Vindolanda
Pásztorvölgyibe.
Osztálytalálkozó rémes volt

3 tanár 4 diák az arány. De mi legalább akik ott voltunk, beszélgettünk egy jót.
Viranka
Mázlisták vagytok, ezek szerint a mi osztályunk nem ennyire összetartó. Másfél hónapja tudnak róla az emberek. Rövid hajjal is édes a lányod
amúgy meg az a lényeg meg a szerencse, hogy neki tetszik

nekem fél mm-t sem lehetett vágni a hajamból
Granda
Nagyon kedvcsináló volt a leírásod.
KTimi
Egyiptom az klassz.

nagyon jó utat nektek és reméljük, hogy Ádi aludni fog a repülőn.
Ádi nagyon édes és izmos testű
KAqk
20-25 fog

itt meg lassan beköszönt a tél
Maggie
Sztem. a szolgáltatóknak meg ez a dolguk...szóval nem a te hibád
Regi
Nagyon kellemes színe van a csempének.
Milyen az a cumitartó selyemlánc? Én is szenvedek a cumi elhagyásokkal.
Már előre is ...fúú de klassz lesz, ha lesz mosogatógéped

nekünk is csak ha költözünk akkor lesz (elvileg)
Bölcsiig szerintem simán megtanul nem kézzel enni, különben is látni fogja hogy ti sem kézzel esztek és ő is evőeszközökkel akar majd. Szép súlyban van a kisasszony
Pneumo: mi igen
Ágica

:( jajj de ugye nincs tüdőgyulladás, csak a gyanú???!!
Hát ez a gyermek nem habozott rendesen nekiesett a tortának

mennyit takarítottál utána??:)
Éva
Nagyon klassz volt a torta

látom Malacka megborult
Nyekrit
Hurrá rosszullét elmúlás..igaz Pandinak küldtem egy kis róka űzőt, de lehet eltévedt
Voltatok már 12 heti UH-n? Mondjuk a 18 hetin nagyobb esély van a nemét látni. Nagyon izgalmas
Granda
Linda is elbűvölő és itt is csatt

írigy vagyok nagyon
Kiskolbi
No már megint

már hogyne hiányoztál volna.
Bocs, de már kezdtem aggódni, hogy csak az én lányom hisztis...de látom Máté is hasonló szindrómákat mutat. Dől mint a zsák

hát az állni tanulásnál is hasonló volt, ha jól emlékszem. Lassan már szabadalmaztatnotok kellene a Máté-féle zsákos dőlést. De szuper ügyes, hogy ő is elindult. Tudod Lillus sem kapkodja el a dolgot
Mesi
Doki

azért gondolom sajnálod, mert úgy emlékszem szeretted.
Voltunk tegnap Nektarinéknál látogatóban és Robesz tényleg elbűvölő

olyan dinka voltam, hogy nem vittem gépet, pedig annyira cukik voltak együtt. Nagyon háziasan együtt söprögették az udvart

és Lillus jól kikutyázta magát
Vindolanda
Rugi annyira cuki kis huncut pofijú
Panndi
Hányás
Boldog második házassági évfordulót!
Boldog szülinapot Linda, Bálint és Boti, Niki, Petra, Valter, Levi
Szüleimnél jól éreztük magunkat. Anyu sütött fini pogácsát, jól bekajáltunk Lillát is beleértve. Meg jöttek vendégségbe, apu barátja a feleségével meg a kislányával (14 hónapos)
és velük is beszélgettünk egy jót. (én is jóban vagyok velük)
Osztálytalálkozó mint írtam korábban elég cikire sikeredett. Nem hiszem, hogy mostanában lesz kedvem osztálytalálkozót szervezni. Az érdektelenség nagyon rosszul esett.
Öcsém kicsit hisztis volt most. Állandóan Lillával "vitázott"

valahogy sehogy nem akarta megérteni, hogy ő még kicsi és mindent meg akar nézni és erre a pár napra legyen kicsit engedékenyebb.
Nem mindig ilyen ám.
Amúgy járás még szinte mindig úgy, hogy köztünk szaladgálva sok lépés, de amúgy ha el is indul pár lépés után inkább letérdel vagy nyújtja a kezét, hogy fogjam meg.
Hisztit maximálisan csak azzal tudom megszüntetni, hogy hátat fordítok neki és otthagyom. Akkor abbahagyja és jön utánam és legtöbbször már semmi baja mire hozzám ér.
Most szerencsére nagyon rendesen eszik

mindenféléből kér

reggeli tejes müzli, bukta, kalács...meg sorolhatnám. A mi kajáinkból is mindig kér és adok is neki, ha csak nem valami nagyon tömény (de olyat mi nemigen eszünk)
Tegnap voltam a munkahelyemen leadni a dolgaim...mert hát letelt az 1 év...gyorsan elszalad. Sajna a kollégámmal beszélve a mi részlegünkön változatlanul nagyon vacakok a kilátások. Sajnos a tegnap zárt negyedévük is nagyon rosszul sikerült
Lilla meg remekül érezte magát, jól kifáradt. Mert ugye mindenki megnézte beszélt hozzá. Mikor jöttem el már nagyon fáradt volt (a vállamra hajtotta a fejét) a kocsiban el is aludt. Aztán Nektarinéknál megint remekül kifáradt és még rá sem értem az M0-ra már aludt
Este otthon meg érdekes volt...hazaértünk nagyon fáradt volt, elvittük fürdeni, először azt hittem nagyon gyors fürdés lesz, de aztán neki állt játszani. Utána mikor kivettük megette a tápszert (!!!) és már szinte álomban öltöztettem. Miután beraktam az ágyba rá vagy 10 percre ki kellett vennem, jó nehezen (simogatni kellett vagy 20 percig a hátát, ami nálunk már nehezen elalvásnak számít

) erre vagy 20 perc múlva ki kellett hozni, mert teljesen felébredt.
Aztán meg alig bírtuk leállítani. Kint bulizott a nappaliban. Körbe körbe rohangált a fotel körül és sikítozott meg ilyenek. Mi meg csak lestünk az apjával, hogy most mi lesz.
8kor elkaptam a grabancát és beraktuk az ágyba, volt nagy nyavalygás, de hosszas küzdelem után vagy fél 3/4 óra csak elaludt....azt hiszem teljesen megkavarodott a tegnapi mozgalmas napunktól, meg az össze-vissza alvástól
Nemsokára megyünk Ringatóra

annyira szereti Lilla. Mondjuk most alszik, mert 6kor kelt

még szerencse, hogy 3 csoport van.
Közben már voltunk csak előtte már nem tudtam elküldeni.