na elkezdtem visszaolvasni, ami eszembe jut, arra írok ezt-azt.
vlaki írta hogy sok teje van a fagyasztóban. nekem is, úgyhogy most napi 1 zacsit elhasználunk hogy fogyjon. elvégre már elkezdtünk gyümölcsözni is, és nem teljes kaja helyett adom a fagyitejet hanem pl az esti szopi után, vagy délután ha látom hogy még éhes egy kicsit, csak ha megyünk valahová, akkor szopi helyett. had fogyjon, mire elfogy, addigra igazából nem lesz akkora tragédia, ha mérséklődik a tejem, mert úgyis fog már enni egy csomó mindent. annyi meg (remélem) jó sokáig lesz hogy reggel meg este mindenképp tudjon cicizni.
minden elismerésem a gumizóknak. engem a hideg ráz tőle mindkettőnket. a kúpot csak apa nem bírja. most nyárig "vigyázunk", aztán... amúgy ha nem akarnék több gyerkőcöt, szerintem gyógyszert szednék. az elmúlt 10 évben bevált...
pelusok: mi 3as huggies-t használunk, teljesen jó. szerintem a pampres is jó lesz ha szilárdul a kaki. illetve a huggies-ra az van írva hogy 12 órát kibír, a pampers meg 8-9-et. namármost a fiam 12 órát alszik éjjel... és igen súlyos szokott lenni a pelusa reggelre. nemtom hogy a pampers kibírná-e. én a liberot olyan vastagnak találom az előbb említett 2höz képest, bár abból mi csak a legkisebbet próbáltuk ki, ha jól emlékszem. a babylove meg túl széles. mennyi bajom van.
Bari: én is a fogra tippelek. egyre gyanúsabban az. a nagytudású "spock" könyv azt írja hogy adjunk szilárd ételt ilyen esetben, nálatok mondjuk tényleg a kanalazás jönne be. lehet hogy fáj az inye ahogy cumizna, és emiatt csak annyit eszik amennyivel elcsapja az étvágyát. szurkolok hogy minden okés legyen!
Montana: mi fogunk kapni pneumót, mert jövő héten lesz az uccsó oltásunk és csak akkor írja fel a dokinő... nem tudom még mikor adja be, de majd beszámolok.
hajra nem talált valaki (bocsi, kútfejem van) valami tablettát. nekem régen a revalid nagyon bevált, csak szopi alatt nem akarom szedni.
Bogi: ez a kiscsaj egy igazi királylány!
Szilvi: a barátnőm gyerkőce 4 hósan 7,5 kiló volt, akkor evett 900 tápot, úgyhogy szerintem nem kevés a 600 nektek. most az a gyerek még nincs fél éves és 9 kiló!!! nagyon durva.
valaki írta hogy véletlenül grízben csinálta a gombócot. na képzeljétek, van egy barátnőm aki direkt így csinálja! csak lestem, azt hittem hogy véletlenül mellényúlt, erre felvilágosított, hogy azt úgy kell! megpiritja a grízt, aztán önt rá egy kis vizet hogy nagyjából megpuhuljon, és abba forgatja a gombócot, nudlit, minden ilyesmit. hátnemtóm.... én nem vettem át a szokását.
hűűűű bettica ez jó kép. nézd csak: