A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kata: 5 cipő nem, de 2 papucs mindenképp :wink:
Kispocok is pörög ezerrel :) érdekes, mintha fentebb húzódott volna... vagy csak növekedik? :D

Csöre
csöre74

Ja, Katuska, nem aggódtam, csak meglepődtem :wink: de jó tudni, hogy nem vagyok egyedül :wink:
Kalácska hm.... most nyomtam be egy brióst... :oops:

Csöre
csöre74

Halihó
Most jut eszembe, hogy én sem az illetékes kórházban szülök! Annát sem ott szültem, de azt hiszem akkor még pár nap híjján nem volt ez érdekes..
Szóval nekünk a Délpesti lenne az illetékes (úgy tudom) ,helyette a Sote II-n szülök.. A kiskönyvben annyi van, hogy ki az orvosom, és hol szülök. De ezt Annánál is beleírták.

előtej:
semmit sem jelent. 2 éve már a 21-22. héten folyt, ehhez képest alig volt tejem, kínszenvedés volt, hogy legalább 6 hónapig szoptatni tudjak..

Szendvics Apának:
Hát nekünk sem kellett.. :) Beért a kórházba, és negyed óra múlva megszületett a lányunk.. :) Repesztéstől számítva másfél óra alatt megszültem a csajszit :) Remélem most azért ennél nem lesz gyorsabb az öccse...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok, létezik, hogy már jön vissza a hányingeres időszak??? :shock: :shock: :shock: Pedig nem nyomhat még annyira! Tegnap este sem volt valami fényes, most is kicsit kavarog a poci...Azért remélem, hogy csak átmeneti, 12-13 hetet még így kihúzni... :oops:

Csöre: nekem is fentebb van és persze a babócák is nőnek! Tudom, hogy becsült adat a súly, de ha a múlt hétfőn mértek 867g-ot, vasárnap meg 940-et, azért az elég szignifikáns :D

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes: egyáltalán nem biztos, de azért gyakori, hogy a második még az elsőnél is gyorsabb... a harmadikak?

Elszállt a dolgozós hálóm :evil: valszeg a félig kész, el nem mentett doksik is (mentegetek én, de nem másodpercenként :evil: ) dolgozhatok újra :(

Csöre
csöre74

Hello
Na elotejem nekem is van, es sajna azt hallottam, hogy nem jelent semmit, pedig mar remenykedtem, hogy igen.
Babazene: igen klasszikus zene, lehet internetrol is letolteni, es a lenyege, hogy a legegyszerubb legyen, tehat nem instrumentalis zene, mert allitolag azt a baba ugy sem erti, vayg nem hallja, sima zongora stb. En is veszem eszre, hogy a klasszikus lassu tetszik attilanak, pld vivaldi tavasz nem igazan jon be neki, pedig nekem igen, es ha valami nem jon be elkezd mocorogni, foleg a agresszivebb zeneknel tortenik ez.
voltam teli ruhat nezni a nagy hasarma, hat tisztara kiakadtam, szar sem volt, ami meg volt nagyon csunya volt. Szoval vegul is vettem egy benetonos kardigant, majd letorott a kezem mikor ki kellett fizetnem rohadt draga volt, de muszaj volt mert nem jo ram semmi teli cucc. Meg jo hogy a nadragaimat megvettem learazaskor mert most hihetetlen milyen dragak azok is itt.
Na hat korhaz ugyben en pont azert megyek maganba hogy legyen sajat szobam, rohadtul nem birtam a veteleskor szobatarsamat (nem volt rossz ember sot, csak nem hianyzott nekem oda senki a ferjemen kivul), meg hogy napi 30 ember latogatta (mikozben en agytalban probaltam kakilni es pisilni, mert nem kellhettem fel...jaj ne is beszeljunk rola...). Es itt raadasul engedik, hogy egy kisero veled aludjon a szobaba, nalam a ferjem volt, nala meg a 70 eves anyukaja, aki azon kivul, hogy rohadt budos volt, ugy horkolt, hogy csak na. Szoval en angyon gyorsan felepultem, de azert, ohgy minnel hamarabb el tudjak tunni mar a korhazbol. Szoval Hanna velemenyet nem osztom. Bocsi. En azert epultem fel, vagyis csinaltam ugy mint aki rohadt jol van, hogy meg masnap ki engedjenek a korhazbol, nem azert mert a tarsasag felvitte a kedvemet. Na arrol ne is beszeljunk, hogy sajna itt a vajudo no ugyanazzal van egyszobaba mint akinek mar megvan a baba, vagy aki vetelt, es azt sem szeretnem atelni.
Szoval ha isten is ugy akarja es minden jol sikerul, es idoben eljutok a korhazba, akkor a maganba szulok, ha nincs ra ido akkor marad a rendes, de csak vegszukseg eseten. Amugy ah nem szulnek semmi bajom nem lenne a szobatarsakkal, de most ebbe szituba igen.
Na jo ezt a korhaz temat kimeritettem eleg jol. Tul jol is :lol: Amugy a 30 ember nem vicc, sajna a spanyolok tulzasokba esnek ebbe a temaba, es igen napi 20-40 ember jon latogatoba (meg a 10.-ik szomszed is, arrol ne is beszlve, hogy nagy csaladok vannak)
Remelem a betegeskedok mar mind gyogyuloba vannak. vicky vigyazz a szemedre

