A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Dadomi: oké, szólj ha mehet a dolog!

Most jutott eszembe, hogy a szőke, sármos kis hercegnek elfelejtettem nagyon sok boldog születésnapot kívánni! Szuperek a képek Barbi! Továbbra is fenn tartom, hogy szeretném bemutatni a lányunknak!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok Lányok!

Mindjárt küldöm mind a 4 babazene lemezt újra.

Mazska, a bukás nálunk is mindennapos és nálunk is van úgy, hogy a kaja után még két órával is jön a gyerekből. Nekem az a megoldásom rá (és ha csinálom, akkor nem is bukik csak kicsit), hogy szopi előtt lefejek a cicimből, hogy nem tudjon annyira habzsolva nyelni, mert ugye az eleje az könnyebben kijön. Így csak a kicsit nehezebben kiszívható, zsírosabb tejet eszi.

Lei, apró piros pöttyök nekünk is vannak. Ezt tejpöttynek hívják és természetes, nem kell megijedni. Nagyon jó rá a friss levegő meg a napsütés.
Én vasárnap a Ligetben szoptattam a Vagonban, ahova beültünk egy üditőre. Félrehúzódtam a székemmel és úgy, nem volt semmi gáz. Amúgy szerintem a Kenguru Gold-ban tutira van szoptatós szoba.

Csandi, Niki, nagyon aranyosak a gyerekek. Meg a dupla szopis kép is tetszik. Jó, hogy vagytok egymásnak.

Csenge, az ilyen sztorikhoz kellenek ám idegek. Én nagyon félek az ilyen szituktól, amikor a gyereknek fájdalmat okoznak. A múltkor amikor a védőnő megríkatta a fiam, akkor azt hittem, hogy nekimegyek. Már előre izgulok a csütörtöki UH-k miatt. Remélem minden rendben lesz a fiaddal és csak félrenéztek valamit. Szorítok nektek.

Itt az első lemez (letölthető 7 napig összesen 10 alkalommal):
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... azene1.rar

szuszu

Rita, nálunk is nagyon kicsi Beni kutacsa, és nekünk a dokinéni azt javasolta, hogy a D vitaminból (Vigantol vagy mi) hétfőtől csütörtökig adjak csak neki, hétvégén és pénteken ne, hogy ne csontosodjon olyan hamar! ;)

sophie27

Szilvi, akkor majd hívj, aztán megbeszéljük... Most jut eszembe, hogy beszerveztem holnapra látogatókat, de nem gond, mert ők csak 4-5 óra körül jönnek... Akkor hogy tervezitek, feljöttök hozzánk, vagy sétás tali legyen? Nekünk mindegy, csak kb 4-re haza kellene hogy érjünk.. Napirendünk még mindig nincs, de ha épp alszik, akkor álmában felöltöztetem és megyünk, sokszor fel se ébred rá ;-)

yuyu79

És Csandinak boldog szülinapot kívánok!

szuszu

Julcsi!
Nekünk a séta tökéletes!2-3-ig rendel a dokink, szóval mindenképpen előtte. Hívunk amikor indulunk, az úgy jó?
Közben Dadomival megbeszéltük, hogy összehoznánk egy 3-as találkozót itt nálunk babástól, mert mi pontfélúton vagyunk mindkettőtöknek, remélem benne vagy... :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Reggelt!

azért nem írom hogy jó, mert mára kicsit szarul vagyok.. nagyon fáj torok, folyik orr.. és nem tudom magam elszeparálni ZSigitől :cry:
jaj csak ne kapja el a drágám!

Csandi boldog szülcsinapot!

Beus vajon hova tünhetett?
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, kicsit eltűntem, mert ez a topic annyira pörög, hogy nem győztem olvasni. Niki nagyon jó baba, éjjel egyszer kel, csak fel, mert nálunk elég korán van lefekvés, 8-kor. Valószínűleg ha későbbre tolnánk az időpontot, átaludná az éjszakát, de ez nekünk tökéletesen megfelel.
Tegnap voltunk 2 hónapos oltáson, szegénykémet nagyon kiütötte a dolog a fürdetéshez is fel kellett ébreszteni, szopi után meg mozdulatlanul aludt fél 3-ig. Már nagyokat gügyög és ha mondják neki, hogy szisziaszia, akkor szélesen vigyorog. 5 kiló 10 deka, szopizik. Néha kevesebb a tejem, de most már karamalzt iszom, meg alkoholmentes sört és most ki fogom próbálni a more milk-et is.
Nagyokat sétálunk, voltunk Pesten, Balatonon, ilyenkor szupereket alszik a babakocsiban. Bárhol megszoptatom, ételudvarban, padon, kocsiban.

