A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Én vagyok csak még olvasok.

Kép
melike

Nos,jó sokat írtatok!

Most adtam Máténak először az anyatejből.Simán megette!Remélem nem lesz semi "baja". :shock:

Nagggyon jó idő volt ma!

Kép
melike

én mára megszünök..megyek ki ,elszívok egy cigit iszok egy martinit..

jó éjt mindenkinek
Vendég

Ma du. nosztalgiáztam kicsit és olvastam "magam" onnantól,hogy bementem a koriba szülni.Olyan jó volt és meg is hatódtam,mikor megszületett a kis Drágám!

Kép
melike

"Egészségedre" Bari!
Alszik a gyönyörű Dávidom?

Kép
melike

Melike: igen, elég érdekes dolgok jönnek elő az emberből. Én is egyik nap olvastam ugyanezt magamról vissza. Még Andóca és Márti volt aki egyből vágta, hogy nem engedtek már haza........ (apának is felolvastam)

Bari: a ciginél gondolj rám is légyszi!!!!!!!!

Még mindig küzdök a gondolattal, de ha eddig kibírtam, nem akarok visszaszokni......
Én meg nem tudok kocadohányos lenni mint amit Eyi is írt egyszer.
bszilvi25

Na, mire tudok jönni, mindenki elhúz? Bonikám nem tudott elaludni csak a kezemben, aztán mikorra leraktam, bedugult az orra :( Orrszívás, aztán elölről az altatás :) Most már alszik.

Valaki írta, talán Márti, hogy a csemetéje nem lakik jól a táppal. Húgom kisfiánál is ez volt és írt a doki nekik Sinlacot az erre is jó. Azt is bele kell keverni a tápszerbe és jobban laktat.
Bari neked akartam írni, hogy lehet nektek is ki kéne próbálni, kisfiam tegnap óta azzal issza a tápot és láthatóan jobban ízlik neki. Többet megeszik mint előtte.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella!
azt hiszem reggel Te írtad azt az édesítőt...azt a kajcsijába,teájába is beletudom tenni????Te már kóstoltad?Nincs nagyon mű íze???És az ára???? :roll:
Vendég

Mi is próbáltuk a Sinlacot,igaz még az első hónapban bukás ellen,de sz@rt sem ért. :shock:

Kép
melike

Elmentem aludni.Jó éjt!

Kép
melike

Csiri, igen én írtam. Van folyadék formában is meg tablettában. Mi a tablettásat használjuk, a 300 db-os 1800 Ft. Nem olcsó, de én a 180 gr-ba rakok1 tbl-át. Szerintem nincs olyan mű íze mint a többi nem édesítőnek. Könnyen feloldódik, szerintem a kajában is elolvad. A hőkezelés sem árt neki azt tudom.
Melike, a Sinlacot úgy tudom csak 4 hónapos kortól ajánlják.

Kép

Kép
[/url]
stella40

kiteregettem, igaz még van 1 adag ruhám, majd holnap, ma már nem zörgök ezzel az ebadta mosógéppel(JELzem, ezúttal nem akart kijönni a fürdőből)cukorborsócskám elaludt maga-ilyet ritkán csinál!meg vasaltam is!
Almahámozás sehol!Apa éjjel 2kor jön.kinek van kedve cseverészni?na persze nem addig. :roll: már most mennek le a szemeim
Öcsi 5-öst kapott a krumpliból!!!maga jelentkezett, miután anyám szétkiabálta a fejét a 2-es miatt, amit szőlőből kapott :lol: Tud a gyerek csak olyan lusta mint a dög

Kép
Kép
eyi

Eyi: gratula Öcsinek :wink:
bluebox

Délután elment a net, aztán én mentem el vásárolni. A férjem nagypapájának, aki 96 éves :wink: Vettem neki meleg mellényt, meg egy garbót :wink: Most volt a névnapja, hétvégén megy hozzá a párom és az anyukája :wink:
bluebox

szia Márti!
tényleg nagyon cuki a vonalzód!nől már a haja?vagy még jelét sem mutatja?már csak mi vagyunk talpon?

