sziasztok, na, en is itt, Letti, Maja nagyon edik:) Martin Tunde, boldog szulinapot!
Sikerult jol megfaznom, pedig holnap mennenk eloszor uszni, de igy asszem nem megyunk...
mit lehet szedni szoptatas mellett, tudja vki? megfazasra es fejfajasra... meg azt is akartam kerdezni, h a gyerekorvos mondta nekem, h szedjek vasat, fel is irattam, ami a terhesseg alatt bevalt, a ferrofolgammat, de ennek a tajekoztatojaban az all, h a folsav atmegy a tejbe, nem artok ezzel a babanak?
Az Ejszakai gondoskodast most vettem meg a teszveszrol, ha erdekel, Aprooka, szivesen odaadom, mar vegeztem vele...kicsit a masik szelsoseg nekem, mint a Suttogo, itt azt tanacsoljak, az egesz csalad aludjon egy agyban...

nem mondom, h nalunk nem igy van, Zsofi is minden reggel a mi agyunkban ebred, de azert estenkent eloszor a sajatjaban szokott aludni, es idovel szeretnem, ha ott is maradna...
artikulatlan anyukak...hat nem tudom, biztos mindenkinek elfogy a turelme neha-neha, kepzeljetek, alattunk lakik egy 3-4 eves forma kislany, na naluk allandoan all a bal, az anyja minden nap uvolt vele, es a kislany visszauvolt, miota itthon vagyok napkozben, egyre nehezebben viselem oket, es persze megfogadtam, h en nem fogok igy beszelni a gyerekemmel, majd meglatjuk, sikerul-e...
jah, meg a fegyelmezes, en is sokat feltem anyukamtol kisebb koromban, eleg dominans egyeniseg, nem is volt sosem tul bizalmas a viszonyunk, remelem, nekem sikerul majd mashogy csinalni...
ma voltam a tesomeknal, unokaocsemnek sikerult uj csunya szavakat tanulnia, hehe, nem tudom mit lehetne vele csinalni, valszeg azt sem tudja, mit jelent, mikor azt kiabalja, h hulye picsa, de eleg kinos...