Emano, Villő most pont 74-es, attól tartok, ez már kicsi lesz, mire szükségünk lesz rá. Szerinted mennyire 74-es? Kölcsönbe adnád? Mennyire vastag? Olyan őszi, vagy nagyon téli?
Veronikusz, hát meg tudlak érteni, hogy inkább a férjed, mint a pénz. Nálunk is volt még a gyerekek előtt 2 állás, de végül azt mondtam, hogy nem, ezt így nem. Ha családot akarunk, gyerekeket, akkor nem lehet így élni. Így aztán nincs külföldi nyaralás, nincs nagy autó, de van nagy hitel. És még így is sokat dolgozik Győző, de legalább este hazajön, és reggelig itt van, és a hétvége a miénk. Szerencsére nálunk ő is vevő volt erre. Tudom, hogy ezt nem neked kéne mondani, hanem neki, de ezek az első évek nagyon fontosak az apa szempontjából is. Fel tudod te is nevelni egyedül a gyerekeket, de amikor majd később rá fog érni, akkor meg már a gyerekek nem fognak hozzá úgy kötődni, mert évekig nem volt velük. Ez beléjük ivódik. De tudom, hogy te is ezt mondod, másrészt meg a munkamániás emberekkel úgysem lehet csak úgy szót érteni.
Na, remélem, nem bántottalak meg.
Izzadás, ezek a hormonok, igen, meg megy le rólatok a víz. Pár hét, és abbamarad. Nem jött még el a klimax.
Huncutkodás. Nekem császárral is 6 hét tilalmat írtak elő. Ugyan a méhszáj visszazáródik, de a felfertőződés még lehetséges. Fürdeni sem szabad. (mondjuk Bene után nem tartottuk be, de nekem nem is esett még olyan jól...)
Ja, Veronikusz, Zsófinál ez az esti "zizi" dolgozza fel a sok ingert, ami éri. Olyan 2-3 hónapos korra kinövik...