Kép
Kép
eyi

Stella: ma volt nálam a védőnő, és mondtam neki, hogy nekünk kell valami éjszakára, ami táplálóbb, hogy ne ébredjen fel azért, hogy egyen, mert egyre nehezebben tudom visszaaltatni. Gondolom ez Kristófnak sem olyan jó, hisz nappal, talán 2 órát alszik, ha a fél órákat összeadom. Erre közölte, hogy persze, van másik tápi, ami sokkal táplálóbb. Olyan pép szerű valami. Majd kedden megtudom, ugyanis képzeljétek el, azért nem tudunk menni holnap oltásra, mert hogy ingyenes lett a pneucocus, ezért a rendelői hűtőt telerakták vele, és a kötelező oltásoknak nem maradt hely, ezért az ÁNTSZ nem hozhatta ki az oltóanyagokat. Most reménykedik a dokinő, hogy keddig elfogy annyi az oltóanyagokból (hisz ingyen van) hogy meg tudják rendelni a kötelező oltóanyagokat is :twisted: Így már több mint 2 hetet csúszunk az oltással :cry:
bluebox

Már nő a haja, csak pont szemből rásütött a nap, ezért nem látni semmit, mert nagyon világos szőkés-vöröses haja van most. Hátul meg barna, szóval fogalmam sincs, hogy milyen színű lesz :wink:
bluebox

Mindjárt keresek valami hajasabb képet :wink:
bluebox

Kép

Tudom már raktam hasonló kiflis képet, de itt látszik egy picit a haja :wink:
bluebox

arany szivem..úgy tudnak örülni bárminek, nem?én csípem az öregeket, már amelyik nem nagyon kiakasztós.a dédnagymamámat imádtam, olyan türelmes volt, meg nemtudom, olyan egyedülálló.97 éves volt mikor meghalt 4 éve.de apai nagymamám ÁÁÁÁÁ kész vagyok sokszor tőle.NEM HIÁBA MONDJÁK, HOGY AZ EMBER KÉTSZER GYERMEK.MIKOR MEGSZÜLETIK, MEG MIKOR MEGÖREGSZIK.Ezt a dédi mindig mondta, de öreganyámban még van annyi büszkeség, hogy ilyet ki sem ejtene a száján.Pedig vannak már ködös periódusai. Ő a Mirának ugye a dédije.De mindig azt mondja neki, hogy itt a mama.Mindig mondjuk, hogy te a dédi vagy.nem, ő a mama. Aztán egyszer csak kibökte, hogy a dédi megszólítás, már öregasszonyos. :lol: akkorát nevettünk.nem mintha a mama nem lenne az :roll:

Kép
Kép
eyi

No, egyedűl maradtam???? :roll: :roll: :roll:
Már kész az almapucolás??? :shock: :shock:
bluebox

szevasztok!!!!!!!!!!!!

stella!Én nem tápiba akarom!!!azt nem is nagyon eszünk...hanem vannak kaják,amiket egy kicsit "ízesíteni " kellene...nade ez nem ócccsssssssssssssóóóóóóóóóóóóóóó :shock: :shock: :shock:

Eyi!Ébren várod apát????De édi vagy... :wink:

Blue!Helló :wink:
Vendég

Aranyos lehet a MAMA :wink:
Van benne valami igazság egyébként :wink: Pláne egy nő részéről :wink: Képzeld egyszer majd Te is azt fogod mondani, hogy ITT A DÉDI :shock: :shock:
Én is belegondoltam, hogy ha a fiam így folytatja, hamarosan mondhatom, hogy SZIA ITT A MAMA :shock: :shock: :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (ahogy Csiri szokott üvölteni)
Még belegondolni sem merek :oops: :oops:
bluebox

Anyum 36 évesen lett nagyi.... :oops: :oops: :oops:
Vendég

ja látom, nagyon édi és a kifli persze nem maradhat el :lol:

nincs oltóanyag nem semmi :shock:

Kép
Kép
eyi

Sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaa Csiríííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát Te még itt?????? :shock: :roll:
Elolvastam a privit, tényleg benéztem :oops: :oops: Igazad van, és így még nagyobb gáz a dolog :roll:
bluebox

Még van 4 évem.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Basszus, 36 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Most akkor ki kezdte korán????????????? Anyukád, vagy TE?????? :lol:
bluebox

Nekem meg 2 :oops: :oops: Na de a fiúknál egy kicsit ez későbbre tehető nem?????? :lol:
bluebox

Oltóanyag lenne, hűtő nincs :roll: :roll: :roll:
bluebox

Itt vagyok,mert apjuk most jött haza munkából és én is megvártam....Ö elalszik mindjárt,én még e-bay-ezek,hátha találok valamit karácsonyra,ami még ide is érne addig....
Vendég

na jóvan ám!mi a gáz?persze, ha nagyon nagy TITOK nehogy elmondjátok!

