A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

evés: mostanában direkt figyelem, hogy a gyerek majd ki nézi a számból a kaját, amikor eszek. Pedig én még akkor sem adok neki semmit. (szenyó vagyok???) Vagy csak azért néz olyankor annyira meredten, mert újdonság neki?? vagy hogy is van???

Monti: amit írtál tegnap azon elgondolkodtam, és sztem én is fogok barackot reszelni és elteszem. CSak finomabb most mint télen a valahonnan behozott...... (de ezt lehet, hogy csak én látom így)

Kriszta
: mi fürdés után eszünk.
Egyszer volt olyan hogy fürdés elött evett vagy 40 perccel. és így is vissza bukott közben.... :? :?
bszilvi25

na, kész. lepihenek egy kicsit.
nem is ez volt a kérdésed Kriszta.
Bocsi
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:44-kor.
Vendég

Szilvi!

Én pont ezért fagyasztottam le többfélét is. Konzervet is biztos fogok adni, de a mindennapos gyümizést ebből akarom megoldani. A konzerveknek megvan a maguk szerepe, például ha megyünk a mamához, akkor biztos nem fogok magammal cipelni a mélyhűtőből gyümit.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:48-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:49-kor.
Vendég

Csajok!Valaki jöjjön már hozzánk dumálni!Már két barátnőmet hívtam és egyik sem jött. :cry:

Kép
melike

Köszi Kriszta, sikerült!
De nekem sem engedte nagyban. Nem értem, de még próbálkozom... 8) 8)

Melike! Ezt úgy írod, mintha a szomszéd utcában laknál....... :wink:
Jövő héttől ide is lehet jönni. (addigra totál kész a házunk :lol: )
bszilvi25

csak össze hoztam!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode - én innen másoltam be a profilomba!!!!
bszilvi25

Sziasztok!
Kriszta, Szilvi nagyon jó lett a vonalzótok!

Bari, meg aki még adja a Cebiont a gyereknek! Ti milyen formában adjátok? Ha kiskanállal adom, Boni úgy öklendezik meg köhög tőle vagy 10 percig :shock: Vizet iszik de nem sokat így, hogy nincs meleg, abban is próbáltam nagyon sokára fogy el.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kriszta: Zéti haját kölcsönadod egy kicsit???? 8)
fésülgetném egy kicsit! (ha már a lányomnak alig van)

[quote]( írta:sokszor fogok írni, olyan szépek a gyerekeim, hogy nem bírok velük betelni Razz )

TÉNYLEG SZÉPEK, DE NE CSAK EZÉRT ÍRJ SOKSZOR!!!!!!

különben is hol vagytok???????? én is kezdem azt érezni mint Melike, ha jövök, nincs itt senki.
bszilvi25

csiri szilva még csak 7 éves,de szindi nekem is menekül a babanettől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na kitaláltam magamnak a komprommisszumot..
dávid vonalzóját kéne téliesíteni úgy hogy maradnak az adatai,nem karácsonyos,de téli tájon sétáljon egy hóember(ne angyalka azt utálom),vagy mikulás
valaki nek van kedve?? :oops: csiri? :oops:

melike én mennék szívest örömest :lol:
Vendég

hékás!!!!hol vagy ?és márti????és a többiek???
Vendég

Bari!
csinálok 1 mintát és belinkelem ide
ha jó,akkor küld priviben a jelszót,hogy betudja illeszteni a tiedbe!
Mikor született pontosan Dávid?
júni hanyadikán?
Vendég

9 :lol: ok
Vendég

Kép

ez!
vagy még csinálok 1et és válassz!Okés?
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Na!
Pl ezek vagy ezek variációja!
melyik???
vagy tudok még csinálni kisvirágos,kismasnis rózsaszínt :D
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:08-kor.
pironya

BARI!!!!!
MELYIKET??????

Pironya!
Nem is kislányos!Viszont nagyon édi!
Én már el is kezdtem vásárolgatni a kisebb apróságokat én már a dugihelyeken gondolkozom!!!Mert mindent megtalálnak idő elött... :twisted: :lol:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:08-kor.
pironya

Én a garázsban fogom tartani szerintem....vagy lehet,hogycsak egyszerűen berakom a szekrényükbe,ott ugyanis hathatós könyörgésem ellenére sem pakolnak el!!!!! :roll:
Vendég

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 18:09-kor.
pironya

Bari4
Nem válaszoltál,úgyhogy Önhatalmúlag ezt választottam,ha másik tetszik,írj és kicserélem!

Na ma sikeresen gyarapítottam hozzászólásaim számát.... :oops: :oops: :oops:
el is dugulok!
Vendég

becsapott a villám és elment a net utánna elmentem a suliba szilviért...mindjárt visszaolvasok

csiri köszike nagyon tetszik,de nem lehetne a macis aminek ajándék van a végén,utánna békén hagylak :oops:
Vendég

ja és úgy nem lehet,hogy mutassa,hogy hány hónapos?mert így nem tudom :oops:
Vendég

De lehetne!Csak azt mondtad,hogy angyalkás legyen vagy télapós...ez a télapó angyalkaszárnyakkal repked:-)
Vendég

csongi nagyon csini..és tényleg nem is annyira lányos a szerkó,nekünk ennél lányosabbak vannak :lol: :lol: :lol:
Vendég

nem azt mondtam csak angyalkás NE LEGYEN :lol: :lol:
na így szuper
Vendég

bari,te hogy milyen szééédűlltttt vagy.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Bari:nagyon szupi lett a vonalzód!Miért nem jöttél?