Kép
brestovsky

Kata: nőnek, persze :) csak elcsodálkoztam, hogy centiket ment fentebb :) lassan igazán rázendíthetne a forgolódásra is :wink:
Hányinger :shock: nekem nem volt egyikkel sem harmadik harmados hányingerem, van ilyen? Nem lehet, hogy olyat ettél, ami nem esett jól? Nem hinném, hogy Martin miatt lenne... ha a gyomrodat nyomja, akkor max nem fér bele annyi kaja, meg a sav jön jobban vissza, de hányinger.... :roll:

Csöre
csöre74

Csöre! nekem is fentebb jött a baba, egésza bordáim közt érzem időnként rugdosni. Most már rohamtempóban híznak:)

Rita! igen valójában nem is a szobatársakkal vana abaj mert azok pont ugyanolyan helyzetben vannak, mint én, hanem a tapintatlan látogatókkal akik jönnek csőstül és ott ácsorognak egész nap miközben Te próbálsz lábra állni, rendbe szedni magad, szoptatni....ami sokkal könnyebb úgy ha kidobod a fél felsőtested amíg nincs rutinod...de ha ott áll 5 idegen férfi....
Amúgy pont eszembe jutottál mert sógoromék most jöttek haza Malagáról ahol nászúton voltak. Képzeld olyan apartmant kaptak ahol emeletes ágyon kellett aludni...jó kis nászút lehetett:)

Ajaj Mágnes akkor jobb ha az utolsó időkben a korház körül köröztök egyfolytában. Nekem a védőnő azt mondta, hogy a második gyorsabban jön sokkal, éppen ezért fájdalmasabb is....én meg pont az ellenkezőjét hallottam, hogy gyors és kevésbé fájdalmas. NA majd utána kiderül.

Kééész a kalács scak kicsit szétrepedt mert meleg sütőbe tettem be és túl gyorsan kelt meg. De majd nem nézegetjük, hanem esszük.
katuska79

Rita: hát igen, ez azért teljesen más szitu. Az ÁEK-ben a szobába sem mehet be a látogató, csak a folyosóra, és tudtommal teljesen külön van (nem csak az ÁEK-ben, hanem az itthoni kórházak túlnyomó többségében) a kismamis osztály :)
Téli ruci: két kardigánom beér :) hurrá :) igaz, nem azok a marha csinik, de most különösebben nem érdekel, zömmel itthon vagyok, a macska meg nem szokott kritizálni :lol: ha meg be kell mennem a dolgozóba... hát a jobbikat veszem fel :lol: de a farmert, amit a sógornőmtől kaptam, sajnos kinőttem... hát, nagy a hátsóm, ez van :D a többi gatyi meg vékony, úgyhogy sajnos lesz még egy köröm, azt hiszem... de igyekszem kihúzni ezekkel
Kispocok minden zenére beindul :) akkor most szereti, vagy sem? mondjuk ma hagyom "pihenni" jelenleg is csend van :)

Csöre
csöre74

Katuska: ugyan, nem lehet előre megjósolni, hogy fájdalmasabb-e a második :) nekem nem volt fájdalmasabb,.... de sokkal gyorsabb :D pedig Zaza nem volt pici baba :)
Az gáz, hogy nálatok a látogatók bemehetnek a kórterembe :( azt biztosan nagyon nem szeretném
A bordáimat még nem érte el Kispocok, azaz abban a magasságban van, de a feje, így azt nem nyomkodja :)

Csöre
csöre74

Katuska: hu most nezem, hog ugyan annyi hetesek es naposak vagyunk majdnem. Na kivancsi vagyok kinek jon a baba elobb :lol:
Szgeny sogorodekat azert sajnalom, mert ha most jottek haza, akkor sajna nagyon szar idot is fogtak ki, az emeletes agyon kivul (ami nem kutya), egyfolytaba esik az eso mar egy hete, szoval oszinte reszvetem nekik. A korhazi dolgoban teljesen egyetertek. A kalacs meg nem baj, az en csigaim sem lettek nagyon csigak, de finomnak finomak voltak, es az a lenyeg nem?

