Benó!!!!!!!!!!!!! Mostantól nem panaszkodhatsz, élvezd a hányás minden pillanatát! Lehetőleg ne zabálj mindent fel egynap! Nem kell Gergőnáél nagyobb babát szülnőd! max többet!
Ez annyira kegyetlen dolog! Máshol milliók folynak el,aki meg gyereket akar, az fizessen. Pedig az állam is szeretné, ha nagyobb lenne a népszaporulat, na de ilyen áron? Akkor miért nem támogatják a babára vágyó párokat???!!!!
De ez akkor is szörnyű!!! Én nem tudom,nálunk hogyan van, de az biztos, hogy én nem költök erre egy vagyont. Nincs is mit költeni. Viszont az én helyzetem más. Nekem van három fiam. Én tényleg csak a F.-nak akarok szülni. Talán ezért is nem görcsölök annyira a témán.
Igen, már mehettem volna pénteken is, de akkor munka van! Remélem kellemesen fogok csalódni benne és csinál velem valamit, mert ez így azért kicsit durva. Ha nem csinál semmit, elmegyek a tegnap mutatott dokibácsihoz, kerül amibe kerül! Kíváncsi vagyok, hogy ezzel mit lehetne kezdeni, mert a neten egy csomó lehetőséget írnak... Ő meg nem kezel.
Szilvi,kérdezd meg mi az oka, hogy addig nem kezel, míg A. nincs rendben. És kérd, hogy hozza addig rendbe a ciklusodat. Panaszkodj neki, hogy milyen tüneteid vennak a menzinélküliségtől. Hogy puffadt vagy, rosszul vagy, szédülsz, fáj a fejed stb.... Túlozd el. Követeld ki, hogy kezeljen! Ha egy menzi elmarad, annak komoly okai vannak. Azt kezelni kell.
Nem!!!! Tényleg, nem szereted a kókuszosat, igaz? Tehetsz helyette bármit, diót, mogyorót, kávét. Csak ezekből talán kevesebb is elég. Ha eznnek a mennyiségét csökkented, emeld a lisztet 2 pohárra.
Visszajöttem a Bettitől, sikerült nem hánynom nála.
Zsuzsi, ez szemétség! Horror árakat szabnak! Pihenj!
Én megígérem, hogy nem panaszkodom, csak a tényeket közlöm, és vigyorogni fogok hányás közben is. Ennyi jár nektek minimum.
Mi meg elmegyünk egy étterembe, és jön oda a volt kolléganőm, aki tegnap hívott, mert hoz valami gépelnivalót. De még mindig fáj a fejem, csak úgy mondom, nem panasz.
Reggelizek,megiszom a kávénak nevezett capuccsínómat és megyek. Semmi kedvem. Most kitalálta a főnökség, hogy fognak hozzánk bejárni órákra. Bármikor várhatjuk őket akármelyik órán.