A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGGGGEEEELT!!!!!

MA IS GYÖNYÖRŰ IDŐ VAN!!!!! 8) 8) 8)
Még jó,hogy este összeraktam a rakottkrumplit a mai ebédre,így tudunk menni nagyot sétálni!!!

kriszta!
Szivesen!!!!De ha mást gondolsz,lecserélhetjük! :wink:

BLUE!!!!
SZIA!!!! :lol: :wink:

Bari!!!
Figyicsak!Én eddig ilyenekre soha nem reagáltam,amikor ezeket írtad,"hogy bent tartanak" a kórházban!!!!Miért tartanának bent???Szerintem ha nem adod elő olyan tragikusan és pesszimistán,túlaggódva,akkor csak adnak tanácsot,elküldenek valahova és hazaengednek benneteket!!!Deha előadod a nagyhalált,akkor Ök is "megijednek" és rögtön befektetnek benneteket!!!Nem????
Ezt most nem bántásképp mondom,csak furi!!!!
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:51-kor.
pironya

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:51-kor.
pironya

itt vagyok én nem tüntem el csak regenerálódnom ,kell fárdt vagyok idegbeteg vagyok minden bajom van.. :? :? :? :? :?

evés helyzet változatlan...vagyis álmában megitettam vele reggel 100 tápot ...aztán magáhoztért és tiltakozott ezerrel :x
ez vol 5 elött...azóta marha jól elröhögcsél mint aki hü de happy!!

csiri:nem tudom lehet,hogy tényleg nem tartanának bent,de ahogy ismerem ezt a korházat kb 1% az eséj...mert eddig 2X vagy 3X vittük be és ők maguk mondták,hogy semmi baja,és mégis úgy van a zárón"az anya kérésére nem tartjuk bent".hogy érezd te vagy a szemét anya aki nem vizsgáltatja ki a gyerekét!!
mondta,hogy esetleg lehetne egy nyeletése röntgent csinánlni(bár most nehéz lenne mert nem nyel semmit),mondom ok,csináljunk...erre ők áááá azt így nem lehet csak ha fölveszik osztályra 3 napra!!
mondom minek ahoz 3 nap??erre ők:a szabály az szabály..
na megyek majd jövök
Vendég

[quote]M írta:egvolt reggel a balhé a lányommal Csupáncsak eltünt?! a tornacipője és polója Mikor is derülhetne ez ki jobbkor, mint reggel indulás előtt.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hiába,ezek a mai gyerekek nagyon egyformák!!!!Tudod miért nem megy a lányom a héten úszó edzésre????Mert tegnap edzés elött eszébejutott,hogy bükkfürdőn hagyta az egész úszócuccát!!! :shock: :?
Vendég

de azért rendesek vagytok,hogy eltünök kb 12 órára és már kerestek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote]c írta:siri:nem tudom lehet,hogy tényleg nem tartanának bent,de ahogy ismerem ezt a korházat kb 1% az eséj...mert eddig 2X vagy 3X vittük be és ők maguk mondták,hogy semmi baja,és mégis úgy van a zárón"az anya kérésére nem tartjuk bent".hogy érezd te vagy a szemét anya aki nem vizsgáltatja ki a gyerekét!!
mondta,hogy esetleg lehetne egy nyeletése röntgent csinánlni(bár most nehéz lenne mert nem nyel semmit),mondom ok,csináljunk...erre ők áááá azt így nem lehet csak ha fölveszik osztályra 3 napra!!

DEHOGY!!!!!!!!!!Nem vagy szemét anya!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt azért tudnod kell,hogy a kórházak azután kapnak pénzt,ha Te benttartózkodol a kórházba és/vagy saját felelőségre hazamész és ezt írják a papírra....Vagy valami ilyesmi,de most nem tudom kifejteni így leírva... :? de azért érthető??? :roll:
Vendég

csiri :igen érthető volt..sajnos tudom,hogy ez van!!ilyen az eü!
amúgy nem is érdekelne ,hogy bent kell lenni mert kibírtam én már a másik kettővel is nemegyszer széken ülve koszosan éhesen,akár egy hétig is..
de szegény ott még összeszed minden nyavaját,plusz fölborul a kis röghözkötött napirendje...én csak őt sajnálom...a szondáról és egyéb kinzásokról nem is beszélve!

