Sziasztok!
Húúú, lányok mennyit írtatok
Akkor most én is egy egész regényt fogok írni, mert rájöttem végre, hogy tudok válaszolgatni mindenre amire akarok, úgy , hogy nem felejtem el mire az olvasás végére érek
Zsu, sajnálom a dédidet, nagyon rossz ezt végignézni.
Az én nagymamám is 88 éves, és 10 éve vesedialízisre jár. Az utóbbi időben ő is egyre gyengébb és gyengébb, látjuk, hogy megy összefelé.
Most nagyon boldog, hogy jön a második a dédunokája. Sajno9s az én fejemben is megfordul, hogy megéri-e még, hogy megszületik.
Szoktam arra is gondolni, hogy az anyum és az apum sajnos nem láthatja a gyerekeimet, de igyekszem elhesegetni ezeket a gondolatokat, mert csak felesleges fájdalmat okoznak, változtatni ezen már nem lehet.
Mist, nekem az amnio eredménye kb még 2-3 hét múlva várható. Ha baj van telefonálnak 1-2 hét környékén, így én a héten totál frászban voltam, mikor idegen számot jelzett a telefonom. De remélem nem hívnak, és megkapom majd postán a jó eredményt.
Dina, szerintem is a hormonoktól van a hangulatingadozás, én is néha házisárkány vagyok
Ez a baba dolog tök érdekes. Szerintem sem érdemes hülyíteni őket.
Nálunk Száva 3 éves volt, mikor felvilágosodott. Ültünk a kádban, és nagyon nézegetett nekem oda... Egyszercsak megszólal: Anya, én tudom, hogy a nunidon bújtam ki. Hirtelen azt sem tudtam mit mondjak... Kérdezem, ezt meg honnan tudod? A kisvakondban láttam. Na másnap megmutatta az ominózus jelenetet... jön a nyuszimama, írtó nagy hassal, hanyattdobja magát, elkezd kiabálni, és a lába közül gurulnak kifelé a kisnyuszik.
A gyerek ebből világosodott fel, de persze ez nem volt elég neki, tovább kérdezgetett.
-Anya, és, hogy kerül be oda a baba?
Ott nő meg a pocakban.
-Jójó, azt tudom, de miből lesz?
Azt mondtam, ami az első percben eszembe jutott: Tudod a lányok pocakjjában van egy kis magocska, és amikor felnőttek lesznek, férjhez mennek, és kisbabát szeretnének, akkor az a magocska elkezd fejlődni, nőni, és abból lesz a kisbaba.
Tátott szájjal figyelt, erre rákérdezett: -Anyaaa, te lenyeltél egy magot?

Alig bírtam visszatartani a röhögést, de komoly képpel válaszoltam: Nem, ez a magocska már ott van a pocakban, mikor megszületik egy kislány, de ott alszik, és csak akkor kezd nőni, ha felnőtt lesz és babát akar.
Na, ez tökéletes magyarázat volt neki, így nem is faggatott tovább, hanem tök boldog arccal megkérdezte, hogy neki is van-e mag a pocakjában. Mondtam van
Szóval nálunk azóta is ez tartja magát, de utólag belegondolva nem is hazudtam, csak szépítettem kicsit a dolgokat, majd ha nagyobb lesz akkor egy kis magyaráatot kell csak hozzáfűzni
Azóta is olyan éde, mikor olyan képeket nézünk, ahol ő még nem volt, akkor szokta mondani, hogy én is ott voltam ám már akkor is, csak még magocska voltam az anya pocakjában. És olyan boldog arcot vág ettől a tudattól, hogy ő mindig is velem volt, hogy majd megzabálom
Folyt. köv.