Nemtom ébren maradjak-e, lehet, hogy le kéne tennem a fejem, mert meglehet, hogy a 2 órából 4 lesz.De ha szolidaritást vállaltok velem, akkor oké :lol:

Kép
Kép
eyi

18-18...azért írtam,hogyha Szinim is 18-at tartaná....de nem fogja,MERT MEGFOJTOM :wink: :twisted:
Vendég

Azért nagyon kíváncsi vagyok ám, hogy mennyit hízott, meg nőtt egy hónap alatt Kristófom :wink: Ahogy ráálltam a szobamérlegre Vele együtt, úgy 7 kiló feletti számot mutatott :shock: :shock:
bluebox

A 68-as rugik már bőven jók rá :shock:
bluebox

e-bay??te nagyon nagy szörföző vagy.mi a franc az?

Kép
Kép
eyi

Eyi: én még vagyok egy picit, most Apa megy hamarabb fürdeni, aztán én :wink: De ha nagyon ragad a szemed, akkor menj aludni nyugodtan :wink:
bluebox

e-bay....az olyan mint a teszvesz vagy a vatera,csak külföldiában....
esetleg 1 link???? :wink:
http://www.ebay.com/
Vendég

azt én is kérdezni akartam.
bluebox

mi is bőven 68-as rugikat hordunk, képzeljétek, nemrég küdtek Amcsiból egy csomó édibbnél édibb ruhát és egypárat félretettem, hogy majd később...hát most van a később.már tutira jók.gyorsan be is dobtam a gépbe.két olyan aranyos melegítő, hogy csuda.Egyik rózsaszín barna plüss, másik rózsaszín-adidas-menő lesz a csaj :lol: majd holnap dobok képet, ha lesz időm.
Jön egy nő bemutatni a tisztítógépét, takarítani akar aranyom..meg jön egyik barinőm is. másik kettőnek, meg ígértem, hogy elmegyek babát nézni.Jó lenne, ha elindulnék, mert kinövi a gyerek a ruhát amit vettem..
Plusz betonoznak is a háznál holnap, úgyhogy nemtom jövök-e.

Kép
Kép
eyi

hú ahhoz már tényleg fáradt vagyok, hogy vásárolgassak. Ma is szerettem volna, mert voltam benn a városban, de mire elintéztem a Drága férjecském ügyeit, a gyerek is bealudt, meg nekem sem volt kedvem

Kép
Kép
eyi

Csiri: Te itt szoktál vásárolgatni?
bluebox

Én elhatároztam, hogy karácsonyra fog Kristóf hintát kapni :wink: Tudom, hogy neki tök mind1 hogy karácsony, vagy holnap :P De akkor is :wink: Ti mit vesztek, vagy kértek Neki?? Meg olyan babycomp (nem tudom hogy írják, bocsesz), még azon is gondolkoztam, csak hát pici a ház, hogy rodeózzon :wink:
bluebox

[quote]J írta:ön egy nő bemutatni a tisztítógépét, takarítani akar aranyom

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]C írta:siri: Te itt szoktál vásárolgatni?

A lányoknak már van innen karácsonyra helló kittys és playboyos karóra 2-2 ezerért plusz postaköltség...így is olcsóbb,mint itthon 1 darab!!!és még biztosítást is lehet rá kötni ha nem érkezne meg...3 dollár
Vendég

Bár ahogy fejlődik lehet, hogy tök más játékokat fogok már addigra nézegetni neki. Annyira elfelejtettem már, hogy egy 7 hónapos baba minek örűlne igazán?????? Olyan rég volt, Majdnem 16 éve :cry: :oops:
bluebox

Bébikomp nekem Szinimnél nem jött be..,Kittinél nem is póbáltam,mostmeg az emlékek miatt ismét nem...viszont a hintán gondolkozok....de némán állom a kérdések özönét,mertha elárulnám mit szeretnék,anyós tuti leradarozná és már hozná is.... :evil:
Vendég

Igazad van!!! Maradj csendben :wink:
bluebox

Megmutizzam a nagyobbikat? Ma szereztem tőle képeket :wink:
bluebox

igen!aztán én lassan megyek,mert reggel dolog van...
Vendég

Kép

Kép
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?