Lányok, én is szeden a gyógyszert. Kb másfél hétig tartott a vérzés, aztán elmúlt. Azóta nincs semmi probléma. Sajnos még mindig vérszegény vagyok, hiába szedem a gyógyszereket. DE a babakocsit már fel bírom emelni....:)

Szuper, hogy kikeredtek a babák és mennyit nőttek, okosodtak, fejlődtek. Próbálok még visszaolvasni és újra jönni.
Csenge megpróbáltatásait olvastam, neki sok erőt kívánok és azt, hogy ne legyen semmi baj. Kép
bende

sziszka: persze hogy volt cumim nekem is kiskoromban :) mondjuk fogszabályozóm is, de nem tudom, hogy van-e összefüggés a kettő között. én sem szeretem ezt a riogatást és nálunk amúgyis van hogy csak a cumi nyugtatja meg Csabit, úgyhogy mi használjuk.

panna: remélem akkor nemsokára elmúlnak a pöttyök. észrevettem, hogy ha a lakásban csak egy kis body van rajta és levegőzik a bőre, akkor enyhülnek.

két napja tök sokat alszik napközben, eddig alig aludt ilyankor.
panna: nálatok mikor kezdte átaludni az éjszakát _Réka?
lei

Oké, Sziszka, majd hívjál? De akkor kb mikor indultok? Mert ha a lakótelepen találkozunk, akkor az nekünk kb 20-25 perc mire odaérünk babakocsival, plusz öltöztetés. Szóval időben el kell kezdenünk készülődni. Jobb is hogy séta lesz, mert kicsit náthásak/torokfájósok vagyunk a párom meg én, és a szabad levegőn kisebb az esélye, hogy rátok ragasztunk valamit. De a párom így valószínű nem jön, mert fél 1 felé megy a házidokijához.

Taliban benne lennék, jó ötlet, csak ne legyen beteg senki, hogy tudjunk menni... De ezek szerint ez még odébb lesz ;-)

yuyu79

A pöttyök nekünk már nem nagyon látszanak, csak ha melege van, mert akkor kipirosodnak... De amúgy is ott vannak, csak nem olyan pirosak...

yuyu79

Szép jó reggelt mindenkinek;)

hát lányok..... mindenkinek ilyen éjszakát kívánok, megint átaludta Barnus, este 10-kor szopi, aztán 6:30-kor jelentkezett újra;)) mondjuk kicsit eltoltuk a fürcsi időpontját 3/4 10-re így lehet az volt a ludas a dologban, de fantasztikus, hogy megint tudtam aludni egy jó nagyot;) persze reggelre két nagy görögdinnyével ébredtem, de legalább fejtem megint 80 ml-t!

Szuszu, köszi a zenéket, letöltöttem! Egyik hétvégén mi is a Vagonban szoptattunk Csandikámmal, csak mi egy pohár barna sörre ültünk be :oops:
Andris tünemény azon a képen!!! zabálnivaló;)

Csenge drága, sajnálom amin keresztül mentek, szorítok, hogy minden rendben legyen és tényleg csak elnéztek vmit....

Bende, remélem nálam is elmúlik majd a vérzés, jó lenne, ha beválna ez a gyógyszer... nagyon édes a kis druszám, olyan kis értelmes arcot tudnak már vágni, nagyon bírom őket;)

Barbival mi lehet, nagyon el van tűnve és Ági is....

azért olyan jó, hogy nem ült le a topic, pedig van dolga bőven mindannyiunknak és mégis;)

nagyon kellemes napot kívánok, úgy nézem ma i s szép napos időnk lesz!

sniky

Sziasztok!

Tök jó Niki, hogy nálatok is már megy az átalvás! Mindenkinek mihamarabbi ilyen éjszakákat kívánok!