Kép
brestovsky

Katuska:
Na ezért áldom a Sotét, hogy nem jöhet látogató be... Mondjuk az nem tetszik, hogy egy folyosó rész van kívül, ahová jönnek látogatni, a babát ugye nem tolod ki, hanem az üvegfalhoz parkolod, de a folyosón van össz. 3 pad, és annyi....Én 2-3 percnél tovább nem tudtam kint lenni, mert nem lehetett leülni..

Ennél is gyorsabban egy gyerek???? Így is magas hüvelyfal repedésem volt, úgy kirobbant Anna. ondjuk a klinika nincs messze, kocsival fél óra.. Ha nincs dugó és nem csúszós az út.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre: a harmadik harmados olyan esetleges, de szerintem inkább később, ha van is. Nem tudom, mi olyat ehettem volna, leginkább semmit, mert nem is kívántam semmit. :roll:
Bízom én is, hogy átmeneti, nem is olyan vészes, csak zavar.
Látod, milyen jó fej macskáid vannak, hogy nem kritizálnak? Mondjuk az enyéim sem :lol: :lol:

Katuska: kalács! Látod, azt most megenném! :oops: Nem baj, ha megreped, attól még bizti nagyon fini! Emeletes ágyas nászút??? Az nem semmi...! :shock: Én is érzem a babát a bordáimnál, de hogy melyik részét, az rejtély :wink: Ott nagy valószínűséggel a kis keze kalimpálhat jobb oldalon, mert a tappancsok egyértelműen balosak :lol:

Rita: de durva lehetett a bentalvós néni...na, asszem ez nem hiányzik egyik kismaminak sem! Elég temperamentumos népek ezek a spanyolok, 30 látogató?? Jézus :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

NA az azért durva lenne ha valaki ott horkolna idegen is bent a szobában....hogy a pi...ba tudnak ennyire tapintatlanok lenni? Én mindenkinek megmondtam, hogy a korházba a páromon kívül senkit nem akarok látni, azt a 72 órát bírják ki míg hazaérünk. Amúgy is illetlenség az első két hétben látogatóba menni újszülötthöz! Persze nagyszülők az más tészta...de a barátok és a többi rokon bőven ráér, addig kapnak fényképet róla.

Csöre! akkor neked nem rugdossa hanem fejelgeti a bordádat:)

Rita! igen nagyon szar időt fogtak ki, de amúgy szép volt minden. Az emeletes ágyon én jót nevettem...legalább eldönthették "ki van felül"
katuska79

Hát, Mágnes, én komolyan elgondolkodtam azon, ha csúszik az út, beköltözöm a kórházba, de legalábbis öcsémékhez az utolsó pár hétben... Zazával: hajnal 1/2 4: 1 perces fájások (így kezdődött!!!), 1/2 5: a kórházban (meg kellett várni a szüleimet, hogy odaérjenek Mesihez), kevesebb, mint egy óra múlva kezünkben a gyerek... miközben semmit nem kaptam (burokrepesztés, mert az valahogy nem akart repedni, pedig a gyerek nagyon akarta volna, de nem volt oxitocin sem és társai), és alig kellett gátmetszeni (egy egész csöpp sebike volt)
Kata: étvágyam, az nekem sincs az utóbbi két napban :( pedig hétvégén még volt :(
Ezek tényleg jó fej macsekok, bár a nadrágom szárát keverik a törölközővel... ez most kritika, vagy dicséret? :D
Katuska: asszem, én nem tudom megúszni a látogatókat (de kizárólag szülők, tesó), de ha a gyereket nem láthatják, és csak a folyosón van hely, talán nem maradnak sokáig :wink: hoznak egy kis madártejet :) az a hobbijuk :)
Még nem érzem, hogy fejelgetne, de valamit alakít ottantájt is :) Inkább alul aktív, de nagyon :)

Csöre
csöre74

a madártej jöhet nekem is. akár a folyosóra is:)

remélem nekem gyors lesz...nálam 3 napig tartott az első 8 perces fájásoktól a végéig. Ennél gondolom most gyorsabb lesz. MOndjuk egy nap alatt lezongorázni mindent de jó volna.
katuska79

Sziasztok kismamik!

