A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Melinda!
Isten éltessen sokáig!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dorka!
igen ő is ebben a ruciban volt :D

Heni!

vonalzók: hát igen, nem voltunk elég gyorsak :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

MELINDA!
BOLDOGBOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csajok, most szaladásban:

Zsófi,
szeretettel gratulálok Maja baba születéséhez,minden jót az egész családnak!

Melinda,
Isten éltessen születésnapod alkalmából,

csak alszanak egyszer, és jövök! Mindekinek jó hétvége!!!

Kép
Kép
paklincs

Isten hozott Maja! Zsófi, sokpusz!
vbea

Melindának BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!
vbea

hahooo,

...itt is sok a dolog... :D :D :D

Zsófi miatt muszáj volt jönnöm és láááám :D :D :D

Gratulálunk!

Marci köszi a képeket! Azért Neked is gratula! :wink: :D
Gyönyörűséges éééédes pici lány!

Kép
vkbrigi

Letti és Berke, nagyon édik! :D
vbea

jaj és persze most látom csak...

Melindának sok-sok BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép
vkbrigi

Húúúú Eni már Te is túl a félidőn!!!?? Banyek, hogy repül az idő... :D :D :D

Tegnap itt volt a barátnőm naaaaagy pocakkal... háááát lányok; nem az irígykedem a jó kifejezés, de egyre jobban vágyódom... :D :D :D

Kép
vkbrigi

Zsófi! Gratulálunk mi is! Szija-mija Maja!!!

Melindának boldogoldogot!!!

Steffi!
Panka decemberi: egy vastag polárszerű sapija volt.

Kép
Kép
kriszta36

Melinda!Boldog születésnapot!

KépKépKépKép
vdorka3

Zsófi, nagyon sok boldogságot kicsi Majához!

Melindát is Istenke éltesse!

Borsa, lehet, hogyha megkaparintom a kocsit jövő héten egy napra, élek az ajánlattal.

Vandini, az aldo vandini után?? Mert azok nagyon tutter termékek, szeretem őket!

na, megyek, mert a trónörökös tombol a hátam mögött, mit neki délutáni szunya.... :lol:

Kendős, kengurus tippeket köszi, azt hiszem belevetem magam.
Bori, sajna börze legközelebb tavasszal lesz, addigra meg keresztbetörik a derekam, és megesz minket a por (mert nem tudok takarítani sem, ha egész nap ölben akar lenni a kicsifiam) ja, vagy éhenhaklunk....ezért kellene mostanság valami. :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi és Maja babácska! Hatalmas gratula Nektek, nagyon ügyesek voltatok!!! Sok sok boldogságot az egész családnak, a büszke nővérkének és apucinak is! :lol: :lol:

Melindának nagyon boldog szülinapocskát!! :lol: :lol:

ja, csak azért írtam a börzét, mert ma volt. De én már nem mentem, mert annyi cumója van Boginak, hogy nem tudjuk hová tenni így sem..

én a házikedvenc nyílt napra mentem volna, de csak Bogival együtt tudtunk volna, Anyukám meg így lebeszélt róla...hogy az állatok meg a baba, blabla... hüpp hüpp .. :(
volt valaki? Gyuzsó?

viszont tegnap decathlonban jártunk, s Bogi úgy kifáradt, hogy este 9-től reggel fél 8-ig aludt! :lol: pedig ő nem is görkorizott vagy ilyesmi.. :lol: szóval oda megyünk máskor is! :lol: tudom ajánlani!
Vendég

Testvéri szeretet:
Hát! Nem piskóta a két „nagylányom”. Folyton csak babáznának. Zsófi most nem aludt el szopi végén, felálltam vele, hogy ott nem tudják macarálni szegényt, erre Szofi hozott magának széket, hogy arról elérje. :shock: :lol: Ja! Szofi az összes pelenkázást végigasszisztálja. Már ő mondja Zsófinak a köldökápolásnál, hogy „nem fáj, csak hideg” :lol:

Andi!
Neked is dolgozik a férjed??? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
nem dolgozik,majd hétfőtől kezdi megint a munkát(reggeltől-estig)+valamikor megy pár napra dolgozni Münchenbe :cry:
De ezt a 3 napot is annak köszönhetem, hogy pénteken nagyon-nagyon csúnyán összevesztünk :cry: :oops:
Te féjed dolgozik?????
LÁnyok nagyon édesek lehetnek :lol:

Melinda
nagyon boldog születésnapot kívánunk :lol:

szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

MELINDA ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!! Kérünk szülinapi fotókat!!!!!!

