A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Gratula, Emma a fülbevalóhoz! :D
bencuri

muffin!
Koszi!Nekem is nagyon bejon! Teszel fel majd rola kepet? Amugy mennyi volt? Erre nincs next sajna Pest meg messze van. megmutatom apanak is hatha beleszeret es... :D

ibm!
Ez a gyerek tud sirni??????? :D
Vendég

Boldog hófordulót az ikreknek! :lol:
bencuri

Na megyünk oltásra! Levi már most üvölt!

sziasztok!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Teó! Akkor gondolom melyiket vetted! Az nekem is nagyon tetszik, csak én valami csajos színben szeretnék olyasmit. Nem muszáj rózsaszín, valami sárga vagy barack is jó lenne!

Marcsi! Hogy viselte Emma a fülbelövést? Nem ijedt meg? Meddig kell ennek a fülében lennie? Ugye jól gondolom, hogy ez csak a gyógyfülbevaló, nem az amit ti vettetek?

Nyíregyről hozattam tesómmal egy plédet Jázminnak. Kemény 1400 ft volt, olyan finom puha és hasonlít arra, amit már valaki rakott fel. Nagyon megérte!

Ami! Akkor úgy látom Áron megjavult! Biztos a vashiány miatt volt sírós. Nagyon aranyos!

Bencuri! Rendeződni látszik! Kopkopkop

Talis képek nagyon jók! Pláne a tandemszopi! :lol: Én is bárhol szopiztatok ha kell, csak télen elég macerás lesz a téli kabátban!

Feltettem a zöldséglevest, tegnapról maradt marhapörkölt gombával. Ez lesz a mai menü.

Rolkó meg apa elmentek apósomékhoz traktort szerelni. Jázmin alszik. Én meg elvágtam az ujjam!

Roli tegnap kapott egy halom gyógyszert, de éjszaka már egész keveset köhögött. Kruppos lett, de a kúp segít, csak művészet neki beadni.

Kép
szly27

Titi :P
A taliképeken én csak egy szőke Claudia Schiffert láttam :roll: :wink:

Véda
Vendég

Bukás!
Az én gyermekem is vissza tudja küldeni a tápszert rendesen. De megtaláltam a megoldást! an egy olyan hogy Bio rizskrém. Igazából nem krém, hanem pehely. Ebből két tápszeres kanál pluszban a tápszer mellé, és az eredmény mesés. Gyógynövényboltban kapható!

KépKép
hene

Sziasztok!
Hú mennyit írtatok már!

Nagyon jók a képek!

Maverick!
Boldog hófordulót!

Marcsi!
Nagyon csini lett a kisasszony a fülbevalóval!

Hu, annyi mindent irtatok, hogy mást nem is nagyon tudtam megjegyezni!

Kis betegeknek jobbulást!

Mi ugy néz ki javulgatunk. Már az orrát is ritkábban kell leszívni, és akkor sem olyan sok..köhögni már nem köhög. Éjjel jól aludt, csak reggel 6-kor kelt, és még utána is vissza tudtunk aludni 8-ig! :)
Nekünk holnapután lenne esedékes a 3 hós oltás...majd kiderül, hogy megkapjuk-e!

d.dodó

Vagyok én is, csak közben megszopiztattam Emmát.

Szilvi!
Igen, ez csak a gyógyfülbevaló, ezzel lőtték be.
azt mondta a csaj, 4-6 hétig kell benne lennie. Mi egy fehérarany magába záródó köves fülit vettünk Emmának.
Amikor lőtték, megijedt, úgyhogy volt egy kis sírás-rívás... :?
De csak néhány percig, szerintem jól viselte.
Hazafele jó nagyot szunyált a kocsiban.

ami!
Nem is hiszem el, hogy Áron tud sírni.
Olyan tüneményes pofija van!
Vendég

Pedig tud! :lol:
Az előbb is megmutatta,lereszeltem egy almát annak megitta a levét és hát 50 ml volt és még kért volna!
Hát de nem önthetek mindjárt bele 200-at,majd még du-ra ia csinálok és szerintem hétvégén már pépbe kapja!

Ti hogy pépesítitek?
Mármint Titi és akinek nagyobb gyereke van,Hene?
Asszem a többiek még nem kapnak!

Az előbb letettem,aludt és most megint vigyorog a kiságyban! :twisted:
Nemtudom mivan ma vele!

Pedig most készültem levest enni,megpróbálom visszaaltatni!

Kép

Kép
ibm

Az almát azon a reszelőn, amin nekünk is csinálták régen. Amúgy mindent botmixerrel turmikszolok. A zöldségeket kevés vízben megfőzöm, és a saját levével higítom. Abban van a vitamin!