Ha nem gond, néha írogatnék nektek, vagy ha esetleg kérdésem lenne! Ok?
Szoktalak olvasgatni benneteket.
Legutóbb azt olvasgattam, amit a babakocsikról írtatok, még nem vettem és nem egyszerű, hogy milyen is legyen. Mi a véleményetek a Baby point V3-ról és az I'coo-ról? Még néztem a Pierre gardint ps 692 is, de valaki azt írta, hogy ezek nem olyan jók... Nekem igazából olyan kellene, ami rossz utakon is jó. Van ötlete valakinek?Köszi előre is:)
Mindenkinek jó babavárást!

Kép
baby.81

Szia Baby!
Én nem emlékszem rá, hogy bármelyik márkára azt mondtuk volna, hogy nem jó :roll:
Ha nehéz terepre kell, akkor stabil vázú, nagy kerekű babakocsit keress, és ebben az esetben a márkanév a világon semmit nem mond, mert az I'coo-nak is van nagy- és kiskerekű babakocsija is. A baby point v3-as ezzel kiesik... illetve a Pierre Cardin ps 692 is... nem azért, mert nem jó kocsik, hanem azért, mert nem valók terepre.
Majd előkotrom, hogy én milyet fogok örökölni, na az igazi terepjáró, de nagyon sok jó nagykerekű kocsi van mindenféle árban.
Hát ennyi, nyugodtan írogassál :) szívesen látunk :)

Csöre
csöre74

Na nekünk ilyen lesz, vagy valami ilyesmi, brutál nagy, de itthonra jó lesz :)
http://www.pegperego.com/page.php?sid=8 ... 00177&cl=N

Csöre
csöre74

Sziasztok Kismamik!
Nem tudtam hétvégén net elött lenni,most meg sajna nincs időm visszaolvasni.Remélem mindenki jól van?!!!
Én nem emlékszek már annyira rá,ilyenkor természetes a derékfájás,másnak is fáj,nem korai még?

Kép
andi0716

Sziasztok!

Tegnap kint voltam anyuéknál, ma is nem rég értem haza, meglepő módon tegnap és ma is pörög ezerrel Kristóf. :) Annyira jó, úgy örülök neki, nekem tényleg olyan ritka, hogy ilyen kis aktív. :) Bár lehet, azért van most ennyire beindulva, mert időm sem volt huzamosabb ideig gépezni. ;)

kata8110: az elején, én is csak 1-2 cseppecske előtejet vettem észre, vagy már csak akkor, mikor rászáradt a kellbimbómra, és amolyan hártyát képezett. Aztán jött a több cseppecske, majd a még több cseppecske. Szóval tuti, hogy ez nálad is az előtej. :)
És remélem, hogy a hányinger, csak múló dolog, engem szerencsére eddig totál megkímélt ettől a sors. :)

Remélem nálunk sem lesz szükség Apácskának piknikeskosárra. :D

csöre74: gratula a 100. naphoz. :)
Vendég

Andi: másnak is fáj :( nekem is, de tuti nem a babától... csak már rettegek a házidokihoz menni :( a baba meg tartozékai miatt egy kicsit még korai, de bizony előfordul :( mi lesz itt a végén?!
Picuranyu: na látod, hogy pörög Kristóf :wink:
köszi a gratulát :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Egész nap pakoltam. :oops: Mármint babaruhákat.

Viszont van egy kis ruci, most vettem észre, hogy kettő kertész is van. 700 pénz, ha kell valakinek.

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Illetve a csomagot, amit vettem, volt benne csajos bady. Azt is tovább adnám.

Kép
hanna30

Hanna: mennyi rucit szereztél be, hogy ennyit pakoltál? :lol: azért vigyázz magadra :wink:
Na megyek én is pakolni... nem babaruhát :( a konyhát... Apus ma megint későn ér haza :cry:

Csöre
csöre74

Csöre! Na, jó, nem csak azt pakoltam.....
A porosodó, szinte soha nem használt tv állványt tettem fel a vaterára, meg ilyenek. :wink:

Kép
hanna30

hanna30: cuki a naci, én már nem merek ruhákat venni, lassan össze kéne írnom mi hiányzik, csak én is várok még 3 csomagot.

