A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kaptam egy gyereket, apa feladta....

Kép
Kép
patr

köszi a számlaszámot, rmélhetőleg Tamás mindjárt utalja. Ha jól emlékszem 5200.-, ha tévedek szólj!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Az esti műszaknak csók!

Titi!
Nagyon tetszik a kép montázs!

Mi Dórika udvartartásában vagyunk Kép

Emmácska szépséges! Kép

Muffin!

Eliot milyen csinos! Ilyen mellénykét hol lehet szerezni?
Mi amúgy már készülünk a párbajra! Nem felejztkeztünk meg róla ,hogy Eliottal majd csatázni kell a csajokért!

Andi!

Vikid és a 18as karika írtó jók!!!

Timi!
Gratula a hatalmas nyuszifiúhoz és apuci új melójához!!!! Novemberig pedig pesztrálja ő Bencét ;)

Titi!

Drukkolok, hogy jók legyenek Levi eredményei!
Kép

Patti!
Még jó hogy felismerted Zsoleszt!

Szly!
Hogy aludtatok éjjel?

VKata!
Dórika jobban van?

AKata!
Mikor lesz teljes eredméyne Adél Manónak?

Bondi!
Meggyógyultatok?

Teó!
Mit vettél magadnak az Árkádban hétvégén?

Kimma, Bencuri Viki, Ági!
Merre csaviztok?

Zúgolvasók bújjatok elő!
20150601134430

Jó reggelt!

Látom, nem tudtatok aludni...
Hát, a mi éjszakánk sem volt jó...
nem értem én ezt a gyereket. :roll:

Elaludt, úgy 10 körül, aztán ébredt 2-kor, akkor cumit kapott, azzal elvolt 4-ig, akkor pedig evett.
Már vagy 1,5 hónapja nem csinált ilyet!
Éhes, nem lakott jól?!

nem nagyon van tejem, épphogy elég, kettőkor pl nem is tudtam volna neki enni adni, szerintem.
azt fontolgattam, ha nem alszik el, akkor csinálok neki tápit. szerencsére nem kellett.
Most alszik, mellettem volt. :oops:
Asszem visszabújok még hozzá...
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:09-kor.
Vendég

Dorci hányogatott? Szegény Pici Manóka!

Ezt ak épet tegnap csináltam, így köpi ki a cumit, ha már nem kell neki:

Kép
20150601134430

Jó reggelt!

Titi! Köszi, nagyon cuki a kép! Ügyi vagy!

A mi éjszakánk sem volt valami jó ismét! Szegénykém nem éhes, mert adtam neki teát, abból egy kicsit ivott, akkor adtam tápszert azt el sem fogadta. Csak vergődött. Hát rájöttem, hogy a fogacskája bántja ennyire! Csak vakargatta, tömte a szájába az öklét, meg rágta a cumikát. Szegénykém, pedig már tuti végigaludná az éjszakát!

Na ma megyünk Miskolcra, veszünk emelőbetétet az utazóágyba. Egy darabig azon fog csucsulni, mert át kell rendzeni a szobát. Kinőtte a bölcsőt a kiságy meg akkora, hogy nem fér el velünk a szobában. Így valami megoldást kellett találni, amíg ilyen sokat ébred éjszaka.
Hát ezt találtuk ki, az utazóágy lesz az éjszakai pihenőhelye.

Úgyhogy Miskolc, aztán anyának leadjuk Vikit és mehet a meló. Már szerencsére csak a nagyszoba van, meg az egyik kisszoba ablaka.

A szurisoknak drukk!!!

sz.andi

A lényeg kimaradt, hiába no reggel van.

Tegnapi új attrakció. Játszószőnyegen eddig ütötte a macit (aki beszólt neki, hogy kövér vagy Bubu :)), erre tegnap bal kezével megfogta a macit, ezt követően mellé tette a jobb kezecskét is.
20150601134430

Jó Reggelt!

Bocsi, hogy csak ritkán vagyok de 24 órás Izaura szolgálatot tartok!

