Sziasztok Csajok!!
C&A - én is szeretem a Baby club márkát, de akárhányszor nézelődünk, nem találunk Atinak semmit. Múltkor pl nem volt méret (80-as) gyakorlatilag semmiből. Vagy méret, vagy választék nincs.
Mona
Mi magas szárú zárt cipőt vettünk. Csizma később jön.
Na igen, múltkor én is leraktam Atit, amíg apával megnéztünk valamit. Leszedte az akciós feliratot, a kis táblát arrébb vitte, széket tolt a próbafülkébe..... Erre fel legközelebb apa bennhagyta a kocsiban, viszont adott a kezébe egy mini popi krémet. Mondom nem kellene, mert ki tudja nyitni. Hogy ő majd figyel. Na igen. Toljuk ki a gyereket az üzletből, mikor ránézek, és látom, hogy úgy néz ki, mint aki borotválkozni készül. Az egész feje, ruhája, mindene tiszta krém volt. Mikor apa meglátta, idézek: "Hogy leheTTÜNK ilyen hülyék!" Ja, MI hülyék....
Mamiblue
Matilda jobban van? Én igen, de gyakorlatilag mindenkit megfertőztem a közelembe. Most éppen apa haldoklik.
Atinak folyik akz orra, köhög.
Ja, és ma volt tápszerváltás. Nagy üvöltés, könyörgés, legalább kóstold meg - mert hogy a sok próbálkozás után Ati megunta, és bekeményített, szóval megkóstolni sem volt hajlandó. De végül a Bepa 2+ vaníliás jött be. Szóval ez nem hipoallergén már. Szorítsatok, hogy ne legyenek már pöttyök.
Nóri
Nyugalom. Mennek a gyógypuszik, és meglátod, rendben lesz minden!
Huni
Doki -

Én biztos mondtam volna, hogy Kismama?! 60 ezret akar, és még a nevemet se tudja????? Max 30e -re gondoltam, de ezek után.....
Panni
Jaj csajok, hihetetlen hogy hogy fejlődik Ati. Biztos Ti is rácsodálkoztok a gyerkőceitekre nap, mint nap.....
Tegnap állatos könyvet nézegettünk, és először bökött rá a sasra, hogy az micsoda. Mondtam sas. Pár óra múlva a könyv ismét előkerült, és valahogy megint ehhez a képhez jutott. Rábök, és mondja, hogy sas. Egyszer látta, egyszer mondtam......
Annyira zabálnivaló!!! Van néhány szó, amit elég jól mond: ana, apu, apuci, tapi - ez a lábat jelenti nála, tiszta, virsli, bani, enni, inni, kaka, kakao, papa, baba, néni, most több nem jut az eszembe. Aztán van, amit még csak próbál: tutu - ez tubus akar lenni.

Imádom, amikor próbákozik

És a játéka is megváltozott. Pl. már egymásra tudja rakni az egymásba dugós építőt, tud tornyot építeni, egy ideig főleg a rombolás ment csak. Olyan jó ez. Bocsi, de nekem még új a szitu
Úgy egyébként anyós pajti szombaton a távolból sértett halálra. Szülinapja volt (70), betegen nem mentem, nem akartam a többi kisgyerkőcöt na meg az öregeket sem megfertőzni. Mondta Karcsi, hogy azt mondogatta, hogy ennek a gyereknek már szobatisztának kell lenni, mert az ő gyerekei 9 hónaposak azok voltak (szerintem félrekongat valamit az öreg csaj, én ezt nem hiszem), ennek a gyereknek már mindent kellene ennie (mintha nem tudná, hogy mit kinlódtunk a pöttyök miatt), ennek a gyereknek már egyedül kellene ennie, stb, stb. Ha ott vagyok, szülinap ide vagy oda, földbe döngölöm. Mit cseszteti a gyerekem, olyan amilyen. Ritkán látja, inkább örüljön neki, szeretgesse, de ne csesztesse.