Mégis jött a barátnőm. :lol:

Szilvi:neked az a pár kilométer akadály? :wink: :lol:

Karácsonyi ajándék? :shock: Hol van az még?!

Kép
melike

[quote]K írta:arácsonyi ajándék? Hol van az még?!

3 gyereknél sajna már augusztusban elszoktam kezdeni....Már most is megvan 1-2 apróság...
Én személy szerint azt szeretem,ha sok-sok kisebb ajándékot kapnak és látom az örömet az arcukon....Mostmegmár figyelem,mit nézegetnek,mit szeretnének és folyamatosan "tárazom" be az ajándékokat!
:wink:
Vendég

Nem akadály, de nincs kocsim!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

5454
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 14:49-kor.
Vendég

passz, de onnan másoltad be, amit írtam?
bszilvi25

kriszti akkor nyomasd a karácsonyit,had költözzön a téli hangulat a topikunkba :lol:

karácsony:már én is gondolkodok az ajándékokon..dávidboynak megvan a holdkomp(amit a védőnő nagyon ellenez)
szindi dohányzóasztalt akar a szobájába,két babzsákfotellel(remélem dohányozni még nem fog)
úgyhogy már csak szilvinek kell kitalálni.
felnőttek krisztiékhez hasonlóan nem vesznek egymásnak semmit ..vagyis ez a megállapodás de itt sem szokott összejönni :oops:

lassan egy hónapja iskolás a fiam és még mindíg könny szökik a szemembe ha az ovitársaival találkozunk...meghülyültem vagy mi :?: :roll:
Vendég

ja nem is mondtam,hogy ma volt a védőnő!!
és azt mondta ha dávid továbbra sem fog akor neurológushoz kell vinni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
még kapott két hetet :roll:
mondta,hogy rakjak a kezébe kis könnyű dolgokat...jó belerakom de úgy sem fogja meg..
és állitólag ezt a babás kézkalimpálást sem ártana már abahagynia

és ami mégjobbhír a nagyobb fiamnak torokgyulladása van.HURRÁ TÉL VAN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dávid is visszakapja én is szindi is férjem is és egész életünkben ez lesz
Vendég

Sziasztok!!!
A napokba 3 dolog volt eszembe.
Leirom nektek. Azon gondolkoztam,mit kellene venni Milánnak karácsonyra,erre meg előztetek. :lol

A másik meg hogy vajon meddig fog működni ez a topik? Vajon hány évesek lesznek a gyerekőcök. :lol:
5,10 15,???????? :lol: :lol: :lol:

Meg hogy vajon ki fogja elsőként bejelenteni hogy babás ujra. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Már mondtam Apának hogy hamarosan el kell mennünk a játék nagykerbe,mert ilyenkor még van vállaszték.

De később ha megyünk a kereskedők elhordják a sok szép játékot a boltjukba.
Ugyhogy kb. 2hét és indulni kell.

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"]v írta:oszman777ajon ki fogja elsőként bejelenteni hogy babás ujra. :lol: :lol:

HÁT TUTI NEM ÉN! :roll:

Bari: remélem, hogy Dávidnál rendeződik a fogás dolog.

Lassan fürdünk! :wink:
bszilvi25

szilvi : 20 éves korában már megtudja majd fogni a söröskorsót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
viccen kívül sok mindentől rettegek meg félek de abban biztos vagyok,hogy nincs vele ilyen fogás probléma csak majd késöbb kezdi mint az átleg

hát én sem az leszek aki bejelenti hogy 2 csikos a teszt :lol:

kata mit akartok venni milánnak?

nektek mi a véleményetek a holdkompról?de csak finoman mert nekem nagyon bejön :lol:
Vendég

és,hogy meddig működik a topik?:szerintem addig kéne,hogy a gyerekek tudjanak egymással levelezni helyettünk :lol:
Vendég

Sziasztok!

Oszmann! Ezeken én is gondolkodtam már! :lol: Az első babás valószínű, hogy én sem leszek. :?

Nekem ma egy éve, hogy pozitív lett a tesztem! :lol: :lol: :lol:

Bari! Holdkomp: nekem semmi véleményem nincs róla. Marcusnak valószínű, hogy nem lesz. Nincs itthon akkora tér, hogy kompozhasson. Annak meg nincs értelme, hogy két métert gurulgasson oda-vissza. Akkor inkább gyakorolja a mászást.

Kriszta! 4 gyerek? :shock: Hol vagyok lemaradva a dolgokról?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Na, mire géphezbjutottam mindenki eltűnt?
Pedig hoztam képeket.

Boni almázik

Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella:a végén minek is örül?Hogy levetted az előkét?Amúgy édes Boni!

Én szívesen lennék az első "második babás". :oops:
De Mia is esélyes szerintem.

Bari:én sok rosszat hallottam a kompról,de lehet vennék,ha lenne helye nálunk menni vele.

Kép
melike

Elmentünk fél 6kor anyósékhoz,mert Apa meccset akart nézni (nincs kábelünk) és sétáltunk egy nagyot Mátéval.

Kép
melike

dávid is ilyen fejeket vág a gyümitől,utánna meg örömködik :lol:

azért aki újra terhes lesz még be néz ide ugye??

na joccakát. :lol:
Vendég

Bari, Boni fog a kezével, de még nem forog, akkor ezzel is mehetnénk a neurológiára?

Melike, az előkét ő vette le, nem volt rákötve :) Nem tudom minek örül, talán annak, hogy megdicsértük, milyen ügyes :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Piri, Csongi kislánynak is gyönyörű lenne :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?