Lei Nálunk Réka olyan 6-7 hetes korától csinálta, hogy este f10-10kor szopi, aztán f4-f5 közöttl ébredt. Ezt az este 10-től reggel 6-f7ig alvást ezt 4 napja nyomja. Igazából tegnap kicsit be is kavart, mert az esti nyűglődés igen rövidre sikeredett (1 óra kb), így este 8-tól együtt aludtunk a kanapén. Ő olyan jól belejött, hogy hiába keltem fel 9-kor amikor Csabim hazajött, őt nem bírtuk felébreszteni. 11-ig vártam, hátha magától kel, de nem. Így 11-kor felkaptam, felvittem, félkómásan átpelenkáztam, átöltöztettem, kaja közben bealudt, és mire ágyba került f12volt. Szóval az esti pancsolás most kimaradt. Féltem is, hogy az összeviszaság miatt hamar fog kelni, de f8-ig aludt, úgyhogy úgy látszik, neki erre a 8 órás alvásra szüksége van. Szerencsére :lol: :lol:

panna1

Jó reggelt mindenkinek!

Julcsi! Időben hívunk!

Csajok: Szuszu ötletén fellelkesedve, én is tettem fel zenéket, és én a magyar irányt erősítem.

Az első: Friderika: Altatódalok, ezen van Málnus kedvenc altatója, mindenkinek ajánlom a 10. számot.

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... derika.zip

A második Kaszás Attila altató dalos cd-je, amit kisfiának csinált, ez volt a halála előtti utolsó munkája, szerintem nagyon megható.

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... C3%A1t.zip

A harmadik: Álomszép zene babáknak és mamáknak, ezt a kismama újságok is szokták reklámozni...

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... A1knak.zip

A negyedik pedig egy Grillus Vilmos, ez talán kicsit később lesz aktuális, de hátha van aki szeretné....

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... C3%B3dalok).zip

<
sziszka78
Tolna

NAGYONSZÉPENKÖSZÖNÖMSZÉPEN!!a rengeteg jókívánságot és a babazene ajándék lesz mindkettőnknek :P

én ma megyek 6hetes kontrollra, hát nem sok kedvem van hozzá :!:

én egy nap alatt majdnem 50milit tudtam csak összekaparni, de ma tízóraira a babám kiszipákolt 110milit 35perc alatt.kicsit még mindig dilemmában vagyok, hogy a homeós bogyókon kívül turbozzam-e a cicim még valamivel?nekem úgy tűnik éppen annyi a tejem amennyi a babónak kell, de szeretnék eltenni is...mit gondoltok?
Vendég

Sziasztok!

Majd egy hónapja nem voltam, így 3 napomba telt, mire végig olvastam amit írtatok. :)
Jó nézni, hogy mindenki rendben van és szépen fejlődnek a kisbabák. :)
Nagyon aranyosak a képek, olyan jó volt nézni őket. :) Párommal együtt néztük meg a babákat és itt mosolyogtunk, hogy milyen édes pofikat vágnak.

Majdnem 2 hétig otthon voltunk a szüleinknél az Alföldön. :) Nagyon jól viseltük, a 3,5 órás utat a picur végig aludta. :)
Mostanában nem nagyon ültem a számítógép előtt, egyszerűen nem volt kedvem. :)
Nálunk minden rendben van, már elhagytuk az 5 kilo-t, kicsit fékezni is kellett, mert túl sokat hízott a baba az orvos szerint. De amúgy makk egészséges. :) Rengeteget izeg-mozog, szépen beállt a napirendünk is, éjjel 6-8 órát alszunk, utána hajnaltól még 3-at, aztán délelőtt ébren van, majd ebéd után ismét alvás, fürcsi előtt változó, hogy alszik e, viszont utána a késő esti szopiig szinte soha. De utána bepótolja. :)
Nálunk is nagyon menő a cumi, nem élünk nélküle, aminek nem nagyon örülök, de ha kell, hát kell. :)
Tejcsivel hadi lábon állunk, nem csak kevés, de gyenge is, ezért éjjel csak tápot kap, nappal még kihúzzuk valahogy a tejjel.
Kaki és puki ügyben akadnak nehézségeink, de ez állítólag majd elmúlik idővel.
Mostmár eleget rizsáztam magunkról, teszek fel pár képet is.

