A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

na, kajáltam egyet meg csináltam egy pár képet :wink: :
Kép Kép Kép

Kép Kép

Kép
kimma

Kimma!
Emcinél azok a szemek!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

kata, hát hogy ne lenne hely a listán. Igazából úgyis Adél a szívszerelme Eliotnak :) vicces volt szombaton amikor mondtad hogy nem tudunk talizni, mert mentek el, letettem a telefont és Eliot elkezdett sírni. Erre mondja Peti hogy neki megsúgta hogy csak az a baja hogy nem láthatja Adélt :)

maverick, mondd meg a férjednek, hogy nem egy cipőért kell feljönnie, hanem kettőért mert ketten vannak. :) mi most egy darabig nem járunk arra, mert a műtétig én már nem merek menni sehova. jövő héten kórház, aztán meg ki tudja. de ha még akkor sincs meg, akkor szólok ha megyünk. amúgy 3550 és van belőle 0-3, 3-6, attól fölfelé nem tudom mert én csak ezt a kettőt néztem.

Azt eddig is tudtuk, hogy jövő hét hétfőn kell lemennünk, de azt nem hogy pontosan melyik nap lesz a műtét úgyhogy:

hivatalosan a műtét időpontja ma egy hét múlva, kedden, október 7. És valószínű hétvégén már jöhetünk is haza. Majd rá egy hétre kell visszamenni varratszedésre. :)

KépKép
muffin

Hatalmas drukk 7-ére Eliotnak!
bencuri

Muffin!
Sztem tuti jól sikerül majd a műtét, mert annyian drukkolunk és imátkozunk értetek! ;)
20150601134430

Sziasztok!

Emmának nagyon csini a fülbevalója!

És nagyon cukik a képek!
Szegedi találkába én is benne lennék, meg én is szívesen ennék mekis kaját.nyam-nyam!

Muffin nagyon édesek Eliot kis cuccai. Az a cipő meg tényleg mintha neki csinálták volna :)
Drukkolok a műtéthez!

Kép
linda24

lépek, összekészülödök, h mire a manók felkelnek, már csak uzsizni és öltözni keljen! és irány a játszó! :D
Szép délutánt mindenkinek
bencuri

Ez édes Evelin, köszönjük szépen! :)
7-én nagyon drukkolunk Eliotnak!

Ez külön Eliotnak küldjük. Mi annyira koncentrálunk, mikor ezekről a halakról van szó....

Kép

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:15-kor.
Vendég

kicsit el voltam tunve, es most is csak futtaban, a delutanok Annanal nem a csendben eljatszok idoszakat jelentik:(

Szoval ortopedian voltunk azert nem jutottam el idaig aztan kicsit maszkaltunk, mert elaludt es ha feljovunk tuti felebred.
A nyakara azt mondta a noci igen enyhen ferde tartas, azzal nem kell semmit sem csinalni, a csipoje kotott toranztani kell es 6 het mulva kontroll, meg a labujjarol irt valamit. Esetleg Katak leforditanatok nekem:III. ujj varus infraduct helyzetu. Nagyon kiall? vagy valami ilyesmi nem? ez javulhat meg?

Es egy kerdes kendosoktol: Hogy oltoztetitek fel a babokat kendo ala? Nekem dilemma mert ugye a kendot nem kotom le, ha felszallok a metrora, bemegyek a boltba stb, vagyis emiatt nem merem igen vastagon feloltoztetni, de mi van ha kin meg kene. szoval hogyoldjatok ezt meg?
koszonom elore is

es bocsi mindenkitol hogy nem reagalok, de tenyleg a kisasszony nyugtalan meg leugrok vele, kendovel hatha pihen, ma eleg rosszul all az alvasi statisztika. Es az ejjel: visszamentunk dedoba! Nemhogy vegigaludna az ejjelt 3 szor kelt :twisted: :evil:
ilyent 3 hetes koraban csinalt utoljara,azt hittem menten osszeesek mikor fel 8kor vegleg elkezdodott a nap.

es a tornarol is irjon valaki valamit, aki tudja mennyit mit lehet!koszonom
baar, sajna elegge ugy erzem a tejci mar nem lesz hosszan akadalya a tornanak:( ma hajnalban mar nem volt az hogy jujj szaladni kell fejni kulonben minden atazik, pedig eddig legalabb ez volt, estere meg kb par csepp van mar csak.
Kicsit frusztral a dolog, de ugy erzem en mindent megteszek, mait tudok. Ez van.

