Sziasztok, jó estét mindenkinek!
Mostmár én is itt vagyok, túléltem a dolgozós-vendéglátós-táncházas hétvégét, jobban bírtam mint gondoltam, s a vendégek sem haltak éhen... - csak én majdnem, mert szombaton mire végeztem az ebéddel, addigra el kellett indulnom dógozóba.
Vasárnap 10 órát nyomtunk le Kispötyivel, viszonylag normális körülmények között. De hála Istennek túl vagyunk rajta
Egész héten próbáltam a lemaradást behozni és bekapcsolódni az itt folyó társalgásba, de kedden lomtalanítás volt nálunk, így volt dolgom elég, utána meg ismét 8-10 órás munkával próbáltam magam utolérni. Volt is pocakkeményedés rendesen.
DE! Tegnap találkoztam az utódommal, már csak másfél hónap és nyugi lesz!!!
Ellátogattam a receptes oldara is, holnap megpróbálom megcsinálni a somlóit (kell a nasi...

), de a kakaós csiga is sorra fog kerülni... Csöre! Tök gusztán néznek ki a csigucik...
Katuska: mi használunk Linuxot, az uram programozó és elég rendesen otthon van benne (szakmai ártalom...

)
Priviben írd meg, mire vagy kíváncsi, s sztem válaszol legjobb tudása szerint...
Ja, és Katuska Neked köszönhetem, hogy megvan a babakocsink, mert azon az oldalon találtam egy jó kis 3 kerekű babakocsit...
Legalábbis remélem, hogy nem sokat fog lacafacázni az uram azzal a pumpálhatós kerekű babakocsival és megvesszük... Ja, és egy kis kiegészítővel újszülött kortól is használható!
Szóval: KÖSZI KATUSKA!!! Nemsokára küldöm, milyen lesz
Na megyek vacsoráztatni, vacsizni (mostanában olllyan éhes vagyok, hogy csak na!!!)
Az általatok összehozott iszonyatos mennyiségű hozzászólást meg vagy iccaka vagy hétvégén fogom feldolgozni.
Mindenkinek nagy ölelés!
batkata