A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

ja és szerintetek használhatok tampont? Mert gondolom még sebes vagyok, de ezt a betétet már nem bírom, pláne, hogy nemrég múlt el a szülés után ivérzés! Vagy ez még korai?

Kép
rituspoc

Sziasztok csajok!

Mindenkinek gyönyörű a babája, grat hozzájuk! :wink:

Regőnek boldog szülinapot!

Lenne egy kérdésem.

Tejem erősen apadozik, és állandó az idegeskedés h mikor lesz végleg annyi a dolognak. Már lassan 2 cici sem elég egy kajcsira.

Aki tápszerezi a babust, Zsófi?, meg tudná mondani, h receptre kell e venni a tejkiegészítő tápszereket, és ha igen milyet? Ha nem akkor is milyet? Sajna a védőnő nem vette fel a telefont.
Ha nem változik a helyzet, akkor megyek az ügyeletre receptért, csak tudnám biztosra h kell e recept. :cry:

Sajna hiába a homeos bogyesz meg a karamalz, vmi megváltozott bennem.

És sajna Noel két napja nálunk is cirkuszol, ettől az idegeskedéstől persze még tovább apadok. :cry: :cry: :cry:

pöttömpanni

Nekem mindig a gyerekorvos írta/írja fel a tápszert, és azt írja rá, hogy anyatejhiány miatt. Gondolom recept nélkül is lehet venni a gyógyszertárban, de úgy biztos sokkal drágább. Recepttel sem a legolcsóbb...

Kép
felicia

Mi a Mildibé HA 1-et használjuk, az hypoalergén is, az való újszülötteknek.

Kép
felicia

Sziasztok!

APró! Remélem nagyiddal nincs azóta gond, és jobban van!

Ritus! Ha ez vigasztal, nem is te vagy az első... Én vasárnap óta váérezgetek, a dokim azt mondta, valószínű hogy a gyogyitól, de abszolút normális tünet, sok mindenkinél előfordul. Akkor van gáz, ha 10 napnál tovább tart, vagy nagyon erős a vérzés. Nálam az az érdekes, hogy egyik nap szinte semmi, következő nap egy kevés piros, aztán megint semmi. Szóval biztos hogy sokkal kevesebb, mint régebben a mensi alatt volt. Én használok tampont.

Ja, ezt már rég meg akartam osztani veletek: nagyon gyenge a vérzésnél (ha már tisztasági betét elég): HA még nem próbáltátok a Discreet multiform tisztasági betétjét tegyétek meg! Szerintem nagggyon tuti! És eddig ez az egyetlen olyan betét, amit tangához is normálisan lehet használni.

Vettem sterimart, hátha azt jobban viseli Réka. De hét nem nagyon. DE úgy érzem brutál mennyiséget fúj ki egyszerre. Ehhez képest az egy-két csepp sóoldat becseppentve lópikula... Veyg rosszul érzem?

panna1

Andi!
A tejgyűjtő zacsikkal kapcsolatban nincs egyéb infóm. Ha lesz egy kis időm átbogarászom az oldalt, hétha ráakadok. De sztem érdemes venni vagy két dobozzal, ha bent jártok Bp-en, akkor egy jóideig megvan oldva a kérdés. Ha jól tudom, vasárnap is nyitva vannak, és ott vannak a Nyugatitól nem messze.

KÖszönöm csajok a hordozókendős/kengurus öltöztetési tanácsokat. Úgy látom, kezdem elkapni a dolgok lényegét :lol:

HOrdozókendő tanfolyam: egy nagy humbuk volt az egész, így utólag bosszankodok is. Itt Pécsen voltam amúgy. Van itt egy ZSebibaba nevű havi füzetecske, amiben mindenféle infó van terheseknek, babásoknak, kisgyerekeseknek. Abban hirdették magukat. A csaj, aki tartotta volna, épp szülni készül, és egy másik kolléganőjét ajánlotta. Na ennél a csajnál voltam, a lakásán. DE! Egyetlenegy kötési módot tudott megmutatni. többször kértem mutasa meg a fekvős pozíciós kötést is, de mindig azzal rázott le, hogy azt már úgysem fogja szeretni Réka. Meg majd menjek vissza hozzá, amikor már tud ülni, akkor majd megmutatja a csípőre ültetés kötését. NA tudod mikor. Akkor már inkább kinézem a kis füzetecskéből, ami a kendőhöz járt.

