Sziasztok!
Itt vagyok, nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!
Úgy nem szeretek jönni, ha lemaradok, mert szeretem tudni, hogy kivel mi történt, mi a helyzet. De jelentem, végeztem a visszaolvasással.
Nem lesz teljeskörű a reagálás, ezt nézzétek el nekem!
Eszterxx-ékre nagyon sokat gondolok, drukkolok, hogy Andriska minél előbb meggyógyuljon!!! +++++++++++++++++++++++++ Ha valaki tud Róluk infót, ne tartsa magában! Izgul értük az egész topik!
Zsu,
kikerekedett szemekkel néztem Vikó mászását, felállását, elképesztő! Nagyon ügyes a kissrác! Tetszett, ahogy rányomult a telefonra!

Dórinak is egyből felkelti az érdeklődését, ezen kívül a távirányító is.
Pati,
én is megkaptam az új dm-es kuponfüzetet, szerintem úgy két hete.
Judit18,
Jesszus, úgy betörtek hozzátok, hogy otthon aludtatok??? Nem semmi lehetett átélni.

Hogy vettétek észre, hogy történt? Csak ha nem kavar fel, akkor írd le!
Barátnőm kislánya is felébredezett korábban, mígnem kipróbálták a cumiszalagot. Azzal nagyon könnyen megtalálta a kislány éjjel a cumiját. Tudom, hogy Eszter az éhség miatt is ébred, de hátha segítene, hogy a cumikeresés miatt nem kellene felébrednetek hozzá.
Linocs,
örülök a negatív vizeleteredménynek!
Fruzsi nagyon ügyesen ette a banánt, ahhoz képest, hogy először kapott. Ez Dórinál is tuti befutó!

Ezen kívül a körtét, szilvát és az őszibarackot eszi szívesen.
A papucsra startolós kúszás se kutya!
Márti,
Dóriról igyekszem képet feltenni, de nem nagyon készült róla friss.
Kvaszévi,
jaj, ma engedik haza Apukádat, nagy öröm ez!
Botika is nagyon ügyes, hogy már így áll!
Mona,
Nektek is drukkoltam a munka miatt, örülök, hogy összejött!!!
Pumperka,
remélem hamar elmúlik a ciciproblémád!
Szuper, hogy Áron nem lisztérzékeny!
Juditkecskeméti,
nagyon köszönöm a kifőzéses infót!
Isten éltesse azokat a szüli- és névnaposokat, hófordulós csemetéket, akiket nem köszöntöttem idáig!
Mimi abbahagyta a babanetezést, nem fér bele az idejébe. Köszöni a Máté névnapi köszöntéseket! Kisfia nagyon mozgékony, mellette épphogy el tudja végezni az ottoni teendőit, sajna már nem marad ideje közénk jönni.
Obeával kapcsolatban pedig ugyanaz a véleményem, mint Kölyöknek. Szerettem az írásait, remélem visszatalál hozzánk újra!
Dóri kétszer eszik mást a tápszeren kívül. A gyümiket tízóraira szívesen bevállalja, de a főzelékek nem mennek. Inkább az édes ízeket szereti, mint a sütőtök. Ha krumplival keverem, már nem jó. Védőnő tanácsára kipróbálom majd, hogy a krumplit gyümivel keverem. De most egyelőre próbálkozom a különféle a főzikkel, hogy melyikre kap rá. Idáig egyedül a spenót iránt mutatott kicsi érdeklődést.
Na, majd még jövök, csak felkelt a Csöppöm!