Ilyen husik lettünk. :)

Kép

Első kabátunk :D

Kép

Figyelek...

Kép

Relax... :)

Kép

Macikával :D

Kép

Kinyúlva...

Kép

Donald...ahogy Apa szokta mondani.. :D

Kép

k.a.t.i.c.a

Huhh, ezt elfelejtettem...

Isten éltessen minden szülinapos és névnapos kisbabát és anyukát!! :D

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Minden baba csodásan meseszép!

Nagyon Sok Boldog Születésnapot és Névnapot kívánok minden Ünnepeltnek!

Mi jól vagyunk. Zsófika napról napra aranyosabb. Rengeteget mosolyog és most már néha gügyörészik is.
Éjszaka is hamar vissza alszik általában.
TEjci van, bal mellemből még mindig ömlik, mikor eszik, ezért mindig lefejek kb 40milit.
5030 gr-osak voltunk tegnap.

Tudnátok ajánlani olyan tuti helyett, ahol füllukasztást csinálnak? Én a Népstadion környékén vagyok, de bármerre megyek, ahol ügyesek és megbízhatóak. Védőnénink nekünk csinálja, de picit rossz érzésem van vele szemben.

Zsófika:
http://picasaweb.google.com/zalabaizsofia

Kép
andaka

Kedves Anyukák!

Tudom,hogy már ezer egy éve nem jelentkeztem,de most itt vagyok és ez a lényeg.Mostantól már gyakrabban jelentkezem majd,mert van internetünk.
Azt hiszem,hogy egy hamar nem fogom tudni behozni a lemaradásomat,de az örömhíremet megosztom veletek.
Ma egy hónapja és egy napja,hogy megszületett :D Ferenc Alma Réka:2900g és 52 cm.Teljesen normális szülésünk volt és a doktor is és a szülésznő is nagyon segítőkészek voltak nagyon gyorsan ment a dolog minden komplikáció nélkül. 29-én hajnali 4 órakkor kezdődtek a fájások és 11:15-kor már kinn is volt Alma baba. Azóta is szépen gyarapodunk,egy hete mérték utoljára, akkor volt 3800g.
Hála Istennek tudok szoptatni és Alma is jó evő.Kicsit hasfájós,de amúgy egy angyali baba.
Képeket láthattok: http://picasaweb.google.com/attila.ferenc.80
Mindenkinek gratulálok és nagyon szép napot.
:)

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Szuszu, Sziszka, köszi a zenéket! Sziszka, a Gryllusos linket nem tudtam megnyitni.

A dokinő telefonon elmondta a vérvétel eredményeket, a lényeg, hogy a májfunkciók rendben vannak! Ez azért kicsit megnyugtatott. A vírustesztek eredményeire sajnos még várni kell, egy vagy két hetet! a vizeletvizsgálat eredménye csütörtökön lesz meg.
Voltunk ma ortopédián is, azt mondta a doki, hogy használjuk a terpeszpelenkát, tornázzunk és 3 hét múlva kontrol.
Tegnap szemorvoshoz is elvittem a fiukat, végre egy vizsgálat, ahol minden rendben volt.
Vendég

Sziasztok csajok!

Hihetetlen milyen aranyosak a babók. Általában rákukkantok ha van időm a fotoalbumokra is.
Málnus annyira aranyos, és hihetetlen nagyszemű szépség:)
És Sziszka, minden játékunk ugyanolyan mint nektek, könyvecske, zenélő forgó...
Látom ti már fürödtök a nagykádban. Nem féltek? Mennyire engeditek meg a kádat vízzel? És milyen hőmérsékletű vizet engedtek a bucijára?

Nálam terhességi tünetek vannak, émelygés, szédülés stb. Teszteltem szombaton negatív. Szóval még értelme sincs ezeknek:( Gondolom a hormonok teszik. Másvki szenved hasonlótól?

Képzeljétek, Nonoka nálunk is már 2 este végigalussza az éjszakát, tegnap este 10kor kajcsi, és 7kor ébredt. Persze cirkuszol mielőtt elalszik, mert a cicin szeretne lenni egész nap.

Nekem estére sokszor kifogy a cicim, tegnap este 2 ciciből etettem már megint:(

pöttömpanni

Feluca! Gratula a kis Almához! Nagyon édes a leányzó!