KépKép
hene

Marcsi! Akkor még várni kell egy kicsit, hogy a sajátja legyen benne! Nagyon aranyos és úgy látom, hogy a haja nem megy el! Bezzeg Jázminnak! Már alig van haja! Hullajtjuk együtt a hajunkat, mert az enyém kriminál! Mindenütt az van, a hajmosásról és szárításról meg ne is beséljünk! Ha hajat mosok, a kádban nem folyik le a víz, mert eldugítja a sok haj! Egy egy hajmosáskor egy Barbie baba haja simán kijönne a kihullottból!

Kép
szly27

Bencuri,Dodo!
Koszi! Megyek is nemsokara sutit venni. Minden honapban unneplunk szulinapot :D :D :D
En mar meg is kezdtem egy hatalmas tanyer turo gomboccal :wink:
Vendég

Szly!
Amióta újra szedem a gravidát nem hullik a hajam.

Ezen plédek vmelyikét kaptátok?

http://www.tikotiko.hu/pledek.html

Boldog hófordulót az Ikreknek!
20150601134430

Viki! Olyasmi mint a 2. meg a 3., csak két maci hintáztatja egymást. Egyébként a színek meg az anyag ugyanaz.

Maverick! Boldog hófordulót Csabinak és Bencének!

Kép
szly27

Nekünk olyan van, amin 2 maci ül egymás mellett, és az egyiken csákó van. :lol:
20150601134430

AKatám!
Merre csaviztok a Csajossal?
20150601134430

Msn / skype listát ezektől a mamiktól kaptam:

Kike, Babuli, Timi, Titi, Szly, Marcsi, Dittke, Akata, Magdi

Küld még vki? Mert ha nem akkor küldeném szerteszét az elérhetőségeket.
20150601134430

maverick, itt a cipőről a kép. És ha már ott tartottam, viki itt a mellény is. Együtt van a pólóval, de lehet külön is hordani.

A legviccesebb kép viszont, hogy a cipő belsejében Eliot van. :) Ha jobban megnézitek, ott a kétoldali hasadék, távolabb ülő szemek és a legviccesebb az antenna mert Eliotnak van két hosszú hajtincse születése óta és mindig csak az antennáinak hívtuk őket. Úgyhogy amikor ezt a figurát megláttuk, rögtön tudtuk kit ábrázol. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
muffin

Halihó!

Köszönöm a hiányolást! Naponta 10x leülök a gép elé de fél perc után rohannom is kell tovább, így még rendesen visszaolvasni sincs időm. :roll:
A képeket viszont láttam és nagyon gyönyörűek a babákok! A talis képek is szuperek, olyan jó lett volna ott lenni veletek!!! :) Talán majd legközelebb.

Mi is taknyolunk már 2 hete. Napi 4-5 orrszívózás, Nóri sikít közben, állati jó hallgatni. És úgy hadonászik közben mint akinek 8 karja van! Nekem is legalbb annyi kéne h le tudjam fogni. :?

Vkata - nekünk is az a baj hogy nagyon mélyen van a váladék az orrában és rohadtul nem akar kijönni. Ma reggel is vagy 10 percig szivattam neki és még így is hallom h azóta is szortyog neki. Most a Nasivin Baby-t ajánlották nekünk, ma fogok is venni mert ez már nem állapot!

Szopi: szerencsére ez az egy teljesen rendben van nálunk. Már jó ideje bőven jóllakik 1 cicből is a drágám. Bár még mindig elég sűrűn eszünk, de ezt én is annak tudom be h nem tud egyszerre sokat enni.

Alvás: nappal még mindig max fél órák, éjszaka pedig ma új rekord született: 21:00-6:30-ig. Fejni sem keltem fel. Ennek az lett az eredménye hogy átázott a melltartóbetét, a melltartó, a hálóing és a lepedő. A cicik pedig bazinagy kövek voltak. Annyira fájtak h azt hittem megőrülök. Lefejtem gyorsan 250-et és utána még Nóri jóllakott! :shock: Durva! :lol:

Tea: én soha sem adtam még Nórinak. Nem is akarok amíg elég a tejcsi.

Marcsi - egyik ismerősöm mondta h nem jó a Sudokrémet folyamatosan használni, mert elvékonyítja a baba bőrét. Nem igazán értem hogyan, de azt mondta inkább felváltva használjam a gyógyszertári kencével és akkor nem lehet gond.

Evelin - nagyon-nagyon örülök hogy nincs gond Eliot mozgásával! Szuper hírek!!!!!!!

Bocsi lányok, rengeteg mindent akartam még írni de rohannom kell megint! :evil: Talán majd legközelebb több időm lesz!!!
Vendég

Muffin!
Ez nagyon vagány!!!! Köszi!!!!! Nekem is kell hasonló! Kép
20150601134430

Sziasztok!

