A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

A franc ebbe az oldalba!!!! Nektek is vacakol?

Kép
flóra 11

Helyes hozzáállás: örülni kell a fosásnak. Nincs is szebb, mint a várakozás. Mindig az út a fontos, sohasem a megérkezés. (Na, jó, ez teljesen nem igaz, de szép azért.)

KépKép
benó

Nálam is vacakol az oldal! :evil:

Kép
muzsuzska

Na,most viszont azt hiszem, tényleg fosok egyet. Bocs, lányok,valamitől mennem kell. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
flóra 11

Megyek mosogatni! Hajat mosni!

Kép
muzsuzska

Hogy kell csinálni daragaluskát?

KépKép
benó

Hajrá!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hát, gyönyörűek vagyunk, ki ettől, ki attól..... :lol: :lol: :lol:
Magyarul senki se mondja meg, hogy kell daragaluskát csinálni. Tancsu, gyere, légy szí'!

KépKép
benó

Egy egész tojás villával felverve, búzadara beleszórva óvatossan, kicsit higabb legyen mert megduzzad és keményedik! Aztán szaggat a levesbe!

Kép
muzsuzska

Kösz. :D

KépKép
benó

Ott van Benó!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na, jó, menj békével hajat mosni. Én meg csinálok daragaluskát. :D

KépKép
benó

Hoztam ide kávét és egy szelet nutellás rizskenyeret. Csakis a 2 kg mínusz kedvéért. :lol:

Kép
flóra 11

Én még kevés olajat is teszek hozzá,de jobb a disznózsír. :wink:

Kép
flóra 11

Vagyis a legfinomabb kacsazsírral. Én úgy tanultam, hogy egy kanál zsír, egy tojás és ebbe annyi dara, amennyit felvesz.

Kép
flóra 11

Na,akkor én addig visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Kicsit szétmállottak a daragaluskák, sebaj.
Én is eszem, Flóra. :D
Ma nem megyek hastáncra, felhívtam a Tündit, mondtam, hogy a fejfájásom miatt nem megyek, de nem akarok most ugrálni.... hátha....

KépKép
benó

A teljes jókedvemet elcseszte az A. orvosa!!! :evil: :evil: 7-én csak úgy hobbiból kell visszamenni, nem lesz sp. vizsgálat! :evil: :evil: Majd csak HÁROM HÓNAP MÚLVA!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi

A fa.....-om kivan komolyan! Én szerintem eddig egész jól bírtam a várakozást! De most besokalltam! :evil: :evil: :evil: :evil:

Bocsánat a káromkodásért! :oops: :oops:

Kép
szilzi

Szia Szilzi! Hú, de jó kirándulásotok volt!!! Ez nevezem! Ennyit bringázni! A popód hogy bírta?

Velencében én is voltam. Riminiben meg egy ismerőseink laknak, csak sose jutottunk el hozzájuk. :(

Kép
flóra 11

Szerintem csináljátok meg a tesztet holnap. Én is reménykedem, bár esélyem szinte semmi... :oops: :cry: :cry: Tényleg igaz, hogy a remény hal meg utoljára! De én nagyon szorítok nektek és Riminiben minden templomba ahová bementünk a babák voltak minden gondolatom!

Kép
szilzi

Szilzi, és ez mikor derült ki? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó

Szilvi, nyugodtan,jogos! Mi az, hogy 3 hónap múlva? Ezt nem értem. Menjetek azonnal máshová. Jelentkezzetek egy családtervező központban és kész. Persze ne a Kaáliba,mert az drága,úgy tudom.

Kép
flóra 11

Figyi, de nem lehet elmenni pl. oda, ahol mi is voltunk? Itt is fizetni kell, nem?

KépKép
benó

Nálunk 15 ezer forint volt. Megírom a címét, ha kell. És bemehetsz vele....

KépKép
benó

Szilzi,csinálj holnap Te is tesztet. Legalább tudod, hogy mi van. Ha nem vagy terhes, akkor azért kellelmenneddokihoz, ha igen, akkor azért,de mindenképp el kell menned. Ez nem normális állapot ez a 60 nap. Mindenképp kezelni kell, most és nem 3 hónap múlva.

Kép
flóra 11

Ez most derült ki az elmúlt 10 percben! :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi

És miért van így?
Szerintem lépjetek másfelé, mi szerencsére nem Szlovákiában vagyunk, hogy egy dokihoz lehet csak elmennünk.

KépKép
benó

De előbb csinálj tesztet. Mi van, ha +,akkor nem is kell a spermavizsgálat. Meg szerintem most téged kellkivizsgálni, hogy miért nincs piri. Ez az első, aminek az okára rá kell jönni.

Kép
flóra 11

Az A. telefonált? Vagy hogyan derült ki?

Kép
flóra 11

Holnap csinálj velünk tesztet.

KépKép
benó

Van egy jó doki itt a 13. ker-be, illetve nekem nagyon szimpatikus! Gondolom jó drága...
Mindjárt megkeresem!