[b]Gabi:
csak csendben , de JAJDEJÓ!!!!!!!! szívből kívánom, hogy nyugodt, problémamentes terhességed legyen és egy gyönyörűszép egészséges kisbabád!

Veronikusz: rokonaid :twisted: de igaza van a lányoknak, ne is törődj velük, neked ott a 3 szépséges hercegnőd, nem vagy/leszel rájuk szorulva. És én is szívesen megyek hozzád depi ellen ( most tök komolyan k-és cs-ön belefér az időmbe.....) csak kiálts! Férjed már megint éjjel-nappal dolgozik ? :cry: 2 állása van? vagy vállalkozó ( már ha nem vagyok túl kíváncsi...csak mindig írod , hogy éjjel jön, hajnalban megy.....)

Emano-Andi: jajj, veszekedni nem jó, de annál jobb kibékülni .... +++++++

Én férjem is megy Svájcba pár napra, már előre úúúúúúúútálom..... :x

Dorka: nagyon szépek vagytok!
És Maja kisasszony is!

:lol:

Ennyi maradt az eszembe....
Jó éjt![/b]

Heni

Kép

Kép
cancan

Gratulálok Majához és sok boldogságot!

Gabi
Kiráááály :D Drukkkkkkkkkkkkkkk

Kenguru kontra kendő
Én is a kendőre esküszöm :D Nekem Kismamás van és bevált. Ami fontos lehet, hogy babhordozóban és kenguruban napi óránál többet nem igazán jó "tartani" a miniket, mert akármilyen hiperszuper, akkor is terheli állítólag a gerincüket. Ortopéd doki és védőnő mondta (ne nem a mienk :? ). A kendő viszont egész nap sem árt, HA JÓL VAN MEGKÖTVE!!! Ha ülőpózban van a pici, akor nagyon figyelni kell, hogy a térde picit magasabban legyen, mint a csípője, mert külömben ugyanúgy terheli a gerincet, mint a kenguru. Előre kötni tényleg nem szerencsés én is hallottam. Ilyenkor a csípőrekötés sztem jobb, bár ezt csak már magától ülni tudó gyerekeknek ajánlják.

Játszótér
Én szeretem. Bár inkább sztem azért mert a mi kisjátszinkon elég családias a hangulat. Összeszokott a társaság. Persze én sem beszélgetek mindenkivel, de aki szimpi azzal igen. Sztem sok hasznos infó kerülhet így hozzánk. Olyan ez, mint a fórum :lol: Akivel egy hullámhosszon van az ember, azzal úgyis másról is esik szó, nem csak a gyereknevelésről. Én szereztem így igen jó kapcsolatokat. Talán mondhatom, hogy barátnőt is.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Zsófi: gratulálok Nektek a kisasszonyhoz!

Memme: Melinda lánynak üzenem, hogy boldog szülinapot!

Borsika: köszi, javulgatunk, de mára a kisasszony berekedt. A köptetőt kiköpi :), szóval lehet, hogy keresek valami homeós bogyót...
Jövő hét péntekre szervezgetek a márciusiakkal a World Press Photo kiállításra látogatást. Valaki jönne?
linocs

Zsófi! Gratulálunk!
Melinda! Boldi szülinapot kívánunk!

Kép
tikó

Sziasztok!

Maja, Isten hozott!

Melinda Isten értessen!

MSE, szuper versek, betanulom őket magamnak is. :)

Cukipofa, ezt az oltásdolgot én sem értem. Nekünk is most fogják beadni a prevenart, Benének abból csak 1 kell, de mivel a füle miatt neki indokolt, ezért nagyobb támogatást kaphatunk rá, így lesz 5ezer.

Kendőről jut eszembe, hogy ami hosszabb, azt máshogyan kell megkötni-csavarni, stb, és abban kényelmesebb neki az előre kötés is, ha már jól tud ülni. Ami Borsának van, az a rövidebb fajta, ahogyan a kismamás is. De akármilyen is, ténlyeg sokkal jobb a vállnak-deréknak. (nekem a derekam elég fájós, és a hosszabb kendő ennek is kényelmesebb volt)
Björnt lehet hátra is rakni? Még ősszel mennénk néha kirándulni, és akkor lehet, hogy a hátamra raknám Villőt.

