A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Timi,örülök,hogy benéztél.Jó, hogy becserélték a köntösödet. Nem baj, ha rózsaszín,az is szép. Vagy fiúsat akartál,mert fiad lesz?
És mit szólt az elárusítónő? Vagy másik volt ott?

Kép
flóra 11

Jaj,kellene mnnem sütni,de olyan álmos lettem!

És ma még vasalnom is kell, varrógépen megjavítani ezt-azt... Hogy a szekrényemben mikor rakok rendet azt nem tudom. :?

Kép
flóra 11

Pihiztem kicsit.Látom sehol senki.

Megyek sütni.

Kép
flóra 11

Sziasztok...:)

Flóra:Te tényleg konyhatündér vagy...!!!
Én lassan azt sem tudom mikor föztem utoljára,és egyenlőre el sem tudom képzelni Gergő mellett hogy lesz rá időm... :wink:

Timi:gratula az új köntöshöz...:)
Dokihoz mikor mész uh-ra????

Benó:hármasikrek?????????? :P :P :P

Szilzi:irigy-irigy....én is akarok nyaralni.... :oops: :oops: :oops:

Zsuzska:kinyirtad az egeret???????
De méééééééééééér????????
Van élvefogó is és akkor máshol el lehet engedni.... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Ma nem aludtam napközben,de reggel egésszen 9-ig pihiztünk az inassal...:)

Délben voltunk kint sétálni és találkoztunk egy másik fiatal párral,szintén babakocsit toltak.
Leszólitottak minket,hogy mi vagyunk az új lakók????
Kiderült,hogy a szomszéd lépcsőházban laknak nekik is kisfiuk van,szintén első baba és Gergőtől 5 nappal idősebb csupán....:D:D:D

Nagyon aranyosak,beszélgettünk kicsit,1-2 dologban Ők is bizonytalanok a babával kapcsolatban,1-2 dologban mi is, ezt jól kitárgyaltuk.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Most meg itt voltak anyósék,meg az élettársának a huga és a férje.
Ők Hatvan mellett laknak egy kis faluban,csak jöttek látogatóba....:)

Gergő kapott tök édes kis ruhákat tőlük,mi meg konyhai dolgokat ajándékba...:D

Anyóséktól meg kaptunk még egy állólámpát,de ez komolyabb, mint amit a multkor hozott.......fényerőszabályzós,távirányitós...:)
Igy most már van a nappaliban,meg a hálóban is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Kb 1 óra múlva meg jönnek bnőmék,úgyhogy menek...
Majd később benézek...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sül a sütikém. Jaj Tancsu. Pont elkerültelek? :cry:

Kép
flóra 11

Na, berakok a mosógépbe mosni. Aztán jövök.

Kép
flóra 11

A Flórián volt olyan rendes, hogy már berakta a mosógépbe a szennyest, csak elindítani nem tudta, nem tudja kezelni az én gépemet. Majd megtanítom! :lol:

Kép
flóra 11

Itt keverem a süti tetejére a tojássárgát a cukorral. Habosra kell kikeverni. Jó időigényes. :evil:

Kép
flóra 11

Jó napot kívánok!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Most értünk haza Pestre, csak benéztem, hogy tudjatok rólam! :lol: :lol: :lol: :lol:

Az idő végig sz.....r volt, sajnos fürdeni nem tudtunk, de körbekirándultuk Olaszországot. Majd mesélek, de most kikell pakolni! :(

Kép
szilzi

ÁÁÁÁÁÁ,helló Szilzi!!!!! :D

Kép
flóra 11

Remélem Mindenki jól van, holnaptól vagyok! :D :D

A vonalzó érvénytelen, mert még mindig nem jött meg!!!!!! Majd holnap leszedem!

Puszi Nektek, hiányoztatok ám és sokat-sokat gondoltam Rátok! :wink:

Kép
szilzi

Siess, aztán gyere mesélni!

Kép
flóra 11

Őrület!! Neked sem jött meg? Talán Te is babás vagy? Itt most egyszerre lett mindenki babás? Már csak én maradtam..... :cry:

Kép
flóra 11

Helló! :D :D :D
Szilzi itthon? :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D De jó! :D :D :D :D :D Végre! :D :D Már nagyon hiányoztál! :cry: :cry: Piri mi a francot akar veled? (És velem?)
Na, majd mesélünk neked, mondjuk, sok mesélnivaló nincs, de azért na...
Flóra, a süti tetejére tojássárgája? Az hogyan, milyen süti ez? Érdekelne. :D
Tancsu, nagyon örülök a lámpátoknak meg a ruhácskáknak. Jó barinőzést! :D :D Az is jó dolog, hogy pont a közelben van egy hasonló cipőben járó család. Nem árt ezt tudni, nem igaz? :D :D
Komolyan, ez a hónap egyre izgalmasabb. :shock: Szilzi, te csináltál tesztet mostanában? Mert a múltkor igen, arra emlékszem. Na, majd holnap megbeszéljük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.09.28 18:30-kor.