Andkata! Sokszor Szabi is sírva ébred de ,hogy miért azt Én sem tudom pedig nagyon érdekelne!

Muffin! Nagyon örülök, hogy jó híreket kaptatok! Eliot nagyon erős kisfiú és mindent ügyesen átfog vészelni! Vagány abban a szerkóban! :D

Titi! Köszönjük a képeket nagyon jók lettek! Drukk a jó eredményekhez!

Timi! Nem semmi méret változás ilyen rövid idő alatt! Gratula Apának a munkához!

Marcsi! Emma még mindig gyönyörű! :D

Andi! Viki nagyon ari és jó a 18-as karika is!

Mostanában Szabi is meg van változva! Össze vissza ébred éjszaka! Nagyon sokat nyüglődik pedig az oltást csak holnap fogja kapni( már előre félek)! Ráadásul úgy néz ki, hogy a tejcsi mennyiséget is emelni kívánja a törpe csak éppen Nem jön több a ciciből! Hajnali 4-kor bevágott 150ml tejcsit! :lol:

Holnaptól ismét nem jövök egy darabig mert Apának jövőhéten minösítő vizsgája lesz és gyakorolnia kell! Ha tudok akkor azért benézek néha!
Vendég

Jó reggelt!

Viki! Este sikerült Jázminba beletölteni 100 ml lefejt tejet, utána nagy nehézségek árán még szopizott kb 80-at. Mondom hurrá! Biztos aludni fog. Az elalvással nem is volt gond, mint akit fejbe vertek, de ugyanúgy kelt 1-kor és 5:30-kor. Még ráadásul este kifejtem 80-at, szóval ami 100-at pótoltam, ő is ki tudta volna szívni.

Szerintem valami változás van az időben vagy nem tudom, de minden baba máshogy alszik, mint szokott. Emma is, Szabi is, Vivi is(bár ő pozitívan), Jázmin is.

Most sem alszik, dumál az ágyában.

Titi! Arik a képek!

Lackó nagyon profi, nehogy már koszos legyen a cumi!

Viki is édi! Biztos szeretni fogja az utazóágyat! Eddig bölcsőben aludt?

Kép
szly27

Jó reggelt!

Hú csajok olyan fürge voltam,persze azért siettem,hogy még ide tudjak ülni!
Már lejárt egy mosás(de még ki kell teregetni),felmostam,mosogattam,reggeliztem,most éppen szellőzik a lakás.
Áron remélem még alszik,bár úgy hallom nagyon cuppog már :twisted:
Ébren van,folyt.köv :twisted:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok lányok!

Képek nagyon jók, édes kis mazsolák!
Titi, köszi a montázst, nagyon jó lett! Mi is drukkolunk a jó eredményekért!

A talis képek is nagyon jók!

Muffin, jó, hogy jöttetek!

Viki, Lacus nagyon ügyes! A maci meg rosszul lát, mert nem is kövér a Bubud!
Képzeld magamnak csak melltartót vettem, (ja meg tejgyűjtő kagylót)de így is 3 szatyorral jöttem haza, kivásároltam magamból az elmúlt 3 hónapot, Taminak vettem C&äban overallt a DM-es 50%os kuponnal, fotóalbumokat, termoszt meg ilyeneket. Hú, de jó volt kimozdulni! Apujákájával meg remekül elvoltak.

Tami mostanában csomószor aludt egyfolytában 8 órát és én is úgy vettem észre, hogy kevesebb az amúgy sem sok tej, úgyh elkezdtem éjszaka fejni én is. Előző éjszaka jó is volt, mert amit lefejtem, nappal megkapta, annyival is kevesebb tápot evett, és mire felébredt reggel, már termelődött annyi, ami neki kellett.
NA DE most éjszaka meg úgy jártam, hogy szépen fejés után lefeküdtem,és fél óra múlva felkelt a leányzó. Megszoptattam, gondoltam, hátha elég lesz neki, be is aludt, de hamar fel is ébredt, sírt, úgyh gondoltam adok neki a lefejt tejből, de az közben ugye kihűlt a hűtőben, úgyh melegítés, de mivel nem akartam pazarolni, ezért csak felét melegítettem, persze nem volt elég, úgyh melegítettem a másik felét, az már elég volt, de a várakozás közben úgy felhergelte magátr, h alig akart visszaaludni, szóval röviden 3/4 2-től negyed 6-ig elvoltam ezzel a fejés, szopizás, tejmelegítés, eteteés,altatás dologgal.
Ma éccaka tuti nem fejek!

