A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Potyog a fejem az álmosságtól és a F.-é is. Hát nem tudom,mi lesz a rádióból. Sztem semmi.

Megyek lányok.

Pá...

Kép
flóra 11

Helló, csajok! Jó reggelt!
Még mindig fáj a fejem, eszem folyamatosan valamit, ahogy mondtátok, de kihánytam a kávét reggel. Viszont a fejfájásom a hányás után kb. 10 percig jobb, ez tegnap is így volt. Lehet, hogy a fejfájás miatt van a hányás, nem?
Gy. beszkennelte a cuccot, amit nekem kellett volna legépelni, szerencsére, úgyhogy csak a szkennelési hibákat kell kijavítani benne.
Na, majd jövök valamikor, valahonnan! Szép napot, vigyázzatok magatokra!
Timi, bocsánat, hogy nem küldtem a 36. hetet! :oops:

KépKép
benó

Jó regget sziasztok..:)

Tegnap mintha mi sem történt volna,olyan volt a hangulat...
De a tüske bennem megvan sajna...:(

Flóra:nem semmi mik vannak felétek.... :shock:
Valamit neked még akartam irni....mélg hajnalban az eszemben volt,de most meg sehol..
Na mindegy,ha eszembe jut megirom...:D

Benó:kitartást,el fog múlni idővel a hányásod,vagy majd magadnak kitapasztalod,hogy nekled éppen mi az a trükk ami bevállik ellene...:)
Jah és mostantól a Ti heti tudnivalóitokat is látni akarjuk ám!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Tegnap anyósék még megvették a lakásba az összes konektort és kapcsolót...
Van 1-2 amelyik nem müködik és úgy döntöttünk,hogy mindet lecseréljük,hogy egyformák legyenek...:D

Meg anyós panaszkodik sógornőre állandóan...
Már nem is laknak anyóséknál...!!!
Megvárták mig utólag kifizet mindent,ami még jött költség a lagzival kapcsolatban,aztán szóó nélkül leléptek.... :shock:
Néha a kutyájának visz kaját,de a házba pl már be sem megy köszönni sógornőm.....

Mondtam anyósnak,hogy szépen megköszönték a 2 millás lagzijukat!!!!!!!

Azt már nem tettem hozzá,hogy a párom pénze is arra ment el,mert ugye még mindig tartoznak pár százezerrel.....

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek,Gergő előbb szopizott,most meg éppen éber idősaka van...játszom vele egyet,aztán úgíis elelszik nemsokára...:D

Majd jövök...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

na ezt elszámitottam..
gergő nem alszik egész délelőtt
éppen a mi szintünkön szigetelnek,fúrnak-faragnak-kalapálnak..
ő meg mindenre felriad...
most éppen a melkasomon elnyúlva alszik
csak igy érzi magát biztonságban
mosogatni is úgy tudtam,hogy közben a babakocsit tologattam a lábammal...
és most is 1 újjal pötyögök ide nektek..... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok. olvasok

zsuszi: gusztit kaptam töled a gesztenye pürére, talán ma még elugrok üzibe :lol: :oops:
bosszantóan drágák a gyógyszereid :evil:

flóra: a te sütid is jónak tünik :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kialudtam, végre vége az éjszakás hétnek!
Az elmúlt évben ilyen laza hetem nem volt, de így se jó mert hamar kész voltam a munkámmal és nem tudtam mit kezdeni magammal.

Tancsu,örülök hogy a sogórnőd ilyen hálás,anyósnak!Lehet hogy így Te leszel a kedvence? :D
Az agyamra megy a fúrás, nálunk is valaki mindig fúr. Nem tudom megszokni a panellakást, családi házban laktam eddig.

Kép
muzsuzska

tancsu: sajnállom a depit :cry: .

benó: hányásra sajna nem tudok tanácsot adni :cry: . nekem nem volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi! :D :D Jól vagy?

Kép
muzsuzska

Benó, nem kéne Elevitet szedned??????

Kép
muzsuzska

Szét megy a fejem, kifolyik a vérem és az agyamba már nem jut! :D

Lassan kell mennem a patikába.
Este hatra visszük a kiskatonákat a dokihoz! Szerintem 8nál előbb nem jövünk haza. Lesz herevizsgálat is de Királyfinak nem igazán tetszik a dolog. Ja, kaptunk műanyag fiólát az anyagnak. :D

Kép
muzsuzska

zsuzska: igen, köszi. bár mostanában fáradékonyabb vagyok és ezek a jósló fájások se valami kellemessek.
és te?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

a családot sikerült végül kiirtanod?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mindent leszámítva, tűrhetően. Nagyon kellett uralkodnom magamon, hogy ne bukjak ki hogy nem sikerült babásodni.

Kép
muzsuzska

Igen sikerült ! Mind öngyilkos lett, nem én írtottam őket! Hallod Tancsu! :D :D :D :D
Minden lyuk betömve! Most még az enyém is.

Kép
muzsuzska

ami késik, nem múlik :wink:

a neten rendelt bigyóval tömted be? jól müködik??????

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Egy vérzésnél próbáltam, de most nem volt kedvem dugdosni.
Jól működik, csak kellemetlen magamban turkálni.

Kép
muzsuzska

Megyek, tisztába teszem magam és irány a város.

