A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Hanna: RR csak tudja :twisted:

Én nem tudom, hogy hol tarthatok. A 22. héten volt ugye +3 kiló, most a 27.-en le se tojom, ha esetleg + 8 van, de foggggalmam sincs, mert egy darab mérlegünk sincs. Ami feljön az meg érezhetően pocakra kúszik :lol: Ott meg megbújik egy 1 kilós kis Manó az összes tartozékával :wink: Prímán van az én drága kicsi fiam, Apa még át tud ölelni, akkor mi a frászt keseregjek? :lol:
Max azon, hogy elvitték a bélelt hálózsákot amire licitáltam.... :roll: Hazafele belesek a Brendonba, egész korrekt árak vannak :wink:
Persze, csak a szülinap alkalmából, lehet, meglepem magam :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Azt a műsort mi is láttuk. Nagy szemekkel néztem kismami posiját, nekem a büdös életben nem volt olyan kis popsim, szerintem már alapjáraton széles csípővel születtem. :lol: De ezen az XS-es nacikon kiakadtam. Meg azon is, hogy legyen büszke magára, hogy jól néz ki. :shock: Én bevallom, 38-as nacikat hordok, ez van na. :lol: De lehet ebből lesz 40-es szülésig. Kit érdekel? :D Apácska mindig azt mondogatja nem szereti a gebe nőket. A nőnek legyen posija, csípője, combja, melle, legyen mit fogni rajta. Meg amúgy is, egy nő kismamaként a legnagyobb nő. :D Úgyhogy szexik vagyunk, és kész. :lol: :lol: :lol:
Aztán jövőre majd megalapítjuk, a fogyjunk együtt januári kismamik topikot. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata! :)

Picuranyu! Nekem 34-es a kismama nacim. :oops:
A topic ötlet nagyon király, de valószínűleg a kisfiaink után fogunk rohangálni. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Picuranyu: nagy-nagy egyetértés :D Nekem alapból 36-os cuccaim vannak, kismamiban már én is a 38-ast nyomom, mit csináljak, ha az a komfort? :lol:
Jó, persze, a +30 kg sem feltétlenül jó, de az,hogy az S-es nadrágok mellé alkalmanként befigyel egy M-es...Kit izgat? :lol:
Mellesleg Apa és kifejezetten izgisnek találja, hogy jobban domborodik a cici :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: mostmár télleg jóvannaaaaaa :lol: :lol: :lol: Akkor majd melletted is sunnyogunk :lol: :lol: Viccelek, nehogy félreértsd :wink:
És a gyermekkergetésnél valóban nincs jobb fogyókúra :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Hát igen. :lol: A jó oldalak.
Szerintem, egy normális kismami, tudja, a határokat.
Valószínűleg nem zabál össze-vissza csak szénhidrátot.

A tali után ki merem jelenteni, itt mindenki gyönyörű kismami. :wink:

Kép
hanna30

Kata! :lol: :lol: :lol:

Fiús anyukák! Még mindig vannak olyan rucik, amiket eladok, mert szerintem túl sok van már. Akit érdekel, szóljon. Next, George rucik.

Kép
hanna30

Hehe, akkor viszem a prímet az L-es mérettel :lol: :lol: :lol: rámjön az M-es is, kényelmes is, de hülyén néz ki (alapból 38-as vagyok)

Csöre
csöre74

Hanna: khmmmm..... :oops: :oops: :oops:
Na jó, befogom, mi is hasonló cipőben evezünk :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre: viszont cserébe van két gyönyörű gyereked, illetve lassan 3! Nem ez a legfontosabb? :D :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

hanna30: 34-es nacid van? :D Hát akkor te ne is mondj semmit! Nekem sose volt 34-es nacim. :lol: Max. álmomban. :lol:

Nekem amúgy semmi bajom nem volt soha a 38-as nacijaimmal, faros vagyok, de azért még nem a dömper kategória. :) Ennek ellenére szerintem még mindig 60 kg alatt vagyok. :)
Vendég

Kata! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem nyithatunk bababörzét.

Picuranyu! Nekem mindig ez volt, úgy tünik, még maradt, de nekem kezd szélesedni a csípőm.