Katák!!!
Tami még nem kapta meg a 2 hós oltást, (21-én született), mert a szeme váladékozott, holnap jönne a dokinő, d emost meg szerintem még náthás is lett, tehát lehet, hogy holnap se kapja meg. Meddig lehet azt húzni vagy hogy van ez, ha 2 hónaposan és 3 hetesen kapja meg pl, az is jó még vagy egy bizonyos kor után már nem adható?

Kép
teó

Nálunk este nehezen ment az elalvás,de végül 22:30-kor sikerült,3:30-kor felébredt,tea,cumi,bundi!
De ilyenkor már csak velünk alszik vissza.

Andi! Mi is próbáltuk az utazóágyat,de nagyon zörgött az oldala ahogy rugdosta úgyhogy nappal a szobájában a kiságyban alszik,éjjel melletünk a járókában,de vissza kéne már raknom a helyére.
Mikor lesz POPDARÁLÓ?:?????????????????????,

WERA???

Titi! Hogy telt az éjszaka?
Evett már Levi baba?
Jók a képek,köszönjük.

Kata! Dórit már kinéztem Áronnak,minden baba gyönyörű de ő a kedvencem!

:wink:

Jaj,szerintem megjött a csomag,tegnap nem kaptam,most lépek,de még próbálok jönni!

Egy csomó mindent akartam még........ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:12-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:12-kor.
Vendég

Muffin :P
Vagány és édes Eliot!!! Ezek a kék szemek... És talán szőke lesz? Te is szőke vagy, ugye?

Titi :P
Köszi a kis tablót!!! Nagyon jó! (Lehetne majd anyucikról is egyet, ha újra nőcisek leszünk. Bár, szerintem az arcképeinken nem látszana, hogy mi van nyaktól lefelé :lol: )

Vkata :P
Az ilyen volt ilyen lett Anyucis képek is jó ötlet!
Látom, a fejés ismét segített. Dorcika nagyon náthás még?

Pat :P
Én voltam a kérdező! Köszi!!!

Andi :P
Khm... az emelőbetétet simán emlőbetétnek olvastam :lol: :lol: :lol: Hát, igen, aki folyton a melleivel van elfoglalva :roll:

Ági :P
Megvolt a 2. foglalkozás is Kati néninél. Volt ház-fa-család rajzteszt. (Csabinak 2 szobát is rajzolt :? Sejtem, mit jelenthet...) Meg volt olyan is, hogy mi lennél, ha...
szerszám lennél - csavarhúzó (gondolom, ha azt mondta volna, hogy balta v. szekerce az gáz :shock: )
szín - lila
virág - ibolya
állat - fecske
evőeszköz - kanál
Ilyesmi. Élvezte nagyon! 2 hét múlva folyt.köv.
Szonjának még ízlik az ovi?

Véda
Vendég

Jaj! Majd el felejtettem! Eliot nagyon vagány!

Vidokata! Először kapta a lefejtet, csak utána szopizott, ezért tudtam még fejni, mert már nem kellett neki mind. De így is jó, megvan a mai pótlás. Már reggel is fejtem 80-at, szóval most van 160ml. Egyébként úgy veszem észre alakulgat!

Teó! Raknál képet az overálról? A múltkor én is láttam a C&A-ban, de csak fiús volt, de az nagyon tetszett.