Viszont az overál megérkezett:
Kép
Ciki, de csak most vettem észre, hogy nem talpas. :( Szerintetek vegyek akkor neki kis cipőcskét, vagy mit csináljak, hogy ne fázzon a lábacskája majd? Gondolom a rugi lábrésze kevés lenne neki.
Vendég

Sziasztok!

Át olvastam a mai termést csak már nem tudom mit akartam írni.
:oops:
A szülésnél remélem apának nem kell egy heti hidegélelem,mert nagyon bízom benne hogy gyorsak leszünk!A másodikról már én is hallottam mindent de majd meglátjuk hogyan alakul.

Andi0716: szerintem is előfordul a derékfájás,nekem főleg este szokott mikor már egy kicsit elfáradok,de lesz nagyobb is ez a pocak! :D

picuranyu nagyon jó hogy ennyit mocorog Kristóf,én is élvezem kivéve este mikor már pihennék de ő nem hagy!! :D

Kép

Kép
poszani

Picuranyu aranyos az overál,mi is ilyen helyzetben vagyunk mert a barátnőm nem találta meg a lábrészt!! :?

Kép

Kép
poszani

Andi! a megváltozott testhelyzet is okoz hát és derékfájást...ez van...ezt kell szeretni:)

De édi az az overall! venni kell hozzá bélelt kocsicipőt és kész.

Hanna! én is azt csináltam. Régi porosodó cuccokat töltögettem a vaterára:)

Baby81 nézd itt nagyon jó akciók vannak, én a gracot néztem ki mert nagyon szeretem ezt a fajta kocsit. Most is ez van és szuper...csak már régi...
ÉN a graco aeroplust néztem ki most 26 ezerért, de alatta a graco quatro tour igazi terepjárgány és az is fél áron van!

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... th=115_117
katuska79

Picuranyu! Szuper! :)

Katuska! :)
Akkor neked is jó napod volt. :)

Kép
hanna30

Picuranyu: szerintem is kell kiscipő, valami kis bélelt kocsicipő... kis puha
Katuska: a régi nekünk is graco volt, és bevált, sajnos a két nagy lestrapálta (úgy, hogy együtt használták... pedig egyszemélyes kocsi :roll: )
Vaterázók: :D
Én kinyúltam :( végigültem a napot... a teljes altáji berendezkedésem lázad :( holnap fekszem, úgy dolgozom
Jó éjt, bekészítem a gyerkőcöket holnapra, meg lassan készítem a vacsit... Apus most telefonált, hogy indult... 1 óra mire hazaér :(

Csöre
csöre74

Picuranyu: tündér az overál! Igen, gondolom így kell hozzá kis cipőcske, meg ne fázon Kristóf baba lábikója! :wink:
És hol a pocakfotó??? :wink: :lol:
Akkor ez előtej lesz nekem is :) Hányinger múlóban, lehet, a savtól jött :oops:

Hanna: de jó dolgod volt ma, édi-bédi babarucik :D A kertésznaci tündéri....Asszem csalódnál, ha nem jelentkeznék :oops: :oops: Méretben mekkora? Egyébként ruhákkal én is úgy vagyok, hogy rengeteg van, de csorog a nyálam mindre :oops: Épp tegnap licitáltam egy vadiúj MArks&Spencer kardigánra, olyan édi!
Meg versenyben vagyok egy téli,meleg hálózskra :wink:

Csöre: ezek szerint nem vagyok egyedül az altáji fájdalommal, ettől a hülye üléstől... :( Nekem akkor fáj,amikor leülök, utána múlik....De már csak 13 nap munka!!! :D

Az uram hív vacsizni... :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! :lol: :lol: :lol:

A felsővel együtt van. 56-os. :wink:
Gratula a vásárláshoz.
A bútorok hogy állnak?

Kép
hanna30

Most szereztem :)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1222798442.3039.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna: nem nevetünk :lol: Az uramnak is tetszik, úgyhogy szívesen átvesszük, ha Nektek tényleg nem kell. Írj pü-t, hogy hova utaljak,vagy hogy legyen? Vagy megvárjuk a következő talit? :wink: Nekem akkor is jó, annyira nem akut, meg postán is jó.
Bútorok...Khmmm kész a pelenkázó komód nagyjából, ennyi... De még mindig kupi van...Most hétvégén nem tudom mi lesz, megint alig lesz időnk. De Apukám odaadja az elektromos csavarhúzót, akkor Apának legalább nem lesz hólyagos a keze :lol:

Mágnes: gratula a szerzeményekhez, tündériek!

