kajás, már egyre kevesebb a fejnivaló), kézzel nem tudok.

Fruzsi!
Engem is mindig izgatott szülés előtt, hogy hogy is van a pocival szülés után üresben, és mi van a bőrrel. Sose mertem megkérdezni szülő nőismerőseimet, mindig csak lestem, hogy mi lehet a nagy pulóverek, meg ingek alatt.
Szóval nekem szüléskor a szülőágyon lapos lett a poci (fekve), és ott maradt a sok kinyúlt, ráncos bőr (elég rémisztő látvány volt). De amikor felálltam, egy kisebb, sárgadinnye nagyságú poci azért maradt, ez húzódik vissza fokozatosan. És ez az, ami hanyatt fekve eltűnik, vagyis tök lapos, csak állva dudorodik ki (legalábbis nekem), de állva meg be tudom nyomni a kezemmel, szóval ruganyos. A bőröm sajnos csíkos is, ráncos is, de minden nap kenem és ez szemmel láthatóan segít. Reménykeltő ...Kép
Mai csalódás: bátyus megjegyezte: jé, milyn kis pocid maradt (ezt próbáltam az előbb dícsérni)Kép!
Szomorúságomban ráálltam a mérlegre, pedig megfogadtam, hogy 6 hétig nem teszem. És (ez a nap jó híre) 58 kg-t mutatott, 4 kg-val többet, mint amiről a terhességemet kezdtem!!! HIPP-HIPP-HURRÁ!!! (Igaz , összességében 6 kg-t kell még visszaadni, mert 2 kg fölös is volt induláskor, na de majd tornászom is, ezt a doki a 6 hét letelte utánra javasolta).

Manga

(A képet nem sikerült felraknom, mert több, mint 300 byte és nem engedi Kép)
manga

<table>
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Sun, 18 Jan 2004 04:22:02 +0100 (CET)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] </pre>
<hr width=75% size=2>
mivel itt uncsizok a khban, es majdnem senki sem ir, hat irok en. Termeszetesen Levente baba nem 65, hanem 56cm, csak nem tudok normalisan irni. Ja, es annyira ugyes Nagyfiu, hogy csak ugy szopizik, szerencsere van 1 kis cucc mar nekiKép Amugy miutan megszuletett, izibe le is pisilt. ezek a ffiak! otthonrol majd bovebben, mindenki ussza meg ennyivel! Irni!!! Fru, es Szilvi exem megdicsereve. Detti. puszi.
mailgateway

Háát micsoda hétvége!
Dettikém
hát nem úgy volt, hogy neked nem jó a szombat?? Mégis?? Nagyon nagy gratula, és jó, hogy 56cmes Levi és 65, mert az egy kicsit döbbenet volt! Tényleg nagyon nagy öröm, hogy abból kis pociból is kibújt már a pocaklakó! Én is, Én is, Én is!!

Manga
ügyi vagy azokkal a kilókkal! Haskötőt vagy ilyesmit használsz?? Mennyi ideig volt szükség azokra a már jó régen emlegetett Tena-bugyiszépségre? Csíkok? Mire nyár lesz, addigra elmúlik minden, lapos has és vagány kis kúszómászó lesz csak, ami miatt megnéznek a strandon!

Vic
brr cérnázás :-( Nagyon jó, hogy minden rendben zajlik körülöttetek! Anyós vizsgálja Dorkát? Csecsemőorvos?

Tünde
Le a kalappal! Igazán! Attól tartok a következő vizsgaidőszak nem lesz ilyen egyszerű, bár ha 3héttel a vizsgaidőszak vége előtt befejeztél mindent, akkor vszinű, hogy nincs igazam, és a tavaszi félévben is hamar meglesztek! Ja és ne feledd, hogy a pólyás csecsemő rengeteg különleges puskatartó helyet hordoz magában :-):-):-)