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:13-kor.
Vendég

jó reggelt!
Pocsék éjszakánk volt, nem tudom mi baja lehet, ill sejtem - Lizusnak- fáj a pocak és fogzik..... és emiatt már egy jó ideje nyűgös. De ma éjjel fennt kellett lennem vele, nem akart elaludni csak sírt szegénykém. A reggelről nem is beszélnék! Gyula is tök beteg.... azt se tudom, hogy hova rohanjak. Tegnap baromi sokat takarítottam, meg minden félét csináltam, de ma nem hiszem hogy menni fog.... na meg ugye milyenek a pasik? 86 tányért és poharat kivesznek és a mosogatóba se tudják berakni, sőt még a széket se tudják a helyére rakni. Pedig ezek apró segítségek nekem :(

Muffin, szerintem elég sokat változott a kispasid :wink: nagyon helyeske! Iratkozhatnék a listára? :oops:
magdolnam

muffin!
de jo,h ujra itt! Szupik a hirek!!!! Nagy drukk a mutethez,minden jol fog alakulni meglatod!
Eliot nagyon kis csini,mint mindig! Kiscipo allati vagany. Hol vettetek?

Tita!
Nagyon jo otlet volt a tablo :)

Talis kepek szupik!
Szegediek,tali?????
(ennek egy kis mekis kajat :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Ja elfelejtettem!

Kata!
Ha csak nathas a gyerek nem lazas akkor se kaphat oltast? Mi alapjan dont a doki? Holnaputan mennenk szurira,de kb az a helyzet mint Dorikanal,szorcsog de nem tudom egyszeruen kiszivni.
Vendég

Sziasztok!

Viki! Köszönöm, megjött a pénz.

Tegnap olyan pocsék esténk volt! Nem tudott elaludni, aztán meg a fáradtságtól úgy üvöltött! A végén már én is sírtam vele!
Aztán egyszercsak beájult a karomban, és aludt reggel negyed hétig :shock: :shock:
Ki érti ezt???

Titi! Drukkolok, hogy Levivel minden oké legyen!
Találtam a Kismama újságban egy cikket (orvos válaszol) mintha rólatok szólna!
Ha lesz időm bemásolom neked!

Kép
Kép
patr

Szívesen a képeket!!!

Levi fél 4-kor kelt, alig akart enni (mostmár éjjel is nyüglődve eszünk), aztán csak sikerült rákapnia és evett 150-160-at. Aztán visszaaludt és 7,45-kor vettem ki az ágyából, de már korábban felkelt csak amíg nem kezd el nagyon nyüglődni hagyom, mert sokszor visszaalszik.
Játszottunk kicsit aztán átöltöztettem és tisztábatettem. Kakilt egy nagyot, ami sóskazöld színű volt. Gondolom a tegnapi krumpli almával megváltoztatta a színét.
Aztán nemrég evett 1/3 üveg alma őszibarackot és most próbál elaludni csak még tárgyal a halacskáival :lol: .
Teát sem ivott még ma csak pár kortyot. Pedig azt szokott ilyenkor inni. Tápot meg sem próbáltam még túl korai lett volna (meg ébren van :roll: :lol: ), de akartam neki adni azért egy kis kaját és azt találtam ki, hogy ilyenkor gyümit fog kapni, aztán dél környékén (attól függ mikor alszik egy kiadósat) kapja a tápot és délután valami főzi, utánna megint próbálkozom tápival és tejpéppel zárjuk a napot. A főzit is tápival higítom.

Na már megint túl részletes voltam.

Teó: Levi sem kapta még meg a 3 hós oltást. Mindig volt valami amiért elmaradt. Azon dondolkodom, hogy lehet ma elviszem, mielött megint megbetegszik.

Ami: Ne aggodj majd átszokik Áronbébi az ágyába! Ha nektek nem kényelmetlen és így tud visszaaludni, akkor nem kell ezen aggódni. Csak, ha nektek kényelmetlen és nem tudtok pihizni.
Gratula az ordításmentes csavargásért!!! :lol:
Képzeld amikor a nővér vette tegnap Levitől a vért azt mondta, hogy szerinte vashiányos, olyan fehér a keze....
Ja és a Bókay doki azt mondta nem is érti a dokinkat, hogy vizsgálat nélkül hogyan gondolta, hogy azt mondja refluxos a gyerek. A gyerekkel nem lehet kisérletezgetni. Na tessék.