Amúgy Nandu kendő, XL-es sötétzöld-drapp csíkos, és 6800,- ba került. A "tanfolyam" a kendőt vásárlóknak inygenes . (Na próbált volna meg ezért még pénzt is elkérni!)

Jobban jártam volna, ha neten megrendelem, mert asszem vhol most van akció, és adnak hozzá DVD-t, és kb ugyanennyire jön ki.
A kendő amúgy tök jó. RÉka legelőször háborgott, de aztán baromi jól elvolt benne.

Ja, és ma végül is nem kendőztünk, mert itthon volt a kocsi, így kihasználtam, és elmentem RÉkivel Tecsoba, rucit venni neki, mert már minden rugit kinőtt... Aztán babakocsisan sétáltunk egyet. Na de majd holnap! :lol:

panna1

Panna! Igen, én is úgy gondoltam, hogy legalább két csomival vennék, aztán egy időre le van a gond. Valószínű párom jövő pénteken megy be Pestre majd akkor arra gurul. Melyik kötést mutatta a nő? Én azt tudom amikor hátulról hozod előre, csinálsz egy "x-et" elöl és aztán megint hátra és végül elöl megkötöd. Az enyém kismamás, de ahhoz képest nagyon szar leírást adtak hozzá.

Pöttöm! Lehet recept nélkül is venni. Patikában vettem Beba Ha Startot 2000-ért, receptre 2700 lett volna, de későbbiekben érdemes Auchanban, Tescoban is megnézni, mert ott olcsóbb.

KépKép
jazmin2005

[quote="panna1"]C írta:panna1sajok! Akinek tejtároló zacskóra van szüksége fagyasztáshoz, ajánlom a Mária bababoltot. Elanee tejgyűjtő tasak 20db 988,- ért. Én ezt használom itt Pécsen, mert az egyik bolt tőlük rendel. Itt a link:
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... 20a&page=2

Üdv: Panna

elmentem ma venni, már 1040 ft... és szerintem jó! már egyet el is használtam

elöször a MEdela-t vettem le aztán megláttam az árát 4500Ft :shock:

vette,m szilikonos jégkockatartót is :lol:

holnap mi is hordozóban megyünk sétálni... :lol:

pöttöm ignatica nevü homeopátiás bogyó jó az idegeskedésre!
Vendég

Na igen, nem mindegy az ára. RÁadásul azt hiszem a Medelásban csak 10 db volt... De ez szerintem is tök jó. És egyszerűbb használni is, mint a medelást. Ha úgy adódik, még tudsz utántölteni... Bár én csak közvetlenül fagyasztás előtt önöm bele, addig Avent pohárban gyűjtögetek...:-)

Jázmin! A kendőhöz kapott füzetecskét megpróbálom beszkenneltetni a sóginőmmel, és akkor el tudom küldeni emailen. De nem ígérem, hogy holnap rögtön... Jövő 7, ok?
Ja, és nekem is azt a kötést mutatta, amit leírtál...

Megyek pakolászni, meg szundizni. Réka alszik, Csabim céges buliban, hajrá szunya!

panna1

Jó reggelt!

Panna abban is 20 van.. egyébként én tegnap már úgy fejtem, hogy közvetlenül rátettem a mellszívóra a cumisüveg helyett...

egyébként a Mária bababoltot nagyon szeretem, eddig is ott vásároltam.. tegnap vettem kesztyűt is az én drágámnak 2 párat..láttam meleg hálózsákokat 3500ftért nem drága(Brendonban 5000felett) és overallt is!

a hordozókendő kötése: http://www.babakozelben.hu/praktikusinf ... _kendo.htm

http://vfiona.multiply.com/video/item/3/3

http://www.mamami.hu/cikkek/hordozas/27 ... -hordozas/

nekem MEI TAI kendőm van az egy kicsit egyszerűbb megkötni asszem amikor beletettem Zsigmondomat, egyből bevágta a szunyát :lol:

