A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jó éjt Mindenkinek!

Ezek nagy valószínűséggal csak üres próbálkozások! :cry: :cry:

Kép
szilzi

Laptető!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Jó reggelt!
Kétszer áztam el éjszaka! Ha magától megjön a vérzésem akkor meg nem tudja abbahagyni! Vagy legalább csillapodna! Most már átadnám Szilvinek!
PCOS: Tegnap a dokinál beszéltem egy csajjal fél éve jár oda, 4éve próbálkoznak, alacsony spermaszám, PCOS, rendszertelen vérzés. Neki is dufastonnal hozta meg,laparoszopia, majd közölte a doki hogy csak lombik de felírta a dufastont hogy 3 hónapig szedje. Az első hónap végén elkezdett hányni és minden baja lett. Most 9 hetes kismama, és novemberre jegyezték elő lombikra! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Azt olvastam, hogy az E vitamin segítí a méhnyálkahártya épülését!
Úgyis megyek a patikába veszek E és C vitamint bezabálok egy lóadagot. Ezektől bajom nem lesz!

Szilvi a fogyásra még csak ne is gondolj!!! :evil:

Kép
muzsuzska

sziasztok
zsuzska gratula a jó eredményekhez.

jaj, tiszta ideg vagyok. Sanyim haverja tegnap hazajött angliából. este 7-kor eljött hozzánk, azóta itt van. nem tudok tölük aludni. zavar a beszélgetés. 1 órája felkeltem az ágyból, mert már nem tudtam tovább henteregni, erre mi történik? Bealudtak.
örület :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Termékenységtea

Hozzávalók:
Azonos mennyiségű rétilóhere-virág, málna- és földieperlevél, réti palástfű és cickafark.
Elkészítés:
Forrázzunk le 1 ek. keveréket ¼ l vízzel, hagyjuk állni 10 percig, majd szűrjük le.
Adagolás:
3 hónapon keresztül fogyasszunk naponta 2-3 csészével. Ezután tartsunk szünetet. A réti lóhere növényi ösztrogéneket tartalmaz, a réti palástfű és a cickafark javítja a sárgatesthormon termelését, a málnalevél a méhizomzat rugalmasságára van hatással, az eperlevél a májat segíti az ösztrogén-anyagcserében.

Kép
muzsuzska

Szia Timi!!!!!! Akkor örülj, hogy elaludtak!!!!!!!!! Remélhetőleg nem marad ma is ott!
Egyszer megengedhető! :D Nyugi!

Kép
muzsuzska

De főleg ne idegeskedj! Árt a babának!

Kép
muzsuzska

Benó!!!!!!!!!!!! Hogy vagy????????

Kép
muzsuzska

Már hülyére olvasom magam, de semmilyen gyógyszert vagy kúpot nem találok amivel erősithető a méhnyálkahártya, pedig a lombikosoknál is lehet ilyen,vagy nem.
Ezek szerint a petefészkemnek kéne beszélni az agyammal , annak meg a nyálkámmal, de valahol középtájt eltűnik a mondanivaló.........

Kép
muzsuzska

Nem jön senki! akkor készülök és lelépek. Megyek henteshez, zöldségeshez,és patika!
Nem tudom mit főzzek! :evil:

Kép
muzsuzska

Benó!!! A jó isten áldjon meg három apró gyerekkel! Igazán jelentkezhetnél mi van veled, mert hülyére aggódom magam miattad! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Jó reggelt,sziasztok

Az éjszakánk jó volt,bár többszört kelt fel mint eddig,de csak kaja és aaludt is tovább...

Ideért a hidegfront,egyből nyugisabb lett...
Most kb 40 perce elvan a kiságyában,hallgatja a zenélő forgót az ágya felett és a fejénél lévő egérkének és malackának magyaráz...:)
Már csak a forgót kéne automatára kötni,mert 3 percenként rohangálok újra felhúzni neki...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Ismét újrahúztam....
Közben már olyan laposakat pislog,hogy remélem elalszik....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Benó:mizujs veled????
JELENTKEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska:piridet faxold át Szilzinek...:)

Flóra:F. miért volt durci????

Szilz:na én a felét nem értem annak amiket beirtál.....sosem voltam otthon ennyire ebben a témában......
De nektek lassan diplomázni kéne belőlle.... :wink:

Timi:próbálj meg még visszapihenni kicsit amig ők is alszanak...
Hazsnálj ki minden percet az alvásra,mert később már nem lesz rá időd...:)
Hogy mit nem adnék most egy átaludt éjszakáért!!!!!! :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Na közben nyüglődke lett,kellett a cumi és anya az elalváshoz...:)

Menek is gyorsan kifőzöm a tésztát,elinditok egy mosást,megreggelizem,elmosogatok......húúúú...ennyire nem bizti hogy lesz időm...

