A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Nekem nem nagyon hullik Wera. szedem az Elevitet, védőnő azt mondta az segit általában.

Kép
andkata

potyka!
Merre vagy eltűnve???

És még mindig van olyan emberke, akitől nem kaptunk szüléstörténetet!!!!

d.dodó

sziasztok
hát megjöttünk az oltásrol
LÉna hozta a formáját és torka szakadtábol visitott szinte egész hazáig és még itthon hüppögött egy darabig

a sulya nekem sem tetszik 6226 ez 6 dekát jelent 1 hét alatt a védönö azt mondja nem kell aggodni jo husban van
az odáig oké is de...........
na eddig 2 szer evett 340ml tartunk eddig
nagyon zavar ez a nem evés
nem tudom ez mikor koros

a másik

a mulkori szuri után ugye én ahogy haza értünk adtam kupot
ezt most mondta a védönönek azt mondta ne mááááá
ez olyan olto anyag amitöl nem lesznek lázasak

erre ugye itt látom a példákat
most tiszta bizonytalan vagyok nem tudom adjak e
árthatok vele?

A FENE EGYE MEG EZT AZ INFO ÁRADATOT!!!!!!!!!!!!!

régen a másikaknál nem paráztam semmin

megyek oááááááááááááááááá van

Képimg][/url]
Kép
ronix

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:21-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:22-kor.
20150601134430

viki!
Nagyon ügyes Lackó!

d.dodó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:22-kor.
20150601134430

De édes Lackó!

Roni, ne adj kúpot! Felesleges! Majd ha láza lesz. Nekünk 37,6 C-unk volt és én nem adtam. 38 C felett, minek gyógyszerezni, fog még eleget szedni életében...
Egyébként tudtommal csak Emmusnak volt a topicban és már majdnem mindenki megkapta...

Kép
andkata

Akkor én is...
Kép

Kép
andkata

jo nem adok csak fosok nehogy.............

áááááááááááá nem tom

lassan semmit nem tudok

kata nekünk már a második szurink

nekem hétfö megjött..... biztos mert hülyére stresszelem magam ..
holnap megyünk pestre

azé is fosok mit mondanak

Képimg][/url]
Kép
ronix

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:23-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:25-kor.
20150601134430

a.kata!
Mi nem kaptunk, mert itt nincs 2 hós oltás... majd csak 3 hós... azt okt.2-án kapja!

d.dodó

Dodó!
Nálatok is kombinált oltás van?
20150601134430

megnéztem a nyári babás oldalt.. :) le kalappal.. Martinnal meghallgatjuk a számokat..tetszik neki :)

¤mia¤

Kép
Vendég

Sziasztok!

bocs hogy így eltűntem a napokban, de egyszerűen nem bírtam utolérni magam :?
most nem sikerült visszaolvasnom, majd estefelé talán, valamennyit.
bébiképeket viszont megcsodáltam :lol:

mi voltunk tegnap oltáson, egészen jól bírta a leányzóm, utána betankolt cumisüvegből 120-at a váróteremben, én azt hittem hogy ez elég lesz, erre még kért cicit :lol:
én meg adtam, igaz , egész diszkréten :wink:
de az egyik anyuka (együtt szültem vele) megjegyezte, ő biza soha nem szoptatná bárki jelenlétében, ez annyira intim
ja, kövezzetek meg, de nekem fontosabb hogy ne sírjon a gyermekem hogy éhes, mikor másfél óra mire hazaérünk :roll:
Volt méricskélés is, 4300 gramm és 56 cm :wink:

Szly, majd keresek képet és küldöm most már én is a táblicskuba :lol: :lol: :lol:
és, tegnap nézzétek mit turiztam neki (akkora mint én):
Kép
amíg elértünk a parkolóig, mindenki minket bámult: egyik kezemmel a babakocsit toltam, másik karomban szorongattam a macit :lol:

na megyek, mert este jönnek a keresztszülők, megbeszélni a részleteket, úgyhogy nekiállok gyorsan egy sütit készíteni :wink:

puszóka minden anyucinak és bébinek :wink:

Kép
kimma

Jelentem a gyermekem másodjára alszik ma a kiságyában, immáron egy órája ! :)
Mondtam is az anyósomnak, hogy jöjjön gyakrabban, emrt ez tuti az ő hatása... :D ( mondjuk azért ne mindennap- ezt csak hozzágondoltam :))

Kép
andkata

Kata!
lehet,hogy inkabb meghuzodik,nehogy kezelesbe vegye :D

Kép szerelmeim
Vendég

Anita! Lehet :)
Annyira édesek a pasijaid!!! Kár hogy nem világosabbak kicsit :)

Kép
andkata

Különben hogy vannak a fiúk? Javulgatnak?