Hát az egészségügyről és házi gyerekorvosokról ne is beszéljünk. Nálunk meg sem kérdezték, hogy szemüveges-e valaki, pedig igen, a férjem, anyukámnak meg cilinderes a szemüvege, és igenis jó lett volna már Benét is szűrni...

Steffi
, jó az a farmerruci, fogja Myrtill hordani, az tuti! Tapasztalatból mondom. :)
És látom, Lettinek is nagyon csajos pihenőszéke van! Nem semmi.

Már alig várom az októberi gyedet, és megyek turkálni én is a Rákóczira, tutira kell mennem meleg cuccokért, a kilósban nem biztos, hogy van méret. :wink: [b]
Ma bementünk a westendben a Next boltban, és láttam egy álomszép kötött ruhát Villőnek. Úgy elképzeltem benne totyogni a karácsonyfa alatt...

mtunde

Na én megint nem tudok aludni :roll: Már kitakarítottam a fél lakást, mit csináljak még?!

Kriszta!
Végülis a H&M-ben vettem neki kötött bojtos sapit mgé kesztyű is van hozzá, nagyon édi! Kösz a tippet! Hogy vagytok?!

Andi!
Sajnálom,hogy dolgozik Bálint! :( Az avatarképet köszi, mint látod üzembe is helyeztem :D

Tünde!
Na, kösz, hogy írtad, akkor annyira nem érzem haszontalan vételnek a rucikát! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi!
Igen az enyém dolgozik. Már a 4-es szopinál nem volt sehol. :cry: De aranyos volt. Megint kint akart aludni, én meg nem bírtam egyedül bemenni és mellé feküdtem, de csak élével, mert keskeny a kanapé, erre mondta, hogy míg elalszom bejön. Nem is tudott elmenni már éjfélkor. :D
Különben megszabad kérdezni, hogy mivel foglalkozik a férjed??? Mi ez a meló amit nem szabad hivatásnak választani??? :oops: :oops: Én megértem őket, hogy RENDESEN el akarják látni a családjukat, de én már többször mondtam a férjemnek, hogy inkább ne legyen külföldi nyaralás, új nagy autó stb. csak legyen már velünk többet, mert csak egyszer ilyen picik a lányok és ő ebből teljesen kimarad. :oops:

Volna egy indiszkrét kérdésem! :oops: :oops: :oops: :D:D:D
Ha valakinek nem volt gátmetszése és már nem is „tisztul” akkor is kell a 6 héti erényöv???? :D:D:D mintha hallottam volna olyat, hogy valaki már hamarabb …. Szóval értitek? :D

Heni!
Kösz szépen. Lehet majd élek vele. :D Főleg majd a hosszú téli, ködön napokon. Most egyelőre arra készülök, hogy hétfőn kedden elmegyek valamerre csavarogni Zsófival. Már kezdek begolyózni így hétfő óta bezárva. Úgyis el kéne mennem a C&A-ba ruhákat venni a lányoknak. :D:D:D H-K-en ugyanis csak kettesben leszünk. :D
Igen, a férjem 2 helyen dolgozik. Van egy 4-5 cégből álló főállása (itt még Rt is van) és van egy könyvelő-könyvvizsgálói saját cége 4-5 alkalmazottal és kb 60 céggel: szálloda, építési nagyvállalkozó, asztalos-üzem (most nyerték meg egy angliai stadion ajtókészítési tenderét :shock: ezért IS jár Londonba) + tűzgátló ajtókat, berendezéseket gyártó cég stb-stb. Több helyen résztulaj is. Az asztalos-üzem pl. be van kamrázva és itthonról is interneten át simán be tud „kukucskálni, hogy ki dolgozik és ki nem. :lol: Örülnek is neki az emberek. :lol:

Játszótér:
Mi az I. kerületbe járunk a Naphegy térre és én nagyon szeretem. Sok régi ismerőssel futok össze és nagyon szeretem. Mindig van ismerős és nem egysíkú a beszélgetés. Én is talán elmondhatom, hogy barátnőt is szereztem már ott.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!!!
Bálinték épület modelleket,maketteket csinálnak!!!majd keresek képeket........
Ha megérné anyagilag nem zavarna, de 130eftkörül kap.......és halálra dolgozza magát(éljen a családi vállalkozás)
Férjed mit is csinál???Volt már róla szó,de elfelejettem :oops:

