A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Ancsika: küldtem privit

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Boldog hófordulót!!!
Majd mindennap beírom, csak nem tévedhetek így nagyot :lol: (Vicc vóót...)

Bari: Tényleg jókedvűnek tűnik a fiad... Eddig jól haladtok ma, csak ilyen legyen majd a folytatás is ;)

Kriszta: Nekem egyre kevesebb tejem van és Bence 4 hét alatt hízott 870gr-ot... komolyan nem értem... Állandóan eszik, estére nincs elég tejem ez a gyerek meg csak hízik (az anyja meg csak fogy...)

Mia: köszi, akkor hozzátok megyek :lol: Izé, nagyon profi vagy, hogy előke nélkül tudsz etetni ;) Bence momentán rájött, hogy tök jól bele lehet nyúlni a kanálba és ha ott kalimpál, akkor anya "visszakalimpál" :) Ezt pedig nagyon élvezi... ;) Sikerült most délben a barackkal összekenni a nadrágját, a lepedőt, az előkét és egy textilpelust. Rekord, eddig nálunk csak az előkét kellett mosni :lol:

No el, van még dolog itthon :(

Remélem, tudok még jönni :)

Kép

Kép
bettica

Andi: válaszoltam! Köszi!

Csiri: küldtem választ neked is!

ancsika82

[quote="ancsika82"]V írta:ancsika82olna egy kérdésem azokhoz, akik már javában kajálják az újabbnál újabb finomságokat!
Ti hogy csináljátok, tejci helyett adjátok neki a tejpépet, főzit stb. vagy az étkezések között, vagy először a kaja, utánna a tápszer v. tejci. Vagy a harmadik variáció megkajálja a tejcit, tápszert és utánna ha bír még enni mást abból kínáltok neki valamennyit. Nos ti hogy csináljátok?

És Csiri,vártam hogy erre te mikor vállaszolsz,mint tapasztalt Édesanya.
:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D
Mert engem is éredekelne.

Én ugy csinálom,reggel 8-kor tápszer,12-kor tápszer,14-kor barack,16-kor tápszer.18-kor tejpép,gyümölcsös,19:30 fürcsi,20-kor tápszer.És 21-kor alvás.

Ugyhogy csiri bébi,kiváncsi vagyok a véleményedre. :lol: :lol: :D :) :D :)
Hogyan csinálom,jol,nem jol.??? 8)

Annyit irtatok hogy mire vissza olvastam,kurvára,de nagyon megéheztem,ámmmm. :roll:

Jövök ahogy tudok.
jA,jah,ja,ja!!!

Bari!!! Egy kérdés. Anyukád mit szol a dolgokhoz? Csak tapasztalt,Anyuka nem???Azaz arra vagyok kiváncsi mi a véleménye az egész Dávidka nem evéséről :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kata&Milán

oszman777

Hát én most lelépek gyors, mert felébredt a lurkó! És éhes! Majd jövök!

ancsika82

Ancsika!
így jó????
Vendég

Húúú valamit lerontottam szerintem mert kicsit homályos lett a kép nem? De lehet én nem csináltam valamit jól :oops: :oops: :oops:

ancsika82

kicsit homáylos!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Oszmann!!!!

az én véleményemre????Eléggé eltér az átlagostól...De a múltkoriban,talán 1 hete leírtam részletesen...ejnye-bejnye,hogy nem olvastad.. :wink: :lol:

Napirend:általában,kivéve ha nem... :wink:

én már étkezést helyettesítek és csak este van tápszer!(vagyha "szabadnapos" vagyok!)
És mivel mi szopi melett álltunk rá a kajcsira,ezért nem tudok tanácsot adni...
8-9 körül ha ébred,akkor táplálóbb kajcsi...kekszes valami vagy tejpép...tízórai rostoslé vagy gyümölcs (próbálgatjuk a csőröspoharat...kevés sikerrel,de türelem,rózsát terem...délbe általában az aznapi ebédből valami turmix....uzsonna,babapiskótás vagy kekszes gyümölcs és este a tápi alváshoz...éjjel és közte tea....

:roll:
Vendég

Ja a tejpép az teljes kiörlésű zablisztes...nagyon tápláló...(mint ahogy a mellékelt fotók is mutatják :wink: )
Vendég

De nem baj egyenlőre ez is megteszi, majd csinálok jobb képet! Köszi a segítséget csajok :!: :!: :!: :!:

ancsika82

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:25-kor.
hékás

csiri fölolvastam anyámnak a táplálásodat:azt mondta:ez igen azért ilyen szép fejlett zoé bébi :lol: :lol:
hozátette:te ezt meg sem mernéd csinálni(mármint én :oops: )

jkriszti:lécci te is részletezd a kajálásotokat
tudom,hogy kurva idegesítő,hogy mindenkit ezzel zaklatok
Vendég

csiri lécci beteszed a nevem alá :oops:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Milyen főzeléket adtok a bébinek? Én még ott tartok, hogy a gyümipépet is felhigítom egy kis gyümölcslével... :lol:

Hűha... evésben nagyon kiugró érték a miénk... :shock: :shock: szinte minden evés majdnem 200ml... viszont gyümiből keveset eszünk, úgyhogy az 1 étkezés kihagyás még messze van.