Kép
andkata

viki!
D,T,P, Hib, Polio a neve amit kap 3 hósan, 5 hósan és 12 hósan.

Maverick!
Neked akartam még írni, hogy én pl azt csináltam mikor már nem félt a porszívótól, csak magától az orrszívástól, hogy a pelenkázón ami van kedvenc tigrise, annak is ugy csináltam mint ha kiszínvám az orrát, és még meséltem is mellé...és ennek vigyorgott...majd egy szívás a tigrisnek, egy szívás Lizynek...és igy sikerült.

kimma!
Ez aztán a hatalmas maci!

d.dodó

Sziasztok!
Köszi mindenkinek-Timi neked is a tippeket,bár a kiütőset inkább kihagyom.
Már javul a fogam,ez volt az utolsó gyógyszeres kezelés,doki szerint sokkal jobb ha nem fog már fájni,nem kell visszamennem.Remélem is,mert elég nehéz a Domika majdnem 7 kilós valaga.

Nagyon szépen tartják a fejüket a tücskök :wink:

Mama tisztára odavolt Domiért mikor meglátta hogy sec-pec elfordul az oldalára-tök cukimuki :P Egyfolytában jár keze lába,úgy kirúgja magát,ha úgy szemben van az emberrel,hogy csak lesek-mondjuk ha belegondolok,már ott benn a pocakban is ügyeskedett,végül is az utolsó pár hétben fordult meg valagával lefelé. :roll:

Kimma:nem semmi macika 8)

Dominak továbbra is folyik orra,nyála-de hát aki ennyire sietteti a fogacska kibújását :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

hali!
voltunk sétálni. fél1-kor indultunk (ebéd után) és fél4-ig sétiztünk. olyan csodaszép idő volt.
és most hogy nyusziapu is ráér... ;)
besétáltunk a városba nyusziapu után. haza már ő hozott minket kocsival :D
vásároltam.... turciztam ruhákat. összesen fizettem 2500 ft körül.

jah és a még elmaradt képek amiket a multkor vásároltam :D

turcis ruhák:
a nadrágok béleltek, a kabát meg igazi felnőttes bélelt kabi :D

Kép Kép

ezeket kínaiban vettem a multkor.

Kép Kép

ezt meg a c und a-ban vettem. gondolom ez ismerős a csajos színben :D (kuponnal csak 1200 ft körül volt :D féláron )

Kép

Kép

Kép
timi1982

arra a kék kis polár pulcsira nyusziapu mindig azt mondja hogy olyan néger dealer-es :D (remélem egyenlőre maximum csak rotyis pelust árul mosolyért cserébe ;) )

Kép

Kép
timi1982

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:25-kor.
20150601134430

Timi nagyon jók a ruhák!
Maverick! Szerintem mi egyszerre voltunk a női klinikán.

Kép
dittke

Kata!
koszi,javulgatunk,mostmar csak napi 20szor szivozunk 30 helyett.

Dittke!
Meglehet. Emlexel ram vagy csak a datumbol gondoltad? En fekudtem ott elotte 8hetet.
Vendég

Sziasztok gyors bekukk kissé kómásan nagyon carul vagyok megfázás nátha 2 másodpercenként fújom a nózim a gyerkek szintén fáj a torkom stb ...

KATÁK SEGÍTSETEK MIT SZEDHETEK????? Pü-t írjatok mert nembiztos, hogy tudok jönni és nemolvasom a választ :( S.O.S. kérlek benneteket

Köszönöm előre is, nem merek gyógyszert szedni a pici miat5t de nembírom tovább....
tappancs28

Tappancs: jobbulást mindkettőtöknek!!!

Kép
Kép
Kép
kike

Na mi van Csajok,mindenki popót ráz?Vagy pihiztek,Apáztok? :roll: Hol van mindenki??
Én is kezdek taknyosabb lenni,remélem nem kap el nagyon.És remélem ma este tudok nyugodtan aludni a fogamtól...azért már jobb,minden evés után alaposan meg kell mosnom,nehogy még jobban begyulladjon az mondta a doki.Remélem helyrejön végre.

Jobbulást minden kis,és nagy betegnek,megyek alukálni,eléggé elfáradtam ma.
Jó éjt mindenkinek. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Legyetek jók ha tudtok,ha nem az se baj!! :D :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi, Viki...

Holnap majd jelzek, mit intéztünk...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

halihó!

Lelkiismeretesen végigolvastalak titeket, reagálni is akartam, de az óvodás szélvészem itt gyurmázik és rohangál, rendesen kizökkentett... az agyam meg lyukas.

Amit még nem felejtettem el:
Itt van néhány kép a gyerkőkről (ha már téma, hasalós is :) )

Kép nekifut...