Majdnem egy óráig áramszünet volt a panellban pont mikor írni akartam :evil: :evil: :evil:

Jól vagyunk, Adél este egy órával korábban elaludt- mondjuk kifárasztottam- és szépen szundizott a tesóméknak, amíg mi elszöktünk vacsorázni. Ott voltunk ahol az esküvőnk volt, igazából a vendégeik voltunk :) Jó volt, bár számomra erősen beszűkül az étlap...Az édességekből konkrétan semmit sem ehettem. Legalább lenne értelme, de kicsit kiakaszt hogy 5 nap szünet után ma reggel is véres kakit találtam a pelusban :(:(:(

Reggel édes volt a csaj, mert csak 6-kor kelt (10 óra alvás!) és még egy órácskát durmoltunk a nagyágyban ( szopi címén)....

Nem akarom elkiabálni, de kop-kop-kop, talán beszokik a leány az ágyába napközben, most is egy órája húzza már...

Titi, olyan édes vagy, tök aranyosak a képek. És csatlakozom Védához, szerintem is jól nézel ki...Van rajtad itt-ott mit fogni, de semmi gáz. Én sokkal rosszabbul állok, habár nem árultam zsákbamacskát a férjemnek, én mindig ilyen voltam, így vett el...
És neki legyen mondva, csak néha reklamál egy kicsit...:)

Ami, örülök, hogy Áron jófiú lett...Kopogjuk le.

Viki
, Lackó édes nagyon! :)

Sajnálom a réssz éjszakát, Szly.

Pati, utalom, mostmár tényleg. Akkor végre aludtál egy nagyot???

Magdi, kérünk Lizusról képet!

Egyébként azén férjem is oltva van szennyestartó ellen. Avval szórakozik esténként, hogy a rattan szobában lévő szennyestartó mellé hogy dobálja a cuccokat. :)

Kép
andkata

jaj,
Muffin, Eliot tényleg nagyon szuperül néz ki azon a képen!
Van még hely a listán? :):):)

Kép
andkata

A.Kata, sajnálom, ez a fránya kaki. :evil:
Utólag is nagyon sok-sok szép évet kívánok még Nektek! Boldog évfordulot!
bencuri

muffin!
Imadom,tokeletes!!!!mennyi volt?vannak kulonbozo meretek?
nem jartok veletlen meg arra???? :oops: :oops: :oops: :roll:
apanak is tetszik,de azt mta hulye liba vok :? ,ha azt hiszem h egy cipoert felmegy pestre :( Itt is lehet kapni eleget. De nem erti a noi izlesvilagot,h van ami egyszeruen....en meg ilyen vagyok :D
Vendég

Megjöttünk a védőnénitől! Őt is teljesen levette a lábáról Zsolti a vigyorgásával! :lol:

Kata, ne aggódj, utalsz, amikor tudsz!

Bencuri, ok, postázom, de egyébként hol laktok?

Kép
Kép
patr

babócák egytől egyig tündériek! :wink:

Timi!
Drukk a szurihoz!

Marcsi!
milyen csajos lett Emmácska!
:lol: :wink:

Tita!
nagyon jó lett a képösszeállítás, köszönjük! :wink:
fogyókúra: én nem merek nekifogni, dea nasit azért mellőzhetném :? csak sajna nem megy...
meg tornázni is lehetne, de hát kinek van hozzá lelkiereje??? 8)
pedig szülés után alig vártam a 6 hetet, hogy na majd beindul a fitnesslady, ehhez képest kezdem megszokni az úszógumiimat :? :oops:
Drukk nektek is az oltáashoz!

Teó!
sajnálom hogy így alakult az éjjeli szopi, reméljük többet nem fordul elő :wink:

Nálunk asszem most kezdődik a hasfájósság :( :evil:
esténként vagy 3-4 napja olyan sírást lerendez...
tegnap esteétől próbálkozunk az Infacollal, meglátjuk az-e a baj... főleg az este 6 meg 9-es szopinál van sirókapiróka, ma kiderül használ e a csepp.
annyira sajnáloma drágámat ilyenkor, főleg hogy ő amúgy egy annyira nyugis, csendes bébi.
vagylehet a fogzás kezdete??? annyira nyáladzik :roll:

Muffin!
nagyon menő rucik! :wink:

Hene!
tetszett amit írtál: beléoltottak egy kis jóságot is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szly!
nálunk nincs ilyen gond Emcive, mivel alapból csak kis pihéje volt, nem volt mi kihulljon :lol:
én viszont félek, hogy most beindul, anyum is szopi alatt volt hogy úgy ébredt reggel hogy haj van a párnán :?

apropó anyum, nyáron mikor itt volt, rászokott ő is a babanetre, azt mondta ő nyári nagymama, lehet majd jelentkezik ő is a topikba :lol: :lol: :lol: jó, csak viccelt 8)

Viki!
szórakoztam a maci dumáján: kövér vagy Bubukám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

még akartam valakiknek írni , de elfelejtettem :oops: kinek.
nem jegyzeteltem ugyebár :?