Na tenyelg megyek, mert igen eltort a mecses
Vendég

Liza és Emci: olyanok mint egy porcelán baba!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:15-kor.
Vendég

Bocsi Adél
Vendég

Rolikának jobbulást!
Vendég

8)
Vendég

Anyjuk, nekem ugyanez a bajom a kendővel...Az öltöztetés...még nem találtam rá jó megoldást.

A III ujj kissé befelé és lefelé ferdül azt jelenti. Rendbejön, ne aggódj! Meg ha nem is lesz tökéletes nem tragédia...

Kép
andkata

hali lányok!

evelin! ++++++ nagy drukk a 7-éhez!!!!! kitartást, erőt!!!!

babaképek gyönyörűek. most apa gépéről nyomom a dolgokat, de amint az enyémhez jutok teszem az ilyen volt-ilyen lett képeket és adatokat!

az oltást jol viselte. egy nyöszi volt csak. aztán kb. 1 perc mulva sikitás!!! rájött hogy éhes :D mert pont oltás előtt kelt fel nem sokkal és elfoglalta magát azzal hogy mérték meg nézegették, meg dumáltak neki (dokinő, asszisztens, meg mi).

megdicsérték hogy milyen ügyes és tartja magát. jah és a drnő elájult hogy mennyit eszik egy evésre :D nekem már fel se tűnik. ha kérdik mondom természetesen és aki meg kérdezte hüledezik :D :D :D

oltás után itthon kapott már egy fél kupot, estére kap egy másik felet... a drnő mondta hogy igy csináljuk.

megyek altatni mert nyűgi van... mindjárt jövöik vissza

Kép

Kép
timi1982

nah visszajöttem... habár gyerekestől mert nem akar aludni.
kicsit az ölemben elringatózott de nem igazán aludt. csak sziesztázott... mostmeg dumaláda van

Kép

Kép
timi1982

koszonom Kata a forditast!

kendore lehet rakerdezek a kendos topikban
Vendég

Szívesen Tamara! Olyan is van hogy kendős topic?

Bencének gratula!

Kép
andkata

ja igen, gondolom a tábli folytatódik... tehát Liza 3 hónaposan 5700gr volt a cmt nem tudom :oops:
magdolnam

szly!

a tábliba az adatok és a képek
(a cm tuti csalóka, de hát igy mérték... a kórházban centivel mérik minden hajlatban, a drnő meg mérőládában méri... de szerintem az 59 is több mert a 62-es rucik már nem jók ránk... de mindegy... igy van a könyvben hát ezt iratom a táblába is)

születésekor- azaz 1 hetesen ;) itt meg a suly csalóka mert ennyivel született de kevesebbel jöttünk haza... :D :D :D
másnak nincs ilyen problémája?!?!?! 8) :oops: :shock:
58 cm, 3550 g
Kép

2. hónaposan
59 cm, 5440 g

Kép

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.09 18:16-kor.
Vendég

V.Kata: bocsi, hogy zargattalak ilyen hülyeség miatt csak nagyon furcsáltam a dolgot! (Levinek a doki kinyomkodta a BCG-s oltásából a váladékot.)

Levi nagyon sírt az oltásnál és utánna is többször rázendített. Ráadásul az oltás elött nyomta ki a doki a váladékot a karján és már akkor elkeztett sírni.
Most sem adtam Levinek kúpot, nem lázasodott be, de lehet, hogy holnapra jó taknyos lesz, mert nem gyógyult meg teljesen szerintem.

Véda: te melyik képet nézted? :lol: (Claudia Siffer :shock: 8) :lol: :lol: )

Evelin: Eliot nagyon ügy lesz és minden rendben lesz 7-én! Én mindenképpen imádkozom értetek!!! Küldj létszi számlaszámot, hogy tudja utalni a pénzt!!! :oops: :oops: :oops:
Nagyon ciki, hogy elfelejtettem odaadni mielött hazamentetek! :oops:
Most nem olvasok vissza, Evelin hol vetted a cipőt?

Maverik: Ha arra járok szívesen megveszem nektek a cipőket! Majd elmentem a számodat és ha ott vagyok felhívlak, hogy kell e!
Küld át priviben a számod!