Na majd jövök valamikor

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!
:D :D
Először is, Zsuzsi, hatalmas gratula Királyfinak! Nagy öröm ez mindannyiunk számára! :D :D :D

Tegnap folyamatosan hánytam, hazajöttem az első óra után az iskolából, sajnos, az igazgatónak is megmondtam, hogy mi a bajom, anyuéknál hánytam egész nap, semmi nem maradt meg bennem, és kegyetlenül fájt a fejem. Este felhívtam az orvost, és mondta, hogy egyet B6 vitamint, ha az se fog segíteni, akkor kórház. Alig bírtam hazavezetni, aztán elvánszorogtam a patikába, és bevettem a B6-ot, és már este nem hánytam. Éjszaka még fájt a fejem, de most már jobban vagyok, csak szédelgek nagyon és éhes vagyok, de nem kívánok semmit.

Úgyhogy bocsánat, ezért nem voltam. A Gy.-hoz is alig szóltam hozzá.

Most anyuéknál vagyok, megyek mindjárt haza, veszek valami kaját.

Tancsu, minden oké most már nálatok otthon? :D

Mindenkit puszilok, Flóra, Szilzi, Timi, megyek tovább, jó?
Tegnap nem pörögtem annyit, semennyit se. Ma se nagyon fogok.
Puszi

KépKép
benó

Merre jár mindenki?
Ma nem hánytam, ez most milyen jel?
És bekajáltam az Ebatta nevű kajáldában, mst jól megetettem a kis embriómat, aki állítólag 1 cm.
Köszönjük a képeket, Szilzi, nagyon klasszak! :D

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

1,5 cm és az a középső izé a gerincvelő kezdeménye, a gerinchúr.

Még mindig nem hiszem el, de úgy vagyok vele, inkább kiélvezem ezt az állapotot, ha igaz, ha nem.

KépKép
benó

Szia Benó, de jókor néztem be! :D

Kép
szilzi

Á, helló! Pont most akarok szervezkedni a holnapi nappal kapcsolatban! :D

KépKép
benó

Mégpedig azt, hogy a Dettivel beszéltem, ő se csinál holnap semmit, és gondoltam (önző dög vagyok), hogy eljöhetne értem az Etele térre kocsival, és utána elmehetnénk neki vásárolni ajándékot, mert most lesz a 30. szülinapja (majd jövő héten lesz a buli), és utána elmehetnénk hozzád. Mit szólsz hozzá?

KépKép
benó

Örülök, hogy nem hánytál ma már! :D Élvezd is a Picúrt! :D Csak Ő és Te vagy a fontos! Múltkor mondtad, hogy sajnálod, hogy mi nem vagyunk babásak.... Élvezd ki, hogy Te az vagy és ne velünk foglalkozz! Légy önző :D , de tudósíts minket mindenről! :D

Kép
szilzi

Kösz, de azért annyira nem vagyok ám önző... :wink:
Az ötletemhez mit szólsz? Most próbálom hívni a Dettit, de lehet, hogy dolgozik még? Vagy bánnád, ha ő is jönne? Nagyon aranyos ám, de őszintén mondd meg.

KépKép
benó

Benó, nekem úgy néz ki borult a holnapom! :cry: :cry:

Kép
szilzi

na :!: :?:

KépKép
benó

Pedig én úgy szeretnék veled találkozni! :( Bekell jönnöm az irodába, vagy haza kell ma cipelnem egy csomó mindent és otthon megcsinálni, mert ma írták, hogy igazgatói ért. lesz és felkell készülni bizonyos dolgokból! :cry: :cry:

Kép
szilzi

A fenébe! :evil: Hát, ez van. :wink:
Akkor egyáltalán nem tudunk talizni, ezek szerint. :wink: Na, majd legközelebb. :D

KépKép
benó

Egyébként attól nem hányok, hogy bevettem már 2 B6-vitamint, egyet reggel, egyet délben, és így tudtam enni. Bevettem egy vasat és egy folsavat is. Meg egy Calcium pezsgőtablettát is vettem, és abból is megittam egyet (azt a fejfájás ellen). Viszont palástfüvet sehol se tudok venni Battán. Érdekes. Majd még megnézem a Tescónál.
Hamarosan jön haza a Gy.

KépKép
benó

Szedd is a B6-ot, jó az. De szerintem magne B6-ot vegyél. Azt szokták ajánlani! :wink:

Igen, majd legközelebb tali, de olyan jó lett volna most! :(

Kép
szilzi

Egyébként semmilyen érzésem nincs, csak szédültem ma de., de valószínűleg azért, mert ugye, tegnap mindent kihánytam, meg kifárasztott a fejfájás. Ennyi. :roll:

És veletek mi van? Többiek merre járnak?

KépKép
benó

Jó lesz belehúznom, hogy sétálunk így nagy hassal a Duna parton??? :D :lol: :(

Kép
szilzi

Nem tudom, többiek hol vannak. Nekem is most volt időm csak jönni, de nem is maradok sokáig, mert ezer a dolog és álomkór van rajtam! :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2008.10.03 15:12-kor.