Kép
muzsuzska

oké, én meg megyek és kitakaritom a fürdit. :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok! :D

Megcsináltam minden elszámolást! :D :D Ilyen hamar még sosem végeztem! :D De még nem ettem semmi, úgyhogy most megyek enni! :wink:

Kép
szilzi

Ma lekell venni a vonalzómat és nem is tudok másikat felrakni, mert 60 napnál hosszabb ciklus nem ismer ez a dög! :evil: Na jó, lehet, hogy neki van igaza! :cry: :cry:

Kép
szilzi

Ma délután ha nem zargatnak sokan, küldök Nektek Olaszországos fotókat! Nagy méretűek, úgyhogy mindenki töröljön! :lol:

Kép
szilzi

Sziasztok lányok!

Megjöttem munkából.

Kép
flóra 11

Itt vagyok!

Képzeljétek milyen rendesek voltak a patikában! Még fizetnem se kellett mert recept nélkül nem tudnak számlázni én meg kártyával akartam fizetni. Holnap reggel rendezem a motyót.

:D

Kép
muzsuzska

Benóval mi van? Ma nem jelentkezett!

Kép
muzsuzska

Jaj, Zsuzsi, annyira izgulok!!! Még négy órát kell várni az eredményre!

Kép
flóra 11

Itt vagyok! Van még valaki?

Kép
flóra 11

Benó volt itt reggel.

Marha rendesek a patikában. :D

Kép
flóra 11

Nem jutittam el a kép küldésig, mert egyfolytában jöttek! :evil: Talán holnap, vagy vasárnap.

Én ma leléptem előbb, most megvacsizok, fürdök, hajat mosok, aztán jövök! Remélem jön valaki.

Kép
szilzi

Én megpróbálok lenni. Csak nem vagyok túl jól.Kb.egy órája fáj a derekam ésahasam,mint amikor meg akar jönni. Elég kellemetlen. Nem tudom,mi ez. Most jönne a pé-m? Most ilyen erőteljesen fog jelentkezni? A nyákom nem erről árulkodik,az inkább kezd áttetszőből krémesre változni.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,megtaláltam a closti működését.

[quote]A írta: Closty egy antiösztrogén, ami egyszerűen becsapja a hypofízist, mert olyan érzést szimulál, mintha lecsökkenne a szervezet ösztrogén szintje. Erre az agyalapi mirigy--normál esetben-- vad iramban elkezdi kibocsátani az Fsh-t, meg Lh-t, ettől a petefészkekben nőni kezdenek a tüszők, sokszor több is egyszerre, és ha jól működik a rendszer, meg is repedbek, kiszabadul a kis petesejt, és jöhetnek a spermák. . .

Kép
flóra 11

Megjöttünk!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Én ezt nem tudtam a clostyról!

A lényeg: Királyfival minden rendben!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szijja Zsuzsi! :D :D

Ezt el is vártuk egy Királyfitól! :D :D :lol: :lol:

Gratulálok! :D

Kép
szilzi

A mónyozás elmaradt, mert elég fickóssak voltak a kiskatonák!
Rendes volt a doki mert behívott előre bennünket. Recept is megvan, reggel fizetek. Egy dupla adagot be is adtam már magamnak! :D
Kedden uh ! Cserélnem kell mert délutános leszek!

Kép
muzsuzska

Köszi!!!!!!! Kicsit féltünk mert túl gyorsan jött minden és csak két nap sűrítés volt! De a doki azt mondta ha jó akkor két nap is sok! :D

Kép
muzsuzska

Most már elmondhatom, hogy a bőröm alatt is pénz van!
Olyan drága a szuri! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Már fél éve odajárok és még sosem láttam a falon az árlistát, ma Királyfi végigolvasta. Hiába mégiscsak ő a férfi, sőt... :D

Ultrahang:9000ezer
Sima vizsgálat:4000
Cytológia:5000

Akkor én akciós vagy törzsvásárlói beteg vagyok!!!! :D :D

Kép
muzsuzska

A negatív teszt után, olyan gyorsan jött minden, hogy időm se volt bánkódni! Talán jobb is így.

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra! Kaptál valamelyik netes dokitól választ?

Kép
muzsuzska

Nagy gratula Királyfinak!!! :D

Kép
flóra 11

Még nem. De most olyan hülyén vagyok. Enyhén görcsölgetek,de nem is a hasam,hanem a derekam.

Kép
flóra 11

A hasam is kicsit, de inkább hátul.

Kép
flóra 11

Van aki érzi a peteérést! De én már semmit se tudok! Igazad volt a doki azt mondta hogy a dufasten produkálhat émelygést, hányingrt, cicifeszülést..........mindenféle terhességi tünetet... Na én ezt be is bizonyitottam. :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Szerintem a bigyóktól van. Múlt hónapban is a dufastontólvolt,hogy hányingerem volt, néha meg szórt a hasam, feszült,szét akart pukkanni,enyhén görcsölt. Látod,most jut eszembe,hogy vettem be Magne B6-ot és jobban lettem.

Kép
flóra 11

Nem lehet hogy megfáztál, vagy a veséid görcsölnek?

Kép
muzsuzska

Nem vagyok megfázva. Szerintem ez a dufaston mellékhatása.Meg lehet,hogy most a Closti is rájátszik.

Kép
flóra 11

jaj, tényleg a closti!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?