Tünde
Villő mekkora ruhát hord???
van egy 74-es c&a-s sünis télis (vajszínű) overálom :lol: majd megkeresem és felrakom a képet :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
férjem közgáz egyetemet + számviteli főiskolát végzett PÉNZÜGYES (KÖNYVVIZSGÁLÓ IS). Heninek pont most írtam le hogy hol mit csinál. :D
Épület modellek,makettek EZ TÖK JÓL HANGZIK PEDIG. :oops: nem is gondolná az ember hogy ez is ilyen hajtós meló. :oops: Bár manapság ha meg akar élni az ember akkor minden munkahelyen, vállalkozásnál látástól-vakulásig dolgoznia kell. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Zsófi!!!!!
Nagy nagy nagy gratula a hercegnőhöz...
Nagyon gyönyörű...és azelső kép amin a könyökén támasztaja a fejét :D :D :D :D csak kényelmesen...

Melinda!
Boldog-boldog születésnapot kívánok Neked!!!!!

Veronikusz,Gabi,Tünde!
Pneumo 23 a neve!!!!! Mi végűl majdnem 3000 kaptuk így, hogy nem támogatottan írták fel. 23 törzs ellen véd...

Nálunk itt utcabál van...megyünk ki a gyerkőcökkel. Orsi egész héten tiszta ideg volt, mert itt építették hétfő óta a körhintát és nem űlhetett még fel rá...na majd most!!!!!

Borsika!
MOM park messze, de elvileg mi itt lakunk a 105ös vonalán...az nem megy arra????? De persze tuti a sziget séta is...van ott valami játszótér?????

Kép

Kép
cukipofa

Veronikusz!
Te most szűltél...mit akarsz még turbékolni a férjeddel?????
Elvileg azért nem lhet, mert nyitott a méhszáj és több a fertőzés esélye....vagy nem?????? Ezt nem tudom hogy hól hallottam...
De egyébként a barinőm aki a mávban szűlt 4 hétre kapta az eltiltást...

Kép

Kép
cukipofa

Lányok!
Én már megint felhúztam magam. :evil: Biztos én vagyok ilyen anti-soc de szerintetek az normális, hogy szóltam apáméknak, hogy kb 10-kor eszik megint Zsófi úgy időzítsék hogy felugranak (tegnap este jöttek és szombaton mennek is vissza), de jó esetben is ha 10.30-11 fele lesznek itt. De mondták, hogy csak 5 percre jönnek, mert nagyon sietnek Kistarcsára a nevelőmamám anyukájához. Hát! Ha az én unokámról lenne szó én itt lettem volna má 9.30-kor hogy minden ébren töltött időt vele tölthessek. Utána persze húznám el a csíkot, hogy ne zavarjak. Hát ők nem. Pedig nagyanyám nem fog elszaladni. Sőt! Ha igazán segíteni akarnának, akkor ma lennének velem, mikor egyedül vagyok 3 gyerekkel. Nagyanyám holnap is ott lesz. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa!
Mészáros utolsó nap azt mondta, hogy tök jó zárt. :shock: :? :roll: :roll: :roll:

oltóanyagot köszi felírom

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa!
4 hét!!! ez már jobban hangzik :lol: :lol: :lol: nem bírok a férjemmel :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Kicsi Maja Isten Hozott! Nagyon ügyesek voltatok a mamáddal!

Melinda Isten Éltessen sokáig!!

Veronikusz: Nem vagy antiszoc. szerintem, nekem is szarul esene, sőt én azt is nagyon durvának tartom,hogy a családod nem ment be a kórházba meglátogatni :( Nem is értem,hogy tudták ezt megtenni?? :shock: :shock:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Veronikusz!
Férj fronton nálunk is hasonló a helyzet :lol: de szerintem ez még a jobbik eset :lol: Nem te vagy az anti-szociális hanem a családod..ne magadban keresd a hibát :!:
Hozzánk meg mindenki jönni akar...alig bírom leterelni őket....

