Szilcsi: Szegeny Lalinko....meg ki sem heverte az elozo sokkot...es mar megint beteg.....sajnalom, meg gyogypuszak! Mi honapokon keresztul gyujtottuk a Teo pisijet, de erre a vattas megoldasra a doki azt mondta, hogy nem jo....en negyon probaltam vigyazni, hogy a zacsi, jol odaragadjon a kis borehez meg a hajlatoknal is.....ha egy kicsit is nedves a bore tuti levalik es kicsorog a pipi! Gyogyuljatok mindketten, szerintem mire jovunk (okt. elso hete) mar kutya bajotok sem lesz! Jobbulast a mamidnak is....jo lokotte voltak Szegeden, hogy nem operalta azonnal....
Zita: Ha a Szandi tejerzekeny, miert nem probalod ki az egyszeru kecsketejet....az egyik baratnomnek a kisfia volt alergias a bocitejre, nekik bejott....a refluxot, sajnalom, az eleg csunya dolog....de kinoheti! pusza
Ceniko: Csucs a Zaza....a kis okoks....mi meg csak most kezdtunk el jarni.... Remelem Viussal minden ok. lesz a vizsgalaton!!!!
Cseppek: Nagyon szep a Zoli baba!!! Azt a 12 heti uh- t itt is ugy csinaljak, hogy elotte vert veszne a Down miatt....tuti Szegeden is igy kell (kellene) lennie.
Jovunk....pontos ido sajna nincs, tuti az okt elso hete!!!!
Toncsi: Szerintem eleg a 68-as overal....de ha esetleg 68-74-es szamozasu az meg jobb...egyebkent meg szerintem a gyartotol is fugg (legalabbis itt ugy van) van ugye nagy 68-as, meg kisebb....
csak, hogy ne legyen egyszeru a szegeny anyukak elete!
Mi most 80 cm korul vagyunk es 86-os rucikat hasznalunk...van ami pont jo, van ami log egy picit es van olyan rucink ami hatalmas....
Karmen: Mi ez az oltas, amit meg kell nezni....hogy immunis e...nalunk ilyen nem volt.....bocsi, a tudatlansagomert!
Zituska: Noemi..... hogy van...javul a kis bogar?
Nekunk is tegnap volt a nevunk napja....a Matteo a mate olasz megfeleloje!!!!
Ma jobban ment a bolcsi, reggel apa vitte, azt modta csak nyuszogott egy kicsit, es ugye en mentem erte....ma nem sirt amikor meglatott csak tapsikolt es vigyorgott ezerrel....a nagy huncutpok! Viszont en leserultem...a porszivoval jol megutottem a fajos kormomet......uuuuuugy faaaajt..... remelem szerdan vegeznek a buns korommel!
pusza mindenkinek!
Az osszes kis es nagyobbacska betegnek gyogypuszak!
Kriszta es Teo