KépKép
benó

Timi, örülök, hogy ANYÁNAK MÁR NAGY POCAKJA VAN! Már csak 5 hetünk van (hetetek, na). :lol:
Flóra, jókat főztél ezek szerint. :D Hús nélküli raguleves, ez az igazi! :lol: Egy vegának főleg! :lol: Hogy készült?
Zsuzsi, megvárlak. Megígértem. És magamat se akarom szívatni. És egyébként arra készítem magam, ha esetleg 2 csíkos lenne, adja Isten, akkor is ott van még sok rossz lehetőség is. Majd akkor örülök, ha a Bácsi is azt mondja. Viszont ha kedden + lenne a teszt, akkor csütörtökön megyek a Bácsihoz, akkor is, ha éjfélkor ér csak rá! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Megyünk egy sétára meg fagyira. Este jövök.

Kép
flóra 11

Jó fagyizást. :D

KépKép
benó

Hány órakor tesztelünk kedd reggel? Mikor jössz haza, Zsuzsi? Na, majd holnap kitaláljuk. Valahogy úgy kellene, hogy jó hamar. 6-7 körül. Hm?

KépKép
benó

Bevettem egy folsavat és egy vas tablettát.
Fáj a fejem és megint ennék valamit. :roll:
Miből lehet megállapítani, hogy jó-e még a tojás?

KépKép
benó

Megyek fürdeni, ha addig jönne valaki, ott leszek.

KépKép
benó

Fürdésből visszajöttem.
Marhára hányingerem volt közben :shock:, de lehet, hogy a fejfájástól vagy attól, hogy egyszerre vettem be a folsavat és a vasat, ráadásul palástfűvel. :oops: Jól van, na, tutira akarok menni. :lol:
Most inkább eszem egy szendvicset, hátha az a bajom. :wink:

KépKép
benó

Premenstruációs idegességem is van a napokban.
Ja, minden nap csináltuk, amikor úgy gondoltuk, hogy még aktuális. Tudod, Flóra, írtam is, hogy néha már kicsit sok volt... :oops:
A múlt hónapban is minden nap, azelőtt is, azt hiszem, csak akkor volt talán a polcolás is, volt olyan is, hogy kétnaponta, de még nem tudjuk, melyik a nyerő. :wink:

KépKép
benó

Eszem még egy szendvicset. :oops:

KépKép
benó

Ez szörnyű. Még egyet simán meg tudnék enni. Én eddig is ennyit ettem? :shock:
Megyek, csajok, Gy. hazajött (be kellett mennie a munkahelyére).
Jó éjt! Puszi

KépKép
benó

De durva lenne, ha mindannyian, egyszerre....
Na jó, megyek.

KépKép
benó

Megjöttünk! Van valaki?

Kép
flóra 11

Hát,én mindig akkor jövök,mikor a többiek elmentek. Na nem baj.

Kép
flóra 11

Tancsu,olyan jó, hogy találtál magadnak valakit az új lakótelepen! Nagyon jó.Meg tudjátok beszélni a dolgaitokat, tanácsokat adhattok egymásnak,sétálhattok együtt meg játszótereztek majd. Ez olyan jó! :D

Kép
flóra 11

Na jó, megyek megvarrom a fiam hátizsákját,mert elszakadt neki. Aztán még jövök.

Kép
flóra 11

Hátizsák megvarrva, fürdő,vécé kitakarítva, elraktam a halom ruhát, ami leszáradt, felmostam, összepakoltam a cuccom holnapra, már csak zuhanyoznom kell.

Kép
flóra 11

De látom, senki sem jön már ma. Elköszönök én is. Hiszen rám az éjszaka még munka vár. Tudjátok, babagyártási időszakom van. Mivel magam maradtam a jelek szerint babátlanul. De nem sokáig! Utolérlek benneteket! :lol:

Kép
flóra 11

Hahó hétalvók!!!!!!!!!!

Királyfi kódjával beléptem, ma nincs munkám és hülyére unom magam!