Fru
Tényleg megoszthatnád ismételten azt a bizonyos csodaszert, ez a Detti-desing-os szülés meglehetősen vonzónak tűnik! Ami a munkát illeti, tényleg az utolsó napok vannak hátra, és tudom, hogy gáz, de ezeket még egyik kisokos kolléga sem csinálta. Nem volt módom év közbeni rohanásban elmagyarázni egy 48órán át elvégezendő évvégi zárás-őrületet. Inkább élőben mutatom meg. Jövőre majd ők csinálják, az tuti!! Nekem semmim nem fáj. Néha felszisszenek,mert akkorákat rúg Léna, de sem a hátam, sem a bokám nem kínoz. Remekül vagyok! Csíkjaim sincsenek, a mérleggel meg még az elején összevesztem, nem viszketek, nincsenek anyajegyek, szóval akár mintamama lehetnék (de nem vagyok, ld Cola :-) Kép )

Ribizli
Ne búsulj, értetek van, a lányoknak sokkal jobb, ha minél hosszabban vannak a pocodban, és otthon tényleg nem fox pihenni! Az a pár hét hamar elmúlik, és remek kézimunka-ötleteim vannak. (A babarucik nyakából a cetlik kivágása, kölcsönrucik megjelölése, saját rucik megjelölése, keresztöltéses minta gyártása vmilyen édi cuccra) Tényleg, nálatok vannak nevek?? Kispapid azért beviszi nektek a híreket, drukkokat tőlünk? Betaníthatnád!

Noé
:-):-):-)A tabló is nagyon édes!

Hicu
nagyon kedves kis kép ez Dudukáról! köszi :-)

Na dugulok, puszika
J
holophernes

Dettinek óriási gratula. Kép Kép Kép
Bárcsak nekem is ilyen simán menne!

Most éreztem először, hogy nemsokára én jövök!

Fru és Hicu
Most már nem tudom, hogy mit csináljak a homeo bogyoimmal. Én is szeretnék olyan könnyedén szülni, mint Detti. Kép
De most az utolsó pillanatban derült ki, hogy az orvosom és a szülésnő nem támogatja.
Azért beviszem magammal a korházba és majd élesben alkudozok velük Kép Kép Kép

A fertőzésemre szedem még az antibiotikumot és a kenőcsöt. A baci felisemrése előtt én semmilyen tünetet nem észleltem magamon. De a gyogyszerek óra, csip viszket folyik alul. Majd kedden szolok a dokinak.

Sajnos nekem is a 9. hónap végére becsúszott egy kis halaszthatatlan munka, ugyhogy a jövő héten én is dolgozni járok!
Ami elég furcsa, mert már fél éve otthon dekkolok.
Kép
Lehet, hogy ettől a sokkhatástól, majd meg is szülök???

fiona
fiona

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a gratulációkat a vizsgákhoz!

Judit, köszi a tippet. Eddig is gondoltam, hogy a következő vizsgaidőszakot nem úszom meg könnyen. De most, hogy említetted a pólyás dolgot, már nem is aggódom. Kép Hogy ez eddig nekem nem jutott eszembe!

Ma már elkezdtem kimosni a babarucikat. Annyira jó érzés nézegetni, pakolgatni őket!

Noémi, gondoltam, nem probléma. De nem adom fel, egyszer majd csak jókor hívlak. Kép

Ribizli, vigyázz magatokra, pihizz sokat. Kitartás!

Vic, nagyon jó dolgotok van, csak így tovább. Várjuk a szüléstörténetet.

Fiona, remélem ez a fertőzés mihamarabb elmúlik. És azért a munkával is csak óvatosan.

Pusza
Tünde
rtünde

sziasztok!
Annyira jó olvasgatni a pocisok készülődésétKép
Tünde!
Én is rengeteget pakolgattam a babaruhákat, nosztalgiával gondolok vissza arra az időre, ugyanis most már néha akkora kupi van a babaszekrényben, hogycsak na!!!Kép

Manga!
Nagyon ügyesen csinálod! A csíkok halványulnak tényleg! De ezt már leírtam egyszer!Kép Csak ismételni tudom.. Nekem nem voltak, de azért mert én voltam már 72 kiló is életembenKép Egy biológus barátnőm szerint ezért nem lettem csíkosKép Úgy látszik az akkori életemet megkeserítő kövérségemnek mégiscsak volt haszna!Kép

Vic!
Nagyon ügyes a nagylányod, hogy ilyen szépen szopizik!Kép Mindig megnézem a profilodat hátha van új kép rólaKép
Szüléstörténetet már nagyon váááárom!!!!