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes! Nagyon szuper rucik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata! Ok. Akkor levettem a Vateráról.
A következő talin majd megkapod. :wink:

Tényleg, MIKOR LESZ TALI?????????

Kép
hanna30

Kata! Igen, az uram is azt javasolja. Azzal gyorsabban fog haladni. :wink:
MAjd ha meglesz, kérünk képet!!!!!

Kép
hanna30

Hanna: OK, persze, teszek majd képet...azért nem tettem még, mert nagyon nincs miről :oops: :oops: :oops:

Tényleg!!! Mikor tali???

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Ok. :wink:

Tali! Kinek mikor jó és hol?

Kép
hanna30

Kiélvezve, hogy október 20-tól nem dolgozom, nekem hétköznap is jó lesz,valahol belváros? Igyekszem alkalmazkodni!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Én is itthon vagyok. :)
Nekem is jó hétköznap is.

Kép
hanna30

sziasztok,

sajna nem javult a helyzet :( sőt :cry: Párom eltiltott a nettől :? Holnap újra doki, remélem mond valami biztatót...

Kata, ha tudod próbáld meg lécci a bimbomarketes rendelést, szólj, ha sikerült, és utalom a zsét. Ha nem megy, akkor hagyjuk egyelőre...

Tali: én is!!! :lol: Helyszínre csak annyi, hogy lehessen parkolni a környéken (belvárosi parkolás a rémálmom).

Na lépek, mert mindjárt lebukom :oops:

puszik

Kép
vickybabe

Hanna: jóvannaaaaaaa :lol: Komolyan, olyan lassú ez a visszaszámlálás... :oops: Tudod, nem a helyzetedre irigykedem, csak már olyan jóóóóó lenne nekem is itthon :oops: :oops: :oops:

Vickybabe: meg ne lássunk, amíg rendben nem lesz a szemed! :wink: Mondd meg uradnak, hogy adjon hírt rólad, de te kíméld magad! Persze, holnap megpróbálom a bimbomarketet, a Tiéd alapján összedobom rendelést holnap és feladom Biga.csigáéval együtt!

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe! Jobbulást neked!!!!!!!!!!
Tényleg vigyázz magadra! Tényleg pihentesd a szemedet!

Hol vannak az eltünt kismamik???

Vicky! Meggyógyultatok?

Moffli?

Kép
hanna30

Kata! Értem én.
Remélem is, hogy az én itthon létemre senki nem irigykedik.

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Kép
hanna30

Jó reggelt! :)

Tali: én november végéig dolgozom, de megpróbálok alkalmazkodni :wink: ha hétköznap van, annyival jobb, hogy össze tudom szervezni a beutazást más programokkal.

Viki: gyógyulj meg, tényleg nem szerencsés a számítógép, inkább üzenj a pároddal, hogy hogy vagy, nagyon várjuk a híreket

Mágnes: nagyon édesek a rucik :) pasis :)

Kata: az elektromos csavarbehajtó kincset ér :wink:
Ülés: nekem akkor fáj mindenem ott lent, ha végigülöm a napot... mint tegnap :( estére azt sem tudom, mit csináljak :(
13 nap munka: szuper :)

Nátha: megint durvul :( annyira unom :( pedig tényleg pihenek, literszámra iszom a mézes teát (a kisbolt meg nem győzi pótolni a hársméz készletét, mert állandóan felvásárlom), antibacit is szedek... most így akkor marha jó lesz a holnapi vérképem :( de nem akarom tovább halasztani

Hanna: olvastam a blogodban a mézes cikket, és elgondolkodtam, hogy vajon itthon melyik méz lehet a tutifrankó :roll: na majd rákeresek... aztán betudósítok :)

Csöre
csöre74

Csöre! Jobbulást!!!!!!
Nekem most az öcsém szerez mézet vidéken méhésztől.
Azt hiszem, az még igazi méz.
A Lehel téren a piacon van méhész (azt hiszem).
Illetve én Lacának most csipkebogyó teát adtam.
Csak a bogyó forrrázva és méz bele.

Kép
hanna30

Csöre! Jobbulást!!!!!!
Nekem most az öcsém szerez mézet vidéken méhésztől.
Azt hiszem, az még igazi méz.
A Lehel téren a piacon van méhész (azt hiszem).
Illetve én Lacának most csipkebogyó teát adtam.
Csak a bogyó forrrázva és méz bele.

Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?