Sziasztok!
Mimi! Hát nem segített a sok szopi, csak megtalált a nátha. Egyébként én is tervezem, hogy szopi ezerrel, egészen addig, amíg zöld utat nem kap a tesóprojekt. Szerencsére úgy tűnik, ő is így gondolja, mert reggel, este és éjjel, sőt most hogy beteg, még napközben is szívesen tejecskézik!
Ez tényleg jó, ez az oscillo, mert valóban nem írják, hogy gyereknél osszam el az adagot…
Én mondjuk most szedem, megelőzésképp.
Szabi! Milyen korán tanulja az embertant!
Zsand! Gézu nem nagyon issza a teát. Meglátja, és elfordul. Remélem, sikerül rászoktatnom, mert azért jobb egy kis gyógytea megelőzésnek, kezelésnek, mint a gyógyszerek.
Nem semmi ez a hozzáállása Dorinának a tévéhez! Ügyik vagytok!
Ovihoz megy a drukk!
És én keresnék egy másik orvost is. Ha ő is ugyanazt javasolja, akkor adnám a gyógyszert.
Kditke! Gekkos kérdőív… ha látnám, talán tudnék véleményt formálni.
Ibernuska! Én sem minden fenntartás nélkül hiszek a homeos cuccokban, igazából most kezdtem használni őket. És az eddigi tapasztalat, hogy van benne valami!
Múltkor a fejem fájt. Bevettem egy fájdalomcsillapítót, de másfél óra múlva még semmi hatása. Utána bevettem Belladonnát, és fél óra múlva semmi bajom nem volt. Délután ugynez megismétlődött, de akkor már kapásból a homeos cucchoz nyúltam, és szintén hatott.
Most pedig szedem az oscillot, és férjem is kidőlt a sorból Gézu után, nekem eddig (lekopogom) semmi bajom!
No ez most úgy hangzott, mint egy reklám!
Milyen ügyes anyud van! Nem lesz itt gond a babacuccokkal!
Sylph! Sajna nem tesó. Báááár!

Na jó, nem álmodozom! Most még nem szabadna jönnie, majd talán januártól .. Legjobb esetben.
Érdekes, hogy egyébként nem hízom, hiába eszem sokat. Félek, hogy nem stabil a pajzsmirigyem, akkor pedig csúszhat a tesóka.
Milyen típusú vízszűrőtök van? Mi a fürdőben használunk, de csak a zuhanyra csatlakoztatható, és ha csibe fürdik, akkor fél óra, míg kifolyik a vize, vagy ha esetleg mi szeretnénk megmártózni, mert annyira lecsökken a nyomás, hogy hol hideg vizet ad, hol tűzforrót, nem tudom beszabályozni rendesen, ott kell állni mellette.
Jajj! Bio cucc! Apósom magyarázott, mikor kezdtük a hozzátáplálást, hogy banánt azt ne adjak neki, mert milyen káros. Persze télen volt alma, meg banán, meg narancs. Narancsot ugye még nem ehettünk, akkor szegény gyerkőcöt almával tömhettem volna.
Dolli