Jázmin internetes rendelés esetén 10000ft felett ingyenes... alatta 900 Ft érdemes tehát mazsolázni, hátha másra is szükség van.. én múltkor rendeltem... felhívtak, elmondták hogy valamelyik termék pl várólistán van.. egyeztettünk, amikor rábólintottam cserére akkor aznap feladta a hölgy, másnap a futár ki is hozta!

itt olvashatod a postaázásról a tudnivalókat

http://www.bebibolt.hu/bababolt/index.p ... ippinginfo

ja és tegnap vettem ugyanitt REER konnektorvédőt áttetsző is..ez 1210 Ft 20 db és olyan, hogy nem kell kiszedegetni, hanem ha bedugod a dugót, akkor egyszerűen csak elfordítod a dugóval és már jöhet az áram... nagyon jó, nem macerás...ajánlom mindenkinek

ma párocska elment vidékre 2 napra :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Megpróbáltam vonalzót csinálni, kíváncsi vagyok sikerült-e!

Szerintetek jobb a hordozókendő, mint a kenguru?Mi is gondolkozunk, hogy veszünk, de nem tudom melyiket.

Ma sajnos fél 4 óta fent vagyok és egészen eddig ment az üvöltés. :( Most aludt el, amikor kajálni kellene...

Cs.

Kép

Kép
csimby

csimby nem sikerült.

:wink:

Mei TAi kendő ről http://www.liliputi.hu/mei-tai.pdf

de én nem innen rendeltem, hanem a www.babakozelben.hu ról
Vendég

csajok jóreg!
ha fejek akkor utánatölthetem a tegnapi tejhez a mait??és szép apránként?csak azt nem értem h. az mondjuk 50 összejön, akkor azt úgy lefagyasztom és kész....ugye??mert mondjuk 20-val fagyasztani hülyeség nem???úgyhogy ma is rá kell húznom.....mert egy napig lehet simán hűteni.....utána már fagyasztóba kell rakni...
szóval a zacsi a jó?????ti hogy szoktátok?
előre is köszi

Kép
winona

Sziasztok!

Winona! Először is én is gratulálok a csöppséghez . És: hajrá-hajrá tejfagyasztás terén! Igen, én úgy szoktam, hogy gyűjtögetem egy napig, aztán be a fagyóba. De hallottam olyat (már több helyről), hogy mielőtt beleöntöd a hidegbe a frissen fejtet, azt is le kell hűteni. Nem tudom mennyire igaz, de ezért én úgy csinálom, hogy amelyik üvegbe fejek, azt berakom a hűtőbe, amikor lehűlt, akkor hozzáöntöm a már ottlévőkhöz. Ezek után egyszerre sterilizálom a fejőt és a cumisüveget is. Sok sikert!

panna1

Winona,
Volt már szó erről, csak elég rég. Én úgy tudom, hogy különböző hőmérsékletű anyatejet nem lehet összeönteni. Szerintem ha előtte azt is beteszed a hűtőbe, akkor hidegen összeöntheted.

Boniko,
Jópofa ez a kendő, csak nem ugyanolyan majdnem, mint egy kenguru? Tesómnak szupi karikás kendője van, Kanadából rendelte, tényleg nagyon profi, nem kell kötözgetni, és nagyon kényelmes mamának és babának is. Csak 18 ezerbe kerül...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Csimby!
A másik kódot másold be (PHPBB vagy vmi ilyesmi), és ne a HTML-est, akkor jó lesz a vonalzód!

panna1

köszi csajok válaszokat!nagy segítség!

Kép
winona

HRK MA LEVITTEM BENNE ZSIGIT SÉTÁLNI, OLYAN JÓT ALUDT! NEM IS FÁZOTT..ÉS OLYAN MINT A KENGURU TULAJDONKÉPPEN.. CSAK MOST MÉG A KIS LÁBIKÓIT NEM TESZEM KI OLDALRA, HANEM MINT EGY KIS BÉKA ALÁTESZEM...
ITT LÁTHATOD HOGY NÉZ KI.. IRNAK EGY-KÉT DOLGOT RÓLA
http://hugipakk.blog.hu/2008/03/24/baba ... hasznalata
Vendég

szép napot!