Ribiz!
Vigyázz magatokra és ne aggódj! Minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!!!KépKép

Judit!
Jó kis kézimunkaötletek! Ezeket tényleg most kell elvégezni, mert nem lesz rá később időtökKépKép
Dudu születése óta ezen a héten volt időm feltenni a tapétacsíkot amit még a születése előtt vettünkKépKépKép

Ja és ma még összesen egy banánt ettem, erre volt időmKép

Puszi, puszi mindenkinek!!!!
Emőke + Duduka akit apukája próbál ébrentartaniKép (Ugyanis éjjel nem alszikKép Felcserélte a nappalt az éjszakával)

hicudzsi

Sziasztok!

Először is:
DETTI: NAGYON- NAGYON GRATULÁLUNK és JÓ EGÉSZSÉGET, SOK TEJCIT, NYUGIS, MOSOLYGÓS NAPOKAT kívánunk!!!

Judit,
ühüm, gyermekgyógyász az anyósom, így az első dolga volt tetőtől talpig átvizsgálni Dorkát. Már a kórházban is ott volt a műtétnél, s akkor is megnézegette, de itthon nyugodtabb körülmények között tudta átböngészni Dorka minden zeg- zugát. S amin csodálkoztam, hogy Dorka ezt egész jól viselte, néha még nevetgélt is egyet- kettőt:-)

Emőke,
rengeteg- rengeteg képünk van már, de mostmár tényleg időt fogok szakítani erre a fotóalbum elkészítésére, de persze ez Dorkától függ:-)

Tejcivel kapcsolatban: nekem a műtét utáni napon felhozták ezt a kis hajasmanót, s Ő azonnal rácuppant a cicimre, s képzeljétek el, hogy annyira türelmesen szopizta 2 napig minden alkalommal, pedig ugye nem is jött belőle semmi, hogy a műtét utáni harmadik napon beindult a tejem, s szerencsére azóta sincs panaszom rá. De persze nekem is van olyan, hogy annyira feszül, hogy csillagokat látok, s akkor alig várom, hogy fejhessek illetve Dorka felébredjen szopizni.

Hascsíkokkal kapcsolatban: nekem egyelőre semmi csík nincs a hasamon (remélem, hogy mostmár nem is lesz), s már majdnem teljesen visszahúzódott a pocakom is, a doki meg is dícsérte engem, de szerintem ez csak szerencse, mert semmit nem tettem azért, hogy hamar visszahúzódjon a hasam. Megkérdeztem a dokit, s azt ajánlotta, hogy csak a 6. hét után kezdjem el a hasizomerősítő gyakorlatokat csináklni, addig nem szabad!
Ja, már a terhesség 3. hónapjától kezdve kenegettem az AVON- os terhességi csíkok megelőzésére való krémmel. Szóval én ezt a krémet ajánlom mindenkinek, szerintem nagyon jó!

Na, megyek, mert lassan szopiidő van:-)

Üdv mindenkinek:
Vic
Victoria

SZiasztok, benézek gyorsanKép

Dettikével dumcsiztam reggel telefonon, pár szóban: hajnal háromkor már úgy ébredt a drága, hogy ötperces! fájások... Kicsit vártak, méregették az időt, majd mentő, sorbanállás a szülőszoba előttKép kb. 3 óra múlva baba.. Kép Igazán fájdalmai sem voltak, na de ezt nem merem igy leirni, majd ő elmondja, a lényeg, hogy semmi emberfeletti, kibirhatatlan fájdalomról nem adott tudósitást. A kitolás is szép, egyenletes volt, kicsikét vágtak, de sérülés hála Istennek nincsen. Úgy beszélgettünk, mintha kosárlabdameccsen lett volna.
Olyan boldog vagyok, hogy ennek a nagyszerű csajnak ilyen SZÉP szülése volt.

Fiona, kicsit én is elbizonytalanodtam a Caulophyllummal kapcsolatban, mikor irtál, de most már bizti, hogy be fogom szedniKép
Zulu (már nagyobb a babája) szintén 3 órás szintidővel vette az akadályokatKép, és még egy hölgyet ismerek, aki szedte, ott is 6 óra alatt volt meg a baba. Nem tudom, ezen ne múljon..Kép Lehet, hogy csak hit kérdése?? Hmmm.. végülis a málnalevéltea dettó.