Kép emel, de nem boldog tőle

Kép véleménye az öltözésről

Kép Oti és Lili barátnője Kolompos koncert után

Kép
Kép
bondi

ennyit az agyamról... EZ a véleménye az öltözésről: :) Kép

Kép
Kép
bondi

Drága Kata!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!

Levi és Titi
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bondi - nagggyon jó ez a kééép! :lol: :lol: :lol: Ilyen ábrázatot én is láttam ma mielőtt mentünk sétálni!!! Kitettem a lépcsőházba amíg húztam a cipőmet és kifutott az összes szomszéd (szám szerint 3 :lol: ) h mit csinálok ezzel a gyerekkel hogy ennyire sikít (szó szerint!!). Mondtam h most picsáztam el. Egy pillanatra még el is hitték :twisted: :lol: :lol:
Oti még mindig a kedvenc kisnagypasim!! :wink:

Kike - jelentem igen, én popót ráztam. És most már szunya van! :D Kivi vagyok meddig mert aludt a délután 2,5 órát! (persze csak séta közben, nehogy én is tudjak pihenni! :twisted: ) Hát, nem volt már ilyen vagy 1,5 hónapja! :)

Jóéjt!
Vendég

Hú Wera tényleg Nonó nem szokott napközbe aludni? Hát akkor tényleg nem irigyellek. Azért az úgy nem lehet könnyű. Nálunk még mindig sokat alszik, persze fent van, de úgy hogy alszik 3 órát, utánna eszik,aztán a következő etetésig fent van, de utánna megint alszik. Ezt így felváltva egész nap.

Kép
linda24

bondi!
Jók a képek!

Laura remélem jól fog aludni az éjjel, mert egész délután nem aludt semmit. Sőt szinte egész nap csak kétszer egy órácskát.
Nekem meg már iszonyatosan fáj a torkom, alig bírok nyelni!

d.dodó

Andi: ha nem gond kicserélnéd a képet?
Kép

Le a kalappal, nagyon szupi lett a honlap!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Túléltük az oltást, még idáig nem lázasodott be. De elég nyügi volt délután!

Nagyon cuki képeket tettetek fel, csodaszép babáink vannak!

Ki jön pénteken???

Kép
Kép
patr

Muffin merre vagy?

Andi, én még nem írtam, nekem is nagyon tetszik amit csináltál! Jó sokat dolgozhattál vele! Köszi!

Kép
Kép
patr

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:26-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:26-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Nagyon édes Babaképeket láttam,ügyesedik minden csöppség :D

Nem tudom ma elvigyem-e Domit orvoshoz,nagyon taknyos szegényem,és hiába szívom,fújom orrsprével,orrcsepp,akkor se jön ki neki rendesen.
Nem is azért nem tudom,mintha sokat kéne várni,mert a kisbabákat mindig behívják,csak nem tudom hogy van-e értelme becipelnem,mert lehet hogy semmi okosat nem mondana a doki,csak hogy tovább csináljam ezeket-szerintetek?? :roll:

Amúgy nagyon jól aludt este,fél nyolctól,reggel fél hatig egyhuzamban-amit nem bántam,mert nagyon fáradt voltam.Viszont utána kétszer is ki kellett szívnom az orrát,és még így is szörcsögött utána.Meg Apa mondta hogy este mikor megjött eset is az eső-szegényemet eddig én miattam kellett becipelnem,most meg nem tudom,elvigyem-e vagy ne??

Kép
Kép
Kép
kike

Dobok fel két képet a kis Professzorról :D
Kép

Kép

Azért hátul is van ám haja,csak nem annyi mint oldalt :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Tegnapi képek-a Mamánál voltunk.Épp elaludt mielőtt mennem kelett a fogdokihoz,így otthagytam addig,fél órát voltam távol,de állandóan azon járt az agyam hogy biztos ordít és engem akar.Pedig dehogy-nemsokkal előbb ébredt,minthogy visszaértem,a Mama pedig nagyon ügyesen vigasztalta ,nevetgéltek. :D

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:27-kor.
20150601134430

Házhoz nem jön ki,legalább is nem szokott.
Én nem tudom addig hagyni,mert amint besprézem neki,majd megfullad,úgy köhög szegényem,és sokáig szívom neki,de akkor se jön ki mind,meg kissé csomós már neki,félek,nehogy lerakódjon nagyon.
De az is lehet hogy csak azt mondaná hogy a fogzás miatt van-de van amikor máz zöld neki,igazad van,inkább megmutatom a dokinak-lehet hogy elküldi átmosatni. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Egyébként a gyerekorvos nyugdíjas,és nyugdíj melett praktizál.Lehet hogy nem ártana egy fiatalabb doki :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:28-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?