Bari, tényleg nem látszik Dávidon hogy nem eszik... Kis barnacukorfalat :lol:
Egy időben nekünk sem evett Petya, le kellett cserélni a cumisüvegét, így most egy másik szelepes cuclija van és azóta vígan betermeli az óriásadagját. Meg is látszik rajta... :D Lassan már 7kg.
csipisz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.04 12:25-kor.
hékás

Brigi, egy kicsit nehezen csúszott neki a pépes... ezért egy picit higítottam. Még most kezdi felfedezni, hogy mit is kell csinálni :lol:
csipisz

xx
hékás

Szegény gyerek... :lol: azért vigyázok az ilyesmire. Pöttöm most jött rá ha nagyra nyitja a száját, gyorsabban érkezik a kanál... :lol: Almát meg répát főztem össze neki, de úgy gondolta a pólómon jobban mutat... :lol: A sütőtök viszont nagyon ízlik. Még jó hogy sokáig van szezonja. :D
csipisz

Ancsika!
a tieden élesítettem!
Bari!Ha megengeded,a Tiedet pedig elforgatom,mert így olyan félre van Dávid :wink:
Vendég

Kristóf a zöldborsó fözeléket szereti. A répát, krumplit ki nem álhatja. Akárcsak az Apja :wink: Ja és a sütőtököt is csipázza :wink:
bluebox

Én is lecseréltem ám a vonalzómat kéb 3 óráal ezelőtt :roll:

Csajok: nincs valakinek az illetékhivatalnál (vagyis tudom, hogy már nincs külön illetékhivatal, de aki az illetékekkel foglalkozik) ismerőse?????, Egy kicsit sürgetni kellene egy rohadt széljegyzéket.
bluebox

Fúúúúúúú!!!!Sütőtök....brrrrrrrrrrrrrr..... :twisted: Nehéz lesz Zoéval megszerettetni,mert én 1 kiskori emlék miatt nem bííírommmmm!!!!!
Márti tomi vonalzója,új???? :shock: :?: :roll:
Vendég

Blue!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pont azt írtam,de mire megjelent,már te is írtad:-)
Vendég

A Tomié is, és a Kristófé is, de a Tomi mellé nem enged már képet rakni, azt írja, túl hosszú az aláírás :twisted: :twisted: :twisted: Mit csináljak??????????????

SEGÍTSÉG HELP HELP HELP
bluebox

És nekem miért nem írja, hogy hány napos???? Mert írja, hogy hány hónap hány hét, de hogy hány nap, azt már nem :twisted: :twisted:
bluebox

köszi csiri

megvan az első 1-esünk
utcáján=utszályán..és még ilyen "apró" hibák
na ezen csak röhögni tudok...asszem idén is föl lesz mentve nyelvtanból :lol: :lol:
Vendég

[quote] írta:s nekem miért nem írja, hogy hány napos???? Mert írja, hogy hány hónap hány hét, de hogy hány nap, azt már nem

Valószínű azért nem írja,mert ma pont 4 hónapos és 2 hetes.... :lol: :wink:
Vendég

az lehetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Akkor 4 hónapos 1 hetes,csak nem nagyon látszik....
Vendég

Márti: holnap lenne 4 hónapos 1 hetes, nem??
nem írtad el véletlen a dátumot??
bszilvi25

na majd megnézem holnap mit ír ki :twisted:
bluebox

csiri: én is utálom a sütőtököt, a sóskát ésa spenótot is, úgyhogy mi úgy csináltuk hogy anyu megfőztesütötte, és lefagyasztottuk. nekem csak melegítenem kell majd. :D

csipisz: még mi sem főzelékezünk, jövő héten akarom elkezdeni simán a krumplit, aztán szerintem talán répával folytatjuk. de van készleten cékla, répa, sóska, spenót és zöldbab. lehet ez lesz a sorrend. ja meg a sütőtök.

valaki kérdezte egyik nap hogy van-e még barack. a magyar barackok sajna már nem túl jók, nálunk a helyi zöldséges mondta is hogy már nem hoz magyart mert vége van. viszont az aldiban vettünk 300ft/kg áron olasz, mézédes őszibarit, 4 kilót. én pépesítve lefagyasztottam, csak 1 hétre valót hagytam kint, most azokat esszük, napi 1et :)

sütötök: annak sokáig van a szezonja de ha még tovább szeretnénk adni, javasolt a fagyasztás abból is szerintem. főleg hogy szerintem tizedannyiból megvan így, mintha a hipp-től vennénk szerintem.