Csenge! Örülök, hogy semmi gond, remélem a többi vizsgálaton se lesz semmi rendellenes!

panna1

Pöttöm! Irtó helyes a pocakos kislegény :lol: Hihetetlen, ő is mekkora nagy már a születéséhez képest!

panna1

Sziasztok!
Bocs, hogy így ismeretlenül, de Csengének szeretném írni. A terpesz pelenka semmit nem ér. Nálunk mind a két lányomnak kellett volna használni, az első lányomnál próbálkoztam is. Állandóan felcsúszott a hátára. Én mindig úgy csináltam, hogy minden egyes pelenkázásnál megfogtam mindkét bokáját behajlítottam a térdét, felnyomtam a pocakig a lábit és szétnyitottam neki. Ezt a műveletet 10x csináltam minden egyes alkalommal. Ez így most előfordulhat, hogy brutálisnak hangzik, de nem fájt egyiknek sem, sőt volt olyan, hogy nevettek rajta. Nálunk bevált, és a következő kontrollon minden rendben volt.
Vendég

Még akartam folytatni, de gyorsan elküldtem az előzőt mielőtt elszáll az éterben...

Szóval isten éltessen minden szülinapost.

Feluca grat a babához!!!

Csenge!Szorítok h minden rendben menjen nálatok!

Lányok, sajnálom h vérezgettek, kitartást.

Én soha többé nem szeretnék hormontabit a számba venni...eléggé felborul a szervezetem ha abbahagyom a szedést, nem jön meg és elhízok min 5 kg-ot.

Na jut eszembe....most is felugrott vagy 2 kg, ahelyett h fogynék mint minden szoptató anyuka én már megint hízom.
A hormonjaim szórakoznak vajon velem???
Ti adogatjátok le sorban a kilókat?

Panna!

Köszi, aranyos vagy.
Kicsit aggaszt ez a gyors növekedés Nononál, 2 hónaposan 7 kg, heti min. 350eket hízik, nem fér bele hasnál a 3-6 hós babákra való tescos rucikba. Mondjuk hosszra is sokat nőtt, 62es rugiknak annyi, de ez normális szerintetek?
Persze a védőnő mondja, h nem fog mindig ilyen mértékben enni, de akkor is ijesztő.

pöttömpanni

Pöttöm: nekem már hónapok óta gyanús ez a nagy hasonlóság mindenben :D Itt még ki fog derülni valami :)
A nagy kádban csak úgy fürdik, ha valaki vele van, de pocakfájásra nagyon bevált, mert sokkal többet tud ott mozogni, így könnyebben elmúlt neki...bár azóta már végleg elmúlt, de nagyon szeret ott fürdeni, nyűgösebb estéken még bevetjük ezt a trükköt. Ja, langyos vizet engedünk rá:) Nagyon bírja azt is, remélem a babaúszással sem lesz semmi gond.
Még a nyuszifenekű rugink is egyforma :)
Köszönjük a dicséretet, nagyon jól esett. Mi is megnéztük ám Bonci kapitányt, az utolsó huncutos képek tetszettek a legjobban, tényleg nagyon huncutul mosolyog rajtuk. Látom te is sokszor számíthatsz apára, ebben is hasonlítunk :)

A Grillusos linket csak úgy tudjátok megnyitni, hogy ha az egészet a végéig bemásoljátok, de sajnos máshogy nem engedte a fórum feltenni.

Túl vagyunk a két hónapos oltáson, csak egy apró szúrás a combon, meg sem kottyant neki, remélem nem fog belázasodni....

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Mazska, Niki és még akik sétálni szeretnének: Zorka jobban van, a dokinéni szerint csak az orra folyik, de se nem piros a torki semmi, így megkaptuk az oltást, bár én vártam volna, míg teljessen rendben lesz, de megkaptuk. Szóval mivel lányzó jól van és vihetem levegőre, újjból felvetem a kérdést, ki jön és mikor menjünk, tudja valaki milyen idő lesz mostanság?