Lányok lehet bele estem valami nyavalyába???? tegnap este óta szédülök ma meg fáj az egész nyakam és kezdem gyengének érezni magam a dokim meg már nem rendel mi a fenét csináljak ???????

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

hello csajok

sajnálom a vérezgetősöket :(
nálammég csak barnás valami van nagyon minimálisan,de én még nem voltam kontrollon sem.

nálunk most az dívik, hogy ha vendégek jönnek, akkor minta babát játszik Csabi. Mindenki áradozik, hogy milyen nyugpdt baba. úgy látszik csak a szüleinek tartohgatja a sírásokat :) mondjuk lekopogom de most pár napja nem olyan nyűgös és napközben is alszik. tegnap éjjel viszont csak fél tizenkettőkor aludt el, amikor én már sírtam, hogy miért nem alszik, hiszen akkorákat ásítozott, de nem akart bealudni. Apja meg már fél tízkor elment aludni, én meg ott bólogattam félálomban a kanapén. Aztán mikor elaludt,akkor meg aludt 4 órát egyhuzamban. Lekopogom, de eddig ezzel is meg vagyok elégedve. Remélem ahogy nő, egyre többet fog éjjel aludni.

én eddig a sima hűtőben lévő tejhez hozzáöntöttem a frissen lefejtet....ezekszerint rosszul tettem????????de hogy még ezzel is szarakodni kelljen.....hihetetlen.

mi negy hónap alatt 1 kilót híztunk, úgyhogy a fél kiló szerintem sem túl sok. mi 3240-el születtünk, 3060-al jöttünk haza, és egy hósan voltunk 4120 g.

olyan jó, hogy már itt a hátvége, amióta minden napra van valami programom, jön valaki látogatni, azóta gyorsabban telnek a napok.
lei

Köszi Panna, azért még megnézem azt az oldalt is amit boni ajánlott, lehet, hogy nem kell fáradnod vele.

Én eddig összeöntöttem a frissen fejtet a már hűtőben lévőkkel és úgy fagyasztottam, de akkor lehet, hogy azt is lehűtöm majd. Az a bajom a hűtéssel, hogy akkor a zsírosabb rész teljesen rátapad az üvegre és az úgy ott is marad kiöntés után. Én meg úgy gondolom, hogy az lenne az értékesebb és mindig egy kis meleg vizet öntök a cumisüvegre amitől lejön és úgy öntöm hozzá. Ez hülyeség szerintetek?

Zsófik ha esetleg nektek is lenne valamire szükségetek a Mária bababoltból akkor rendelhetnénk közösen is és akkor lehet, hogy nem lenne postaköltség.

A netes rendelésnél egyébként hogy megy a fizetés, mert nekem nincs olyan bankkártyám ami jó a netes fizetésre.

mecsi! Én egyenlőre c-vitaminnal és mézes teával tartom karban magam, mert nekem is fájt a torkom hét elején, meg az orrom is folyt.

Csenge és Rita, illetve akinél már van nagytesó: adattok influenza elleni oltást nekik? Én csak azért gondolnám, hogy ne hozza haza a kicsinek. Jövő heti oltáson rákérdezek a dokinéninél.

Andi

KépKép
jazmin2005

Andi, én vennék vagy kengurut, vagy kendőt, még tájékozódom, hogy melyik nyerőbb.
ötlet???

Peti nagyija egyre jobban, az epi oka rejtély.... :?

Lei, mi mindennap 11 és éjfél közöttig sírunk, kivéve tegnap, akkor fél2ig bírta.... :? :shock: Pedig már lassan 2 hósak leszünk.