Fogyókúra: ma már reggelizetm, de olyan éhes vagyok, hogy most fel tudnám falni az egész hűtőt. Miért ilyen nehéz. Ja tegnap este megkaptam, hogy tornázzak is necsak "koplaljak". Köszi...
Elősször szeretném, ha működne a "koplalás" majd utánna jöhet a következő lépés.

Szly: csak nem fogg elfogyni a tejed, ha eddig le is adtál. Nekem Olivérrel nem volt sok, de 8,5 hónapig elég volt neki, úgy hogy hetente 20-30-40 dkg-kat hízott és 6 hónapos koráig csak azt kapot. Teát is csak 8 hónaposan fogadott el és ekkor már nyár vége volt. Olyan furi lenne, ha nem lenne elég Jázminnak. A tesóddal meg ne foglalkozz, ha nem akarsz neki teát adni ne is adj és nyugodtan szopiztasd igény szerint.
Rolinak jobbulást kívánunk!!!!

babuli: Hiányozni fogsz! Apának egy nagy szekérrel a vizsgához!!!

Viki: Lackó nagyon cuki. Látom avent-es cumitok van. Nekünk nuk-os és akartam váltani avent-esre, de nem fogadja el. Ha közelebb lennétek odaadnám.
Nagyon ügyi, hogy már megfogja a játékát.
Tegnap mondtam a dokinak, hogy Levi még csak nem is próbál megfordulni és csak ütögeti a játékait. Azt mondta ez a korának teljesen megfelel. A fordulás miatt nem is aggódom, mert az egyik barátnőm kislánya annó 6 hónapos is elmúlt amikor megfordult és mindent ugyanúgy csinál mint a társai. De a fgogás miatt aggódom, mert még sokat van ökölbeszorítva a keze és alig nyitja amikor nyúl alami felé. De konkrétan nem valami után nyúl csak ha lát valamit elkezd kapálózni és ami a kezébe akad azt megragadja, ha tudja.

V. Kata: Dórcusnak jobbulást neked kitartást kívánok!!! Mikor sétálunk? Délután 2 körül mit csináltok? Azt hiszen Levit ma elviszem a dokihoz, 12-14-ig van rendelés és utánna van időnk sétálni 16 óráig. Ha felkel utánna vinném dokihoz.

Wera: merre vagytok? Már megint beteg a gép??? Bugri Nóri hogy viselkedik?

Marcsi: szerintem front volt, mert nekem is fájt a fejem és lehet, hogy azért ébred Emma bébi.

Patr: Tamás utalt este!!! Zsolesz mikor aludt el?

Bencúri: merre jársz? Hogy vannak a gyerkőcök? Bencus meggyógyult már? Szonja, hogy van? És te?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mavercik, Zsoltit sem oltotta be a dokinéni, amikor csak náthás volt. Az már más kérdés, hogy a köv. héten meg még betegebb lett, így akkor sem! Nekünk három hetet késett az oltás, de azt mondta, hogy nem baj, csak majd a többit is ehhez kell igazítani.

Kép
Kép
patr

Titi, kb. háromnegyed 11-kor aludt el. Nem üvöltött sokáig, de azt nagyon!

Kép
Kép
patr

Patr: melyik számban, mert nekem is jár a kismama újság (már amikor nem felejtik el kiküldeni :evil: ).

Kép
Kép
Kép
titanilla78

magdi: sajnálom az éjszakát és hogy beteg apa.
Teljesen egyetértek veled!!! Az én halálom is amikor mindig más után kell pakolnom, pedig ha mindenki maga után eltenné a dolgokat VAGY A SZENNYEST A SZENNYESTARTÓBA ÉS NEM MELLÉ TENNÉ mennyivel könnyebb lenne. Ezek tényleg apróságok, de kikészítenek. Már kérdeztem, hogy talán bejárónőnek tartanak?
Kitartást a mai naphoz!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
Az októberiben!
Bemásolom. Zsolti alszik! 9 óta!