van a nyáriban egy anyuka akinek ugyan ilyen evésgondja van mint nekem!a kisfiú..hatalmas hurkás fejlett,óriásbébi!!!
és nekik is beigérték a szondát!!
érdemes lenne megnéznetek a kisfiút,nem semmi méretei vannak!!és mégis....
Vendég

egyszerűen rttegek tőle,hogy eltünne a mosoly dávid arcáról ha kitenném egy ilyen 24 órás szondának...néha akkor is vádlóan néz ha csak fölébresztem vagy pelenkázom ha épp nem akarja...hogy nézne rám az a csöpp ember lekötött kezekkel lábakkal szondával a kis orrában??
akkor inkább újra nyelek egy nagyot 3X-is és nekiállok tömni és tömni..krémtúró,és minden egyéb ami miatt a másik kettő még él és nem halltak éhen...főleg a szindi mert ő nagyon kemény volt és nagyon sok fejfájást okozott ilyen téren!!
Vendég

[quote]e írta:gyszerűen rttegek tőle,hogy eltünne a mosoly dávid arcáról ha kitenném egy ilyen 24 órás szondának...néha akkor is vádlóan néz ha csak fölébresztem vagy pelenkázom ha épp nem akarja...hogy nézne rám az a csöpp ember lekötött kezekkel lábakkal szondával a kis orrában??
akkor inkább újra nyelek egy nagyot 3X-is és nekiállok tömni és tömni..krémtúró,és minden egyéb ami miatt a másik kettő még él és nem halltak éhen...főleg a szindi mert ő nagyon kemény volt és nagyon sok fejfájást okozott ilyen téren!!

Na ezt hívják drasztikus túlreagálásnak! :idea:
Vendég

Ne hari Bari!!!!!!!Nem akarlak megbántani,de Téged látott már orvos????? :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:15-kor.
hékás

Hófordulósoknak Boldogat!!!!
bszilvi25

jó reggelt.
na hát képzeljétek, Milán tegnap egész délután nem aludt egy percet sem! 3tól fél4ig üvöltött, de betettem a kiságyba hogy akkor jó szórakozást neki. a védőnő javasolta... azt mondta hogy szoktassam hozzá hogy nem veszem fel ha egyet nyikkan, és a gyereknek nem lesz attól baja ha sír. naja, de nekem igen. na mindegy. aztán fél4kor cicin elaludt, de amint letettem, felébredt. aztán fagyitejet melegítettem, ahogy azt cupákolta, megint elaludt, 4kor elindultam vele sétálni (egy babás barátnőmmel találkoztunk), 4:05-kor egy quados húzott el mellettünk, persze jól ráhúzta a gázt pont amikor odaért. Milán felébredt, ennyi volt az alvás. de nem sírt meg semmi, onnantól kezdve 2 órán át nézelődött, a barátnőmékhez bementünk az udvarra, az anyukájával, apósával, férjével "bandázott", mindenkire vigyorgott, mindenkinek dumált, mint aki hejj de kipihent. nagyon élvezte a társaságot. aztán a hazaúton (10p) aludt egy picit. féltem hogy este nyügi lesz, de nem lett. úgy látszik hogy tényleg a nyüzsi kell neki, de az nagyon. úgyhogy ma egy másik barátnőmékhez megyünk, holnap usziba, a többit meg még kitalálom.

ja a barátnőmtől szerváltam egy chicco kengurut. pont ilyet akartam venni, 8000 az új, de ő 3ért nekem adta, 2szer volt csak használva. tökjó. volt nálunk egy kölcsön de az baromi kényelmetlen, és csak felém lehet benne a gyerkőc, ebben a chiccoban pedig nekem háttal is. kis kíváncsifáncsi jobban fogja élvezni az tuti. :)

Bari: ha a fiad mosolygós, jókedvű, átalussza az éjszakát, akkor olyan nagy tragédia nem lehet, nyugi. ;)

mia_snow

Hékás: köszi a választ :wink: Én is így gondoltam :wink:

Megjegyzem halkan, hogy összesen ketten Szilvi, és Hékás reagálták le a kérdésemet :cry:

De semmi baj, szeretlek Benneteket :wink:

Bari: eszembejutott valami nekem is. Most, hogy annyira fáj a torkom, hogy még teát sem bírom lenyelni, nem lehet hogy Dávidnak is a torka fájhat ennyire? Lehet, hogy hülyeség, ez is csak egy tipp :roll:
bluebox

[quote]M írta:egjegyzem halkan, hogy összesen ketten Szilvi, és Hékás reagálták le a kérdésemet

Olvastam a kérdést,de ne hari Márti,én gyógyszeres kérdésekre nem tudok reagálni.... :oops: :?
Vendég

mia:tényleg mosolygós én is abban bízom,hogy nagy gáz nem lehet

márti nem tudom,de szerintem nem fáj a torka...és néztem a száját nincs semmi olyan mintha fertőzés lenne :roll:

csiri:én már csak ilyen vagyok...elfogy belőlem a vagányság ha a gyomorszondára gondolok...márpedig 3-ból3x ezt ja vasolták neki...ha beviszem 4x szer akkor is ezt fogják ajánlani,és ha megint visszautasítom,nem fognak komolyan venni...

na mindegy függeszzük fel a témát..lesz ami lesz :? :? :?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:15-kor.
hékás

Csiri: De izééééééééééééé vagy, hogy belinkelted :lol: :lol: :lol: küldtem Neked pü-t :wink:
bluebox

Márti én nem szedek semmit, ezért nem írtam.

mia_snow

[quote]c írta:siri:én már csak ilyen vagyok...elfogy belőlem a vagányság ha a gyomorszondára gondolok...márpedig 3-ból3x ezt ja vasolták neki...ha beviszem 4x szer akkor is ezt fogják ajánlani,és ha megint visszautasítom,nem fognak komolyan venni...

Lehet,hogy én is így reagálnék,nem tudom,még nem voltam ilyen helyzetben és remélem nem is leszek....Csak elképzelni tudom milyen lehet,de átérezni teljesen nem!!!! :!:
De 1et tudok!!!!Ha Te nagyon összeomlassz,akkor a gyerek is meérzi!Valaki írta tegnap,azthiszem MIA! És teljesen igaza volt!A gyerekek mindent megéreznek!
A lényeg a lényeg,hogy fel a fejjel és tuti minden okés lesz!Dávid a fotókon vidám,kiegyensúlyozott és teljesen egészségesnek tünő,huncut nagyfiú,tele élettel!!!! :wink:
Vendég

jól van na lányok. Aranyosak vagytok hogy most mindenki magyarázkodik :wink: Semmi baj, csak mivel két emberen kívűl senki nem írt semmit, azt hittem, átugrottatok az üzenetemen :wink:
bluebox

köszi a jókívánságot. bevallom őszintén, én nem tartom számon annyira sem a magunkét, sem másokét.... a szülinapra gyúrunk. :D

mellesleg akkora itt a szórás, hgoy szerintem minden nap van hóforduló. :D

mia_snow

Mia: hova fogtok utazni 255 nap múlva? Vagy már írtad, akkor bocsesz.
bluebox

Na akkor most én is leírom Nektek, hogy nálunk mi van, és aki TUD, az segítsen már legyen szíves.

Szóval az van, hogy tegnap elött este Mercike felkelt enni 11 és éjfél között, pedig ilyet hónapok óta nem csinált. :shock: :shock: Aztán szépen elaludt, és aludt reggel, ameddig szokott.
Aztán tegnap 2 óránként (volt hogy óránként) evett, és este felé sokat sírt. Délután már kínomban csináltam neki tápszert, de ugye ő nem iszik cumisüvegből semmit, így nem jártam sikerrel. Én már teljesen kivoltam, mert ugye óránként nincs annyi tej a ciciben, amennyi kellene neki. Viszont a 7 órási fürcsi után, még cicizettt egy kicsit, és 8tól reggel 8-ig aludt.
Reggel 8-kor ma 150-t evett, és ma végig mérni fogom. Mert van, hogy csak 70-t eszik (egyik nap ilyet is mértem)... :? :?