Mindenkit Istenke éltessen! Zorkának is lessz ám névnapja okt. 4-én, a naptár csak a Zórát írja, de lesz neki is :)

Szegénykém semmit sem sejtve, beszélgetett a védőnénivel meg a dokinénivel és pussz megkapta a szurit, úgy sírt, de amikor felvettem hozzám bújt és abba hagyta, jaj olyan jó érzés volt. :)

Mi 5,09 kg vagyunk ma!

Igyekszem visszaolvasni

Ritus

Kép
rituspoc

Sziszka, akkor nem volt vészes a szuri?

Hamar felléptél, gyorsan végeztetek a doktornéninél?

Majd tedd ám fel a képeket!! El isküldhetnéd teljes méretben ha nem gond a jdoma@gmx.net-re. Köszi!

Mert taliztuztunk ám ma Sziszkáékkal és készültek közös képek :-)

Andaka, Te írtad az 5030 grammot? Enikő is pont annyi volt múlt szerdán a 6 hetes tanácsadáson. Tegnapelőtt meg már 5300 :roll: Nagyon nő a Drága... Pöttöm, néha nekem is eszembe jut, hogy mi lesz ebből, ha ilyen ütemben gyarapszik ezután is, de szerintem is az lesz, hogy le fog lassulni. De nekem a gyerekorvos meg a védőnő se mondta, hogy gond lenne ezzel...

yuyu79

Mindenkinek nagyon szépek a képei/babói :-D

Pöttöm, azért a 7 kiló nem semmi... Ezzel szerintem csúcstartók vagytok... Bár az is igaz, hogy az elsők között szültél, de azért nem semmi ;-)

yuyu79

Sziasztok!

Nagyon szépek a babók! Hihetetlen aranyos mindegyik apróság! Pöttöm: majdnem dupla annyik vagytok, mint mi. :)

Mindenki azon "aggódik", hogy gyorsan nőnek a picik, mi meg azon, hogy Hanna nem nagyon akar gyarapodni. Mi még mindig csak 3830ak vagyunk. :(
Szombaton lesz 2 hónapos, kedden viszem oltásra. Kíváncsi vagyok mit mond a doki néni.
Az éjszakákkal általában nekünk is szerencsénk van. 8-9 körül tesszük le aludni a csajszit és olyan f3-f4 között ébred valamikor.
A mai napunk viszont eléggé katasztrófa, talán nem volt egyhuzamban 10 mp-nél hosszabb ideig csend. Egész nap sír. Kicsit lefáradtam, most apa sétáltat.

http://picasaweb.google.com/cosyhun/200 ... fclHNzgFc#

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziszka, ha szépen megkérlek, akkor feltöltenéd mégegyszer a lemezeket, mert mire idekeveredtem, addigra valószínüleg megvolt a 10 letöltés és nekem már azt írja ki, hogy a fájl nem található a szerveren. Persze, ha nincs kedved ezzel bajlódni, akkor megértem azt is.

szuszu

Szuszu! Már csinálom is, hisz tőled jött az ötlet :D
Julcsi közben a képeket is épp töltöm le, nemsokára megvagyok. A szuri nem volt vészes, és azóta alszik a babánk, épp most mértem meg, de láza sincs.

<
sziszka78
Tolna

Panna, én is örülök a mai eredményeknek, csak sajnos még mindig nem tudjuk, hogy mik azok a foltok a májon :(

Rékababa: köszi, hogy írtál. Honnan tudod, hogy a terpeszpelenka semmit se ér? Vagy csak abból gondolod, hogy anélkül is javult a helyzet? Én ma feltettem a terpeszpelenkát Zsombira, három órát volt rajta és nem csúszott el. Addig úgy tűnt nem is zavarja, azóta meg anélkül is nyűgös, így nem tettem még viszza. Nekünk az UH-on mondták, hogy fejletlen a csípője. Nektek volt UH?

Pöttöm, köszi. Zétivel az első néhány hónapban 5 kg-ot híztam. Most is vissza kell fognom magamat, hogy ne hízzak, nagyon nagy az étvágyam és ha annyit ennék, amennyi jólesik.... Ne aggódj Nono növekedése miatt, nem sokáig fogja ezt a az iramot tartani. Zéti három hónapig hízott 1-1 kilót, azután lassított. Meg átlagban is fél éves korukra kell papír szerint megkétszerezni, egy éves korukra megháromszorozni a s születési súlyukat.

