Andi!
Igen az enyém dolgozik. Már a 4-es szopinál nem volt sehol.

De aranyos volt. Megint kint akart aludni, én meg nem bírtam egyedül bemenni és mellé feküdtem, de csak élével, mert keskeny a kanapé, erre mondta, hogy míg elalszom bejön. Nem is tudott elmenni már éjfélkor.
Különben megszabad kérdezni, hogy mivel foglalkozik a férjed??? Mi ez a meló amit nem szabad hivatásnak választani???

Én megértem őket, hogy RENDESEN el akarják látni a családjukat, de én már többször mondtam a férjemnek, hogy inkább ne legyen külföldi nyaralás, új nagy autó stb. csak legyen már velünk többet, mert csak egyszer ilyen picik a lányok és ő ebből teljesen kimarad.
Volna egy
indiszkrét kérdésem!

:D:D
Ha valakinek nem volt gátmetszése és már nem is „tisztul” akkor is kell a 6 héti erényöv????

:D:D mintha hallottam volna olyat, hogy valaki már hamarabb …. Szóval értitek?
Heni!
Kösz szépen. Lehet majd élek vele.

Főleg majd a hosszú téli, ködön napokon. Most egyelőre arra készülök, hogy hétfőn kedden elmegyek valamerre csavarogni Zsófival. Már kezdek begolyózni így hétfő óta bezárva. Úgyis el kéne mennem a C&A-ba ruhákat venni a lányoknak.

:D:D H-K-en ugyanis csak kettesben leszünk.
Igen, a férjem 2 helyen dolgozik. Van egy 4-5 cégből álló főállása (itt még Rt is van) és van egy könyvelő-könyvvizsgálói saját cége 4-5 alkalmazottal és kb 60 céggel: szálloda, építési nagyvállalkozó, asztalos-üzem (most nyerték meg egy angliai stadion ajtókészítési tenderét

ezért IS jár Londonba) + tűzgátló ajtókat, berendezéseket gyártó cég stb-stb. Több helyen résztulaj is. Az asztalos-üzem pl. be van kamrázva és itthonról is interneten át simán be tud „kukucskálni, hogy ki dolgozik és ki nem.

Örülnek is neki az emberek.
Játszótér:
Mi az I. kerületbe járunk a Naphegy térre és én nagyon szeretem. Sok régi ismerőssel futok össze és nagyon szeretem. Mindig van ismerős és nem egysíkú a beszélgetés. Én is talán elmondhatom, hogy barátnőt is szereztem már ott.