Na, most rohanok, csak gondoltam minitudósitok!

Puszika mindenkinek

Fruzsi
35+4
cinderella

Sziasztok!
Úgy tudom, a gyorsan szülés pontosan olyan adottság kérdése, mint a terhességi csíkok, meg ilyesmik. A húgom pl. semmit nem szedett, de (ez olyan jól hangzik, azért írom leKép este 10-kor bekísértük, a kórház ajtajából vissza akart fordulni, hogy á mégsem, pedig már 4 perces fájdalommentes keményedései voltak. Legközelebb hajnali kettőkor beszéltem vele, akkor már a varráson is túl volt.
Dettinek nagy szeretettel gratulálok!
Az előzőhöz visszatérve, a málnalevélteát azért én is iszogatom, és bogyókat is be szeretnék szerezni.
Az utóbbi napokban egy kisebb földcsuszamlást éltem át. Eddig, mint korábban írtam, minden szép és jó volt, és amikor más anyukák azt mondták, hogy majd a végén, akkor lesz nemulass, akkor mocorgott bennem a kisördög, hogy márpedig nem lesz! Majd én megmutatom. Aztán meg dehogynincs. De azért az igaz, hogy nem tragikus, csak amiatt fura, mert eddig mindent úgy csináltam, mint a várandósság előtt. Hiába mondták, hogy ne hajolgassak, ne szaladjak. Most már nem kell mondani. Nem tudok szaladni. Örülök, hogy járni tudok. Úgy megyek, mint aki csípőficamos, de próbálok normálisan, ettől viszont nagyon lelassulok. Valahogy a baba nyom valami csontot, vagy ideget a medencém hátsó traktusában, a farkcsontom vagy mim, talán. Kész nevetség vagyok. De az öntudatomat erősítette, hogy tegnap másfél órát kirándultunk a friss erdei levegőn (Hárs-hegy).
Ráadásul szombaton vizsáztam, és előtte jól beparázhattam, mert borzalmas éjszakáim voltak, rosszul aludtam. Most jó már, és remélem, hogy a csípőficamom is elmúlik. Ma mintha nem nyomna úgy. Az viszont tök jó, hogy a mérleg szerint az ötödik havi első méréshez képest csak 2,5 kilót híztam. Lassan pálcika ember vagyok nagy strandlabda hassal. (Ez túlzás, bocs ;-)).
Most már anyukám azzal heccel, hogy bármikor megszülhetek, de nem hagyom magam. Még nem csomagoltam be a kis bőröndöt, talán majd ma. Mivel tegnap volt az 1. házassági évfordulónk, eszembe sem jutott. Nagyon szép napunk volt, kár hogy ez a nap is elmúlt, azt hittem, ennek sosincs vége.
Puszi!
Vero 36
kóci

Sziasztok Kép
Hát ilyen szemétséget: képzeljétek, 7végén jönnék olvasgatni mint rendesen, erre mindig csak a pénteki üziket láttam. Mondom senki se írt volna, furcsa.... de azért bejöttem vagy napi 4x... semmi. Erre jövök ma reggel, itt a számtalan üzi, és lemaradtam Dettike szüléséről Kép Mé lehetett ez????????????????????????

Szóval:
Dettikém, nagy-nagy gratulaaaaaaa! Nagyon ügyik vagytok! Remélem képet is mihamarabb láthatunk!

Homeo: én beszedném Kép ha tudtam volna, beszedtem volna. Bár, hozzáteszem, h a málnalevél se volt kutya, hiszem 18:00 kor kezdődtek az erős fájásaim, 22:11re pedig Hamcsikám kint volt!
Málnalevél: ízesítve rossz, anélkül is rossz: ergo: én nem ízesítettem, így is híztam rendesen... és azóta se fogyok... KépKépKép Semmitse Kép
nekem nincs csík a pocimon, de ami nagyobb fájdalom, h VAN pocim, pedig kell a francnak Kép
Mangalány, te ügyi vagy! Kép

Hicu, ne csodálkozz, hogy ha ennyit eszel, nincs tejed! Egy banántól mit akarsz??? Ejnye-bejnye! Kép

Ribizli, csak okosan,ügyesen, kitartás! Hajrá március! Képét kérünk!