Naddon gáz, kicsit kezd visszajönni a szülés utáni depim, meg sírhatnékom, tegnap már nagyon pityogtam: nekem a terhesség is nehéz volt, folyamatos hányinger, hasmenés végig, aztán 25 óra vajúdás, csaszi, most meg egy kissé bonyolult trónörökös. Szóval annyira szégyenlem, de ez a depi téma egyre elhatalmasodó sajna....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

apro! anno mi azért vettük meg a kendőt, mert nem igazán volt tejem, hívtunk egy lll-es tanácsadót és ő ajánlotta. Akkor szinte nem is használtuk, mert nem tudtuk normálisan megkötni. Nekem a kenguru a kis háta miatt nem szimpi. Tudom vannak már olyanok amit több pozícióban és már a kezdetektől lehet, de valahogy nekem akkor sem az. Ugyanígy vagyok a hordozóban altatással is. A kendő meg tökéletesen felveszi az alakját a babának.

KépKép
jazmin2005

Ja, és fel a fejjel! Rossz, hogy most pont a téli hónapok jönnek, gondolom ez még rátesz egy lapáttal. Ha van kedvetek egyszer nálunk is összejöhetünk babázni.

KépKép
jazmin2005

sziasztok,

végre egy nyugodt éjszakánk lehetett volna, erre hajnalban nyomták a csengőt a tűzoltók, mert a házban ömlött a víz a földszinten és a lépcsőházban is.... :shock:
persze rögtön elzárták, de sajnos azóta sincs víz így elég szar itthon lenni:( pedig reggelre terveztem egy kis fürcsit, hajmosást amíg apa itthon van, de így még budira is bajos elmenni:((

apróó, fel a fejjel, ne depizz be, nem lehet, hogy csak az időtől rosszabb a kedved?

sajnálom én is a vérezgetőseket, én kb. 1 hete szedem a gyógyszert, kíváncsi vagyok hogy nálam előjön-e a vérezgetés....

sniky

panna, sajnálom, hogy így sikerült a tanfolyam.... pedig egy csomó megkötési mód létezik, nem gondoltam, hogy ennyivel elintézi egy tanfolyamon....

sniky

Látod, ezért mondom, hogy ezt nem is lehet tanfolyamnak nevezni.
de már próbálkozok a leírás és fotók alapján msá kötési módokkal is. Csak még RÉkát kell rávennem, hogy legyen a próbababám :lol:
De most épp alszik. Előtte meg nyűgizett egy kicsit a poci miatt. Úgyhogy most nem csesztetem....

panna1

Pöttöm! Most nézem, hogy pont fordítva írtam a tápszer árat :oops: , de gondolom azóta úgyis túl vagy a vásárláson.

KépKép
jazmin2005

Andi,
Én nem nagyon szeretem a sok oltást, influenza tuti kimarad, remélem megússzuk. Zalán most kapta meg a bárányhimlő ellenit, azt is csak azért, mert nem tudom mit csinálnék, ha Erdélyben kéne karanténba zárni Zalánt hetekre :? Asszem az agyvelőgyulladás ellenit mondta még a dokinénink.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

betegség nincs cici gyulladás van , úgyhogy ápolgatom magam.
holnap lesz börze jön valaki? én megyek itthon hagyom apának a manót.

Aproo jajaj ne depizz beszélgess velünk ha kell hivj fel valamelyikünket , nézd a kis csöpségedet meríts belőle erőt hisz ő is kinövi ezt a sok rosszat ami most van neki. Hirtelen majd minden elmúlik csak ki kell várnunk. Én se vagyok a toppon de ha csak már egy nap jobb akkor boldogabb vagyok. :? :wink:

a kengurut vagy a kendőt mikor fogjátok használni ha elmentek otthonról vagy otthon ??

Ja igen tud valaki olyan helyet ahova fel lehetne tölteni zenét hogy letudjátok menteni. szuszu te vagy ilyen kis okos ebben, de rég is irtál. Babazene 4mindenkinek ajánlom nagyon jó!!! és nagyon szép megható számok is vannak rajta. Én tegnap mikor szopiztattam este Áront bekapcsoltam és ahogy néztem a manót ott sirtam hogy annyira szeretem és olyan jó hogy itt van!!

