Böcsülettel vgigolvastam a 3 napos termest, majd kifolyik a szemem.
NA, akkor sorban, bar bocsi, ha valaki kimarad
Elli,
bebiszitteres javaslatod szupi, komolyan elgondolkodtam rajta. Kezdetnek el is vittem ZSombit egy kis jatszohazba, ahol ugyan most vele maradtam, de talan azt is megszokja, es egyszer-egyszer ott lehet hagyni, ill. az ottani gyerekfelugyelo lany vallal bebiszitterkedest, es talan igy egymashoz szoknak.

Es irnal kicsit bovebben arrol, milyen jatekok es mennyiert voltak abban a hipi-szupi jatekboltban? Koszi szepen! Fogyokuradhoz erot es kitartast kivanok!
Momo,
szivesen meghallgatunk, azert vagyunk!
De duhongesed okan sajna nem tudok segiteni, talan a neten valami jogsegelyszolgalat nem tudna tanacsot adni? Evi
Boldog szulinapot elore!
Es jobbulast es lazmentesseget Petranak.
Heppi,
Csak nem Te is? Koveted Momo peldajat? Mikor tesztelsz?
Mariann,
uj fogacskahoz gartula! Hu, a belga pralinet en sem birnam megallni...
Reka,
depimentes vagy mar? Egy kis vidito a depi eltuntetesehez:

Zulu,
mail ment.
Klár,
en is pliz receptet!
Baratosnednak kitartast, az epekoveinek meg nem.
Nadine,
Zsankanak jobbulast!
Urszila,
en passzolok.
Elarulod, hogy ki van a kepen? Norka,
gratula a maszkalos JAzihoz!
Kangi,
az a HÁPA edi lehet. NAlunk kizarolag a Jajajajajj megy, az allando orrporszivozas alatt produkalja igy magat a pasi a 100-as decibellel torteno uvoltes mellett.
vayg inkabb
Maci_2
ez a cukor dolog tovabbra sem jo hir.
Itt a Babaneten van egy cukros topic, asszem terhesseg es cukorbetegseg a cime, oda irogat dr. Csakany Gyorgy. Tole tudsz tanacsot kerni! Parod miatt irigy-irigy. Na jo, nem panaszkodhatom, az enyim is szuper, csakhat nala idonkent bekattan a menni-menni. Zsombit idonkent ra szoktam bizni, de az eredmeny az majdnem mindig ugyanaz. Masfel oras visitas utan riadoztat engem, majd elterul az agyban, mert O kimerult. Ezek utan mit szoljak en?
Sofka,
jo kis napod lesz holnap!
Franyo,
gratula az ugyes Ankahoz! Nemsokara rohanhatsz utana teljes gozzel!

Kistesoprojekt indul?
Zsuzsi,
merre vagy? Ugye, mar nem vagy depis?
Remelem, nem maradt ki senki, ha igen, akkor bocsi.
Nalunk megvan a nyugosseg oka, jon a 3. foga Zsombinak. (Igy 1. evesen nem kapkodjuk el a dolgot, bar a protkot mar lemondtuk
) Ezt megunneplendo ma negyszer tojta ossze magat, ilyen se volt meg. Nonstop rotyi...
Kicsit jobb a kedvem is, bar holnap jon a gyogytornasz, igy ordiba delutannak nezunk elebe.
Pussz,
Gombóc

nagyon nagy gratula!!!!!!!
Annyira örülök, hogy ilyen jól fogadtátok a biztos kétcsíkos hírt! Minden elismerésem a tiétek, hogy annak ellenére bevállaljátok és örültök neki, hogy múlt héten még vegyesek voltak az érzelmeid ezügyben!

. Turelmetlen dog vagyok, de ez az, amit mar en is ANNYIRA varok... de nalunk meg csak hooo:-hooo: van, meg neha egy-egy varatlan szotag...
HESS!!! Hatha kipiheni!

Ejfeltol fel 6-ig, kis eleteben 5. alkalommal...
. En teljesen elegedett lennek, ha mondjuk ejfel es reggel 8-9 kozott max 2-3-szor kelne...
De a mandarinle es az anyatejes banan is bejott neki. Igazabol most orulok, hogy fejek, tok jo, hogy van friss tejci kutyulni, mert a fagyitejnek eszelos egy bukeja van... (bar azt is megeszi).
a rugijain latom, hogy eleg hanyag haziasszony vagyok