Juditkám, ha már elbúcsúztattak, a nagyfőnök vezérletével ők is azt akarják, h PIHENJ!!!!! Éted? Kép

Én meg most éppen azzal vagyok elfoglalva, h miért nem hízik Hami. Kb egy hete, mióta a saját ágyában alszik, kihagyja az egyik éjjeli szopit, így már csak hajnalban/kora reggel szopik, de ezek szerint nem pótolja be nappal, mert alig hízik Kép Mondjuk nem néz ki rosszul, de azért bánt! Megtömni nem tudom Kép

Most ki is a top3? Drukk! Kép
Pussz
Ann
annann

Sziasztok!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=zsóf-public]Zsóf[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 40+2 25 év/1.b. Budakalász 2004.01.22. [size=-2]2004.01.17.[/size] [size=-2]Uzsoki kórház / Dr. Sz&ucirc;cs Géza[/size]
[size=-2]2.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 40+0 26 év/1. b. Szeged 2004.01.21. [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]3.[/size] Szilvi [size=-2]2003.04.18.[/size] 39+3 27 év/2.b. Ócsa 2004.01.25. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Tolnay Lajos[/size]
[size=-2]4.[/size] Nikie [size=-2]2003.04.22.[/size] 38+6 29 év/1.b. Budapest 2004.01.27. [size=-2]2004.01.27.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]5.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 37+3 33 év Szeged 2004.02.06. [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]6.[/size] RBogi [size=-2]2003.05.03.[/size] 37+2 25 év/2.b. Budapest 2004.02.07. [size=-2]2004.02.07.[/size]
[size=-2]7.[/size] Fiona [size=-2]2003.05.05.[/size] 37+0 31 év/2.b. Csömör 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size]
[size=-2]8.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=rtünde-public]Rtünde[/url] [size=-2]2003.05.12.[/size] 36+0 26 év/1.b. Budapest 2004.02.21. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Templom[/size]
[size=-2]9.[/size] Veronika [size=-2]2003.05.12.[/size] 36+0 31 év/1.b. Budapest 2004.02.19. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 35+6 35 év/3. b. 2004.02.10. [size=-2]2004.02.17.[/size]
[size=-2]11.[/size] Fruzsi [size=-2]2003.05.14.[/size] 35+5 26 év Budapest 2004.02.18. [size=-2]2004.02.18.[/size] [size=-2]Kútvölgy úti Klinika / Dr. Mészáros Gábor[/size]
[size=-2]12.[/size] FBogi [size=-2]2003.05.17.[/size] 35+2 26 év/1.b. Györújbarát 2004.02.26. [size=-2]2004.02.21.[/size] [size=-2]Petz Aladár Megyei Kórház, Györ[/size]
[size=-2]13.[/size] ribizli [size=-2]2003.05.19.[/size] 35+0 29 év/1.+2.b. Budapest 2004.03.08. [size=-2]2004.02.23.[/size]
[size=-2]14.[/size] Holophernes [size=-2]2003.05.21.[/size] 34+5 30 év/1.b. Budapest 2004.02.25. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Serfözö[/size]
[size=-2]15.[/size] Rebi [size=-2]2003.05.21.[/size] 34+5 32 év/2.b. Budapest 2004.02.29. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]MÁV kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=ladányi%20kata-public]Ladányi Kata[/url] [size=-2]2003.05.28.[/size] 33+5 27 év/2.b. Budapest 2004.03.03. [size=-2]2004.03.03.[/size] [size=-2]SOTE II. Klinika / Dr. Bánhidy[/size]
[size=-2]17.[/size] Gabi1 [size=-2]2003.06.04.[/size] 32+5 24 év/3.b. Szigethalom 2004.03.10. [size=-2]2004.03.10.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszki Kórház[/size]
[size=-2]18.[/size] Eszty [size=-2]2003.06.30.[/size] 29+0 27 év/1.b. Budapest 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Szamoa [size=-2]2003.06.30.[/size] 29+0 29 év/1.b. Debrecen 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]DEOEC Klinika[/size]
[size=-2]20.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=margaréta-public]Margaréta[/url] [size=-2]2003.07.08.[/size] 27+6 28 év/2.b. Budapest 2004.04.15. [size=-2]2004.04.13.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Kelemen Csaba[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
Névtelen

