Náthás babáknak jobbulást!
Marcsika
Lehet, hogy Emma 2 hete a peteérést érezte? Mert ugye a menst 2 héttel előzi meg a peteérés, és az egy "hormonbomba". Állítólag a babák megérzik, mert picit más a tejci íze olyankor. Maga a mensi már nem szokta őket annyira zavarni.
Apukád miatt részvétem
Nekem még mindketten élnek, de gondolni sem merek arra, ha majd nem... Főleg Anyu...
Vkata
Nekem Liluval 8 hóig nem jött meg

Aki sokat szoptat - és éjjel is - azoknak később szokott megjönni. Te tulképp. egész nap cicztetsz. hol Dórikát, hol a gépet... miért is jönne meg
Patr
Ezen az oldalon melyik a ti kocsitok? engem is érdekel egy könnyű, és újszülöttkortól használható, jó árú kocsi. De ezek közül nem tudok választani. Melyik is a tied?
(Csabi napi 3X alszik kocsiban, mindannyiszor hason. Fontos, hogy vízszintesig dönthető legyen.)
Lányok
Köszi a sok vigasztalást, és bíztatást!
Ági
Igen, szeretném majd mondani a dr.nőnek is. Köszi a szakértői véleményedet! Igazából egy viselkedészavaros kisfiú anyukája ajánlotta, akik ide járnak, és sokat segített a torna. A ter. azt mondta, hogy mindenképp egyéni ter. kapna Lilu speciálisan neki tervezett gyakorlatsorral, amit itthon kellene csinálnunk heti 3-6X. Egy idő után gyakorlatsor csere. Okt.30-ra kaptunk időpontot. Akkor lesz állapotfelmérés.
Lilu ma is megy Kati nénihez "én világomat" játszani. Nagyon várja!
Mi felvonulunk Liluval fürdeni, amég Apa Csabizik. Ez 3/4 8 körül van. Ők 8 után jönnek fel kicsivel. Amég Csabit fürdetem, Apa Liluzik. Fél 9 körül már mindenki a gyerekszobában van. Én szoptatom Csabust, Lilu a saját ágyában Apa mellette, közben mesélek - fejből szoktam újabban. 9 körül megkapja Csabi a másik cicit, ezzel egyidőben lámpaoltás, és Apa elköszön. Lilu a fal felé fordul, még dobbunk a szoba másik végéből egy puszit tesikével neki, és jó éjt. Lilu ált. előbb horkol, minthogy Csabit betenném az ágyába
(Jópofa volt Lilu, amikor kérdezte Kati néni, hogy "Mikor szoktál elaludni?" Erre ő:"Amikor jön a másik cici..."

)
Véda