Kép
szilzi

Hát, jó lett volna, én is beleéltem már magam. :cry:
Magne B6-ot azért nem vettem, mert a bácsi sima B6-ot mondott. Majd ha személyesen mást mond, akkor mást szedek. :wink:
Azt hiszem, megjött a Gy.

KépKép
benó

Menj, boldogítsd a kispapát én meg dolgozom! :evil:

Puszi

Kép
szilzi

Igen, én is sokat gondolok a közös sétánkra. :cry:
Reméljük, azért összehozzuk.

Nekem meg postára kell mennem, nem fizettem be a közös költséget meg semmit 1-jén. :oops: Ráadásul valamit megint nem tudtak levonni a számlámról. :oops: Szégyen, gyalázat. :oops:

KépKép
benó

Nem jött még meg. Ne menj dolgozni, álomkóros! Ja, te nem iszol kávét! Majdnem mondtam, hogy igyál egyet. Akkor igyál egy teát.

KépKép
benó

Be vagytok írva a naptáramba, hogy 7-én mentek orvoshoz. Már jó régen beírtalak benneteket, nemcsak én vagyok ám magamnak fontos. :cry: Ezt nem írtam semmire, csak úgy.

KépKép
benó

Minden pisilésnél megnézem, hogy piri van-e. :x Tudom, hogy irigylésre méltó, de fosós helyzet ám ez azért. Bocsánat, nem nyavalygok. :D :D :D :D :D :D
Oké, ha senki nem ér rá, akkor én eszem valamit. :wink: Pussz.

KépKép
benó

Én már nem is nézegetem megjött e. :(

Most akkor írd be a naptárba, hogy hétfőn megyek orvoshoz! :lol: :lol: Nekem muszáj, hogy csináljanak valamit!! :evil: Különben most teljesen "feladom" hangulatban vagyok! :( Ha nem csinálnak valam semmit, nem is tudom mi lesz! :(

Kép
szilzi

Szilvi, ne add fel!
Épp ma jutott eszembe, mi van ha most a jobb petefészkem termel? Onnan semmi sem jut le mert nincs vezeték! Mi lesz a méhemmel, egyenlőre vérzek mint állat. Pedig lassan készülnie kellene. Aztán ha pozítiv lenne a teszt méhen kívűl lenne vagy belül, mivel már volt ilyen.. Soroljam még??????????
Titokban elhatároztam ha Királyfinál gond lett volna sza... volna bele mindenbe és mentünk volna nyaralni........
Most vizsgadrukkom van, nála minden rendben én miattam nem jön össze! Na akkor mi a jobb?????????

Kép
muzsuzska

Benó, örülök hogy jobban vagy!!!!!!!!!! Én már kétszer írtam az elevitet, abban minden van! Nem írom hogy pihenj, úgyse maradsz nyugton! Ne feledd nincs bebetonozva!!!!!!!!

Tancsu örülök, hogy jobb hangulatban vagy és Gergő is elvan ! :D
Imádom a gyerekjátékokat, olyan klasszak vannak! Nekem nem sok volt! :D Remélem még játszhatok! :D

Szilvi klasszak a képek és szép pár vagytok A. val! A fogyókúrát felejtsd el a szülésed utánra!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Annyi jó doki lehet Pesten, engem szabályosan hajt a doki, ídőt se ad gondolkodni!

Téged meg várakoztat! Ez nem jó senkinek! Tessék keresni egy normális dokit, ne a pénzt nézd! :evil:

Kép
muzsuzska

Igenis Zsuzska! :lol: :lol:

Nem lesz semmi baj, maradj meg pozitívnak, jó? A vizsgadrukkot pedig felejtsd el!!!!!!! :evil: Ilyenre nem is szabad gondolni, Zsuzsi, az biztos nem tesz jót! Kinek akarsz teljesíteni????? Szerintem a Királyfi így is úgy is imád! :wink:

Kép
szilzi

Ma nálunk vasárnap van! Hisz ma vagyunk szabad naposak!
Csináltam rántott pulykamellet, krumplipürével és saláta salátával! :D
Délután szundiztam egyet, aztán friss erővel sütöttem egy tepsi kókuszkockát! Most lettem kész, nagyon fincsi!

Kép

Kép
muzsuzska

Ez igaz, hisz naponta többször mondja, hogy nem fog semmi változni ha nem sikerül!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzska, írj nekem valami egyszerű, nagyon finom almáspite receptet! Légyszi

Na látod, mondtam én, de azért elhiszem, hogy mennyire vágytok rá! :wink:

Kép
szilzi

Holnap megnyitják a gyárkapukat, és mindenkit beengednek látogatóba! Szervezett üzemlátogatások, kaja, pia stb... gyerekeknek játszóház...
A legmodernebb HDF lemezgyártó sor- Gy-nak látni kéne!
Majd hozok képeket és elküldöm freemailben.

Délutános leszek, de a laborba úgysem jöhet be senki, kivéve ha én beengedem! :D

Kép
muzsuzska

Hú, kaptam egyet anyum most csinálta, puha és fincsi, megyek keresem a receptet! :wink:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?