Jaimee: uhun, vótam. De minek... 10.40-kor odaértem, 45-kor mindenki elhúzott (10.50-re volt időpontom)... én lettem volna a következő. 11.30-kor jött vissza Dr. Erdődi... egyik kedvencem... vetközéssel-öltözéssel másfél perc, papír aláírva... Remek jó sokat érő vizsgálat, amiért két héttel korábban kell időpontot kérni, majd még jó sokat várni... Amúgy szerinte minden rendben (már amit meg tudott állapítani annyi idő alatt), nagy gyerek lesz... jelzem B.-t is 4 kg-ra tippelték, oszt 3 lett kereken. Feje átmérője: 83mm, mellkas: 86mm, combcsont 66mm. Ja és lefelé van a feje... amit mondjuk tudtam is, érzem.. Még érdekesség: a kiadott papíron még ilyenek olvashatók: gerinc ép, hasfal zárt, rekesz követhető, gyomor és hólyagtelítődés látható, a négy végtag látható. Na ilyeneket egyáltalán nem is mondott a doki... ennyit megint erről. Holnap sem lesz semmi napom... TG... Azt olvastam amott, hogy Popi lyányod orra bedugult, csak aztán azt hittem, hogy Te is
Szami: nálunk lesz tortázás, meg amit csak akarunk. Kriminális, hogy miket megtiltanak.
Niki: Bence minden du alszik 1,5-2 órát, este meg fél 11-11 között alszik el, reggel magától kel fél 8 körül. Szerintem ez egy ilyen időszak. Viszont du. meg muszáj(ly.. nem tom) aludnia, mert nagyon elfárad de.