Sziasztok!
Beteg bébiknek mihamarabbi jobbulást! Nincs is rosszabb, mint egy beteg gyereket látni szenvedni
Édesek a babák, egytől egyig! Jó nézni őket!
Anyós téma: Hát, nem is tudom, melyik rosszabb. Nálunk a nagyszülők semmit sem vettek Bencének. Mikor megszületett, akkor apósomtól kaptunk egy kis pízt, ami el is ment Bence hiányzó cuccaira, az én szüleimtől meg 2db játékot... Anyám néha ad 1-1 használhatatlan plüss játékot (vagy van rajta vmi fém izé, amibe bele tud akadni a gyerek ujja, vagy ilyen-olyan szőrös izé, amit nem adok a kezébe, mert a szájába tömi...)... Nos, asszem apósom legalább hasznos dolgot adott, de az én szüleim... Pedig imádják Bencét, de ennyi... Végülis mind1, mert mindent meg tudunk venni a bébinek, amire szüksége van. Csak furcsa, hogy más nagyszülők kicsit másképp állnak a picihez. (A nagyimról, vagyis Bence dédijéről ne is beszéljünk... Ő is imádja

) Nem várok el én senkitől semmi.
Karácsony: Hát, mi is kevéske ajcsival fogunk indítani. Megbeszéljük ismét a családdal, hogy max a gyerekek kapnak, erre a szüleim jól bevásárolnak nekünk is, úgy hogy gyorsan bevásárolunk valamit (hasonlóan kreatívat, mint ők. Pl. tusfürdő csomagot, kv-t

), így a szolidra tervezett karácsonynak annyi...
Tegnap Bencének kinyitottam az egyik bébiételét. egyszerűen balhézott, ha nem kapott elég gyorsan belőle

Megetette a 3/4-ét

Jó, mondjuk már nem volt annyi tejem, így sztem jó, ha kapott ciciből 40-50-et, szóval én is marhára éhes lettem volna

Gyümi után 1 órával pedig beszipkázott 100ml tápot és anyatejet (előző este lefejt maradék), majd kapott még cicit is. Na, erre fél egykor kelt, hogy éhes

Szép mondhatom
Úszás: Tervezzük, hogy a keddi oltás után megyünk mi is. Dokit megkérdezzük, hogy lehet-e és kb. okt közepén elkezdjük, ha lehet... Nagyon várom már
No el, Bence duhajkodik apa mellett, aki meg vígan alszik közben