Kép
kimma

Viki!
innen tudsz szerezni:
http://www.ideababaruhat.hu/product_inf ... results=21
http://www.ideababaruhat.hu/product_inf ... results=21
en ezeket talaltam,de nezelodj,meg nemtom mekkora kell csak tippeltem
Vendég

Patr, 12 kerületbe a déli pu-nál!
Küldjem privibe a cimet?
bencuri

Kimma, nálunk ugyanez van, hogy három-négy napja úgy ordít este! Nem lehet megnyugtatni sehogy sem! Még a cici sem kell neki! Ez nagy szó!!

Kép
Kép
patr

AKata!
utólag is boldog házassági évfordulőt!!!
:wink:

Kép
kimma

Viki!(Bencuri)
Ne! Találkozzunk a Mamutnál pl. Én sokat járok arra.

Kép
Kép
patr

Patr!

:( sajnálom
és te mit próbáltál?
valószínű a hasikó a ludas??? :roll:

Kép
kimma

ja, még annyit hogy tök jó képek készültek a taliról! :wink:
nagyon csinik vagytok, anyukák!!!
Köszönjük!
legalább itthonról csorogjon a nyálunk :lol: :lol: :lol:

Kép
kimma

na eldugulok, megyek hammolni egyet

Kép
kimma

Kimma! Szerintem igen, a hasa fáj! Mert akkorákat rotyogtat a végén. Csak éppen egy pár óra ordítás előzi meg.
Én most Muffintól loptam :lol: az ötletet. A Mekiben felnyomta Eliot lábát a pocijához, és Eliot szép nagyokat pukizott. Na ez gyakoroljuk most mi is. :lol:

Kép
Kép
patr

Patr, az nekem is jó majd szólj,h mikor?
bencuri

Mav!
Csókollak!
20150601134430

gyerköcök alszanak, én meg itt ülök ahelyett, h ténykednék! lenne mit! :oops:
bencuri

Viki!
Melyiket valasztottad?
Jellmzo! En mindig arra tudok megoldast ami masnak kell,bezzeg a sajat hulye otleteimre nem. Szinte csak az Antarktiszrol nem rendeltem meg :D :D :D
Vendég

Bencuri én is pont ezt csinálom! :)

Kép
andkata

Különben meg köszi!!!

Kép
andkata

Kata, egyébként egy csudát aludtam jól! Állandóan azt lestem, hogy most már mindjárt ébreni fog, négytől meg majd kidurrantak a cicik, de fejni nem mertem, mert nem tudtam, hogy mikor ébred.
Jellemző, mi?

Kép
Kép
patr

Igen Pati, ez már csak ilyen, én általában kelek fejni, de szombatonként kapok magamtól kimenőt :)
Persze ilyenkor felébredek valami zajra, arra hogy Adél megfordul és kb egy órán át nem tudok visszaaludni....

Kép
andkata

Maverick!
Nem választottam még, szétnézek a helyi angolos turikban is. Amúgy a hajós tetszik. :)
20150601134430

Pati, utaltam...

Kép
andkata

Minden elismerésem azoknak, akik kelnek fejni éjszaka! Én tuti nem tudnék, de most engem kétszer is kelt a kisasszony :wink:

Viki! Olyan plédje Rolinak volt. Csak a mienk kicsi 80X110-es, most 110X140-est hozattam tesómmal! Ebbe majd télen jól be lehet bugyolálni.

Kimma! Állítólag ezen nem kell aggódni, hogy hullik a hajunk, csak engem nagyon zavar. Az enyém festett fekete és gondolhatod hogy mutat a sárga szőnyegen! :shock: Ha beletúrok, minden ujjam közé akad vagy 8 szál! Egyébként szedek terhesvitamint, de úgy látom nem számít. Rolival is így volt.

Kép
szly27

nagyon jó!!!!!!!!!! Vázába zokni :lol: Egyébként azt meg hogy csinálta???
Kata, boldog évfordulót!!! Na igen.... nálunk a rattan köré van dobálva. Véres kakkantyú??????? :shock: Képet mindjárt gyártok.
magdolnam

Kép

igaz, ez még a kórházban van, de nekem nagyon tetszik. De mindjárt teszek fel frissebbet :wink:
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?