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Barbi Ádám Csaba 3385g, 52cm 2003.08.01. ( - 4 ) nap 8/9
Minke Gergely 3740g, 56cm 2003.08.12. ( -14 ) nap
Hermi Patrik 3350g, 49cm 2003.08.13. ( - 5 ) nap
Tündér Ilang Anna 3320g, 53cm 2003.08.20. napra pontos babaKép
Szisz Boróka Anna 2003.08.26. ( -9 ) nap
Zsizsa Gabriella 2830g, 48cm 2003.08.28. ( -16 ) nap
Cory Zsombor 2280g, 48cm 2003.08.31. ( - 43 ) nap 10/10
76vera Bence 2150g, 48cm 2003.09.02. ( - 24 ) nap
Batkamano Emma 3925g, 53.5cm 2003.09.03. ( - 2 ) nap 10/10
Kisegér István 3200g, 50cm 2003.09.03. ( -9 ) nap
Böbi Patrik 2850g, 49cm 2003.09.05. ( - 13 ) nap
Bera3 Bálint 2800g, 54cm 2003.09.07. ( - 20 ) nap
Laura2 Nikolett 2600g, 49cm 2003.09.21. ( + 1 ) nap
Susie Anna Gréta 3200g, 56cm 2003.09.23. ( -2 ) nap
Nyuszimanó Petra 3670g, 51cm 2003.09.29. ( + 3 ) nap
Doris Lili 1150g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Doris Gergö 1700g 2003.10.10. ( -66 ) nap
Hajnii Zorka 4100g, 58cm 2003.10.14. ( +3 ) nap
Buborek Zoltán Máté 3300g, 55cm 2003.10.29. ( - 5 ) nap
Hicudzsi Édua 3800g, 54cm 2003.10.30. ( - 5 ) nap 10/10
AnnAnn Hanna 3490g, 56cm 2003.11.04. ( + 6 ) nap 10/10
Bogár Eszter Dorka 3200g, 55cm 2003.11.08. ( - 5 ) nap 10/10
Dorki Nikolett 3700g, 52cm 2003.11.08. ( -3 ) nap
semese András 3160g, 52cm 2003.11.08. ( - 4 ) nap 10/10
Nicki Márton 3500g, 53cm 2003.11.29. ( + 2 ) nap
Rita01 Kíra 3250g, 49cm 2003.12.02. ( - 1 ) nap
Kisbuksi Vencel 1400g 2003.12.03. ( -68 ) nap
johitimi Kristóf Ádám 3550g, 56cm 2003.12.08. ( + 4 ) nap
Mese Anna 3300g, 53cm 2003.12.10. ( - 4 ) nap
Boróka István Zoltán 3850g, 57cm 2003.12.18. ( + 8 ) nap
Manga István Mátyás 3650g, 56cm 2003.12.19. ( + 5 ) nap
Bella2 Luca 3400g, 54cm 2003.12.30. ( + 9 ) nap 9/10
Noémi KépLiliána Eszter 2660g, 51cm 2004.01.03. ( - 16 ) nap 9/10
Victoria KépDorka 3500g, 52cm 2004.01.08. ( + 2 ) nap
Detti KépLevente 3570g, 56cm 2004.01.17. ( - 6 ) nap
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
Névtelen

Sziasztok!

Olvasgatlak ám Benneteket, csak lusta vagyok írni. Olvasom ezt a málnalevél teát. Mire is jó ez pontosan, és mennyit kell inni belőle? Mert szívesen szülnék könnyen én is.(Persze ki nem)
És a Caulophyllum is gondolom erre való. Milyen higításút kell belőle venni, és mikor és mennyit kellene szedni belőle?
Amúgy én eddig ezekben a homeo-s könyvekben mindig azt olvastam, hogy ezeknek a bogyóknak nincs mellékhatásuk és szedhetők nyugodtan bármilyen más hagyományos gyógyszerrel.

Gratulálok a sok pici babához.
Remélem már én is hamarosan babázhatok.

