Sziasztok!
Panna: Sajnálom, hogy egyedül kell menned vásárolni!
Tényleg jól kimerítheti a párodat ez a sok munka!

Azt hittem azért kinnt jobb helyzetbe vannak az orvosok!
Azért írd meg, hogy miket vettél a picurnak!
Gjéti: Jubbulást neked!
Az Olivér is nagyon szép név!
Andabella: Akkor most jól meg leszünk várakoztatva!
Jó utazást nektek, szép hétvégét!
Zsuzsi: Nincs semmi különösebb titkom

, mindig olvasok egy hozzászólást, majd legörgetem válaszolok, majd megyek a következő hozzászólásra, és a végén mindig elmentem amit írok, a biztonság kedvéért, ha elszállna a sok szöveg amit írok, mert az elején jártam párszor úgy és jó mérges lettem!
Nekem nem volt most uh, mert a genetikai már megvolt, csak bekukkoltunk a picihez, a szívhangját néztük meg!
Hát nem tudom miért nem kaptad még meg a cukorterhelésre a papírt, lehet hogy azért mert még mész úgyis a 24. héten!?
Bár az asszisztenső mondta, hogy a 24. héten kell csinálni, de mondta, hogy ez nem olyan hetekhez kötött vizsgálat mint az afp! Szerintem abból se lesz gond, ha esetleg a 25. hétre csúszik a vizsgálat!
Nekem legközelebb november 3-án kell mennem, akkor már 26 hetes leszek, remélem addigra meglesz a cukorterhelés eredménye is!
És várjuk a nunis képet!
Elif: Nekem is 100%-os pamut Kengurus cuccaim vannak, holnap én is kimosom őket, majd jövök az eredménnyel!
A plüssről is várom majd a véleményed, mert azt még nem vettem ott, de már tervbe van!
Gratulálok a jó eredményhez! Én is 3 kilót híztam egy hónap alatt!
Eszter: Gratulálok a babakocsihoz!
Nálunk is van maci, csak nálunk a kiságyba ül!
Andus: Köszönöm!

Akkor lehet hogy mégis fennt marad a tapéta!
Gratulálok a jó uh eredményhez!
Nekem is két szelet vajas pirítós volt a reggelim, csak én még megspékeltem egy kicsi eperlekvárral!
Julcsi: Hát az én védőnőm milyen fura! Amikor legelőször voltam nála kiadta a kiskönyvet, majd kitalálta hogy a következő találkozőás legyen nálunk, szeptemberbe aztán megint én mentem hozzá, most meg megint kitalálta, hogy októberbe ő jön!

Nem tudom minek jön ennyiszer hozzánk!?
Kangu: Jobbulást neked! De próbálj meg nem idegeskedni!
Ezt a krémet mindenképpen beszerzem, nagyon hasznosnak tűnik!