Mitől gyarapodik, ha nem eszik?
Máté ksifiam most öt hónapos. Körülbelül egy hónapja semmilyen trükkel sem hajlandó megenni a tápszert. Időközben már háromszor váltottunk, most egy banánízűnél tartunk, de Máté továbbra sem hajlandó enni. Csak úgy tudom megetetni, ha elaltatom és álmában eszik, mert különben sír, feszíti, dobálja magát. Ha az orvosunknak elmondom mi történik, nevet egyet, mert Máté nagyon jül néz ki, már majdnem nyolc kiló. Ez engem is megnyugtat és tudom, hogy nincs komolyabb baja, de minden evés kínszenvedés neki és főleg nekem!

Mindjárt jön a válasz is!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Elérkezett a következő levelünk ideje! Betöltöttük a 4. hónapot!
Gergő megkapta a 4 hónapos oltását, most jó sokáig nem lesz több!
Estére megint belázasodott, de a kúp megtette hatását!
Úgy vettük észre a szuriban egy kis „jóság” is volt, mert azóta még kevesebbet sír.
Ja igen, a méretek: 6440 g, 65 cm.
Igazából az éjszakákkal vannak problémák. A sötétedés miatt korábban fekszik, viszont így 2szer van fenn éjszaka enni.
És persze a cumi kieséséről se feledkezzünk meg. Azért is felébred, így 4-5 alkalommal minimum fel kell kelni hozzá!
Viszont erősen próbálkozik a megfordulással nagy nyögések mellett.
Nem is gondoltam, hogy ennyi nyálat képes egy gyermek termelni! Borzasztóan nyáladzik, és a kezünket is előszeretettel rágja! És ez még csak a kezdete a fogzásnak!
Pár kép. S végre van családi fotó is!

Puszi,

Heni, Tomi, Gergő

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi ha kicsit sok voltam!!!

KépKép
hene

Szia Heni!
Örülünk, hogy néha felénk jársz! Nem voltál sok!
Nagyon helyes kis családod van! :)

Kép
Kép
patr

Véda: sajna nekem a fejemen is látszik mi van a nyak alatt.... :cry: :cry: :cry: csak nézd meg a talis képekek (szőke dagi)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vendég

Heni: örülök, hogy ismét jöttél, bár jöhetnél gyakrabban!!!
Nagyon szépek vagytok!!!
Gratulálok a hónapfordulóhoz!!!
Olivér is ilyen volt, ha kiesett a szájából a cumi jelezte és ezért elég sokszor kellett hozzá kelni.
Látom már ti is hamiztok finomakat! Miket eszik Gergő? Hogy fogadja az új ízeket?
Gyere gyakrabban ha tudsz!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na itt a válasz is:
Amiről ír az ritka, de előforduló jelenség. Amennyiben jól fejlődik a gyerek és egészségesnek tűnik, nem hiszem, hogy orvosi probléma, betegség lenne a háttérben. Ebből a szempontból egyetértek a gyermekorvosával. Az öt hónapos Máté a maga nyolc kilójával egyáltalán nem mondható alultápláltnak. Nyugodtan megteheti, hogy csak akkor és annyi ideig eteti, amíg szívesen eszik, hiszen nem jó, ha az etetéshez örökös ingerültség, veszekedés kapcsolódik. A gyümölcs, főzelék bevezetése még egyébként is ráér. Az éheztetést viszont nem javaslom, mint ahogy azt sem, hogy álmában etesse. Ha abbahagyja az evés erőltetését, ismét kialakul valamiféle egyensúly. Akkor fog enni, ha szüksége lesz rá.