Viki (bencuri): Örülök, hogy végre jelentkeztél!!!
Sajnálom, hogy Bencus még nincs jól teljesen!!! Inkább legyen roszcsont, mint bágydt a betegségtől!!!
Nagyon ügyi Szonja bébi!!!

Ami: tündéri Árom baba!!!

Wera: Örülök, hogy végre te is tudtál jönni! Gratula a jó éjszakai álváshoz!!!

Bocsi akinek nem reagáltam, de már annyit ásítozom, hogy a könnyeimtől nem látok....

Jó éjt! Holnap megyünk masszázsra.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó estét!

Most tudtam csak jönni, fáradt is vagyok!

Ami! Ja, lesz, de nem tudom mikor. Csak a tv-ben láttam az előzetest. Nézhetem annak a libának a hülye csücsöri fejét! :evil: Pedig jó a műsor!

Kata! Eddig is bölcsőben aludt, ja és ringatózott. Remélem nem les gond! Viszont nekem annyira fura! Ez kényelmes? Pláne egészséges Neki? Meg mivel ágyazzak meg neki? Lepedő? Túl vékony a szivacs benne.
Rá kell még jönnöm.
Jaj, szegény Dórika! Most sztem sok a beteg, Viki is náthás!

Véda! :lol: :lol: :lol: Csak fáradt vagy! Vagy tényleg cickóid járnak az eszedben? Aranyos! :lol: :lol:
Mit mondtak a mi lennél, ha játék végén? Elemezték? Vagy majd a végén? Vagy hogy működik ez? Mit mondott a Kati néni?

Patr! Írtam e.mailt! Kérhetném a számlaszámodat? Meg hogy mennyi is a vége? :oops:

Marcsika! Gratulálok a fülbevalóhoz! Nagyon édes!

Bencuri! Mi az a fogzáskönnyítő gél? Szegény nagyon szenved! Egész nap! A nyelve állandóan ott van, meg ami a kezébe kerül, rágja, és olyan hangokat ad ki, mint egy oroszlán! És ha véletlenül nagyobbat harap, akkor olyan keservesen kezd el sírni! Annyira sajnálom!

No megyek aludni én is!
Remélem Viki jobban fog, mint tegnap!

sz.andi

Ennyire mentem el aludni! Eszembe jutott, hogy multkor valaki lemaradt!!! Kiváncsi vagyok rájöttök e ki! Mot rajta van!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tita, westend, next de most rohanok... köszi a drukkokat már előre is!

KépKép
muffin

Andi, mi a Kin Baby gélt használtuk Bencével, de van más milyen is annak nem tudom a nevét, de a patikában bizti tudnak segíteni.
Kamilla, zsálya és b5provitan van benne.

Titi, igazad inkább legyenek elevenek, mint betegek!

Jó éjt mindenkinek!
bencuri

Titanilla ez nagyon szupi lett mennyi babócánk van! Csudaszépek egytől eggyig! :D

Timi kérdezhetek valamit? Csak valami szembeötlött a képeken amiket felraktál. Születésekor Bence 58 cm volt most 2 hónaposan meg 59? Nem nőtt semmit? Mert nálunk Vivi 51cm vel született, most 61cm. Ő 10cm nőtt!

Kép
linda24

Timi ja közbe elolvastam amit írtál, hogy valószínű elvan írva, de szerintem is ez nagyon elvan! Tuti hogy már hosszabb Bencus! :D

Látom már mindenki alszik, hát én is megyek. Jó éjszakát!

Kép
linda24

Sziasztok!

Muffin örülök a jó híreknek!!! Drukk 7.-re!!!! Eliot nagyon cuki és vagány!!!
Wera, Nóri nagyon ügyes!
Szly, jobbulást Rolinak!
Titi arik a képek!
Adél, Dóri, Levi, Anna, Emma, Viki, Lackó, Gergő, Áron, Liza, Emci és Bence gyönyörűek!

Lucának napról napra változik az alvási szokása. Olyan, mintha próbálkozna, hogy melyik a legjobb. :roll:

Jó éjt mindenkinek![/quote]

Kép
sziszka82

Anyjuk, én ha kendőzünk és itthonról indulunk, akkor szobai cucc, lábára az én túrazoknim, fejére sapka. Ha autóból, akkor amiben van, és izzadunk... Ill. nyilván nem téli overall, mert az autóban is van fűtés.

potyka

Jó reggelt mindenkinek!