Zsombi is több már mint 5 kg, pedig még nincs 6 hetes sem.

Katica, üdv újra itt. Jók a képek, Pistike nagyon hasonlít Zsombira (vagy fordítva). Ha találok valami jó képet majd teszek fel én is.

Nálunk sajnos nincs napirend, meg átalvás sem. Sőt ez utóbbitól fényévekre vagyunk. Elalvás 9-11 között, első ébresztő 1-ig, azután másfél-két óránként. Ha szencsénk van akkor nem fáj a hasa és visszaalszik, de legtöbbször nem, főleg 4 után. pelenkázni is kell majd minden szopinál éjjel is, mert különben kifolyik. Tegnap, ma is 6-tól fent vagyok, 5-6 óránál nem aludtam többet napok óta. Ezt is 3-4 részletben. Elég fáradt vagyok, most meg ideges is. ma Zéti is katasztrófa volt, nem aludt, hisztis volt, kiakasztott nagyon. Na mindegy, nem panaszkodom, a gyereknevelés ezzel jár :lol:
Vendég

Hú: Szuszu, még 6 óra, azt hiszem ez csak reggelre lesz meg....

Kép

Kép

Íme Málna és Enikő vagy Enikő és Málna....

<
sziszka78
Tolna

Hol lehet átméretezni képeket? Valaki írt valami honlapról, kérhetném a címet még egyszer??
Vendég

Pöttöm, hihetetlen, hogy mennyit nőtt Nonóka, nagyon helyes kiskrapek.

Katica, éééédes Pistike, nagyon sokat nőtt, változott;)

Feluca, gratulálok a kislányodhoz, sok boldogságot, egészséget kívánok Nektek!!!

Csenge örülök, hogy jók lettek az eredmények eddig, csak így tovább és remélem, hogy nyugodtabb éjszakák következnek nálatok is!

Sziszka, köszi előre is, ha felteszed a linkeket megint, mert én is úgy jártam, mint Szuszu, nem bírtam leszedni:(

Ritus, a hétre már elég ramaty, esős időt mondanak, esetleg jövő héten vmikor, ha újra kisüt a nap?!

sniky

Sziszka, Yuyu, nagyon jók a képek, jó hogy tudtatok Ti is randizni;)

sniky

Pöttöm: a kilók nekem sem nagyon mennek lefelé sajnos, nagyon be kell húznom a hasam, ha bele akarok bújni a régi nadrágokba :( és én sajnos Barbival ellentétben még nem mertem elkezdeni fogyózni, féltem a tejmennyiséget....
Hihetetlen méretekkel bírtok :) Nekünk kicsit már lelassult a növekedés, ma volt Málnus 59 cm és 5680 g. Bár a fiúk nyugodtan lehetnek nagyobbak :)

Sniky: kicsit minidg irigykedek rád, hogy annyi mindenkivel tudsz talizni :) Most egy kicsit nekünk is sikerült, jó egy kis tapasztalat csere!

Csajok, eddig csak a Friderika ment fel, kicsit lassú a net-ünk, de ezt beteszem nektek, és folyt. köv holnap.

Julcsi: megpróbáltam küldeni a képeket, de ez a feltöltés teljesen lefogja a gépet, holnap újra próbálom, remélem a zippelt képeket ki tudod csomagolni....vagy küldjem máshogy?

Csimby, Csenge: kitartás nektek!!!!

Kellemes estét mindenkinek!

Zene: http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... derika.zip

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, nagyon köszi.

szuszu

Köszi Sziszka, megkaptam a képeket, jó így, minden rendben :-) Nem is gondoltam, hogy ilyen sok lett... nagyon jók :)

yuyu79

Sziasztok!

Katica, Yuyu, Sziszka! Jók a képek, édesek a babák!

HOlnap kipróbáljuk a babamasszázst, holnapután dokinéni. Remélem nálunk is olyan simán veszi Réka az oltást, mint többi fórumos baba... :?
Jó éjt mindenkinek!

panna1

sziasztok!

Nem volt időm most jönni és most el is tűnök pár napra, belevágunk csütörtökön az első nagy utunkba, megyünk vidékre anyósékhoz.