Kép
hanna30

Kata: engem sohasem zavart a méretem :) ez egy adottság, emellett elég sokat szoktak gebének hívni :) mert husi nem mindig van rajta :) most van :lol: szóval az, hogy ki hányas méretet hord, a világon nem mond semmit :wink:
A két, lassan három gyönyörű gyerekem meg a legnagyobb boldogság :wink:

Csöre
csöre74

Csöre! Így van a hogy írod!!!!!

Kép
hanna30

Hanna! Milyen rucijaid vannak? Engem érdekelne... és honnan?
Fel tudod tenni? Jó emilben is.
Pusz:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika!
Megy privi. :wink:

Kép
hanna30

Itt vagyok, nem tűntem el. Hú, írtatok ám, mióta nem volt időm net közelébe menni. Meló. Dolgozathegyek várnak javításra.
Hízás: ugyan már! 5 kg? Mi az, semmi. Én is ötnél tartok, de a védőnő azt mondta ez oké. Van, aki 20-at hízik.
Voltam cukorivásos vérvételem. Háááttt, majdnem róka lett. Fújjjj!
Vásárlás: örök hála a szopiparna.hu weblapért. Rendeltem tőlük baldachinos ágyneműt, bébi fektető párnát, baldachintartó vasat összesen 11 000Ft-ért. Amit a Kikában néztem, az több, mint a duplája volt.
Betegség? Gyógyulgattok? Nálunk a férjem dőlt ki, remélem nem kapom el se tőle, se a suliban.
krisz78

Hmmm annó én is 36-os méretet hortam, aztán szülés után 38-ast és most inkább 40-est a normál nem kismama cuccokból.
Én sem tudom mennyit híztam mert a mérleg bent van a fürdőszoba szekrény alatt és nem bírok érte behajolni. De én is túl vagyok már az 5 kiló plusszon. De nem vagyok tehén....:)

Na azt a kismamát én is láttam a TV-ben. Kíváncsi leszek ilyen keskeny kis csipővel sikerül-e neki normál módon szülnie?
RRnek sem voltak hú de nagy babái....ha jól emlékszem 2 kiló körüli volt mindkettő....

Gyűjtöttünk sok sok gesztenyét meg szép leveleket, beletettem egy fonott tálba és az asztalon ez az őszi dekoráció:)

Kata! nagyon boldog szülinapot! ezt ma már egy párzsor akartam írni csak lemaradt.
katuska79

Katuska: el sem árulom, hogy nekünk még a húsvéti tojás lóg az ablakon :oops: asszem, lassan újítani kéne :) mondjuk Mesi hazahordott egy rakás gesztenyét...
Krisz: örülök, hogy megvagy :) már dolgozatoztok?!
Betegség: már nem is panaszkodom :(

Csöre
csöre74

Nekem is van még húsvéti dekor az ablakon. De olyan aranyos, hogy nem volt szívem leszedni.
Majd karácsony előtt mert olyankor. Tobozokat szoktam lefújni fehérre, szalagra fűzöm és különböző magasságban lógatom az ablakban. Minden ablakban két db. NAgyon egyszerű és nagyon klasz!
NA meg persze alig várom, hogy a diógömböt kitehessem:)
katuska79

Csöre: a pocakfotók alapján nem is gondoltam egy percre sem, hogy egy dekával is több van rajtad, mint kellene -- sőt, utólag bevallhatom, hogy kicsit irigykedve is néztem, ha én majd ilyen lehetnék a fiam mellett! De tényleg, ha már ráeveztünk a témára :wink: A húsvéti dekoráció nálunk is pár hete került le :oops: :oops:

Katuska: köszi szépen, nagyon ari vagy te is!!!

Krisz: jó,hogy te is megkerültél! Ennyire rossz volt a cukros lötyi?? És tényleg, már dolgozatoztok?? :shock:

No,akkor hozom a jubileumi pocakképet :lol: :

Kép

Összevetve a múlt hetivel....háát, nem semmit nőtt :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Tyű Kata, tényleg nagyot nőtt! :D nagyon helyes kis gömbölyű :D
Szerintem a fiad után rajtad sem lesz több, mint kellene, nyugi :wink:
Dekor: Apus azt kérte, Mikulásig tűnjön el :D addig el fog :) de Zaza csinálta az oviban, és olyan kis szép :) majd ráveszem őket, hogy alkossanak valamit :) jó apropó lesz Mesi közelgő szülinapja

Csöre
csöre74

Krisz! Jó hogy újra vagy. A párodnak jobbulást.