Rólunk!
Letti szeme jobban van , viszont nagyon taknyos....gyakran kell neki szívni az orrát, de jól viseli :oops: Berke még mindig nem alszik délben csak ha valaki elviszi babakocsival.....a biliről meg teljsen letett.....pedig már 90%-ban szobatiszta volt :oops:
Én....tiszta takony vagyok, fáj a torkom, óriási herpesz van a combomon...fáj a gyomrom.....na nem is sorolom tovább....Berke után is lett minden nyavalyám 2 hónapig , azután rendbejöttem....
na nem panaszkodom.....

KépKépKépKép
vdorka3

Steffi!
Még bírd ki egy-két hétig a nagytakarítós lázat. Vagy valami készülődik?
Megvagyunk, Petyka hol szopizik, hol nem, de inkább az utóbbi, pedig tej az van. Mondtam, hogy ha még egy gyerekünk lenne, akkor az talán már szopna is, ha ez egy tendencia. (Pankánál tej se volt ennyi, nem is szopott, Peti kicsit szopik, tej is van...)
2 hónapos mérés: 4700 gramm.
Szerdán oltás...

Veronikusz!
Hát igen, a szép kívánatos kismamák... :wink:

Kép
Kép
kriszta36

Dorka!
Rád is érvényes... :D
A kórházban fáztatok meg? Tényleg, volt fűtés?
Jobbulást!

Kép
Kép
kriszta36

Dorka!
ez elég brutálisan hangzik! :cry: :cry: :cry: Jobbulást neked is és Letti babának is!!! remélem nem tart 2 hónapig nálad!!!! :oops: :oops: :oops: nekem kutya bajom. Aznap kapcsolták be a fűtést mikor ti hazamentetek. Tehát a mi első napunkon. Lehet, hogy tényleg ott fáztatok meg?? Berke! hát! ilyen sajnos szokott lenni. Majd vissza fog állni a bilire.
Nálunk Kata változott meg, de már jóval a szülés előtt. Ha nem hisztizik és nyafog, akkor Szofit nyúzza és az nyafog. (vagy hangosan kurjongat, röhögcsél) Szóval folyamatos a hangzavar. Úgy kifáradok IDEGILEG, hogy éjjel verejtékben úszom. :oops: :cry: Van hogy 2 perc se telik el két bőgés között. Férjem is tanácstalan. Félek nevelési tanácsadó lesz belőle. :roll:

Kriszta!
Nagyon ügyes vagy a szopival! Csak így tovább!!! :D Petya gyönyörűen gyarapszik!!! :D:D:D
Ja! És :lol: :lol: :lol:

Steffi!
Tényleg lazíthatnál is már egy kicsit!!! :D:D:D már nem merek Tarcsa fele nézni, mert elvakít a csillogás!!! :lol: :lol: :lol:

Apámék most voltak itt. Tényleg 5 percig voltak. Még a kabátjukat se vették le. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
nem mondod,hogy még a kabátjukat sem vették le :evil: :cry: :shock:

Dorka
nagyon rosszul hangzik!!!
Herpesz a combodon????Nekem is volt már mindenhol(arcom,orrom,szemem),de ott még nem!Én first-ot, meg az aloes lips-et használom :?

Nálam a depresszió jelei mutatkoznak :? folyamatosan bőgök, vilűgvége hangulatom van
úgyhogy megyek is nem rontom a levegőt....

emano/Andi
KépKép
emano

No úgy látszik ez nem valami pozitív nap...mindenkinek van valami nyavalyája....lassan kínunkban már nevethetnénk is :lol:
Szerintem is a kórházban fázhattunk még meg...én még csak hagyján, de a Letti t féltem nehogy valami lerakódjon neki...ezért is szívom gyakran az orrát....
Veronikusz!Éjjelente én is izzadok...olyan vagyok folyton mint aki most jött a zuhany alól.......ami a csendet illeti az nálunk sincs....Berke vagy az elektromos motorral megy körbe körbe vagy a lábbalhajtóssal és közen kurjongat.....
Andi!
Kitartás......
Kriszta!
Jó az elméleted :lol: Petyka szépen gyarapszik.....Berkét is nógatni kellett, hoyg szopizzon, ne aludjon el folyton.....a pasik már csak ilyenek.... :)

Steffi!
Tényleg pihenhetnél egy kicsit!!!Ne hajtsd túl magad :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Maja! Isten hozott! Sokszor puszilunk benneteket!