Szóval szerintetek ez mi???? Csak ilyenje volt, vagy apad a tejem, és kevés neki??? Akármi is van, a cumisüveget hogy szerettessem meg vele????
bszilvi25

Szép napot!

Mindjárt jön az új védőnőnk!
Kb. 20-21 éves,kíváncsi leszek.A férjemmel egy faluból való,tehát ismerem kicsit.

Egy jó hírre ébredtem:a barátnőm hívott-akinek két hetes kisfia van-,hogy annyi teje van,hogy ha elfogadom küldd,kóstoltassam meg Mátéval és ha oké,akkor anyatejezünk!

Mit szóltok hozzá?Én először furcsállottam,de mivel ismerem,soha nem dohányzott,nem iszik,tiszta.Miért ne?

Kép
melike

Szilvi:hát ez így nem egyszerű,de lehet,hogy kevés és jól teszed,hogy méred.Szerintem ha annyira éhes lett volna elfogadja az üveget,nem?
Nekem Máté elsőre szépen evett a cumisüvegből.
A mérés ma sokat segít,szerintem.

Kép
melike

Márti: Krétára. :)
Szilvi: 3 hós korban van olyan hogy növekedési ugrás, amikor gyakrabban eszik, akár kevesebbet is, pár napig tart, így szaporítja magának a tejet. ne aggódj. :)
Melike: szerintem nyugodtan fogadd el az anyatejet! csak jól járhattok vele. :)

mia_snow

Szilvi: próbáltad többféle cumival??? Fogszabályzós, sima, szilikonos.....stb. annyi féle van. Ez egy tipp volt. Nekem oltári szerencsém van, minden cumit elfogad Kristóf. Tényleg sima cumit szokott használni, mondjuk alváshoz?
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:16-kor.
hékás

Elment a védőnő.Nagyon kedves,képben van már sok mindenben.Azt mondta a tejcsire,hogy mint védőnő nem engedhetné,de mint magánember ő is elfogadná. :lol:

Most megpróbálunk lemenni a boltba kenguruval. :?

Kép
melike

b.szilvi! ment pü.

Kata&Milán

oszman777

Hol vagytok?

Sikerült a séta,ügyi volt Máté!

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:16-kor.
hékás

Szilvi! Nálunk ugyanez van! :shock: De szerintem ha este 8-tól reggel 8-ig alszik, akkor annyira nem kevés a tejci. Marci is tegnap óta azt csinálja, hogy két óránként kér enni, sőt tegnap este evett 7-kor, majd 8-kor megint jelezte, hogy éhes. Utána aludt ő is. Hozzáteszem tudtam fejni a 8 órás evés után, tehát nem a mennyiséggel van a baj. Én inkább arra gondolok, hogy az utóbbi időben Marcus olyan anyás lett, senkit nem tűr meg maga mellett, csak engem és így is jelezni akarja, hogy eszembe ne jusson eltávolodni tőle hosszabb időre. Biztos, ami bizos, azért bevágtam ma egy alkoholmentes sört. :wink: Cumi helyett meg próbáld meg kanállal a szájába adni a pótlást. Ha éhes, szerintem el fogja fogadni. Marcus úgy fogadja el a cumisüveget, hogy ha abban a pozícióban vagyunk, mintha szopizna. Én aventes cumit használok (ez mondjuk túlzás, kétszer kapott belőle :roll: ) és a legkisebb lyukkal használjuk, hogy ne dőljön belőle a tej, mert akkor nem kell neki sem.

Kuki. Nem húzogatjuk. Dokinéni azt mondta, hogy húzogatni kell majd, de egy éves korában kell elkezdeni és ha két éves korban sem lehet még hátrahúzni, akkor adnak rá kenőcsöt, ami fellazítja, aztán ha azután sem lehet hátrahúzni, akkor kell menni az urológiára. Marcinak szemmel láthatóan minden huzogatás nélkül már sokkal tágabb a nyílás a fütyijén.