Kép
Kép
patr

Tita, akkor megnyugtattál a szennyes-dologgal!!!!!!!!! Én sem értem, pedig a szobában is van egy rattan szennyestartó és össze vissza hever a földön minden :twisted:
magdolnam

Gergő már mindent kipróbált, amit ebben a korban lehet, és nagyon jól bírja az új ízeket. Elvileg ma jön a védőnőnk, hogy megbeszéljük a hozzátáplálás dolgát! Csak azt nem tudja, hogy a törpém már mindent evett! :D
A probléma a kanállal evésben van. Még gyakorolni kell! Több jön vissza, mint lefelé! :?

KépKép
hene

Itt is van. Majd jövök!

KépKép
hene

Magdi, Titi! Szerintem a pasik be vannak oltva a szennyestartó ellen! Ne is reménykedjetek!

A volt férjem a zoknijait nagyon elmés helyekre pakolta. Volt olyan, hogy a vázában (!) találtam meg. :shock:

Kép
Kép
patr

Patr: köszi!!! Melyik számban volt? Mostmár megvárom mit mond a doki, milyenek az eredmények. Én sem értek egyet a kiéheztetéssl, de ha nem álmában eszik akkor nem fogadja el a kaját. Teán meg nem élhet.

Magdi: A pasik már csak ilyenek úgy látszik.... :roll:

Hene: a védőnőnek és a dokinak nem kell mindenről tudniuk!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

viki, az nem mellény, hanem egyben van az inggel. amúgy h&m-es. de van irtó cuki mellényünk is, az meg turis. majd teszek fel róla képet. a párbajra meg edzünk ám :)

teó, az oltás miatt ne izgulj, Eliot 4 hónapos el fog múlni mire az elsőt kapja...

maverick, a kiscipő next, a westendben vettük. Én is totál odáig vagyok érte. :) AMúgy akit érdekel most elég komoly leárazások vannak a next-ben. :)

köszi a dícséreteket. :)

na most megyek, mert etetni kéne. :)

KépKép
muffin

Titi!
Írtam, az októberiben!

Kép
Kép
patr

ja még azt akartam gyorsan elmesélni, hogy a westendben a kenvelo boltban olyan akció van, hogy 20.000-ért vásárolsz és csak 10-et kell fizetni. Hát be is mentünk és mondta a férjem hogy vegyek nyugodtan magamnak cuccokat. :) Próbálgattam egy ideig és összeszedtünk cuccokat 20-ért. Ráadásul találtam egy állat gatyát meg tök jó pulcsikat. Erre közölte a csaj, hogy arra a gatyára pont nem vonatkozik az akció. Úgyhogy ugrott az egész mert 20-at viszont nem fogok otthagyni. Az ilyenektől úgy ki vagyok! Mi a túróért nem lehet az embert rendesen tájékoztatni? Mindenhol nagy táblákon ez állt hogy vásárolj 20-ért és fizess 10-et. Baromi mérges voltam, de a gatyát azóta is sajnálom. A régi gatyáimból van egy-kettő ami rámjön, de belevág az úszógumimba és egyrészt csúnya másrészt nem túl kényelmes. A terhes nacik már szerencsére leesnek rólam, de most itt vagyok nadrág nélkül... Viszont nem nagyon akarok bevásárolni mert szeretném a régieket hamarosan újra felvenni... Na mindegy. MOst tényleg húzok.

KépKép
muffin

Levi az elöbb sírva ébredt, most hasra tettem és tornázik, nézi a majmokat a fejvédőjén. Nagyon visszafejlődött mióta nem alszik hason napközben, már alig bírja kinyomni magát és csak nyüglődik.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

na megjöttem!
Basszus mennyit írtatok azóta!
Áron szépen eljátszott,ki is teregettem,kakilt egy nagyot,evett,de most "csak" 100-at mert elaludt az üveg végén.
Kíváncsi vagyok meddig fog most durmolni,aztán az 1 órás kaja után viszem sétálni.
Holnap megyünk az uh-ra,próbálgatom ezt a rohadt termoszt,hogy mennyire legyen meleg a víz,ami nekem van nem valami jó,a barinőm kölcsönadta az Aventesét,hát még jó hogy nem vettem 6000-ért,kb. ugyanolyan sz@r!