Üdv itthon Szilvi! Üdvözlünk a nincs pirink táborában, hogy miért azt még mi se tudjuk! :roll: :roll: :roll: Szilvi, Tancsu Gergőt átkeresztelte vámpírkának!

Tancsu, látszik az írásodon, hogy kipihentél rögtön bővebben tudsz írni! Örülök az új barátoknak, így legalább Gergőnek lesz kisbarátja!

Szeretem az állatokat, de mindegyik maradjon meg a saját teritóriumában!! Most haragszol mert kinyírtam? :evil:

Flóra mi kétnaponta rádióztunk, az eredményt még nem tudom. :roll:

Kép
muzsuzska

Benó! A tesztet én csak dél és 2 között tudom megcsinálni, ha felébredtem. Neked viszont reggel kell. Nem fontos, de az éjszakai összegyüjtött töményebb pisiben több a hormon.
Én várok vele, mert kb fél óránként robogok pisilni, mégcsak pisi színe sincs. :D
Elnézést kérek mindenkitől a pi..... taglalása végett! :D :D
Most per pillanat a pofáraesésig ezek a legfontossabb jelek, pisilünk, éhezünk, csöcsösődünk.... :lol: :lol: :lol:

Kép
muzsuzska

Flóra, hajrá ne kíméljétek az új ágyat!!!!!!! Különben is garanciális még!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
muzsuzska

Szilvi Te is hiányoztál!!!! Mondtam, hogy megvárunk a tesztekkel! Ezért nem zargattalak sms-el.

Kép
muzsuzska

Mire ezt a pár sort olvassátok, én remélhetőleg édessen aluszkálni fogok. Vagy már ki is aludtam. Délután megyek tesztért a patikába.
Nem árulom el, hogy veszek egérírtót. :D

Na megyek jelentést írogatni, hogy végezzek hatig!

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló lányok!

Benéztem hozzátok munka előtt.Ma ügyes voltam reggel,korán keltem. :D

Kép
flóra 11

Zsuzsi, szép álmokat! Olvastam,hogy ha megálmodja valaki a pozitív tesztet, akkor az bizti pozitív akkor is, amikor csinálja. Tehát álmodj, királylány! :lol:

Kép
flóra 11

Ma reggel elküldtük a második szakaszt! És most nem tudom mi van, mert a hőm reggelre leesett, ez elvileg pé-t jelentene,de a nyákom nem vallott arra. Szóval fogalmam sincs, hogyan műxik a szervezetem a sok hormontól. Ha 3 hónap Closti után sem leszek terhes, akkor leállok minden hormonnal. Hozza rendbe magát a szervezetem. :evil:

Kép
flóra 11

Szilvi, neked mikor is kell menned dokihoz? Tudom, hogy csak az Ati után,de az mikor is van? :roll:

Kép
flóra 11

Senki sem csatlakozik hozzám egy reggeli kávéra? :(

Kép
flóra 11

Zsuzsi, rá se ránts az egérügyre! Én is kinyírnám, de legalábbis eltüntetném a környékemből. Utálatos és büdös! Legalábbis az ürüléke az! Fujjj!!!!! :x

Kép
flóra 11

Ez a marha oldal már megint bekrepált. Pedig már rég csinált ilyet!

Benó, holnap reggel tesztelj! Neked reggel kell, jól mondja a Zsuzsi. Neki meg úgy, ahogy írja. Addigra gyűlik neki össze. Nappal én is szinte víz színűt pisilek Zsuzsi, én most is sokat járok, nálam ez nem lesz tünet. Ha csak nem fogok 10 percenként járni. :lol:

Kép
flóra 11

Ma reggel alapos polcolást végeztem én is Benó! Meg tegnap is,de ma két párnával! :lol: De még így is éreztem, hogy csurog. :( Bocsi. :oops: De nem mérgesítő? Ott akarom tartani és tessék! Kifolyik! :evil:

Kép
flóra 11

Nos lányok, elfogyott a kávém, a reggelit befaltam. Öltözködöm és megyek.

Nem jött senki. :(

Kép
flóra 11

Fogmosás is megtörtént.

Lányok, szorítsatok nekem ma! Mától egy hétig inspektorok vannak a sulin. Jönnek minden hülyeséget ellenőrizni. :evil:

Kép
flóra 11

Nagyon sűrű köd van nálunkés autóval megyünk munkába!!!! Ajajjjj!!!! :shock:

Na, de hétre jön a kolléganőm.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?