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi! Akkor ez nem is babazene, hanem mamazene :lol: :P :lol:

RÉka is alukál már. Csabimnak holnap mennie kell BP-re, pedig úgy volt, hogy végre velünk tölti a 7végét. Vasárnap meg jönnek anyósék, úgy néz ki, úgyhogy most sem az a lazítós kis hétvége lesz. LEgalábbis nekem biztos nem Sőt, apa sem fogja kipihenni magát rendesen :cry:
VÁgyok már egy normális 7végére, amit hármasban itthon tölthetünk, és nem kell menni sehova rokonlátogatni, hozzánk se jön ottalvósba senki.

Na megyek, elteszem magam én is holnapra.
Jó éjt mindenkinek!

panna1

én mértem ma egy talpméretet nagylábujjtól sarokig 8,5 cm pöttömke :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok csajok!

Csak gyors bekukk.
Mecsi, a babazenét már én is akartam ajánlani. Ide feltöltöttem a Babazene 4-es lemezt, de megvan a többi is (Babazene 1,2,3 és egy Lovely Sleepy Baby című lemez ugyanettől a zeneszerzőtől, ami altatódalokat takar), ha valakit érdekel (össze van tömörítve):
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... ikusok.rar

Majd jövök még.

szuszu

Szuszu, engem az altatódalok érdekelnének!!!

Mecsi, Barbi, Sniky, Andi köszi!!!A tegnap nálunk is felüdülés volt, Levim nagyon cukin érezte, h. kivagyok

pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Aproo kitartás! később majd jókat nevetsz ezen az időszakon!

Mecsi remélem elmúlik a mellgyulladás

[quote="szuszu"]S írta:szuszuziasztok csajok!

Csak gyors bekukk.
Mecsi, a babazenét már én is akartam ajánlani. Ide feltöltöttem a Babazene 4-es lemezt, de megvan a többi is (Babazene 1,2,3 és egy Lovely Sleepy Baby című lemez ugyanettől a zeneszerzőtől, ami altatódalokat takar), ha valakit érdekel (össze van tömörítve):
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... ikusok.rar

Majd jövök még.

a Lovely Sleepy Baby című lemez érdekelne engem is, a többi már megvan.. :lol:
Vendég

Mecsi éln ha a boltba kell menni akkor.. nagyon bejön neki..még mindig csak azt mondhtaom :lol:

ahogy beleteszem alszik...nyügös babaák anyukái szerintem nálatok is bevállna... :lol:
Vendég

Boni, azt olvastam, h. a mei tai még nem használható, csak később....ez nem igaz??
Rendelnék mert naon tetszik, Te utánvéttel fizuztál?mennyi idő alatt jött és mennyi volt??köccc

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

szuszu

Sziasztok!

Képzeljétek, ma nagyon szuperul indult a napunk: Rékit este 10-kor tettük le aludni, és reggel f7-ig aludt. f6 körül nyikkantott egyet, amire felébredtem, el is mentem fejni, hogy ha mindjárt eszünk, akkor ne fulladjon meg a gyerkő. Aztán a kis drága még visszaaludt. És szerintem arra kelt fel, hogy apa mozgolódott, mert mentek Bp-re. Most délben meg én is aludtam vele egy laza 2.5-3 órát. Szóval tiszta kipihent vagyok ma.

Viszont: Réka továbbra is küzd a kakilások előtt, és most 2-kor nagyon zöld és büdös volt a kakija. Olyan záptojás-szagú. Emlékszek, hogy vki írt már ilyesmit, de nem tudom, ki volt, mi volt az oka és mi lett a megoldás. Én gondolkodok, hogy hétfőn megmutatom dokinéninek, legfeljebb hamarabb letudjuk a 2hós vizsgálatot is.
Eddig gyanakodtam a tojásra, de tegnap semmi tojásosat nem ettem. Viszont vacsira egy kis sajtot igen (de tényleg keveset).
Lehet, hogy a fehérjével nincs kibékülve? Azon is gondolkodom, hogy felfüggesztem a GW adását, hátha összefüggésben van vele. Szerintetek?

panna1

sziasztok lányok!

gyerekfotók még mindig tündérkék!!! ;) tök jó, hogy megosztjátok a fotókat velünk!