Kitty
36+6
kitty123

Sziasztok!

Szóval, mostmár engem is érdekelKép mi ez a Caulophyllum és hol lehet beszerezni?

Zsóf, Gigi!
Tessék hírt adni magatokról, nagyon izgulok Értetek!Kép

Szilvi
(még 6 nap a kiírásig)
sztigris

Sziasztok!

VicKép
Semmit nem jeletnenek a krémek a csíkokra, ha hajlamos vagy rá, akkor lesz. Kenegethettem én Avonos krémmel, így is kistigris lettem. A pocakom nagyon szépen visszahúzódott nekem is.

TündiKép
Még olvastam az üzidet, de nincs meg a töltő és lemerültem. Amúgy pihire vagyok ítélve, mert ha nyüzsgök, nincs tejem Kép ill. kevesebb, szóval majd megkeresem ám és bekapcsolom, csak időbe tellik... De nekem a holnap esetleg jó, ha neked is. De a csütörtök is jó bármikor, csak mondd meg, hogy neked mikor OK.

Pusz
Noémi
noémi

Ja éa ma kellett volna szülnöm. Kép
Noémi
noémi

Lányok! Úgy néz ki, elmúlik a csípőficam-félém, már alig nyom. Mindenkinek ilyen javulást kívánok a bajaira! Hátfájásra a cicahát gyakorlatot ajánlom. Jógagyakorlat négykézláb, biztosan ismeritek. Domborításkor kifújás, homorításkor mély levegő. Vagy a másik klasszikus: kis terpesz, teli talpon guggolás, kulcsod össze a kezed, a könyököddel feszítsd szét a térded, emeld fel a fejed. Lélegezz be, aztán lazíts és fújd ki a levegőt. ez még a medence alsó részén érzett nomásnak is jót tett! Aki jobbat tud, írjon, ki szeretném próbálni!
V.
kóci

Sziasztok Kismamik és Anyukák!

Gratulálok mindenkinek aki azóta megszülte gyermekét, mióta én nem jártam erre!

Kicsit megkésve, de nagy örömmel tudatom, hogy Január 12-én du. fél 4-kor megszületett Peti fiunk.
4 kiló és 55 cm. Nagyon jól vagyunk, bár a kórházból csak ma jöttünk ki, mert nagyon besárgultunk. Most már minden rendben és van tejci is!
Mindenkinek kívánok hasonló szinte fájdalommentes szülést!
Majd most visszaolvasom az elmulasztott 10 napot, addig is mindenkinek minden jót!
Szeretettel:
Andi és az 1 hetes Peti. Kép
andi68

Sziasztok!

Andi, nagyon- nagyon gratulálunk Petihez, jó egészséget, sok tejcit! Mutass majd képet Róla, lééégyszííí!

Közkívánatra én is feltettem néhány képet Dorkáról:

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=1508

Puszi mindenkinek:

Vic
Victoria

Andiii, nagy gratula Petihez! Nem kis darab! Kép
Gyere a Pöttömökbe, várunk!
Pussz
Ann
annann

Sziasztok

Andi gratulálok Petihez, jó egészséget. Kép

Szilvi, mi még egyben, és semmi jele, hogy ez változna. Kép
Zsóf gyanús, mert jó ideje nem jelentkezett már. Kép

Gigi
gigi1

Sziasztok!

Képzeljétek, ma meglátogattam Noémiéket! Olyan édes Liliána! Kép És milyen kis picuri. Tündéri egy baba. És nagyon jól is viselkedett, a hangját se hallottam.

Fruzsi, Vero nekünk az egyik szülésfelkészítőn azt mondta egy orvos, hogy az első szülés általában 10-12 órát tart, de van úgy, hogy valaki éjjel felébred, bemegy és néhány óra alatt megszül. Ilyenkor az van, hogy nem túl erősek a fájások, és az ember átalussza az elejét. Ráadásul ez állítólag nem is olyan ritka! Szóval hajrá, készüljünk mi is erre! Kép

Andi, gratulálok Petihez, és minden jót kívánok nektek! Jó nagy baba lett. Kép

Zsóf, Gigi, Szilvi, most már tényleg ti vagytok a top3. Hajrá! Kép

Pusza
Tünde
rtünde

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?