Hát akkor szept. 27-én együtt ünnepelünk ezután, Zsófiékkal :)

Dorka-any, jobbuljatok már.

Emano, +++++++++++++++++++ - így jobb?

Veronikusz, igen, hát igen... :oops: Mi a harmadik héten rosszalkodtunk, biccentettem egyet amikor a hathetes konrollon kedvenc doktorbácsink jött azzal, hogy na, akkor mostmár mindent lehet... :oops: :wink:
De hát nyilván megvan annak a gyermekágynak az értelme, és nem csak azér', hogy az ember esetleg kap a harhetes kontrollon egy feketepontot.

Na. Most akkor vizet prédikáltam és felhajtottam egy pohár bort.

Megyek is.

Kép

Kép

Kép
memme

Jaj, köszönjük a köszöntéseket! :)

Kép

Kép

Kép
memme

Amióta Peti megvan, Panka is sokkal hangosabb, és be nem áll a szája, csak ha alszik. Lehet, hogy az ovi is besegített, mert voltunk most valami közös programon, és állandóan kiabálnia kellett, hogy az óvónéni figyeljen rá. De a fő ok szerintem Peti.
Izzadás: Én is, szerintem ez valami hormonizé lehet, mert én egyébként nem nagyon.

Ja egyébként elsőre azt akartam írni: Most dicsekedtek vagy panaszkodtok? :D :D :D

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
dicsekszünk :lol: :lol: :lol: DE AZÓTA NEM IS BŐGTEM!!!!! :lol: :lol: :lol:
izzadás: én se vagyok izzadós. :oops: ne de most! :shock: :oops:

Memme!
na tudtam én, hogy volt itt egy huncut anyuka!!!! :lol: :lol: :lol:

Dorka!
én már túl vagyok rajtuk! :D :D :D süt a nap! nem mérgelődöm. :D depi is mellőz. :D

Andi!
hát, de. Képzeld! még a kabátot se. :roll: :shock: :oops: Zsófi meg bealudt a kiságyba, semmi nem látszott belőle. :D :D :D jött is ki csalódottan a mamám. :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
MOst gondolkozom...Te már jövő héten nekiindulsz Zsófival????Nem emlékszem mikortól lehet őket vinni magunkkal????Én már az udvarra kivittem 2x10 percre a Lettit......aki most már vagy 3 órája alszik....bezzeg éjjel nem így volt..... :lol:
Egyébként alapjáraton én sem vagyok egyátalán izzadós....olvastam valahol, hogy a hormonok csinálják a balhét.....sebaj egy kicsti gyakrabban kell ágyneműt húzni.........(nem tartozik a művelet a kedvenceim közé :oops: )

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
vagy megyünk vagy MEGZIZZENEK!!!!! :lol: jövő héten meg 20 fok lesz! ha ködös trutyi idő lenne nem mennénk. :D
izzadás: igen tudom, hogy ők a ludasak. :oops: a természet ÁLTALÁBAN olyan jól kitalálja a dolgokat, de ez a depi is pont mikor toppon kéne lenni ..... lenne még itt mit csiszolni :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde
megtaláltam a képet 74-es
Kép
Kép mintája

Pár kép Balázsról :lol:
Kép
Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Brigi
megkaptad a mailt???freemailos visszadobta,elküldtem a t-onlinera(szmájlik nélkül :lol: )

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
de édes Balázs! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
ez a hasfájósság ha van, mikor szokott kezdődni??? milyen idős korukban??? Nekem Szofi nem volt az, Kata meg .... olyan régen volt :oops: Zsófi olyan nyügös egész DU. Nem kakis, nem pisis, nem kéri már a cicit, ásítozik, de nem alszik el. MAx az karomban nagyon nehezen, de ha lerakom akkor 1/4-1/2 óra után felkel. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

csukott szemmel sír álmában. Na nem mindig, csak időközönként. :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, ami ilyen korán kezdődik az kb.6 hétig, ami később, az kb.3 hónapig...elvileg.kb
Húzogatja a lábacskáit?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
nem, azt nem. Ezért is furcsa. Inkább olyan, mint aki TÚLFÁRADT és már azért nem megy az elalvás.
De most 6-kor végül evett és most húzza a lóbőrt. :D pedig korábban meg kiköpte a cicit. :roll: a telit is!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?