Képezlejétek teljesen le vagyok lombozva. Áronnak nem kellett a cicim :cry: 8kor fürödtük aztán evett nem akart aludni ezért foglalkoztattuk és most éjfél tájt elkezdett nyügizni, cicire raktam de üvöltött bukott egy nagyot és elaludt rajtam . leraktam aludni és most alszik. Ez most mi lehet :?: :?: :?:

Holnap megyek doktorbácsihoz, remélem minden rendben lesz. Nektek nem szokott fájni a hasatok odalent. Néha olyan enye mensis görcsös érzésem van de csak éppen.

Kezd mindenki szépen kivirulni anyukák egyre szebb mindenki csak úgy sugároztok a boldogságtól.

Csandi Kép

szép napokat mindenkinek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt mindenkinek!

Mecsi: lehet, hogy csak túl fáradt volt, néha nálunk is előfordul! Jó utat nektek, és vigyázzatok magatokra!

Zenék folytatása:
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid= ... C3%A1t.zip

Julcsi:örülök, hogy átment :)

Most mennem kell, Málnus felébredt. Az oltás őt is kidöntötte szépen.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

Nagyon jók a zenék, amik fent voltak :lol:

mi Vasárnap töltjük a 2 hónapot, jövő héten kapunk oltást..már előre félek

nem akarok kilábalni ebből a fránya torokfájós náthás korszakból... olyan rossz, hogy kevesebbet lehetek a picurral mert félek, hogy elkapja...bár remélem anyatej védi...

MEcsi jó utat!

gyerekek továbbra is gyönyörűek..

Zsigmond születési súlya 3340g hétfőn este 5300g
:lol: eddig volt hogy 300got 200g-ot gyarapodott egy héten, most meg csak 160-at..bár még ez is benne van a tartományban...
Vendég

Boni, fej, fej mellett haladunk, egy napon szültünk és Barnus tegnap este 5250gr volt;) jövő hét pénteken megyünk mi is oltásra, kíváncsi leszek, tökmaggyurka hogy fogja viselni...?

Mecsi, jó utat nektek, vigyázzatok magatokra! És ne aggódj, biztos fáradt volt Áronka, nálunk is volt már ilyen;)

szuszu, sziszka, köszi a zenéket!!! Puszi érte!

Jelentem a tegnap estét is átaludtuk, 10-7-ig;) gyanítom, ez már rendszer lesz! Legalábbis remélem;))

sniky

sziasztok csajok!

szuszu: asszem andrisnak volt szájpenésze, ugye??mennyi idő alatt múlt el???most nekünk van és borax-al kell ecsetelni....elég jól tűri, biztos jó az íze....hál isten.
a melledet nem kellett kenegetni??
előre is köszi!
csajok!babák írtó édesek, és már tök jól hozhatjátok vihetitek őket!!én is viszem sétálni, meg anyuékhoz....ti mikor vittétek családhoz előszőr???mi egy hetesen....néha kicsit izgulok e miatt....de a négy fal között én megőrülök..emberek közé nem viszem, persze...

Kép
winona

winona, igen, Andrisnak volt szájpenésze és gézlapot tekertem az ujjamra, azt mártottam a boraxba és azzal kellett ledörzsölni a nyelvét meg körbe a száját, minden szopi előtt (kivéve az éjszakait). Asszem egy hétig csináltam, mert elvileg 3-4 nap alatt elmúlik, de akkor sem szabad abbahagyni. Ja és a cicimet is bekentem minden szopi előtt és a cumit is minden szájbatétel előtt. De sajnos most megint visszajött a szájpenész és már 3 napja megint kezelem. Mondjuk azt mondták, hogy erre készüljek fel, mert ez a gomba elég makacs. Meg az is lehet a baj, hogy nem merek eléggé hátranyúlni a nyelvén, mert félek, hogy öklendezni kezd. Szóval hajrá. Még az a szerencse, hogy édes ez a rózsaméz (aka borax) és Andris nagyon szereti.

szuszu

Ja, és szerintem már viheted sétálni simán.

szuszu

Feluca, gratulálok Alma babához.
Be is tettelek titeket a táblába, de azt hiszem, hogy még Csimby hiányzik belőle, de őt az eredetiben sem találtam meg.
Winona, téged is beteszlek, ha gondolod.
Íme, nosztalgiázzatok egy kicsit:
Kép

szuszu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?