Vic, óriási gratula Dorkához!!! Hogy milyen hajas baba!!!
Majd írd le azért, hogy milyen volt, sajnálom, h komplikációk voltak
Hami is úgy indult, h 3,5ről (3490) lefogyott 3,2re fél nap alatt. Aztán egy hétig vegetált, nem hízott, arra volt elég a tejcsi, h ellegyen. És utána hízott. Most 4745 volt vasárnap, szóval nem valami rohamléptekben... de azért jó húsban van!
Zita, mi is úgy öltözünk, ahogy Timiék, de nálunk több van, mint 21-22, mert akkor megfagyunk mind3an!!! Ja és kintre gyapjútakaróval bugyolálom be, de sztem nem fázott!
Még le sem írtam a nagy változást az életünkben... 4 napja Hami éjjel a saját ágyában alszik a saját szobájában. Az első éjjel még 2x ébredt, utána már csak 1x. Tehát 9 és reggel 8 között olyan 4-5 körül ébred, közben meg alszik. Ez jól hangzik, nem?

Mondjuk nappal általában el lehet altatni (de van, h nehezen/nem, mint pl ma), szóval egészen jól haladunk a nyugi felé!!! Sztem ma azért nyügös, mert óriási szél van és nem mentünk ki. Az én fejem is megfájdult, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ilyen állapotban vagyok
Most apa altatja, mert én már besokalltam... Persze most nem alszik, hanem les
Holnap megyünk a MÁVkhba kontroll/UHs szűrővizsgálatokra. Semmi kedvem hajnalban kelni - 8ra kell menni... 6kor indulunk kb, mert ki tudja, milyen lesz az út. Majd beszámolok.
Egyébként más kórházakban is dívik a visszarendelés?
Nozoda ügyben vmi újabb info?
Pusszancs
Ann