Kata! Csodaszép a pocid!!!!!

Kép
hanna30

Ja, ezt még elmesélem, ha a dekoroknál tartunk: december elején költöztünk be a házunkba, 5 éve. Akkor a garázs ablakára arany dekorfestékkel karácsonyi figurákat fújtam... rögtön utána nem mostam le, mert hidegben brrr... meg félő, ha meleg vízzel mosom, elpattan az üveg, utána meg nem jött le. Nem sokkal utána (de már nyáridőben) hallom az utcán a gyerekeket: "na ez az az angyalkás ház, amit mondtam" elég lassan kapcsoltam, hogy mitől angyalkás :D

Csöre
csöre74

Csöre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálam őszi dísz van ajtón és ablakon, de már nagyon várom a karácsonyt. :oops:

Kép
hanna30

Szeptember vége van. Eltelt 1 hónap suli. Az első témakörök végéhez közeledünk. Meg aztán szabály, hogy minimum egy jegy havonta, különben irgumburgum. Meg aztán szeretném, ha még én adnám nekik az első féléves jegyek zömét. Totál be vannak parázva azok, akiket évek óta viszek, hogy utánam mi lesz velük.
krisz78

Mostmár elkapom Apát egy fényképre!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre, Hanna! Köszike!!!
Csöre: jó ez az angyalkás ház! Jó hogy mondod, én is tervezek majd dekorálni, ha már itthon leszek -- akkor majd figyelek :lol:

Megjött az uram is, kaptam egy gyönyörű csokrot:

Kép

Meg egy Bakonyban eltöltendő hétvégét október végén -- és természetesen egy jókora fa cicaszobrot :oops: :wink:

Meg Anyuéktól is jött szép virág:

Kép

KépKép

KépKép
kata8110

:) Krisz: csak rácsodálkoztunk, Mesiék is írtak már egy rakás felmérőt :) pedig még csak másodikos
Hanna: én is nagyon várom :)

Csöre
csöre74

Hú, Kata, nagyon szép virágok :) Mesinek is van egy nagy fa cicaszobra :) úgyhogy most elképzeltem, valami hasonlót :wink:

Mágnes: hajrá :wink:

Csöre
csöre74

Mágnes! Kapd el Apát!!!!!!!!!!!!!

Kata! Csodaszép virágok. :)

Kép
hanna30

Mágnes: FOTÓT!!!

Többiek??

Csöre, Hanna: jöszi,olyan jó virágillat lett az egész házban :D
Igen, bizonyára feltűnt a cicamániám, igazi több nem lesz, de mindig kapok faszobrot, emellett még az igaziak is eltörpülnek :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Köszi.... :oops: Írni sem tudok... :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Fotó megvan, már csak meg kell zsarolnom, hogy tegye is fel :)

Lányom mai mondata: A póócsi ni... :lol: Na mit jelent? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na akkor a képek, a másodikat nem akartam a csíkjaim miatt, de Anna mitt nem hagyhattam ki .Őt nézzétek, ne a hasam :wink:

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1222885329.7271.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: tyűha, látszik, hogy nagy baba lakik benne :wink: nagyon kis formás :) Anna meg tündéri, ahogy simizi :D
Na jó éjszakát mindenkinek, megpróbálom holnapra összeszedni magam... terheléses cukorvizsgálat, remélem, lélekben velem lesztek...

Csöre
csöre74

Mágnes! Csodaszép poci!!!!!!!!!!!!

Csöre! Holnapra egy kalappal!!!

Kép
hanna30

Mágnes! Anna mennyire várja a kistesót! Olyan kis aranyos!!!!

Kép
hanna30

Sziasztok!!!

Hú...
annyit írtatok, hogy megfájdult a hátsóm, mire végigolvastam. :-) Nagyon helyes, jó, hogy ilyen aktív a mi kis topikunk.

Kata: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!! ÉS NAGYON BOLDOG 3. TRIMESZTERT!!!!!!

Végre elkészültek a képet, amiket ígértem. Bocsi, de szét volt szedve a gép, mivel Bianka szobájában van még egyenlőre és a férjem kisfestette felül, majd ha kész lesz, természetsen kép is megy róla.