Melike! Szerintem nyugodtan fogadd el a tejet.

Bari! Azért én nem hagynám annyiban a dolgot. Legalább a körzeti orvoshoz menjetek el, hátha ő tud javasolni valamit. Nem biztos, hogy rögtön kórházba kell menni.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

melike!! Persze fogad csak el. Nincs abba semmi. Főlleg ha ismered.

Mentem főzni. :lol:

Paprikás lisztbe forgatott hal+sűlt krumpli.

csiri! Köszike az ötletett,én is csinálok már rakott krumplit.

Ma kaptam egy jo kis receptett,Tudjátok van a tocsni,vagy mások lepcsánkának mondják. Na ugyan az minden csak reszelt patiszonbol van.

Kata&Milán

oszman777

Hékás:nekem hetek óta csak fél órákat alszik Máté!De szerencsére minden evés után.
Éppen most van az,hogy már 45 perce alszik! :shock:

Kép
melike

Kép Kép
Igy alszik most.
Ne lássak senkit!

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:17-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:17-kor.
hékás

Nagyon édesek a bébik alvás közben és ahhoz készülődve! :lol:

[/quote]csiri! Köszike az ötletett,én is csinálok már rakott krumplit
[quote]
írta:

És Zoé bébi is jól lakott belőle és most az igazak álmát aludja!!!!Viszont én napközben nem tudom a kiságyba berakni,csak este... :evil:
Nekünk így alszik...(ez tegnapi...)
Kép
Vendég

na megjöttünk a csajtalálkozóról...legalább addig leengedtem a gőzt :x
etetés:5 félrenyeléssel kezdődött majd fejtekergetés,C betű alakba húzta magát...föladtam :? de hiányzott az üvegből100gr...ennyit "kiszenvedett"
de,hogy a gyümölcslével mi baja???azt szerette :shock:

még nem tudom mit fogok csinálni orvoshoz majd csak a végső esetben viszem...ha már tényleg a kiszáradás bármely jelét produkálja...addig marad a fatalizmus (ami meg van írva a nagykönyvben)
de gyenlőre többet mosojog mint valaha és nem sír olyan mint aki baromi jól érzi magát egyszerűen boldognak tünik...tetszik neki ahogy épülök le vagy mi????? :roll:
Vendég

Na ez az idézet is jól sikerült!!!! :twisted: :oops:
nem tudom mi van velem....tegnap szilvásgombócot csináltam és amikor már kész volt,akkor vettem észre,hogy zsemlemorzsa helyett grizbe forgattam be....aztán bekészítettem a kv-t,majd elfelejtettem lefőzni és kb fél óra múlva,újra bekészítettem és még csodálkoztam is,hogy miért van benne víz...meg mikor már a 3.sort raktam krumpliból,akkor jutott eszembe,hogy kolbász,tojás,tejfől,só,kimaradt....kezdhettem előről!!!!csak kicsit vagyok kimerült.... :wink:
Vendég

nagyon édi zoé bébi :lol:
Vendég

ma kaptam egy emailt olyan mintha nekem szólna...pedig csak egy körüzenet amit mindenkinek elküldtek...szivesen megmutatnám neketek de nem tudom,hogy csináljam...na próbálom
Vendég

nem megy pedig próbáltam :(
Vendég

Hékás:Marci nagyon ügyi és aranyos!

Zoé egy tündérke!Miért nem tudod a kiságyba rakni?

Kép
melike

Csiri:hasonló dolgok velem is előfordulnak.Elég gyakran. :cry:

Kép
melike

[quote]M írta:iért nem tudod a kiságyba rakni?

Egyszerűen napközben már nem marad el a kiságyban,szerintem "nincs tere" !mondjuk Ö úgy alszik,hogy napközben csak egyszer,ebéd után 1 hosszabbat!azt eddig a mi szobánkba tette a nagyágyon,most a szobájába lévő ágyon...ésha belepróbálom rakni a sajátjába,akkor hangot ad az elégedetlenkedésének!!!!Viszont este ha belerakom,akkor simán megmarad,és elaltatja magát az ujszopival!!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 17:52-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?