mia_snow

sziasztok!hú rengeteget írtatok

nem jegyzeteltem, ugyhogy nem bizti, hogy mindenre reagálok

boldog hófordulót a hófordulósoknak
Dávid-mint akit megszállt a nyugalom, csak így tovább,etesd csak, nem baj ha nyammog, legalább valami lemegy
Zoé bébi igen igen édi
kriszta-fogadj fel jó kis kidobófiúkat, aztán adj nekik
:lol:

mi szopizunk csak(bár az ujjam hegyéről az almát a barit és a krumplit már megízlelte)-s alig várom már hogy lássam nyammogni, fintorogni és hogy tátsa a száját-mondjuk ha már előveszem a cicit is akkora a szája mint a bécsi kapu
szerintem ez a legjobb neki, nemhiába szajkózzák, ha van hát mért ne kaphatná. annak örülök a legjobban, hogy van.mindig ezen paráztam, hogy nem lesz.nem mellesleg pedig nekem is a legkényelmesebb :lol: Steril, mindig kéznél van stb. :lol:
de nekem is el kellene kezdenem a fagyasztgatást, legalább a barit, meg ami még van.
hogy is csináltátok?úgy ahogy megfőtt belekanalaztátok egy jégkockatartóba, ztán be a mélybe?
nem tettetek hozzá semmit?cukor só, ilyesmi?
Bari-gyerkőc anyájának is vannak helyesírásból problemái, nemde?múltkor a ly helyett két szónál is j-t írtál-ejnye, bejnye, így hogy fogja a gyerek megtanulni?

Kép
Kép
eyi

eyi: én a barackot nyersen lenyomtam botmixerrel aztán be a fagyasztóba. csak a zöldségeket főztem de nem raktam hozzájuk semmiféle fűszert. zöldfűszert majd lehet adni de azt ráérek akkor belerottyantani amikor felmelegítem az adagját.

mia_snow

naisze-végre jövök aztá eltűnik mindenki

Kép
Kép
eyi

benned bíztam :lol: :lol:
köszi,asszem én is hozzálátok, karácsonyi ajándék lesz az első falatka :lol:
Milán milyen gyümiket evett?
Én is beizgultam a nyaralásra, most hogy nézem a vonalzód!egyébként nem semmi, hogy be mertétek vállalni azt a hosszú utat a picivel.nem feszergett a gyerekülésbe, mert MIra mostanában fél óra múlva ki akar jönni.nyomja fel a testét

Kép
Kép
eyi

én is itt vagyok
és engem is érdekel amit Eyi kérdezett!!!!
bszilvi25

én is vagyok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na végre
szilvi olyan édes ez a Mercike is!közben hámozom az almát a réteshez, annyi vaaan!

Kép
Kép
eyi

na a poén nálunk. Eddig apa volt (még kicsit mindig) beteg, most én érzem azt, hogy kezdődik! :twisted: :twisted:
a kincsem NEM kaphatja el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most beájult, 4 elött tettem le, és még mindig alszik... :roll: :roll:
Remélem nem megy fel a láza. Kúpot lefekvés elött kapja!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.10.02 16:37-kor.
bszilvi25

Almahámozás: de jó is az (pláne ha ilyen fincsi dologhoz kell!! jam-jam)
emlékszem a nagyinál hámoztam én is "kis koromban"........
bszilvi25

nekem kinnt alszik a tündérkém,a finom friss levegőn :lol:
én meg dógozok :twisted: remélem hamarosan felkel :lol:
aztá nem kell dógoznom :lol:

Kép
Kép
eyi

de szép emlékek :lol:

Kép
Kép
eyi

igen! :lol: :lol: de a süti az jó volt.
bszilvi25

megetettem, s szerintetek mit csinál?alszik tovább.na megyek tovább almát pucolni, mert még csak 1 tállal van meg, túró rétestészta meg a mélyhűtőbe.lehet hogy csak holnapra csinálom, akkor jön apa.
Ez a mosógép nagggyon hülye!!!mindjárt kisétál a fürdőből :twisted: épp centrifugál-1 éves!!!!!!!!ARISTON
egyszer csak azt veszem észre, hogy felugrál a lépcsőn és itt áll haptákban mellettem, hogy vegyem ki a ruhákat :lol:
na befejeztem.tényleg megyek almát pucolni.kicsit néger lesz holnapig de sebaj
szilvi-én is a 3.oltásnál beadom a kupot aluszi előtt, mert ezelőtt belázasodott.

Kép
Kép
eyi

eyi:nem tagadom..tényleg nem tudok helyesen írni.. :lol: :lol:
ma például a suliban a 3.-os kapuügyeletesek kérdezték hány "sz" a lesz..meg kérdeztem gyorsan egy másik várakozó anyukát :lol:

na megyek mert ez a kölök nem akar kint lenni..beszedem :lol:
Vendég

két hónapja vagyok "lia" és van 1094 hozzászólásom :lol: :roll:
még jó,nem bari :lol: :lol: úgy több mint 6000 lenne :lol:
Vendég

Sziasztok drágáim!!!Sehol senki???? :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?