OK, Katuska, köszi

nekünk a kazán termosztátján van hőmérő, azért vagyok ennyire felkészült fok ügyben

a hidegre még láttam olyan kis bariszőr kiságy-betéteket is, de gondolom, horror árban vannak (nem gondolom, most néztem meg... horror árban vannak)
Hát, szerintem szőnyegje is válogatja, mennyire vonzza a koszt... ami a gyerekszobában van, sötétkék... na az nem semmi, hogy néz ki néha... a nappaliban vöröses, azon nem látszik, hogy poros-koszos lenne, és nem csak a színe miatt, egyszerűen másmilyen gyártmány (de mindkettő műszálas). Azt azért nem hiszem, Katuska, hogyha a tesódék áttrappolnak cipőben a perzsaszőnyegen, akkor nem potyog le a kosz... max nem látszik
Köszi az infót az István szemészetéről. Sajnos a László honlapja finoman szólva is sz@r... látom, igyekeznek, de nem eléggé ...
Kórházi cuccok témához:
Az ÁEK honlapjáról:
"Kedves Szülők!
Reméljük, ezzel a listával segítséget tudunk nyújtani a csomagoláshoz és az otthoni csecsemőápoláshoz.
Továbbá az újszülött gyermek anyakönyvezéséhez szükséges okmányokról itt talál leírást.
Boldog várakozásteljes napokat kívánunk!
Mit vigyen magával a kórházba?
Elölgombolós hálóing
Köntös
Papucs (1 szobai, 1 fürdős)
Tisztálkodószerek
Szalvéta, papírzsebkendő, papírtörülköző
WC papir, WC ülőkére papírborító
Tena lady incontinentia betét (nagy méretű)
Pohár, evőeszköz
Melltartó + melltartóbetét
Bugyi, meleg zokni, TENA-fix
Törölköző
Üdítő/szűrt alma, szénsavmentes ásványviz
Szőlőcukor, keksz, csokoládé
Paparuha, papucs
Mit készítsünk össze a baba hazaviteléhez?
Pelenkanadrág
Nagy pléd
Pelenka (2 db textil)
Rékli
Rugdalódzó
Sapka
Hideg idő esetén kötött sapka, kabát, esetleg bundazsák
Bőrápolás kellékei, fontosabb gyógyszerek (6 hetes korig javasoljuk)
Steril vatta
6 x 6-os gézlap
Hexachlorophen hintőpor
Napraforgóolaj (gyógyszertári)
Kamillatea
Popsikenocs
Neogranormon (piros popsira)
Baba púder (kamillás)
70% alkohol (receptre)
Babaszappan (lanolinos, kamillás)
Amidazophen kúp 0,1-es vagy Germicid kúp
Lázmérő"
http://www.mavszuleszet.hu/belep.html
Ennek egy részét nem teljesen értem, gondolom, a baba esetén az otthoni ellátmány egy részét is leírja...
Az tuti, hogy előre kell tájékozódni, mert itt nem írja, hogy a babának vinni kéne cuccost, és anyukáktól hallottam, hogy semmi sincs.