Kicsit lemaradva, megpróbálok témákra reagálni

...már ha Panka hagy...
Viranka, én gyerekeim is érzik, hogy hétvége van, csak ők fordítva vannak bekötve

: iskolaidőben Bencét alig lehet kirángatni az ágyból 7 után, ellenben Panka 8-1/2 9 körül kel, most mindketten kukorékoltak 7 óra előtt, nehogy megint írni tudjak reggel

...
Fűtés, mi egy régi építésű, alacsony házban lakunk, ám van gáz- és vegyestüzelésű kazánunk is, ami szuper! Van némi fánk, hulladékunk, amivel tüzelünk nappal, és ha elég a cucc, bekapcsol a gáz, ami nem hagyja kihűlni a házat, de a fűtőértékük össze sem hasonlítható: ha fával tüzelünk, kellemes, jó illatú meleg van, ha gázzal, akkkor alig-meleg (én hideg-melegnek hívom)...jól megaszontam, igaz???
L.Móni, Meryke, nagyon ügyesek vagytok, nagy-nagy gratula a sok elvesztett kiló miatt

!!
Silka, Regi, Nektek pedig kitartás, majd előkerül az a fránya akaraterő, addíg tényleg nem érdemes elkezdeni

.
Nem lenne könnyebb, ha egy programban vennétek részt? Biztosan ismeritek, de itt van egy csomó jó tanács:
http://www.femina.hu/fogyokura
Merykének teljesen igaza van abban, hogy olyan a fogyi, mint a cigiről való leszokás (én az utóbbi 1 hónapban kocáztam, majdnem visszaszoktam, és döntenem kellett: vagy a büdös, cigizős, ideges, itt fáj-ott fáj, mindent evős, lusta életemet választom, vagy a jobb közérzetű, gyakran tornázó-táncoló, kajára odafigyelő, nem büdös, kiegyensúlyozott énemet...számomra sajnos csak ez a két szélsőség létezik, és sokkal jobban érzem magam az utóbbiban

), de sokkal nehhezebb betartani

...
Maggie, Panka is imádja a virágföldet kiszedni, én kicsit át is rendeztem a virágaimat

.
Nőcim egyébként imád öltözködni

: ha azt mondjuk neki, jajj, de csinos, milyen szép, vigyorog, és nézi, simogatja a ruháját

! És
cipő- és zoknimániás 
! Hozza a zoknikat, cipőket, a kezembe adja, és emeli spiccelve a lábát, hogy adjam rá

!! Ha sokáig csendben van, akkor tudom, hogy éppen egy cipőt vagy szandit próbál felvenni, persze, egyedül még nem megy

...
Ásványvíz, én szeretem, iszom, de azt sem mindegyiket! Most már adok Pankának is, a védőnő szerint jó a vezetékes víz a városban...Nálunk egyébként-szerintem-nagyon finom a csapvíz, de én pl. a Balcsin és -bocs Maggie, Vindolanda- Debrecenben nem bírtam meginni a csapvizet

.
Hálózsák, nekünk egy vékonyabb hosszúujjú jött be még tavasszal, de kinőttük

. Azóta sem találok olyat...a
Szeli-félét egyszer próbáltuk, egész éjjel harcolt, totál belegabalyodott...Panka katasztrófa, hogy alszik, rendszerint fejjel lefelé, kitakarózva ébred, az ágy pedig szét van dúlva

...a keddi turizásomban viszont nagyon édes vastag kezes-lábas pizsi is volt, imádja és olllyan cuki benne

!!
Ja, és Panka ágyában gyapjú "alátét" van, az is jó meleg...
Cipő, nekünk ugye még nem kell, úgyhogy kocsicipőnk van, hogy ne fázzon a lába

. De már írtam, hogy nagy lába van a nőnek, úgyhogy nem volt egyszerű ilyen cipőt találnunk! Viszont tegnap láttam az egyik bababoltban 2900 Ft-ért kiscipőt, nem emlékszem, milyen márka, de minőségi, úgyhogy én ott fogom megvenni, ha már szükség lesz rá

!
Otthon nem adok rá mamuszt, nálunk laminált padló van szőnyeggel (ahol Panka mászkálhat), ez nem hideg...de lehet, hogy télen már adok rá mamuszt...majd kiderül

.
Mesi, döbbenet, milyen nagylány lett Zsófiból

! Nagyon szééééép

! Hová akartok költözni? Sok sikert az eladáshoz!
Hörcsög, Nektek is vuduzunk! Nagy fába vágjátok a fejszéteket, le a kalappal

!
Nappali alvás, Panka általában már csak 1x alszik egy hosszabbat

...hha nagyon korán kel, néha még sikerül a 2 rövidebb

...
Panndi, Kispocc, nagy gratula a dobogó kis szívekhez

!!
Viranka, már fősulis voltam, amikor meghallván a vándorcirkuszos autót, én, az infantilis rohantam az erkélyre megnézni

, rohantamban beb@sztam a lábujjamat a sarokülő szélébe

...el is tört...de nem csináltak vele semmit, borogatni és pihentetni kellett

! Remélem, azóta már jobb

!
Vindolanda, mintha csak az én hajamról írtál volna: 2 szál vékonyszálú hajam van, ami frissen mosva és beszárítva kb. 3 órát tartja magát, hajmosás után 1,5 nappal már olyan zsíros, hogy nem szívesen megyek az utcára, és most még hullik is

...nyáron baseball-sapiban jártam, ha már nagyon gáz volt

...szóval én is nagyon irígylem
Regit a hajáért

!!
De szerencsére nekem sincs még ősz hajszálam
...
Vitamin, én nem adok, de minden nap eszik gyümit...ha beteg lenne, talán, de én irtózom a bogyóktól, csoda, hogy terhesen meg bírtam enni őket

. Én voltam az a gyerek, akinél költözéskor a hűtőszekrény mögül egy egész gyógyszertárnyi orvosság került elő

.
Ágica, gratula a 10 lépéshez, azért ez már nagyon szép! Panka halvány jelét sem mutatja, hogy hasonlót akar cselekedni

...
Ha jól emlékszem,
K.Timiék Izraelbe mennek

...remélem, jól emlékszem...
L.Móni, nagyon sajnálom, hogy Gréti így megszenvedett a fogacskával, remélem, a többi könnyebben fog kibújni

.
Vasalás, én is csak a legszükségesebbeket vasalom, azt is gyakran csak akkor, amikor fel akarjuk venni

...így is sokszor kevés Panka alvásideje

...
Vindolanda, húúú, de köcsög biztonsági őr

...én emlékszem a férjedre másik fényképről, szerintem copffal és bőrkabátban is egyetemistának néz ki, és nem tolvajnak

...durva

...
Minket egyszer Tesco előtt állított meg a kürtöskalács-sütő, hogy melyik osztályon vettük ezt a játékot, mert neki is kell ilyen

...néztük a kosarat, miről beszél, mert nem vettünk, csak kaját, mire rájöttünk, hogy a hordozóban alvó Pankáról beszél

...
Granda, ez valami csodálatos

!!!! Nem fogunk haragudni, ha raksz még fel képeket

!!
Pelenkázás, kész horror

! Amint lekerül róla a pelus, forog, szökik...és mostanában olyan kenőcsös állagút kakil, hogy alig bírom letörölni

...a tiszta pelus ráadása még egy új menet...tiszta bírkózás az egész...sokszor tök bénának érzem magam

...
Na, most jó sok lettem, remélem, semmit nem hagytam ki, így is kb. 2 órája írok

...