Kép Ezeket horgoltam Biankának

Kép A tescos rugik és bodyk, illetve 1 db corás póló

Kép Egy ismerőstől kaptunk rugikat (szinte csak rózsaszín cuccokat :-) )

Puszi mindenkinek

Kép
jandrea

Én meg lenyeltem a labdát.
Csajok, nekem baromira beindult a pocakom. :oops:

Kép

Kép
hanna30

JAndrea! Csodaszépek Bianka ruhái!
Nagyon ügyesen horgolsz!!!!

Kép
hanna30

Hanna: köszönöm szépen!

Pocak: nekem félelmetes, hogy mennyire beindult. De érzem is! Olyan furán feszít belülről a pocakom. Tegnap már szinte fájt.

Betegség: én szerencsére kilábaltam belőle, de csak azután, hogy el kezdtem szedni az antibacit. 9 hónapra ennyi elég is volt. Remélem most már megússzuk gyógyszerek nélkül. Bár... még csak most jöna tél....

Kép
jandrea

JAndrea! Nekem is feszül a bőröm. :oops:
Örülök, hogy jobban vagy. Hála, mi megúsztuk gyógyszer nélkül.

Kép
hanna30

Mágnes: csodaszép a pocid és Anna!!! Egy tünemény ez a kislány, hogy simizi a pocidat :D
Csöre: nagy kalappal holnapra! Veled leszünk :wink:
Jandrea: Köszi szépen, édes vagy! Jajj., de édik a kis horgoltak!! :D Nehéz megcsinálni?? Mennyi idő?? Ezer éve nem horgoltam, nem is tudom, menne-e még :oops: A többi ruci is cuki!
Hanna: aztaaaaaaaaaa!!!! Micsoda luxuslakosztályt készítettél Zsebinek! Meseszép poci!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Ha így haladok, nekem lesz a legnagyobb pocakom.

Kép
hanna30

Jó éjt Csajok!

Kép
hanna30

Tegnap voltam védőnőnél,én 62kg-nál tartok.Igaz mostmár mindennap befigyel legalább 2-3 vaníliás krémtúró.Amit maximum azért mérsékelnék hogy nehogy kialakuljon ez a terhességi cukorbetegség.Most először nézett szívhangot is és jövő hétre bejelentkezett hozzánk látogatóba.Hát magamban nem voltam túl lelkes,de mindegy,legalább eddig megúsztam a vizitet.

Én is láttam azt a kismamát a tv-ben,nekem kifejezetten ellenszenves volt ez az egész.Persze fontos a külső,de ezalatt a kilenc hónap alatt nehogy már ez legyen a legfontossabb egy kismamának.A gyerekvárás pont nem erről szól.Kinek akar bizonyítani a csaj és mit?Azt hogy ő nem tíz kilót fog felszedni,hanem csak ötöt?

Ja voltunk apucival ma a dokimnál,ő is bejött velem,szóval azt mondta az orvosom,hogy az apa magasságát,méreteit nézve lehet hogy 4 kilós baba lesz belőle és hogy az én testalkatom miatt(167 cm)lehet hogy nem fogom tudni természetes úton megszülni.Én nagyon félek a császármetszéstől és hát persze minden vágyam a természetes szülés lenne

Hát látom mindenkinek nagyon beindult a poci,én sem panaszkodhatom

A minap jött velem szembe egy idős bácsi,életemben nem láttam még,és azt mondja nekem.Ez biztos fiú lesz!
liuska

Jó reggelt!

Liuska! Egészségedre a krémtúrót. Örülök, hogy jól vagytok.

Csöre! Hajrá cukros lötty! :wink:

Kép
hanna30

Lányok!
Tudna valamelyikötök segíteni abban, hogy az átlagnál kevesebb magzatvíz az gond-e. Tegnap voltam dokinál mindent rendben talált, a picinél a vesét a különböző szerveket, de azt mondta, hogy minimálisan kevesebb a magzatvíz az átlagnál.
gerike

Jó reggelt!

Liuska! Jó is az a krémtúró :wink: Igen, jók ezek a népi bölcsességek, hogy biztos fiú lesz :lol:

Csöre: nagy-nagy drukk!!! Nem mondom, hogy fini lesz, de túlélhető :oops: Jóóóó tömény limonádé, citromot el ne felejtsd!! :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?