Aproo, fel a fejjel! nálunk is nagyon necces a szitu. sajnos a gyerőc nem sokszor gondolja úgy, hogy aludnia kellene, kaja után sokszor majd leragad a szeme, büfihez felvéve viszont kipattan a szemecskéje, és akkor jön az órákig tartó altatgatás! :( hát nem egyszerű! viszont azt észrevettem, hogy a sétálás, vagy levegőzés nagyon jót tesz neki, akkor szinte azonnal elalszik! persze sajnos csak itt a lakóparkban tudok sétálgatni vele, de ez van!

Szuszu, köszi a zenéket! engem mindegyik érdekelne, szóval, ha megoldható, akkor a babazene 1,2,3-t is feltennéd majd erre az oldalra? köszi előre is!!!

Andi, megnézem a mária bababoltot, nekem is érdekes lehet a hordozókendő, viszont megkötésben eléggé parázok, nem tudom, hogy mennyire menne!? :( illetve nem tudom, hogy ha jönnek a nagy hidegek, és nagyon beöltözünk, akkor milyen!? hogy férünk el annyi ruciban? :( mondjuk nekem itthon is hasznos lenne, mert nagyon sokszor, mikor nem alszik, egyszerűen nem tudom letenni! viszont a kezeimre is szükségem lenne!
na, majd értekezünk, meg találka ügyben is! ;)

jaaa, a legjobb, hogy csütörtök este, egy félreértés kapcsán kikapcsolták a gázunkat! :( gondolhatjátok, hogy bőgtem, hogy akkor most hogyan fogunk fűteni, illetve gyereket fürdetni! nagyon gáz volt! aztán párom kiverte a balhét tigázéknál, kiderült, hogy amiért elzárták, mondván, hogy tartozunk, az nem is igaz (mi mondjuk tudtuk), így pénteken kiküldtek egy szerelőt, hogy visszakapcsolják a gázt! na de basszus! ez milyen eljárás!? :( készen voltam! szerencsére volt itthon elektromos fűtőke, így nem fagytunk meg, de nagyon szarul jött ki! úgyhogy ez volt nálunk a nagy heppening a héten! :(

na most megyek, mert jön a f1, és apa eddig dajkált, viszont most már rajtam a sor!

na puszi! jók legyetek, aztán jövök!

ja, és Andi, találkát is megdumizhatuk, ha Aproo is benne van! ;)

sophie27

ja, tápszer kérdésre reagálva, Pöttöm!

szerintem az ilyen picuriknak csak doki írhatja fel!? nem? legalábbis nekünk mindig felírják, és bár így sem olcsó, de legalább beindult a kakilás. Panna, nálunk is zöld, és nagyon büdi, de mi tápszeresek is vagyunk. amúgy azt írta valaki, talán Dia, hogy túl gyorsan átmegy a babó gyomrán és az epe megfesti! de lehet, hogy rosszul emlékszem!

még egy kérdés! valaki ad édeskömény teát!? hogyan alkalmazzátok??? mi most ezt és az infacolt nyomjuk!

sophie27

Zsófi!
A zöld szín miatt nem is aggódok, hanem a szaga a szokatlan. Máskor is volt már zöld kaki, és nekem is azt mondta védőnéni, hogy az epe megfesti, gyorsan átjön rajta a cucc, így nincs ideje felszívódni az epének, azért marad zöld. De most büdi is!
Múltkor a rakott krumplis kajálásom után volt ilyen szagú a kakija, de abban tuti a tojás volt a ludas.

panna1

Szuszu feltudod rakni a baba zene 1-2-3-at is? köszike :D :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Panna,
Nálunk volt zöld színű büdös kaki, néha romlott tojás szagú, néha meg savanykás szagú. A dokinéni megnézte a héten, pont volt egy tele pelus amikor jött, és azt mondta hogy semmi vész, ez még belefér az anyatejes babáknál. Akkor lenne baj ha nem hízna/fejlődne rendesen, vagy ha a kedve rossz és sokat szenvedne. Nekünk csak annyi, hogy irt fel kalcium port, egy kevés tejcsivel kell beadni egy késhegynyit naponta 3-4x evések előtt. Már lassan egy hete adom neki, és azóta legtöbbször sárga a kakija és már nem büdi. Valszinű nálatok is valami hasonló lesz, ha Réka babával amúgy minden rendben van :)