Titi! Én is tegnap döntöttem el,hogy fogyókúrába kezdek mert rosszul vagyok magamtól!
Aztán rájöttem,hogy tele a hűtő csokival,úgyhogy holnaptól kezdem,az úgyis elseje! :lol:
Biztos nagyon nehéz lesz,el sem tudom képzelni,soha nem volt még szükségem rá,mindig annyit ehettem amennyit cssak akartam!
85-el mentem szülni,most 68 vagyook,de 60 szoktam lenni.
Max. 64,de akkor már soknak éreztem.
Apa azt mondja jó így is,de nekem nem!
Olyan vagyok mint egy nagy paca,nincs is kedvem Apához se! :cry:
Amúgy is mérges vagyok rá,tegnap megint elbeszélgettem vele,mert mindig a gép előtt ül,elegem van,mondtam neki,hogy nem ilyen volt és rá fog menni a házasságunk!
Kiröhögött!
Hát legyen igaza!
A beszélgetés után olyan volt amilyet szeretnék,de majd meglátjuk!

Nemtudom már ki írta az oltást,nekem aznap aludta át az éjszakát és kúp nélkül,úgyhogy nembiztos,hoyg olyan rossz lesz az!

Hene! Üdv! Szép a család! Jó nagyra nőttetek! :wink:

Reflux: nekem is aztmondta a gyerekorvos,hogy azért nem venne rá mérget,hogy az,de neki mindenesetre bejött ez a tápszer,mást meg nem kap rá,így legalább nem bukik!
Szerintem inkább a vas segített,mert azóta már bocsi ,de "zabál"
Kivi vagyok milyen lesz Levi vérképe.!

Kép

Kép
ibm

Sly, fiúsat vettem, sötétkéket, fiús ugyan, de nagypn tetszett, majd teszek fel képet, csak megyünk hasi+koponya UHra meg intézni egy-két dolgot. lehet csak este jövök a képpel.

Kép
teó

Sziasztok!

olyan szép idő van, elmentünk csavarogni. :wink:

És látjátok, hol voltunk?:
Kép (a fülét kell nézni...)
Vendég

Patr: köszi!!! Csak vak vagyok :oops: . Látom neked már megjött az újság. Nekem még a szeptemberivel is lógnak kivi leszek mikor jönnek meg az újságok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

A mostani kismamában a tejcsi-szopi kérdésről is van egy 2 oldalas cikk. :wink:

Emma nagyon csajos lett! :wink:
20150601134430

Sziasztok!

jól eltűntem, de nem volt jó a gép! van mit visszaolvasnom, mert még csak felületesen sikerült! :roll:

Köszi a hiányolást Viki, Titi!

Patr nem feledkeztem el a rucikról, ha lehet elpostázod ha nem nagy gond?

Titi, remélem nem kell a 24órás vizsgálat! hanem kiderül a vérvételből , h miért nem eszik Levi!
Köszi én jól vagyok, Szonja egy éjszakánként tündér 12 órákat alszik! Napközben azért akad nyügi is főleg ha nem vagyunk itthon, és hiányzik a megszokott kis birodalma!
Bence, éjszaka még hortyog. Múlthéten visszavittem a gégészetre kaptunk valami krémet orrba. Egyébként kész rosszcsont!

Muffin, örülök, h jó hireket kaptatok és mi is jelenkeznénk a listára! :wink:

Szly, remélem rendeződik a tejcsi!

Sz.Andi, ha tényleg a foga jön Vikinek bekenhetnéd neki fogzáskönnyitő gélel, hátha segít? :roll:

Babák mind egytől egyik tüneményesek!

Náthás babóknak mielőbbi gyógyulást!

Még annyi minden akartam, de kihagy....

Talis képek nagyon jók! :D
bencuri

Emma nagyon csini lett!

Azért nem semmi ma mennyit írtunk már,egyre jobbak ezek a babócák! :wink: Kopp-kopp-kopp

Áron felébredt,most először itt ül az autósülésben mellettem és játszik!

Megyek reszelek neki egy kis almát! :wink:

Kép

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?