Muffin:örülök a jó hírnek,és megy a drukk a műtéthez!! :wink:

Titi:a nyári babás képek nagyon jók,ügyes vagy-el is mentettem magamnak :D

Babócik nagyon édesek egytől-egyig.
a taliképek is nagyon jók
:wink:

Mi továbbra is,vagyis én már nem annyira,de Domikámnak nem akar javulni a náthája,sőt :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt Törptársak!

Timi!

NyusziFiú nagyon édes!!!! Mekkorát nőtt már!

Titi!
Levi hogy aludt?
Gyógypuszi a kezecskéjére!

Eliot (a cuki kis mellénykéjében) helyet cserélt Dorcsival ;)

Anyjuk!
Kérdezted a tornát. Nagyon izzadósat azt mondják nem jó csinálni,mert változik a tej íze.
Baba-mama jóga, sok séta sztem ez lehet a megoldás.

Kike Anyó!

Merre jársz? Fűtés? Gyerkőcök?

Fogzáshoz homeopátia

http://home.tvnet.hu/~a3807/valasz.htm

Andi!

A gél amit kérdeztél: Dentinox gél
20150601134430

Szinte mindennapos hogy bukik,pedig régebben nem szokott,és most nem is eszik annyit mint azelőtt-szegényem tegnap meg félrenyelt szopi közben,de annyira hogy hiába ütögettem a hátát visszahányta a hamit.legalább is egy részét. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Viki: :D -pont most írtam,de köszi a hiányolást :wink:

Fűtés még jó,tart Apa műve :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vasárnap lesz a szülinapom
De nem hisze hogy megünnepeljük,nem szoktuk,én már nagy vagyok.Inkább csak a gyerekekét tartjuk meg.

Kép
Kép
Kép
kike

Elkerültük egymást Kikém! :wink:

Gyógysimi a professzornak!!
20150601134430

Kike!
Majd mi megünneplünk! Kép
20150601134430

Viki:köszike :wink: :D

Kép
Kép
Kép
kike

JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt!
Legalábbis olyan jót, mint nekem!
Zsolti 9-től 1/2 6-ig a SAJÁT ágyában aludt!

Tudom, tudom van akinek ez már megszokott, na de nekünk!!!

És még ráadásnak ma megkaptam a Gyást is!

Kép
Kép
patr

Kata, Titi, megkaptam, köszönöm!

Kata, a tesódéknak tetszettek a rucik?

Roni, írj légyszi egy email címet, ahova küldhetem a képeket!

Andi, írtam!

Kép
Kép
patr

Pati! Írtam! :D

Vikik!!! Köszi, a segítségeteket! Veszek! Nagyon jól hangzik! Remélem jobb lesz, mert éjszaka is csak vergődött, bár joban aludt mint eddig. Remélem tetszik neki az új helye!

sz.andi

Rossmanban a 4 és 6 hótól adható HIPP bébikaja akciós 289 Ft helyett "csak" 199 Ft. Hátha érdekel vkit. ;)
20150601134430

Patr! Nekem is jó éjjelem volt! :D 7kor evett utána alvás és 5után keltünk :lol:
magdolnam

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:26-kor.
20150601134430

Jaj! :oops:

Én teljesen azt hittem, már írtam ma Nektek! Kezdek begolyózni! :?

Szóval!

JÓ REGGELT!

Az éjszakánk jobb volt, mint eddig,...de már írtam! Vagy nem? De akkor hol a hsz-om? Na kész vagyok! Pedig tuti írtam!!!!

sz.andi

Frankó! Laptető! Hagy lássa rögtön mindenki, hogy lala vagyok! :lol:

sz.andi

Na megint átnéztem! Nincs meg! A francba! Délután mennem kell a postára, sztem felkeresek egy orvost! :shock: :shock:

Tehát!
Ma kicsit jobban aludtunk, remélem így is marad. Felkelt ugyan, evett és utána még szenvedett szegénykém, de ha nem nyúlok hozzá, akkor előbb-utóbb elalszik magától! Nem sír, csak vergődik. De legalább elalszik. Na ma éjszaka is meg fogom próbálni!!

Viki! Meg is nézem azt a bébikaját! Köszi az infót!

Hú, felébredt Viki, megyek!

sz.andi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 13:26-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?