Kép
Kép
dia123

Jól emlékszem hogy van valakinek Equipbaby kenguruja?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Most jöttünk az első hordozókendős sétáról. Azt hiszem félsikerrel jártunk. Azért meg kell mondjam, ilyen időben egyszerűbb babakocsizni. Vagy mindenképpen olyan kabát kell nekem, amit úgytudok felvenni, hogy Réka is aláférjen. Szóval:Először én felöltöztem, mgamra kötöttem a kendőt. Felöltöztettem Rékit, ahogy gondoltam, s ahogy ti is írtátok. Mire ezt befejeztem, én leizzadtam...
Ki a levegőre vele, és sajna nyűglődni kezdett. Mondjuk ahogy sétáltunk, abbahagyta, de néha újra nyűgizett. Arra gondoltam, hogy fázik a lába, mert az elég hideg volt. Így végig úgy mentünk, hogy azt a kezemmel fogtam, és úgy melegítettem.

Másik: azt hiszem túl bőre hagytam a kendőt, mert mire hazaértünk Réka feje hasamnál volt, azaz eléggé lecsúszott. Legalábbis gondolom ez volt az oka. Azérrt mire hazaértünk, bealudt, most vetkőztetés után itt nyomja a szundit a karomban.

Na sebaj, majd itthon gyakorlunk, itt nincs hideg, öltöztetni legalább nem kell. aztán mikor már itthon vérprofik vagyunk , akkor majd jöhet a kinti buli is...

panna1

[quote="aprooka"]B írta:aprookaoni, azt olvastam, h. a mei tai még nem használható, csak később....ez nem igaz??
Rendelnék mert naon tetszik, Te utánvéttel fizuztál?mennyi idő alatt jött és mennyi volt??köccc

én már használtam igaz nem sokáig, és a lábacskái nincsenek oldalt kilógatva, hanem belül maradnak békamódra fehúzva. tartja a hátát fejét is..

olyan sokáig nincs benne, mert csak akkor használtam, ha a boltba lementünk..vagy ma gyógyszertárba..illetve ha oldalt szeretnéd a lábacskát kilógatni, lehet rendelni hozzá szűkítőt azzal érdemes 1-2 hónaposan hordozni..
itt a leirás róla kérdésekre válasszal.engem ez győzött meg...
http://www.liliputi.hu/mei-tai.pdf

a babaközelben ről rendeltem, a drapp kockásat, várnom kellett két hetet,mert sokan rendelnek tőlük(én is egyre több mindenkin látom)volt egy kis kever de amint elkészült kedden feladták, szerdán itt volt.8800ft volt utánvéttel a hordozó és a szűkítő mert nekem nem volt postaköltség, mivel 18.ára ígérte a Lívia és amikor másnap telefonáltam kiderült, hogy elkeveredett a rendelésem.de korrigálta, és utána héten már jött. de a őpostaköltség 1500 ft utánvéttel

ma ZSigi szokatlanul nyűgös volt, elővettem a kendőt, beletettem és már aludt is :lol:
Vendég

Szuszu köszi :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ritus! HOgy állsz a vérezgetéssel?

Nálam továbbra is tart, igaz csekélyke a mennyiség. Tegnap mi is együttvoltunk a férjemmel, azóta erősebb a vérzés, de még így se vészes. Viszont nekem továbbra is inkább fájdalmas, mint kellemes a szex. LEhet, hogy csak síkosítót kellene használni? Nem tudom, de kipróbáljuk.
Többiek: nálatok ilyesmi tapasztalat?

panna1

Szép vasárnapot!

Zsófi, Mecsi, íme a linkek (csak ma meg holnap lehet letölteni innen, mert már 6 napja fent van ez a link):

Szeretettel küldi Nektek Andris:
Kép

Babazene 1:
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... azene1.rar

Babazene 2:
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... ne%202.rar

Babazene 3:
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... ne%203.rar

szuszu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X