Kép
szilzi

Kép
szilzi

A Bácsi nincs tőled messze, Szilzi. Az urológus címét pedig mindjárt írom.
A telefonszám, amin elérheted a Krio Intézetet (itt van a spermavizsgálat, ezen a számon kell bejelentkezni): 06-1-416-7453. 5 nap megtartóztatás kell előtte. 1115 Bp., Ivánka u. 21.

KépKép
benó

Szilvi,okvetlen menj dokihoz! Mindegy,hogy ki vizsgál meg,de valamerre indulj,mert hidd el, hogy ebből semmi jó nem lesz,ha vársz. Már rég el kellett volna menned.

Kép
flóra 11

Flóra, úgy derült ki, hogy mondtam az A.-nak, hogy hívja fel a dokit, hogy kell mintát vinnie 7-én, mert ha nem is lesz most ilyen vizsgálat, csak egy-két héttel később (én naiv :evil: :evil: ), akkor nem várom meg a hetedikét, hanem csinálok egy tesztet és elmegyek orvoshoz! Hát tessék, nem kell várnom! De a doki akinél voltam, azt mondta, csak akkor menjek vissza, ha megvan a sp. vizsgálat eredménye, mert addig nem kezel. :evil: Úgy látszik ha a pénz nem beszél, akkor egy idegen városban megcse....heted! :evil:

Kép
szilzi

Megnéztem, nekem is szimpatikus.
Azért leírom a Bácsi címét is, hogy legyen választási lehetőség. XIII. ker. Népfürdő u. 302. azt hiszem, majd megnézem pontosan a házszámot

KépKép
benó

Szegény lány. :cry: De mi az ok? Miért nem? Mert?

KépKép
benó

Benó, múltkor mikor találkoztunk odaadtad mind a két elérhetőséget, de azért köszi! :wink:

Kép
szilzi

Oké, bocsánat.
Csak valahogy szeretnék segíteni. :wink:
Marhára idegesítő ez a doki.

KépKép
benó

Az A. nem kérdezte, hogy miért, de a legjobb az, hogy amit én tudok, hogy 72 nap kell egy sp. kifejlődéséhez, az is majdnem lejár addigra, ráadásul a fórumokon ahol utánaolvastam, szinte már két hónap után vizsgálták újra! :evil: A legszomorúbb, hogy minden amit erről az egészről tudok, azt vagy tőletek tudom, vagy a netről! Pedig már kifizettünk különböző orvosoknak kb 80e forintot! :evil: De még egyik sem mondta el, hogy mi a teendő, vagy Te barom add fel, vagy mit tudom én! :evil: :evil: :evil:

Bocsánat, nagyon felhúztam magam! :oops:

Kép
szilzi

Megértelek.

KépKép
benó

Na, gyere, háborogj nyugodtan!

KépKép
benó

Nincs kedvem már háborogni! Akarok egy normális orvost, aki nem csak a pénztárcámat nézi! :cry: :cry: Utálom a magyar egészségügyet! :evil: Ne érts félre, nem is azért mert nem kezelnek, hanem mert tök hülyének kezelnek, nem mondanak el semmit, nem kérdezhetsz, mert senkinek nincs ideje rád! Na azt hiszem befejeztem! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi

Teljes mértékben igazad van.

Bocsánat, mennem kell vizet melegíteni a Gy.-nak, mert ma nincs meleg víz, és így fürdik. :roll:

KépKép
benó

Bocsika,elkellett mennem,mert megjött a F. Mentem neki vacsit melegíteni. Én is ettem vele,meg a Péter is. De most már vagyok.

Tényleg Szilvi, ma már dolgozol?

Kép
flóra 11

Fürdesd csak meg a drága férjedet! :D

Nagyon várom a teszteredményeket! :wink: Én is vettem egyet, de annyira érzem, hogy feleslegesen! :cry: Mindegy, mielőtt elmegyek orvoshoz, azért egyet csinálok!

Kép
szilzi

Nyugodtan háborodj fel,én is felháborodnék a helyedben. Tényleg nagyon fura a dokid hozzáállása. Hiszen ha nálad is hormonzavar van esetleg, akkor nem értem, miért nem kezel rögtön. Hiszen az nem javul az egyik napról a másikra. Több hónapig tart,míg rendbe jön. Látod,én is hány hónapja szedem a hormonokat a pajzsmirigyemre.

És az A. dokiját sem értem,miért halogatja a sp. vizsgálatot. Mit árthat az, ha megnézi most is? Esetleg tudná, mennyit javult, milyen kezelés kell tovább. így viszont nem javulsz sem Te, sem ő. Komolyan mondom,felháborító.

Kép
flóra 11

Igen Flóra, nyolcig vagyok! Szegény kolléganőmnek is panaszkodtam, morogtam egész délután! :roll:

Kép
szilzi

Nem csoda. Mi a teendő most, Szilzi?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?